timnala
|
HEja mamice! Se dolgo nisem javila, ceprav berem vas redno. Vidim, da je pri vseh bolj ali manj pestro. Lovely, sem vesela, da se je vse tako izteklo..drzita se s svojo pupo in se veliiiiko crklajta!!! Zdaj pa kako je pri nas..nas piskotek se kar je obvezno na 2 uri, razen ce smo na sprehodu lahk potegne na 3 urce pa ponoci ma dva obroka na 2,5 - 3 ure. Ma bi rekla, da mi ni tezko, ker pac to sprejmes, ce mas dojencka in se sploh ne pritozujem glede pogostega hranjenja..dete ze ve, kaj rabi za rast! Zvecer pa od enih 7 naprej tud po vsako urco, ce se mu zdi..ma jst sm se odlocila, da ga bom res samo dojila in mu tud ne mislim kaksnih nocnih formul dajat, da bi blo meni lazje ce mam pa mleko zanj..pa tud ce to pomeni manj spanja.. Spi pa nas malcek bolj malo..oz. zaspi za 10 - 20 minutk pa je ze pokonc, da bi on cez dan spal v kosu 2 al pa 3 ure..ja seveda..samo v vozicku zunaj..zvecer pa ko bi on zaspal - na 2 minutki hodiva do njega in mu dudo dajeva v usta..mal zaspi pa mu duda pade ven in zacne cmevkat in jovo na novo..ma ktera patent, da duda ostane notr? ..tak da spanje Janjine Metke je zame znanstvena fantastika Drugace smo imeli pa 4.12. drugi sistematski pregled. Teza: 5.420 g, dolzina 58 cm, obseg glavice pa 38 cm. Bil je spet pohvaljen, da lepo raste in se razvija pa da je res radoveden in zahteven fant. Problem je samo se koza, ker ma res obcutljivo in sem parkrat ga ne previla cez noc (ker kao pravijo, da ga naj ne bi) pa je bil ful rdec od popka dol, po ritki pa ne..zanimivo pa je pediatrinja rekla, da 90% ni treba ponoc previjat, mi ga pac mormo, dokler se koza ne navadi. Tak da zdej v bistvu ga previjeva okol polnoc pa pol zjutraj okol 7h spet pa je ok. Vceraj smo pa sli mal v Ljubljano na bozicno novoletni sejem in je mali skoz spal..no ja..takrat ko se okol njega dogaja pa on spi Tud ce obiski pridejo, jih prvo mal pogleda, pol se pri njih pocrklja, pol pa spi..sam skoraj vedno, ko obiski gredo pa alarm No, v LJ je blo lustno, guzva ze ful pa tako vzdusje ze decembrsko..mi je blo res vsec, da smo se malo spravili kam na teren. Konc koncev lahk z pocnes vse isto, samo casovno se mors mal prilagodit pa gre, a ne? To je "mal" od nas..lepo se imejte se naprej in izkoristite se lepe dni cimvec zunaj. Pozdravcek, timnala