|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
7.12.2008 9:41:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu laknerš)
  Neposredna povezava do sporočila: 876
   RE: oktoberski lumpiji 08
7.12.2008 10:41:33   
Lucka1
lovely - GROZA!!! kako pa ste zdaj? Upam, da ne bo kakih težav s pljučkiv prihodnje. Grozno, kako nekateri gostje ne razumejo, ne? Mi sicer nimamo ful problemov, ampak vseeno smo recimo rekli, da smo radi po 7h uri zvečer sami, ker se kopamo in hranimo in uspavamo.....in tašča pride na obisk  ob 19h in ostane do 20.30!!!!!!!

Rota virus - jaz prvorojenca ne bom cepila, naslednjega user posted image (če nam ga bo štorklja prinesla user posted image user posted image ) pa ja, da potem starejši kaj iz vrtca ne prinese. Se mi zdi tako čisto ok.

Šibam, ker že zavija naš Val, da je lačen....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 877
7.12.2008 14:01:42   
janja 27
o lovely groza kaj si preživljala oz. si verjento đše vdno v strahuuser posted image user posted image user posted image no sam da je šlo vse na boljš in ste doma...se mi zdi da k prideš domov se stanje itak popravi ker si doma....

jaz sem našo včeri vagala sicer ne na elektronski vagi ker imam eno staro kananos za novorojenče paje mela 6100 g tko da smo tud mi upam no presegli 6 kg....to je 2 kg od rojstva no tko kot od valle...midve greve kr skup od začetka žeuser posted image user posted image user posted image .....
drugače pa je naša pupa včeraj nearedila rekord v spnaju..od 23 do 6.30 pojedla  in zaspala nazaj do 12.30 ..sem jo hodila gledat če je še živa...danes mi je tud se zbudila ob sedmih zjutraj za jest in bi verjetno še spala če jo ne bi manca zbudila ob 10 h ....jo je šla mal pobožat..in seveda jo je metka pogledala ....

mi pa smo imeli včeraj pravi žu s tem miklavžem..tolk daril da dol padeš manca je bila čist zmešana od vsega  ..tko da mam sedaj doma cl kamion sladkarij..bom odprla kako stojnico za prodajo ker ne vem kdaj bomo to kej pojedli ker manca sploh ne mara čokolade jaz kak košček edino mož je bolj sladkosned in seveda njabolj suh pri hišiuser posted image user posted image user posted image user posted image ja tko je ponavadi...

lep preostanek nedelje jaz šibam mal ven z metkouser posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 878
7.12.2008 15:41:00   
*talcy*
joj lovely kriza.....kao si vse to prenašala...dobra si ...men se sfuzlauser posted image  sam da ste pribolšali drugo sploh ni važno

stunfek...ja naš korenjak ima kakšen gramček več kot 6kguser posted image  ...saj najina dva jesta vsake dve uri kaj ne bo 6kguser posted image user posted image ... sicer imamo posvetovalnico jutri tko da vam povem še kok smo okrogli ... sam naš user posted image  je res persona kot če bituser posted image  ima take debelčkane lica user posted image  ... ma raje tko kot pa da mi hujša a ne??
drugač oblekice ki piše na njih za 6mesecev mu pridejo zdaj prav user posted image user posted image user posted image  haloooooooo mičken je pa imel včeraj dva meseca ....

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 879
7.12.2008 15:42:51   
*talcy*
aja janaj27 ja darila in miklavž ... tolk je naš dobil tega kot si rekla bomo kako stojnico odprli...jaz sicer z oblekicami za user posted image  ker je dobil včeraj fulll .... ta miklavž je bil letos radodaren user posted image user posted image user posted image  ..... o mandarinih in sladkemu da se ne govori

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 880
7.12.2008 16:29:27   
stunfek
talcy...jaz sem mu danes oblekla chicco pajacek za 9mesecev in moj cisto prav :) se dobro da sem ga povlekla izpod kupa, ker ne bo za dolgo :) ampak italijaske stevilke so manjse, ne....heheheh

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 881
7.12.2008 17:22:12   
Mandek
Stunfek, tudi nam je takšen pajac prav...user posted image

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 882
7.12.2008 18:09:40   
*talcy*
mah ja .... pojma nimam kako merijo te oblekice po katerih dojenčkih user posted image  al pa so naši res taki lumpi korenjaki(nje)user posted image ....user posted image .....moj bo vsak čas na št.68....
punce kako pa perete njihove cunjice ?????? jaz dam polovico praška in to je to pol pa sušit v sušilca ... patronažna mi je pa že po enem mesecu rekla da ni treba da likam več zanj cunjice sam jaz vseeno vse zlikam ker zmečkano ravno ne more bit a ne .......
kako pa oblačite? jaz imam najraje PAJACOTE .... hlačke in majčko oblečem sam če gremo h komu na obisk drugač pa skoz pajacote ker ga 100krat lažje previjem .....

a je bil danes lep sonček a ne? mi smo bili zunaj 3urce zdaj ob 18.30 pa gremo mal na plac k igra neka skupina pa peljemo sinkota na žur user posted image user posted image user posted image  ..... ga bomo oblekli kombinezonček in zavili v dekice tko da mu bo luštnouser posted image

jah kar neki težim ma nimam drugega dela..... malo prej smo popapali večerjo ... kosilo za jutri sem že skuhala sinko se pogovarja sam s sabo možek spi mamica pa vam naklada tuki goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no zdaj grem zbudit možeka da gremo ven ....papa

< Sporočilo je popravil *talcy* -- 7.12.2008 18:11:03 >

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 883
7.12.2008 20:40:39   
Lucka1
pranje - jaz perem posebej za user posted image , dam malo manj praskain dvojno izpiranje. Pa nobenih ostalih dodatkov. Zlikam pa, ce le ostane cas za to.

oblacenje - to pa tudi mene zanima!! Mi ga imamo doma v bodiju z dolgimi rokavi, potem pa čez pajac iz flisa in nogavičke. je to premalo?? Imate vi dva sloja cez noge? Za kako kompliciranje glede oblacenja se mi zdi se premajhen....tja ko bo proti 6 mesecem, bomo pa sigurno uvedli jopice, hlace, razne pulovercke in ostalo. IN VE??

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 884
7.12.2008 21:39:57   
Mandek
Pozdravljene!

Da najprej odgovorim na temi oblačenje in pranje...
oblačenje doma- bodi z dolgimi rokavčki in žabice (ponoči dvojni dolgi rokavčki, ker se odkriva)ali pajacki (nikoli nima dva sloja hlačk doma, ker mamo 24 stopinj)
pranje-pisano perem z ostalimi in dodajam mehčalec (ima zelo hvaležno kožo), belo (pleničke in tetra majčke ter bele bodije) kuham in ne dodajam mehčalca.

Ok, dalje...
Se spomnite mojega posta o smotanih Pamperskah, ki prepuščajo in imamo zapacane vse bodije? No...khm...user posted image ..mi smo meli absolutno premale pleničke, zato je tudi prihajalo do tega. Ja, mejčken me je pa res sramuser posted image . Zdej smo nabavili trojkcio in so fantastične. jah, se bo treba sprijaznit, da rastemo...

Pa še eno zadevo imam: Vse, ki še uporabljate dvojkico Pampersk, oz.dvojkico Mullerjevih pleničk-meni je ostalo 14 Pamersk od 3-6kg in pol paketa Mullerjevih Beautybaby od 3-6kg (mislim, da okrog 12). Če bi katera želela, ji z največjim veseljem pošljem omenjene pleničke, ker je škoda, da jih vržem stran. Za poštnino se ne bat, ker je že vse urejeno, če katera želi. Pošljite zs, prvi pošljem.

Drugače pa smo pridni. ja, pridni z velikim P. Edino,kar nas matra je...krčki na kubik. Na vsake toliko časa...
Tudi s hranjenjem smo uskladili-pupo dojim na 3-4 ure, ponoči tudi do 5 ur. Naje se v 15 minutah. Mislim, da smo kar v redu,ne? Zdaj so šele vidni rezultati boja s polurnim dojenjem, ko je bila še inimini:)user posted image user posted image . in kar vesela sem, da sem vztrajala, čeprav mi je že večkrat vrglo ven od neprespanosti...
Zdej se grem pa z mojim cartat pred tv. Aleluja!

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 885
7.12.2008 21:40:11   
*talcy*
lucka 1 ja jaz ga mam tud tko oblečenga doma .... bodi ,štunfike in pajac pa nič več .... majčk pa hlačk pa takega tud jaz ne maram k je še vse tko mičkenouser posted image  imam pa fulll prijatelic k so rodile pred kratkim pa imajo ful raje hlačke pa majčko nekatere ..... pomoje odvisno kot se navadiš od samega začetka .....

ja tud jaz perem posebej za našgauser posted image  sej itak pride vedno poln stroj user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 886
7.12.2008 21:42:13   
Mandek
Aja, za ven mamo pa kavbojke, oblekice, žametke, legice in gamaše pa čez tuniko...nikoli pajackov. Mah, če že mama ne more vsega oblečt...user posted image

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 887
8.12.2008 7:05:26   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

mene pa zanima koliko pojejo vaši srčki. naša je stara dva meseca pa poje 150 pa bi še. a je to normalno al pa je sam požrešna. nisem navajena tega ker smo pri taprvi vse kar je pojedla spravl na silo not.

Naš poje 160, pa je 2 meseca pa dva tedna. Čez dan jemo na  tri ure, ponoči pa je vsaj 6 ur brez obroka, tko da poje cirka 6-7 obrokov na dan.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 888
8.12.2008 7:09:08   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: M_mojca

Se je mogoče še kateri zgodilo tako, da kljub nočni formuli otrok ni spal več kot ponavadi?

Našemu ni nič pomagala on je še vedno vstal in težil za hrano...ne vem. Mogoče pali pri starejših dojenčkih, je pa zdaj na navadni formuli kar sam začel podaljševati spanje, upam da ga ne hvalim preveč. Ampak vsaj prvo rundo mi odspi 6 ur , se je pa tudi že zgodilo da je spal 8 ur. Vse ostalo je pa še vedno kr neki user posted image

(odgovor članu M_mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 889
8.12.2008 7:10:17   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Mandek

Jaz moram pa danes pohvaliti našo pupo. Od včeraj zvečer, ko je zaspala že ob 8 in rpvič jedla ob 3 (malo so nas krčki matrali)in danes vstala ob 9.30, je zelo, zelo pridna. Nič je še nisem nosila, ker sedi v ležalniku, se z zalščino pogovarja z očkom in se smeje...Čudo od čudes, nimam pojma kaj ji je, da je tako pridna, ampak spet sem dobila zagon in upanje. Zdej se gremo pa potepat po babjeuser posted image .

Lepe pozdravčke

Super, sem ful vesela. Jaz tudi ko pride kak tak dan dobim zagon za cel teden. Upajmo na čim več takih dni user posted image

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 890
8.12.2008 7:22:11   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

drugače pa je naša pupa včeraj nearedila rekord v spnaju..od 23 do 6.30 pojedla  in zaspala nazaj do 12.30 ..sem jo hodila gledat če je še živa...danes mi je tud se zbudila ob sedmih zjutraj za jest in bi verjetno še spala če jo ne bi manca zbudila ob 10 h ....jo je šla mal pobožat..in seveda jo je metka pogledala ....

uf mater to pa je spanje, ko bi še našemu kdaj kaj takega uspelo. Kdaj jo pa skopaš oz. umivaš in a ti gre potem kaj spat? Ali je pred tem spanjem pokonci?? Ker naš je recimo ob 5-tih popoldne ko se neha napenjanje in krčki itd. že tako zmatran da ga moram enostavno skopat in ga dat najkasneje ob 6-tih spat. Potem pa spi do cirka 12 tih ali enih, se je tudi že zgodilo da je podaljšal do treh, potem ko poje, pa spi še do 4-tih ali petih. Več ne. Tko da verjamem da če bi kasneje hodil spat, da bi tudi on spal do ne vem kdaj, samo on si je izbral tak urnik, jaz ga pa nočem budit ob 10 tih ali 11 tih da bi še kaj pojedel in potem da bom upala, da bo podaljšal ker verjetno ni šans za kaj takega.
Saj ne vem kaj naj naredim?? Ok zdaj pozimi še gre da ga dajem spat ob petih popoldne ko je tema, kaj pa naj naredim poleti? Jaz bi takrat rada šla še ven kakšen krog...user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 891
8.12.2008 7:54:44   
tanja29
Oj oj.
Lovely - Joj, res grozna novica. Jaz tudi upam da ste sedaj v redu. Čuvajta se...
Moja Manca se na srečo ni nalezla od mene, jaz pa še vedno ful kašljam. Upam, da ne bo kaj pokasirala. Ima samo zamašen nosek in fiziološka je v akciji vsak dan po trikrat. S pumpico ji smrkljček ven vlečem, pa se dere kot jesihar.user posted image user posted image user posted image Sej mora bit res en grozen občutek.
Drugače pa, tudi naša pikica je začela spanjčkat po celo noč. Od 11.15 - 6.00. Že cel prejšnji teden je bilo tako in upam da tak ritem ostane, ker mi je zelo všeč...user posted image user posted image user posted image user posted image
Miklavž - ja, ful je luštn gledat otroke, kok uživajo v odpiranju daril. Meni in mojemu user posted image je tudi prinesel nekaj sladkarij (čokolade), pa sva vse že pospravilauser posted image , sva ful sladkosneda. Ja, za zajtrk ČOKOLADA.user posted image
No, zdaj pa grem kavico spit, pa se še kaj oglasim.
Lepo se imejte. Čao

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 892
8.12.2008 8:22:36   
Dream
Dobro jutro!

To noč sem se pa res naspala in imam celo nekaj energije, da lahko kaj postorim. Včeraj popoldne mi je skoraj zagorelo v glavi, ker je mali ves čas samo jedel in jedel in jedel in bil buden. OK, budnost mi je bila všeč, ampak da kar naprej samo je, je pa malo čudno. Na koncu je že user posted image  rekel, naj grem kar po vedro in  mu tam zmešam mleko user posted image  Se kateri to kdaj zgodi, da je malček tako požrešen? Pri nas je to pribliđžno 1x na teden ali 1x na 14 dni. Kot da prej cel teden ne bi nič jedel. Pa zanimivo pri vsem skupaj je to, da spl,oh nič ne zbruha ven... Res ne vem, kaj to pride...

Včeraj smo dopolnili 2 meseca in nam ga je uspelo celo slikati brez joška ali stekleničke v ustih user posted image

Oblačenje doma imam oblečenega v pajacka ali žabice - zgoraj pa bodi in kakžno majčko čez. Res, da se hoče nekaj bunit, ko mu oblačila tlačim čez glavo, ampak poskiušam hitro opraviti. Za ven pa mu oblečem kak dvodelni komplet, pajacka ali hlače in zgornji del (najraje imam tiste, ki so za zapet sredaj na gumbe, nete ali zadrgo).

Pranje nobenih njegovih cunjic ne perem posebej, ker bi bilo treba predolgo čakati, da bi bil pralni stroj poln (imam 6 kg boben), pa tudi komplicirati nočem, ker nima nobenih alergij. Ta vikend sem poskusila z malce mehčalca, pa ni bilo nobene reakcije, tako da ga bom uporabljala tudi vnaprej.

user posted image

Se tako sključeno drži kot da bi mu kaj manjkalo...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 893
8.12.2008 8:24:04   
Dream
Eh, spet sem pripopala preveliko sliko. Se opravičujem!

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 894
8.12.2008 9:50:41   
Lovely
Čaw,

na hitro: uživali smo čez vikend, se crkljali z očijem. Inya je bolje, še zmeraj kašlja (je ful težko k te malčki ne znajo izkašljat ven) in ji nisek čistim s pumpico na dih, bom pa nabavila Babyvac ker sem v bolnici vidla kako se dela s takimi zadevami in je ful boljše, da se res dobro spuca nosek.
Je tudi boljše, hvala Lakerš, si me pomirila glede teže, zgleda da je res po meni - sem bila ista ko sem bila mala. Pa ena zdravnica mi je isto rekla, eni pač niso zainteresirani tok za hrano... Joj ko berem, da imate eni že 6 kg... maj gad, mi smo mesec in pol in nismo še na 4,5 kg.. Ma, samo da smo zdravi. No, do Božiča bomo že...

Punce hvala za spodbudne besede, res je bila najtežja izkušnja v življenju. Veste kaj je pa novega prinesla? Jaz sem najmočnejša ženska na svetu in z malo sva tako povezani, da je noro. Noben nama nič ne more, super občutek.

Zdaj pa grem, se morava zrihtat, ker greva na kontrolo. Lep dan!

ps danes sem izpumpala 40 mL mleka in se zjokala, po moje je to slovo... ponavadi je bilo iz 1 joškice 120 ml... Kaj češ, stres dela svoje... A mislite, da se da obnovit?

Lovely

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 895
8.12.2008 10:01:27   
Mandek
lovely, čestitke za prebrodene težaveuser posted image in za pupikouser posted image !
kar se tiče pa mleka...daj vztrajaj, vse se da. Več kot bo mala pristavljena, več mleka bo. jaz sem si na začetku črpala in sem mela full mleka v flaški. Potem si pa ene tri tedne nisem nič in včeraj spet...in je priteklo ven 20mluser posted image . mala se naje v 15 minutah in drži 4 ure, od kje potem samo 20 ml? Sem vprašala neko sestro in je rekla, da prsi niso vajene črpanja in da je to zato.
Te pa razumem okrog stresa. Sama sem pod takim stresom, da se je to na Zali začelo še kako poznati. Pa sem se spet uspela spraviti k sebi zaradi nje in se prisiliti, da mi je vseeno, samo, da se lahko naprej dojiva.
Če pa ne bo šlo, pa nič zato, veš? To ni nič takega, konec koncev sem tut jaz na Am gor zrasla in sm prou fejst puncauser posted image .
Jaz se, kljub temu, da sem mislila, da bom na začetku znorela, ko je mala na pol ure jedla, vztrajala. Pravijo, da je AM veliko bolj kalorično in da otroci, ki imajo v genih debelost (če to sploh obstaja), so ob hranjenju z AM še bolj dovzetni za kasnejše težave s težo. Pa sem se kr malo ustrašlauser posted image . Zdej pač zizamo in sem se že precej navadila na to.
Upam, da ti bo uspelo!

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 896
8.12.2008 10:14:17   
timnala
HEja mamice!

Se dolgo nisem javila, ceprav berem vas redno. Vidim, da je pri vseh bolj ali manj pestro.

Lovely, sem vesela, da se je vse tako izteklo..drzita se s svojo pupo in se veliiiiko crklajta!!! user posted image

Zdaj pa kako je pri nas..nas piskotek se kar je obvezno na 2 uri, razen ce smo na sprehodu lahk potegne na 3 urce pa ponoci ma dva obroka na 2,5 - 3 ure. Ma bi rekla, da mi ni tezko, ker pac to sprejmes, ce mas dojencka in se sploh ne pritozujem glede pogostega hranjenja..dete ze ve, kaj rabi za rast! user posted image
Zvecer pa od enih 7 naprej tud po vsako urco, ce se mu zdi..ma jst sm se odlocila, da ga bom res samo dojila in mu tud ne mislim kaksnih nocnih formul dajat, da bi blo meni lazje ce mam pa mleko zanj..pa tud ce to pomeni manj spanja..
Spi pa nas malcek bolj malo..oz. zaspi za 10 - 20 minutk pa je ze pokonc, da bi on cez dan spal v kosu 2 al pa 3 ure..ja seveda..samo v vozicku zunaj..zvecer pa ko bi on zaspal - na 2 minutki hodiva do njega in mu dudo dajeva v usta..mal zaspi pa mu duda pade ven in zacne cmevkat in jovo na novo..ma ktera patent, da duda ostane notr? ..tak da spanje Janjine Metke je zame znanstvena fantastika user posted image user posted image user posted image
Drugace smo imeli pa 4.12. drugi sistematski pregled.
Teza: 5.420 g, dolzina 58 cm, obseg glavice pa 38 cm. user posted image user posted image user posted image
Bil je spet pohvaljen, da lepo raste in se razvija pa da je res radoveden in zahteven fant. user posted image  Problem je samo se koza, ker ma res obcutljivo in sem parkrat ga ne previla cez noc (ker kao pravijo, da ga naj ne bi) pa je bil ful rdec od popka dol, po ritki pa ne..zanimivo user posted image  pa je pediatrinja rekla, da 90% user posted image  ni treba ponoc previjat, mi ga pac mormo, dokler se koza ne navadi. Tak da zdej v bistvu ga previjeva okol polnoc pa pol zjutraj okol 7h spet pa je ok.

Vceraj smo pa sli mal v Ljubljano na bozicno novoletni sejem in je mali skoz spal..no ja..takrat ko se okol njega dogaja pa on spi user posted image  Tud ce obiski pridejo, jih prvo mal pogleda, pol se pri njih pocrklja, pol pa spi..sam skoraj vedno, ko obiski gredo pa alarm user posted image  No, v LJ je blo lustno, guzva ze ful pa tako vzdusje ze decembrsko..mi je blo res vsec, da smo se malo spravili kam na teren. Konc koncev lahk z user posted image  pocnes vse isto, samo casovno se mors mal prilagodit pa gre, a ne?
To je "mal" od nas..lepo se imejte se naprej in izkoristite se lepe dni cimvec zunaj.

Pozdravcek,
timnala user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 897
8.12.2008 10:26:43   
janja 27
ojla bejbe

lovely nič ne obupuj zaradi mleka pristavljaj pa bo...če seveda želiš če te bo minilo mučenje pa tud ok...
mandek jah glede debelosti in AM jaz sem bila sam dojena pa  imam full kg preveč tko da tole ne vem če je povezanouser posted image user posted image user posted image

metka se mi je zbudila pred 15 minutami, smo pojedle podrle 4 kupčku sedaj pa čakam da se mi parni liklnik ogreje grem likatuser posted image user posted image user posted image
jolly pri nas je dan približno takole....zbudi se jo nahranim - ene 15 minut mi še poliva potem jo dam v ležalnik al lupinco odvisno kaj delam medtem časom se ona z mano pogovarja al duda dudo in zaspi...spi mi po ene pol urce skup...pa se zbudi pa spet mal poklepeta al dobim kake obiske itd...no htaniva se na tri ure...umijem jo zvečer okoli 20 h k se tud manca umije pred spanjem....manca mi gre spat ob 21h potem k zaspi pa še  metka al poje al mak poklepetave sedaj mi hodi spat med 22 h 23 h kakšen dan tud prej .....in do pol sedmih pa sedj mi dva dni spi do pol desetihuser posted image user posted image user posted image ja prava mala zaspankauser posted image user posted image user posted image manca mi je bila lih taka.....mama mi je rekla da imam komot 5 takih otrok k ne vem da jo imamuser posted image user posted image
jaz metko v banjici (jo bom mogla dat kr v banjo ker ji je skoraj že premajhna) kopam dvakrat tedensko v sredo in nedeljo...ker mam dve natočim manci v banjo vodo da veselo čofota noter med tem časom uštimam  metko jo skopam, namažem , oblečem k je gotova gre tud manca ven iz banje jo obrišem, obleče se že samauser posted image user posted image user posted image kr gre to..no ker mam v kopalnici tuš posebej banjo posebej gre manca včasih sam pod tuš potem spedenam eno in nato še drugo....se moraš kr zorganizirat..sej une k majo dva in več to že vejouser posted image user posted image user posted image

metka je čez dan oblečena v body dolg rokav in pajac iz pliša, al pa čez body majčko in pajac na naramnice..za ven jo tud jaz oblečem kako srajčko pa kavbojke al žametne hlače.....če gremo kam na obisk..če grem pa z vozičkom pa mam dva taka dvodelna kompleta podložena in iz flisa tko da ji dam body dolg rokav žabice in ta komplet pa v vrečo za voziček iz pliša in pokrijem v vozičku z dekico in zašćitno vrečo in gas

sedaj pa grem veselo likat..papa

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 898
8.12.2008 10:32:55   
jolly123
janja 27 kaj pa če ti spi a jo zbudiš za kopanje ? ker naš mrkne že ob petih popoldne ga moram že takrat skopat, drugače ne vem a naj ga zbudim okrof 7-i pa kopam, pa še enkrat spat spravljam al kaj naj naredim. 

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 899
8.12.2008 12:31:38   
Mandek
Evo, midve sva se pravkar vrnile s sprehoda, popapcale, zdej pa dremamo v ležalniku. Čez kakšno uro naju čaka druga runda sprehoda, greva do očka v službo in na slastno kavico (mami,op.user posted image ).
Aja, tisto o dojenju, janja27...hm...ne me držat za besedo, jaz res ne vem, kaj je res in kaj ne...sam pametna hočm bituser posted image user posted image ok, malo šale.

danes grem k frizerju!!!!!po parih mesecihuser posted image  sploh ne vem, v kaj se naj spremenim...

A se je najdla katera, ki bi mela pleničke? Dejte, noooooooooooo....

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?