Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 6.4.2009 17:04:22
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Blue... Sej sploh nevem kam ga sicer skriješ, ker ko smo te vidle u živo se mi zdi da te pol tolko ni blo skupi lepo da si se spet malo javila... upam da prideš jutri... boš malo popestrila... drgač pa sem ga mela v hlačah skritga ni za vsazga... samo določeni ga lahko vidijo
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 6.4.2009 17:25:09
|
|
|
|
majana79
|
V hlačah my ass Si mela manjšega kot mam jaz zdej, pa sem manj tednov kot si bla ti takrat. Mene bodo mogl odkotalit v porodnišnico, če bo šlo tako naprej.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 6.4.2009 19:17:11
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 V hlačah my ass Si mela manjšega kot mam jaz zdej, pa sem manj tednov kot si bla ti takrat. Mene bodo mogl odkotalit v porodnišnico, če bo šlo tako naprej. ja kaj nej rečm... sem ga dobo skrivala.. zdej ga pa ni mogoče... no, v ohlapnem puloverju soseda še zdej ne ve da sem noseča... najbrž jo bo kap k me bo vidla kr naenrat z dojenčkom, pa ji ne bo nč jasn
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 6.4.2009 19:29:48
|
|
|
|
majana79
|
Če te vpraša kje ste ga dobil povej da v Romuniji, da tam se jih kupi pocen. Sej ne bom več žleht... Mene je pa prej moj spravu na sprehod pa sem tako sopihala v klanec da je mislu da bom rodila že kr tam. Čist sem brez kondicije... Še dobro da grem zdej vsaj iz službe peš... Prav grozna sem
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 6.4.2009 19:52:43
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Če te vpraša kje ste ga dobil povej da v Romuniji, da tam se jih kupi pocen. Sej ne bom več žleht... bom rekla da sem na lotu zadela, pa nisem vedla kam s kešom, pa sem si kr enga kupla
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 6.4.2009 19:54:52
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Če te vpraša kje ste ga dobil povej da v Romuniji, da tam se jih kupi pocen. Sej ne bom več žleht... ta je dobra...haha blueeyes - jah moj je ze kr velik - tud mene bodo odkotalili v P sej sem se danes spremenila da morm spremenit podpis pa sm pozabila.... vim - na tobačni delajo vsak dan do 18ih, prej itak ne morm k moj dela do petih-sestih, no sej bomo vidl
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 6.4.2009 20:36:53
|
|
|
|
ledenka
|
hm, ste me zrajcale, morda pa se vam pridružim mam dekompresijo ob 2h, pa če ne bom preveč utrujena, pridem na sladoled
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 6.4.2009 20:45:11
|
|
|
|
majana79
|
ledenka, a nisi po dekompresiji kao 'lažji' in pol življenja? Ampak resno, če prideš boš kej več povedala, če se splača it na to.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 6.4.2009 21:39:44
|
|
|
|
wani
|
Malce z zamudo,a drugače ni šlo.....sporočam vam veselo novico,da sem danes s pupiko že prišla iz porodnišnice. Na dan 30.april 2009 je prijokala na svet Vita Viktorija in sicer ob 20.uri in 6 minut. Dolga 52 cm in 3750g Punčka je prava princeska in moj velik zaklad. Porod je potekal najlepše,kolikor je lahko,in bil najlažji od obeh prej. Pučutje je super,le malce smo utrujeni od bolnice.... <pozdrav od male Vite in presrečne mamice...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 6.4.2009 22:21:22
|
|
|
|
Anonimen
|
wani, čestitke , tebi in mali... vam(a) je le uspelo!! upam, da sta se že lepo ujeli in spoznali!! pa še nasvet (ki ga verjetno že poznaš): počivaj, ko malčica spi, da si nabereš dovolj energije. angelito, je možno, da ti še enkrat poskusijo obrniti otročka? so ti rekli, da greš vseeno roditi po naravni poti ali boš imela carski rez? Blueeyes - prav lušten trebušček! Gaja mora imeti v njem dovolj prostora... kar naj veselo brca! za jutri je moja tašča odpovedala ampak mi je partner obljubil, da bo popazil na Oskarja. če zamudim kakšno urico pa tudi še ne boste odšle, ne? bom skušala biti točna. prijetne sanje in lahko noč vam želim!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 6.4.2009 22:48:31
|
|
|
|
Lsica
|
wani čestitke za Vito Viktorijo . Pa krasno da je porod potekal brez težav. Smo se pa res spraševale kje si ter kaj se dogaja s tabo. ana, prav žal mi je, da te ne bomo imeli prilike jutri spoznat . Bo treba kar na hitro še en termin rezervirat za srečanje... Vsekakor uživajte na pikniku. Blueyes, super če boš vsaj za pol urce tam, da vidimo tvoj buši še v živo. Da si nisi ti kakšno fotomontažo privoščila . Ledenka, le pridruži se nam, ti ne bo žal. To je še boljš kot dekompresija . Majana, čeprav te ni na seznamu, pričakujem da prideš z zamudo, po MŠ, a ne? k.tja, saj pa lahko Oskarja pripelješ s sabo. V glavnem se veselim, da se vidimo jutri. Do takrat pa bodite skrajno lepo...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 7.4.2009 4:46:22
|
|
|
|
Blueeyes
|
Torej, ponovno snidenje... torek, 7.4.2009 ob 16h... v Čolnarni (ker bo upam da lepo toplo, sonček, pa bomo zunaj sedele...) .. Pa še link za lažjo pomoč http://www.colnarna.com/leona.pdf 1. Blueeyes (???) 2. Lsica 3. tej_a 4. katrinka 5. šivilja 6. vim 7. k.tja 8. Tanja_ 9. angelito 10. živa25 (???) 11. ledenka 12. majana79 13. 14. 15.
< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 7.4.2009 4:53:21 >
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 7.4.2009 4:47:16
|
|
|
|
Blueeyes
|
JANUAR ana** 11.1. FEBRUAR Blueeyes 1.2. wani 5.2. Majana79 24.2. MAREC anci banci 14.3. angelito 28.3. Pupa7 31.3. APRIL NinaMM 9.4. MONY25 14.4. MAJ Katrinka 2.5. živa25 15.5. JUNIJ BOOMER 3.6. šivilja 27.6. JULIJ UT_2008 14.7. palegia30 22.7. pat74 23.7. AVGUST HINDI 6.8. knutek 25.8. M1987 30.8. SEPTEMBER OKTOBER vim 7.10. tanatoraja 22.10. NOVEMBER DECEMBER simonaa 19.12. nborazem 21.12. murkica 21.12.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 7.4.2009 4:51:36
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: wani Malce z zamudo,a drugače ni šlo.....sporočam vam veselo novico,da sem danes s pupiko že prišla iz porodnišnice. Na dan 30.april 2009 je prijokala na svet Vita Viktorija in sicer ob 20.uri in 6 minut. Dolga 52 cm in 3750g Punčka je prava princeska in moj velik zaklad. Porod je potekal najlepše,kolikor je lahko,in bil najlažji od obeh prej. Pučutje je super,le malce smo utrujeni od bolnice.... <pozdrav od male Vite in presrečne mamice... vse čestitke wani... lepo da si se malo oglasila, čeprov je zdej vrjetno kr norišnica... podatke sem vnesla... pri datumu sem sicer napisala 30.3. in ne 30.4. ... vidim da je tale Vita Viktorija kr fejst baba... tko je prov... spočij se, pol k bš mela pa še kej cajta, se pa oglasi še enkrat čestitke za princesko
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 7.4.2009 4:52:49
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Blueyes, super če boš vsaj za pol urce tam, da vidimo tvoj buši še v živo. Da si nisi ti kakšno fotomontažo privoščila . pridem v bikinkah... če mi bo zneslo
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 7.4.2009 4:54:29
|
|
|
|
Blueeyes
|
grem se zdej počas prštimavat... drgač pa jupi, sem prva dons kle gor... he he.. enkrat pa sem vas nasvala ... sicer je zunaj še noč, mraz,... ampak vi kr sladko spančkajte... javim kako bo dons na pregledu.. lp
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 7.4.2009 6:17:31
|
|
|
|
katrinka
|
dobro jutro imam se malo casa preden grem v sluzbo pa sem hitr prsla mal pogledat vas wani - cestitke za tvojo , vesela sem da je vse uredu blueeyes - si pa zgodnja danes, sporoči kako je bilo na pregledu in ce ti uspe danes, pridi malo nas pokukat ledenka - ti kr pridi , dej mi napis kako ta dekompresija poteka, pa kje, in v kerem tednu je najboljs da grem zdaj pa sibam
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 7.4.2009 7:57:25
|
|
|
|
Lsica
|
Blueyes, tole danes so bile pa res zgodnje ure. Boš zdržala do popoldne? Jaz ob takih urah edino ko zombi do WC najdem, pa nazaj med blazine.... Dobro zrihti na pregledu, pa se javi... katrinka, če lahko mal pomagam: dekompresija poteka od 32. tedna dalje (maš še čas), in sicer 10x - plača zavarovalnica na nalepke za MŠ, poteka po naročilu v stari babiški šoli (majo 2 stola), kako - to pa ti bo ledenka danes povedala, a ne ledenka?... Baje je pa zelo fajn za tiste, ki zatekajo, majo visok pritisk, pa za bebico, ker dobi več hrane iz krvi - izboljša se pretok v placenti in preko popkovnice. Tolk na kratko. Pa še za celulit je dobra, mislim proti celulitu, no. Tko da si jo kar prvoščte. Kje ste pa ostale?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 7.4.2009 8:13:11
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica katrinka, če lahko mal pomagam: dekompresija poteka od 32. tedna dalje (maš še čas), in sicer 10x - plača zavarovalnica na nalepke za MŠ, poteka po naročilu v stari babiški šoli (majo 2 stola), kako - to pa ti bo ledenka danes povedala, a ne ledenka?... Baje je pa zelo fajn za tiste, ki zatekajo, majo visok pritisk, pa za bebico, ker dobi več hrane iz krvi - izboljša se pretok v placenti in preko popkovnice. Tolk na kratko. Pa še za celulit je dobra, mislim proti celulitu, no. Tko da si jo kar prvoščte. aha torej, potem imam se cas da se prijavim.... ce sem prav razumela, tiste nalepke ki jih dobimo v porodnišnici za MŠ, veljajo se za dekompresijo
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 7.4.2009 8:41:21
|
|
|
|
katrinka
|
ljubljancanke - rabm pomoč nasla sem vse podatke o MŠ v lj.P, samo nikjer ne najdem urnika za maj - kdaj začnejo se keri kej sanja
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 7.4.2009 9:08:51
|
|
|
|
BOOMER
|
katrinka - ni panike za MŠ - 4.5. se namalaš z nalepkami v stari porodnišnici pa je - ob 9ih, 16ih al pa 18.15. Naslednji rok je 1.6. ej bejbe, če danes uletim z mojim pesekom a bo kero kej motlo? Mal materinstvo treniram Upam, da vas spoznam hehe... btw - a je še kateri strašansko vroče? Jest sem cel dan v kratkih rokavih, ponoč se sploh ne pokrivam. Babice pa okol mene špancirajo v bundah pa me debel gledajo kaj ruski plin - 1 nosečnica ziher bolj hajca (sam mal sem letni čas zgrešila)
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 7.4.2009 9:54:13
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: BOOMER katrinka - ni panike za MŠ - 4.5. se namalaš z nalepkami v stari porodnišnici pa je - ob 9ih, 16ih al pa 18.15. Naslednji rok je 1.6. super, hvala za inf., a ce grem teden prej po nalepke bo uredu? ej bejbe, če danes uletim z mojim pesekom a bo kero kej motlo? Mal materinstvo treniram mene čisto nič ne moti ... ti kr Upam, da vas spoznam hehe... btw - a je še kateri strašansko vroče? Jest sem cel dan v kratkih rokavih, ponoč se sploh ne pokrivam. Babice pa okol mene špancirajo v bundah pa me debel gledajo zadnja 2 tedna je ok, prej pa je bilo nekako podobno kaj ruski plin - 1 nosečnica ziher bolj hajca (sam mal sem letni čas zgrešila)
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 7.4.2009 11:00:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Hejla čvekice moje... Tudi jaz se vam danes pridružim... Zdejle šibam po avtota in malo na sončija, pol se pa oglasim še na sladolediju SE VIDIMO!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 7.4.2009 13:11:55
|
|
|
|
majana79
|
Mislm, ste pa čvekave danes, da ne bo potem kateri zmanjkalo besed. Lsica, hvala za info v drugi temi, zdaj vsaj vem kaj mi je. Pa da imam magnezij pripravljen. Drugače pa lahko računate name, samo nimam pojma kdaj pridem, ker se danes prvič začne MŠ v Šiški in ne vem koliko so dolga predavanja. Upam da ne več kot 2 uri v kosu, ker bom umrla od sedenja. Vroče? Ne, me paže nismo take... Prejle sem šla peš domov in sem misla da bom umrla, ker poleg tega da mi je itak vroče, še sonce nažiga... Tako da danes kr lepo sončne kreme gor, če bomo sedele zunaj, da ne bo katero opeklo. Zdej morm pa neki pojest, pa nimam pojma kaj...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?