Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 23:48:12
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Nč zdej grem pa jz jest...pol pa v panule da se spočijem če bojo tele popadki kej bl resni čez noč... Nočka,no Upam,da se bodo popadki stopnjeval in boš kmalu prijela v naročje . Bi že kr na tvojem mestu bla .. Ne pa k sm čiiist zaprta. ja kaj nej ti rečem.. ne morm ti pomagat da se odpreš... no lahko bi ... še moj noče pomagat Se mi zdi,da se zadnje dni tok čudn obnaša kot,da bi ga blo strah tega,da bo ati... Bolj ko mu govorim,da naj ostane doma bolj hodi on okol No, sej bom že čez 22 minut v 39tednu In sploh ne bom jezna,če bo princ kaj prej prišel vn No lahko tut na rok.. Da bi pa kaj prej šel pa... Boljš da ne poskuša sram nej ga bo... mogoče pa še noče da se vam novi član pridruži... zbira moči in spanec, ker pol bo malo spanja moj je tud reku da nej bo raj kasnej k prej pa smo bli vseeno točni oooooooo, 39 teden... joj kje je to pr men... že iz pamtiveka
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 23:50:16
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Nč zdej grem pa jz jest...pol pa v panule da se spočijem če bojo tele popadki kej bl resni čez noč... Nočka,no Upam,da se bodo popadki stopnjeval in boš kmalu prijela v naročje . Bi že kr na tvojem mestu bla .. Ne pa k sm čiiist zaprta. ja kaj nej ti rečem.. ne morm ti pomagat da se odpreš... no lahko bi ... še moj noče pomagat Se mi zdi,da se zadnje dni tok čudn obnaša kot,da bi ga blo strah tega,da bo ati... Bolj ko mu govorim,da naj ostane doma bolj hodi on okol No, sej bom že čez 22 minut v 39tednu In sploh ne bom jezna,če bo princ kaj prej prišel vn No lahko tut na rok.. Da bi pa kaj prej šel pa... Boljš da ne poskuša Ma kar mal nej bo še pri tebi tvoj zakladek...ja atija je pa gotov mal strah...moj je pri Karin ko sva prišla v P najprej vprašal kje je WC ,ker ga je zašraufal... moj je bil pa čist vzhičen... je komaj čakal... še tja v tisto sobico oz prostor k čakaš po klistiranju je pršu me pogledat, pa ga je pol ena sestra odslovila, da tam nima kaj za delat... pa je mogu pol nazaj v sobico čakam da sem jz spedenana za v porodno sobo
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 23:50:48
|
|
|
|
bjondi
|
Ja mi bomo krčke cele noči blažil...vi boste pa fajn že mim...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 23:50:57
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Ma če so bli vsi nicki k sem se prijavljala na forum že zasedeni...pol sem pa bjondi ukucala not...uf sivih je pa že took ...ja se pozna emšo 33-pa tud niso več rosna leta... Ni panike,če si mislila,da se poznava...kdaj z vozičkom se pa tud jaz pridružim kakemu mitingu...zdele je blo na prvem mestu počitek ,da smo prifural do konca... o ti starka... 33 jih že maš... to je pa že čist za penzijo... ma dej nehi no, TO SO NAJBOLJŠA LETA Točn tko Jst sm sicer še mladićek proti tebi ampak bom kmaluuu na istem ko ti.. Ja ja.. še...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 23:52:14
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Nč zdej grem pa jz jest...pol pa v panule da se spočijem če bojo tele popadki kej bl resni čez noč... Nočka,no Upam,da se bodo popadki stopnjeval in boš kmalu prijela v naročje . Bi že kr na tvojem mestu bla .. Ne pa k sm čiiist zaprta. ja kaj nej ti rečem.. ne morm ti pomagat da se odpreš... no lahko bi ... še moj noče pomagat Se mi zdi,da se zadnje dni tok čudn obnaša kot,da bi ga blo strah tega,da bo ati... Bolj ko mu govorim,da naj ostane doma bolj hodi on okol No, sej bom že čez 22 minut v 39tednu In sploh ne bom jezna,če bo princ kaj prej prišel vn No lahko tut na rok.. Da bi pa kaj prej šel pa... Boljš da ne poskuša Ma kar mal nej bo še pri tebi tvoj zakladek...ja atija je pa gotov mal strah...moj je pri Karin ko sva prišla v P najprej vprašal kje je WC ,ker ga je zašraufal... moj je bil pa čist vzhičen... je komaj čakal... še tja v tisto sobico oz prostor k čakaš po klistiranju je pršu me pogledat, pa ga je pol ena sestra odslovila, da tam nima kaj za delat... pa je mogu pol nazaj v sobico čakam da sem jz spedenana za v porodno sobo Svaka čast,da je upov pa da ni prpa delala...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 23:53:00
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Ja mi bomo krčke cele noči blažil...vi boste pa fajn že mim... ja jz jih pa zdej k vi še uživate 2 v 1
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 23:53:30
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Ma če so bli vsi nicki k sem se prijavljala na forum že zasedeni...pol sem pa bjondi ukucala not...uf sivih je pa že took ...ja se pozna emšo 33-pa tud niso več rosna leta... Ni panike,če si mislila,da se poznava...kdaj z vozičkom se pa tud jaz pridružim kakemu mitingu...zdele je blo na prvem mestu počitek ,da smo prifural do konca... o ti starka... 33 jih že maš... to je pa že čist za penzijo... ma dej nehi no, TO SO NAJBOLJŠA LETA Točn tko Jst sm sicer še mladićek proti tebi ampak bom kmaluuu na istem ko ti.. Ja ja.. še... Ja itak greste za mano...hudga vam nau...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 23:53:38
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Ma če so bli vsi nicki k sem se prijavljala na forum že zasedeni...pol sem pa bjondi ukucala not...uf sivih je pa že took ...ja se pozna emšo 33-pa tud niso več rosna leta... Ni panike,če si mislila,da se poznava...kdaj z vozičkom se pa tud jaz pridružim kakemu mitingu...zdele je blo na prvem mestu počitek ,da smo prifural do konca... o ti starka... 33 jih že maš... to je pa že čist za penzijo... ma dej nehi no, TO SO NAJBOLJŠA LETA Točn tko Jst sm sicer še mladićek proti tebi ampak bom kmaluuu na istem ko ti.. Ja ja.. še... tud jz bom kmal tm... še 7 let
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 23:53:59
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Nč zdej grem pa jz jest...pol pa v panule da se spočijem če bojo tele popadki kej bl resni čez noč... Nočka,no Upam,da se bodo popadki stopnjeval in boš kmalu prijela v naročje . Bi že kr na tvojem mestu bla .. Ne pa k sm čiiist zaprta. ja kaj nej ti rečem.. ne morm ti pomagat da se odpreš... no lahko bi ... še moj noče pomagat Se mi zdi,da se zadnje dni tok čudn obnaša kot,da bi ga blo strah tega,da bo ati... Bolj ko mu govorim,da naj ostane doma bolj hodi on okol No, sej bom že čez 22 minut v 39tednu In sploh ne bom jezna,če bo princ kaj prej prišel vn No lahko tut na rok.. Da bi pa kaj prej šel pa... Boljš da ne poskuša sram nej ga bo... mogoče pa še noče da se vam novi član pridruži... zbira moči in spanec, ker pol bo malo spanja moj je tud reku da nej bo raj kasnej k prej pa smo bli vseeno točni oooooooo, 39 teden... joj kje je to pr men... že iz pamtiveka Morm jst malo reda nardit pol se bo pa že mogel kaj premaknit Ja ja... sej tvoja ljubica bo že 3 mesece stara Ji boste mogl počasi še kakšnga bratca nardit Mami, oči AKCIJA se še spomnim, ko si ti komaj MF imela..
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 23:55:57
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Ja mi bomo krčke cele noči blažil...vi boste pa fajn že mim... Mah tut to gre skoz... Sm nekam hudo optimistična, ja bomo vidli čez kakšn mesec
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 23:56:13
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Nč zdej grem pa jz jest...pol pa v panule da se spočijem če bojo tele popadki kej bl resni čez noč... Nočka,no Upam,da se bodo popadki stopnjeval in boš kmalu prijela v naročje . Bi že kr na tvojem mestu bla .. Ne pa k sm čiiist zaprta. ja kaj nej ti rečem.. ne morm ti pomagat da se odpreš... no lahko bi ... še moj noče pomagat Se mi zdi,da se zadnje dni tok čudn obnaša kot,da bi ga blo strah tega,da bo ati... Bolj ko mu govorim,da naj ostane doma bolj hodi on okol No, sej bom že čez 22 minut v 39tednu In sploh ne bom jezna,če bo princ kaj prej prišel vn No lahko tut na rok.. Da bi pa kaj prej šel pa... Boljš da ne poskuša Ma kar mal nej bo še pri tebi tvoj zakladek...ja atija je pa gotov mal strah...moj je pri Karin ko sva prišla v P najprej vprašal kje je WC ,ker ga je zašraufal... moj je bil pa čist vzhičen... je komaj čakal... še tja v tisto sobico oz prostor k čakaš po klistiranju je pršu me pogledat, pa ga je pol ena sestra odslovila, da tam nima kaj za delat... pa je mogu pol nazaj v sobico čakam da sem jz spedenana za v porodno sobo Svaka čast,da je upov pa da ni prpa delala... ja re, sem bla prepričana da je to samo "maska"... ker k sva se do P peljala in sem mela full hude popadke sem bla itak vsa tečna in živčna k me je bolelo, on pa mi je čist skulirano govoru da nej globoko diham... kr nisem mogla vrjet.. sem si pr seb rekla da se bo v P pa spremenu (živčnost in to)... nič, čist skuliran je bil.. prov navdušen nad vsem... še reku je da je vse tko hitr minil, da je mislu da bo kej vč stvari vidu ne vem kaj je s tem mislu, a da bi mene rezal pa pol šival al kaj??
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 23:56:20
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Ja mi bomo krčke cele noči blažil...vi boste pa fajn že mim... ja jz jih pa zdej k vi še uživate 2 v 1 Sam ti si tud uživala ...ma kaj vem tole na konc pa men ni glih neka jaka uživancija k hodm k račka k vse took boli med nogam...ampak gremo za tabo...še zmer si v prednosti...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 23:58:10
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Nč zdej grem pa jz jest...pol pa v panule da se spočijem če bojo tele popadki kej bl resni čez noč... Nočka,no Upam,da se bodo popadki stopnjeval in boš kmalu prijela v naročje . Bi že kr na tvojem mestu bla .. Ne pa k sm čiiist zaprta. ja kaj nej ti rečem.. ne morm ti pomagat da se odpreš... no lahko bi ... še moj noče pomagat Se mi zdi,da se zadnje dni tok čudn obnaša kot,da bi ga blo strah tega,da bo ati... Bolj ko mu govorim,da naj ostane doma bolj hodi on okol No, sej bom že čez 22 minut v 39tednu In sploh ne bom jezna,če bo princ kaj prej prišel vn No lahko tut na rok.. Da bi pa kaj prej šel pa... Boljš da ne poskuša sram nej ga bo... mogoče pa še noče da se vam novi član pridruži... zbira moči in spanec, ker pol bo malo spanja moj je tud reku da nej bo raj kasnej k prej pa smo bli vseeno točni oooooooo, 39 teden... joj kje je to pr men... že iz pamtiveka Morm jst malo reda nardit pol se bo pa že mogel kaj premaknit Ja ja... sej tvoja ljubica bo že 3 mesece stara Ji boste mogl počasi še kakšnga bratca nardit Mami, oči AKCIJA se še spomnim, ko si ti komaj MF imela.. midva že mava akcijo, samo ne delava na bratcu/sestrci... se samo sproščava bratec/sestrica bosta še počakala 1 leto... ja tu jz se spomnim da sva se glih dopisovale k sem mela jz MF... kako čas leti... dons ma Gaja točno 1 mesec in 3 tedne
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 23:58:59
|
|
|
|
ana**
|
blue dobr je tvoj Jst sam upam,da mi v porodni ne pade skp
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 23:59:39
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Ja mi bomo krčke cele noči blažil...vi boste pa fajn že mim... ja jz jih pa zdej k vi še uživate 2 v 1 Sam ti si tud uživala ...ma kaj vem tole na konc pa men ni glih neka jaka uživancija k hodm k račka k vse took boli med nogam...ampak gremo za tabo...še zmer si v prednosti... men je šlo tud to na koncu na živce k sem bla tko neokretna in štorasta.. z mano so vsi delali v vati.. to me je še bolj jezilo
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:00:44
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** blue dobr je tvoj Jst sam upam,da mi v porodni ne pade skp ma ne bo... bo z zanimanjem spremljal.. res da je blo v sobi k v savni, pa da je men kr mal slabo ratal zarad tega - sm bruhala... še dobr da v posodico in ne po tleh
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:01:14
|
|
|
|
nmagk
|
Če se lahko malo vmešam v debato,sicer spadam v vaš seznam in berem vas tudi samo sem bolj aktivna pri aprilskih krofekih. Rada bi vprašala bjondi,če je njena Karin hodila v vrtec v Jarše v Kekca,se mi mala zdi ful znana.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:01:40
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Nč zdej grem pa jz jest...pol pa v panule da se spočijem če bojo tele popadki kej bl resni čez noč... Nočka,no Upam,da se bodo popadki stopnjeval in boš kmalu prijela v naročje . Bi že kr na tvojem mestu bla .. Ne pa k sm čiiist zaprta. ja kaj nej ti rečem.. ne morm ti pomagat da se odpreš... no lahko bi ... še moj noče pomagat Se mi zdi,da se zadnje dni tok čudn obnaša kot,da bi ga blo strah tega,da bo ati... Bolj ko mu govorim,da naj ostane doma bolj hodi on okol No, sej bom že čez 22 minut v 39tednu In sploh ne bom jezna,če bo princ kaj prej prišel vn No lahko tut na rok.. Da bi pa kaj prej šel pa... Boljš da ne poskuša sram nej ga bo... mogoče pa še noče da se vam novi član pridruži... zbira moči in spanec, ker pol bo malo spanja moj je tud reku da nej bo raj kasnej k prej pa smo bli vseeno točni oooooooo, 39 teden... joj kje je to pr men... že iz pamtiveka Morm jst malo reda nardit pol se bo pa že mogel kaj premaknit Ja ja... sej tvoja ljubica bo že 3 mesece stara Ji boste mogl počasi še kakšnga bratca nardit Mami, oči AKCIJA se še spomnim, ko si ti komaj MF imela.. midva že mava akcijo, samo ne delava na bratcu/sestrci... se samo sproščava bratec/sestrica bosta še počakala 1 leto... ja tu jz se spomnim da sva se glih dopisovale k sem mela jz MF... kako čas leti... dons ma Gaja točno 1 mesec in 3 tedne Hahahah... no tut sproščanje je neki Tko lahko tut bratec počaka Sam a punce, kakšne čveke smo me 3 Zdej v slabi uri smo tok načvekale kot ponavadi še čez dan ne
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:02:09
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Ja mi bomo krčke cele noči blažil...vi boste pa fajn že mim... ja jz jih pa zdej k vi še uživate 2 v 1 Sam ti si tud uživala ...ma kaj vem tole na konc pa men ni glih neka jaka uživancija k hodm k račka k vse took boli med nogam...ampak gremo za tabo...še zmer si v prednosti... men je šlo tud to na koncu na živce k sem bla tko neokretna in štorasta.. z mano so vsi delali v vati.. to me je še bolj jezilo Meme pa sploh nben ni nkol vprašal kako sem ...pa če je kej za pomagat slučajn...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:02:33
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk Če se lahko malo vmešam v debato,sicer spadam v vaš seznam in berem vas tudi samo sem bolj aktivna pri aprilskih krofekih. Rada bi vprašala bjondi,če je njena Karin hodila v vrtec v Jarše v Kekca,se mi mala zdi ful znana. no, to ti bo že bjondi odgovorila... te pa jz lepo pozdravljam... dons pa vidim da ste aprilski krofetki bolj zaspani... ni nobene gor...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:03:08
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Ja mi bomo krčke cele noči blažil...vi boste pa fajn že mim... ja jz jih pa zdej k vi še uživate 2 v 1 Sam ti si tud uživala ...ma kaj vem tole na konc pa men ni glih neka jaka uživancija k hodm k račka k vse took boli med nogam...ampak gremo za tabo...še zmer si v prednosti... men je šlo tud to na koncu na živce k sem bla tko neokretna in štorasta.. z mano so vsi delali v vati.. to me je še bolj jezilo Ooo... dej nehi Lahko ti je vsaj v tolžbo da nisi edina Bi me lahko v ZOO-ju najeli za slonico Bi naenkrat kr dve imeli
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:03:34
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk Če se lahko malo vmešam v debato,sicer spadam v vaš seznam in berem vas tudi samo sem bolj aktivna pri aprilskih krofekih. Rada bi vprašala bjondi,če je njena Karin hodila v vrtec v Jarše v Kekca,se mi mala zdi ful znana. ...je ja ...kok je svet majhen...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:04:10
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Nč zdej grem pa jz jest...pol pa v panule da se spočijem če bojo tele popadki kej bl resni čez noč... Nočka,no Upam,da se bodo popadki stopnjeval in boš kmalu prijela v naročje . Bi že kr na tvojem mestu bla .. Ne pa k sm čiiist zaprta. ja kaj nej ti rečem.. ne morm ti pomagat da se odpreš... no lahko bi ... še moj noče pomagat Se mi zdi,da se zadnje dni tok čudn obnaša kot,da bi ga blo strah tega,da bo ati... Bolj ko mu govorim,da naj ostane doma bolj hodi on okol No, sej bom že čez 22 minut v 39tednu In sploh ne bom jezna,če bo princ kaj prej prišel vn No lahko tut na rok.. Da bi pa kaj prej šel pa... Boljš da ne poskuša sram nej ga bo... mogoče pa še noče da se vam novi član pridruži... zbira moči in spanec, ker pol bo malo spanja moj je tud reku da nej bo raj kasnej k prej pa smo bli vseeno točni oooooooo, 39 teden... joj kje je to pr men... že iz pamtiveka Morm jst malo reda nardit pol se bo pa že mogel kaj premaknit Ja ja... sej tvoja ljubica bo že 3 mesece stara Ji boste mogl počasi še kakšnga bratca nardit Mami, oči AKCIJA se še spomnim, ko si ti komaj MF imela.. midva že mava akcijo, samo ne delava na bratcu/sestrci... se samo sproščava bratec/sestrica bosta še počakala 1 leto... ja tu jz se spomnim da sva se glih dopisovale k sem mela jz MF... kako čas leti... dons ma Gaja točno 1 mesec in 3 tedne Hahahah... no tut sproščanje je neki Tko lahko tut bratec počaka Sam a punce, kakšne čveke smo me 3 Zdej v slabi uri smo tok načvekale kot ponavadi še čez dan ne to je pa res ej... mamo še tipkarske vaje zraven... tipkamo brzinsko... he he ... une jutr zjutri bo kap zadela k se bojo prklople na rr.. najprej katrinko k je ponavad taprva tuki gor in nas tko veselo pozdravi
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:04:53
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ma ne bo... bo z zanimanjem spremljal.. res da je blo v sobi k v savni, pa da je men kr mal slabo ratal zarad tega - sm bruhala... še dobr da v posodico in ne po tleh
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:05:32
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Ja mi bomo krčke cele noči blažil...vi boste pa fajn že mim... ja jz jih pa zdej k vi še uživate 2 v 1 Sam ti si tud uživala ...ma kaj vem tole na konc pa men ni glih neka jaka uživancija k hodm k račka k vse took boli med nogam...ampak gremo za tabo...še zmer si v prednosti... men je šlo tud to na koncu na živce k sem bla tko neokretna in štorasta.. z mano so vsi delali v vati.. to me je še bolj jezilo Meme pa sploh nben ni nkol vprašal kako sem ...pa če je kej za pomagat slučajn... namesto mene so pa vsi hotl delat, pa sem se jz samo jezila... sej nisem bla invalidna, ampak sam noseča ... tega ne kapiram... sej če bi bla pa invalidna mi pa zihr ne bi noben reku za pomoč
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?