ronja
|
Lsica, te občudujem! Res, občudujem vse, ki živijo s taščami, mamami ali komerkoli od žlahte . Meni bi bilo grozno, vem, ker sem tak karakter (zajeban, hehe , ne rada sem samostojna in zelo cenim svobodo...). Ti pa priporočam, da si narediš tako, da ti bo lepo, ker računaj, da bo šlo po porodu malo na slabše - vtikavnje mislim... In če nisi tip, ki bi ti bilo fino, da ti nekdo kuha, pere,... in seveda skrbi za tvojega otroka... potem maš probleme (jaz sem jih mela, pa sploh ne živimo skup, ampak to tašče ni oviralo, da ne bi bila skoz tu - pač to je NJENA vnukinja, jaz sem samo mama, nujno zlo ) Mal se hecam, ampak je bilo res grozno! Zdaj je super, se je umirila, čeprav se je bilo treba kar matrat zato - mogoče se je ustrašila, da bi se še mi nekam preselili, hehe. Ampak vem, da zna prit ruker januarja in se že psihično ful pripravljam na to, da mi ne bo tako grozno kot prvič, pa da se bom bolj znala postavit zase in svojo družinico (in prej to zahtevala od lubija ). Verjamem pa, da je denarno to ful bolj ugodno. midva imava sicer zdaj srečo, da nisva v najemu - moji lubi starši so poskrbeli za svoje mladičke - ampak ne tako, da bi morali z njimi živet , ampak vem pa, kako je to...
|