ronja
|
Pa Ronja bo prva postala mamica , a ne... Kolk pa že komaj čakaš, ha? Jst sem zadnjih 14 dni kooomaj čakal, da vidim svojega pikija, ampak sem do konca sem pa tja skakala... hehe, ja, mal se res vleče, ker mam pač tako blesavo , da je skoz nekaj naobe. Ampak naj vseeno kar lepo malo počaka. Meni je bil že pri Ronji najlepši zadnji mesec - s tistim ogromnim trebuhom sem lahko počela vse, skakala ko utrgana, ker sem bila končno zdrava in sem hotela vse nadoknadit za nazaj pa še za naprej, ko se ne bo dalo z ... Tako da meni je bil zadnji mesec v prvo lep. Vsi so me pomilovalno gledali - revica, noseča čist na koncu pa v tej vročini... Meni je bilo pa krasno, samo da nisem več vsak dan bruhala . pa Ronja je še konkretno zamujala, si je vzela še mal fraj, ker je prej zaostajala v rasti zaradi mojih problemov, pa je verjetno hotela še mal nadoknadit v bušiju predno pride ven. No, je že prav, samo da je ona ok . Zdaj bova po moje spet zadnje 3 tedne uživala, ker bova dobesedno po pol leta končno spet smela . >In že oba mal odštevava . Pa da ne bom mela več skoz slabe vesti - dvignem tamalo (strogo prepovedano, ampak kaj naj s tako malo, skoraj 17m...), pa me boli, pa vem, da ne smem... pa me skrbi za malecko (v bušiju), potem je drugič ne dvignem, pa si mala to ful želi, pa tako najlažje zaspi, pa mam spet slabo vest... Klic je to, ko maš oba otroka rad, pa se njune želje oz. to, kar je dobro zanju izključuje... NO, bom vsaj navajena delat kompromise potem, ko bo malecka prišla ven, hehe. Nimam še nič prištimano zanjo, že v prvo je bilo tako, da sem 3 tedne pred PDP rahlo popenila (no, nisem se jezila, sem bila pa žalostna), če misli lubi kaj zrihtat otroško-dnevno sobo... Ker jo je bilo treba izolirat, njemu se pa splooooh ni nič mudilo . Se mi zdi,da bo letos isto, hehe. čeprav zdaj se ne sekiram kaj dosti, ker bo najprej mala itak v zibki pri nama v sobici (je bila tudi Ronja, samo sobo je bilo vseeno treba zrihtat, ker to težko delaš z malim otrokom, sem se bala, da bi jo motilo vrtanje ipd...) in če bomo kasneje postavili še eno postejlico, nič hudega...
|