M_mojca
|
Živjo mamice!! Po dooolgem času se vam spet oglašam! Po porodu sem popolnoma "okrevala" že nekaj dni po njem, šivana nisem bila, vse je bilo ok. Naš Nik pridno je in pridno raste. Je pa res, da ne spi kaj veliko. Kar precej je pokonci, tudi po dve ure skupaj ne zaspi in potem ne spi dolgo. No, danes je očitno izjema, saj mi spi (trkam) in upam da bo tudi ponoči tako. Danes smo se do treh zbujali na eno uro, potem pa mi je prekipelo in sem mu naštimala flaško aptamila, pa je spal tri ure skupaj. saj pravim še vedno se lovimo. Drugače pa tudi pri nas krčki niso izjema. No ja, ga bolj črviči, a je vseeno hudo, ko ga gledam in gre tudi meni na jok. Da potem lažje kaka in se sprda, mu dam komarčkov čaj. Sicer je pa pravi požerušček, glede na to da je star danes samo 16dni! Poleg zize mu morem obvezno dati še aptamil, ker drugače nima dost in joka. Tako da spije tam od 80-100! Nas pa nekaj nosek matra, saj ima eno nosnico zapacano - tisto, kjer ima tudi učko malo bolj packasto. Baje da je to zaradi ozkih solzevodov. Kaj pa jst vem....patronažna je tako rekla. Ponoči se tako matram z aspiratorčkom (imam navadnega, ročnega), pa mu nič ne potegnem ven, kljub temu, da mu dam tudi kapljice, da bi šlo lažje. Kakšen nasvet?? Mene pa malce depresija daje na momente ....kar jokam, sem obupana, zdi se mi da gre vse narobe, da nikoli ne bom mogla nikamor več it, da sem slaba mama....joj, joj.... potem me moj dragi tolaži, pa sestra, mami... Sej pravim, na momente me kaj zgrabi in pol je jok. Še katera s tako težavo?? Zdej pa šibam gledat kaj naš Nikec počne! Prebrala vas bom tudi ob "priliki", ker zdaj nimam časa. Mamice, držite se, čuvajte svoje malčke!