Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 22:30:34
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: bjondi No jaz pa iz pregleda..naslednjega datuma mi ni dal ,ker je reku da lahko grem že danes rodit...madona so me kr mal čustva preplevila...poslušal je srčka in me končno tudi vaginalno pregledal-odprta 4 cm...tako da je reku da če ne prej nej grem kar v soboto na PDP v porodnišnico in me zagotovo ne bodo pošiljali domov ... uuu, dejmo dejmo.. navijamo.. mogoče ti bomo kej pomagal da bo prej Jaz še kar doma...naš je čist naspidiran... IZVIRNO SPOROČILO: bjondi sem pa včeraj mojega v trgovino poslala pa mu izrecno naročila,da naj ne kupuje preveč ,ker ne vem kdo bo potem vse to pojedel ,če mene ne bo,ker on se bo vrjetno znajdu pa šel mal k svoji mami pa mal k tašči...tko da najprej mormo vse še pojest vso solato in ves sadje ,da naumo stran metal pol pa lahko grem ... jz sm mela iste probleme... sem mojmu isto govorila da nej ne hodi v velike nabave.. tko da sva si kupovala hrano glih za sproti.. sej itak da je šlo pol vseeno nekaj stvar v smeti k sem bla jz v P... Madona sem se dans basala,pa še kej bo treba pojest,da res nau vse zgnil pa se pokvarl... ti se kr baš s hrano... ni problema... sej te itak sklistirajo v P... bo šlo vse vn
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 22:38:38
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 bjondi, kar najej se, hrana v P ni bog ve kaj, potem pa itak moraš pazit neki časa kaj ješ Ja vem pri Karin mi je tako smrdela tista hrana da dva dni nisem jedla...zdele sem pa spet took lačna...mmm hladilnik vabi... Kje pa je Anči, nič postov več ne nabira? Mende ni spet ušla v P, na E oddelek? Pomoje čokolado išče po omari...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 22:39:46
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: bjondi No jaz pa iz pregleda..naslednjega datuma mi ni dal ,ker je reku da lahko grem že danes rodit...madona so me kr mal čustva preplevila...poslušal je srčka in me končno tudi vaginalno pregledal-odprta 4 cm...tako da je reku da če ne prej nej grem kar v soboto na PDP v porodnišnico in me zagotovo ne bodo pošiljali domov ... uuu, dejmo dejmo.. navijamo.. mogoče ti bomo kej pomagal da bo prej Jaz še kar doma...naš je čist naspidiran... IZVIRNO SPOROČILO: bjondi sem pa včeraj mojega v trgovino poslala pa mu izrecno naročila,da naj ne kupuje preveč ,ker ne vem kdo bo potem vse to pojedel ,če mene ne bo,ker on se bo vrjetno znajdu pa šel mal k svoji mami pa mal k tašči...tko da najprej mormo vse še pojest vso solato in ves sadje ,da naumo stran metal pol pa lahko grem ... jz sm mela iste probleme... sem mojmu isto govorila da nej ne hodi v velike nabave.. tko da sva si kupovala hrano glih za sproti.. sej itak da je šlo pol vseeno nekaj stvar v smeti k sem bla jz v P... Madona sem se dans basala,pa še kej bo treba pojest,da res nau vse zgnil pa se pokvarl... ti se kr baš s hrano... ni problema... sej te itak sklistirajo v P... bo šlo vse vn ---ja nekam more it ...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 22:50:25
|
|
|
|
bjondi
|
Evo predno gremo proti P...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 23:20:00
|
|
|
|
Blueeyes
|
omg... kok si drobcena... pa pol tok velik buši... full lepo pride do izraza kok je pa hčerkica kej navdušena nad novim članom?? bjondi, čist tko... kako je teb ime?? a si mogoče Petra?? drgač pa dobr nick ti črnolaska
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 23:21:20
|
|
|
|
ana**
|
Kwa je babe Prej vas nč ni blo na čveku.. Zdaj pa mene ni blo pa ste se zbudile
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 23:21:57
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** Kwa je babe Prej vas nč ni blo na čveku.. Zdaj pa mene ni blo pa ste se zbudile ja sej, zdej so šle pa očitno spet vse spat
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 23:24:17
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Kje pa je Anči, nič postov več ne nabira? Mende ni spet ušla v P, na E oddelek? Hahahahaha.... Se zdej nč ne bi branila Casanove Od mojga deca itak ni spet nč.. Ampak morte priznat,da sm kr pridna z posti... Sam 50 še pa lahko grem rodit
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 23:25:09
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ana** Kwa je babe Prej vas nč ni blo na čveku.. Zdaj pa mene ni blo pa ste se zbudile ja sej, zdej so šle pa očitno spet vse spat Važn,da si še ti tukaj Jst nism več zaspana tko da upam da si ti že tut pri močeh Sej samo upam,no
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 23:26:37
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes omg... kok si drobcena... pa pol tok velik buši... full lepo pride do izraza kok je pa hčerkica kej navdušena nad novim članom?? Ja sej tle bojo pa men manjkale kile po porodu,čeprav sem jih 14 pridelala,sam če bomo dojil bom takoj v minusu ...sam kaj k ne gre gor...Karin se ful veseli,smo mogl dat previjalko v njeno sobo... bjondi, čist tko... kako je teb ime?? a si mogoče Petra?? drgač pa dobr nick ti črnolaska Bjondi-pa črna oz. že kar dobr siva...nisem Petra...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 23:26:44
|
|
|
|
ana**
|
bjondi ooo... Kako lep buši Prav fletn je.. Sam a veš, sm mislila da si blondinka po nicku sm kr pogledala,če prav vidim
< Sporočilo je popravil ana** -- 24.6.2009 23:27:20 >
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 23:28:43
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Kje pa je Anči, nič postov več ne nabira? Mende ni spet ušla v P, na E oddelek? Hahahahaha.... Se zdej nč ne bi branila Casanove Od mojga deca itak ni spet nč.. Ampak morte priznat,da sm kr pridna z posti... Sam 50 še pa lahko grem rodit ja res si pridna s posti... jz pa še 60............ pa grem lahko.............. rodit ne................ mogoče spat
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 23:29:05
|
|
|
|
bjondi
|
Nč zdej grem pa jz jest...pol pa v panule da se spočijem če bojo tele popadki kej bl resni čez noč...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 23:29:43
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ana** Kwa je babe Prej vas nč ni blo na čveku.. Zdaj pa mene ni blo pa ste se zbudile ja sej, zdej so šle pa očitno spet vse spat Važn,da si še ti tukaj Jst nism več zaspana tko da upam da si ti že tut pri močeh Sej samo upam,no sem budna ko sova.. tko k je ponavad Gaja k bi mogla jt spat in zija naokoli...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 23:30:15
|
|
|
|
bjondi
|
Kaj a pol morm jz do 700 pridt...hm...to bo pa glih do PDP-ja v soboto...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 23:32:18
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes omg... kok si drobcena... pa pol tok velik buši... full lepo pride do izraza kok je pa hčerkica kej navdušena nad novim članom?? Ja sej tle bojo pa men manjkale kile po porodu,čeprav sem jih 14 pridelala,sam če bomo dojil bom takoj v minusu ...sam kaj k ne gre gor...Karin se ful veseli,smo mogl dat previjalko v njeno sobo... no, sej 14 ni nč, jz sem jih dala +22... sej zdej jih mojr pa še dol spravt... okrog 14 mislim da sem jih že zgubila... najbolj me motijo razširjeni kolki, k ne morm nobenih svojih starih hlač oblečt bjondi, čist tko... kako je teb ime?? a si mogoče Petra?? drgač pa dobr nick ti črnolaska Bjondi-pa črna oz. že kar dobr siva...nisem Petra... full si podobna eni bivši sosedi, k je nisem vidla že vsak 7 let... pa sem mislila da si mogoče ti... sorči pol za napako... ah kakšna siva, kaj pa govoriš bedarije
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 23:32:33
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Nč zdej grem pa jz jest...pol pa v panule da se spočijem če bojo tele popadki kej bl resni čez noč... Nočka,no Upam,da se bodo popadki stopnjeval in boš kmalu prijela v naročje . Bi že kr na tvojem mestu bla .. Ne pa k sm čiiist zaprta.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 23:33:09
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** bjondi ooo... Kako lep buši Prav fletn je.. Sam a veš, sm mislila da si blondinka po nicku sm kr pogledala,če prav vidim tud jz sem še enkrat pogledala sliko in nick... sej pravjo, nasprotja se privlačijo - blond/črna
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 23:33:51
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Nč zdej grem pa jz jest...pol pa v panule da se spočijem če bojo tele popadki kej bl resni čez noč... Nočka,no Upam,da se bodo popadki stopnjeval in boš kmalu prijela v naročje . Bi že kr na tvojem mestu bla .. Ne pa k sm čiiist zaprta. ja kaj nej ti rečem.. ne morm ti pomagat da se odpreš... no lahko bi
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 23:34:27
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Nč zdej grem pa jz jest...pol pa v panule da se spočijem če bojo tele popadki kej bl resni čez noč... nočko tud od mene
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 23:35:18
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Kaj a pol morm jz do 700 pridt...hm...to bo pa glih do PDP-ja v soboto... ne ne, to boš kr dons spolnila to normo... bomo ena drugi pomagale do norme... a velja
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 23:39:16
|
|
|
|
bjondi
|
Ma če so bli vsi nicki k sem se prijavljala na forum že zasedeni...pol sem pa bjondi ukucala not...uf sivih je pa že took ...ja se pozna emšo 33-pa tud niso več rosna leta... Ni panike,če si mislila,da se poznava...kdaj z vozičkom se pa tud jaz pridružim kakemu mitingu...zdele je blo na prvem mestu počitek ,da smo prifural do konca...
< Sporočilo je popravil bjondi -- 24.6.2009 23:40:21 >
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 23:39:22
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Nč zdej grem pa jz jest...pol pa v panule da se spočijem če bojo tele popadki kej bl resni čez noč... Nočka,no Upam,da se bodo popadki stopnjeval in boš kmalu prijela v naročje . Bi že kr na tvojem mestu bla .. Ne pa k sm čiiist zaprta. ja kaj nej ti rečem.. ne morm ti pomagat da se odpreš... no lahko bi ... še moj noče pomagat Se mi zdi,da se zadnje dni tok čudn obnaša kot,da bi ga blo strah tega,da bo ati... Bolj ko mu govorim,da naj ostane doma bolj hodi on okol No, sej bom že čez 22 minut v 39tednu In sploh ne bom jezna,če bo princ kaj prej prišel vn No lahko tut na rok.. Da bi pa kaj prej šel pa... Boljš da ne poskuša
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 23:42:41
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Nč zdej grem pa jz jest...pol pa v panule da se spočijem če bojo tele popadki kej bl resni čez noč... Nočka,no Upam,da se bodo popadki stopnjeval in boš kmalu prijela v naročje . Bi že kr na tvojem mestu bla .. Ne pa k sm čiiist zaprta. ja kaj nej ti rečem.. ne morm ti pomagat da se odpreš... no lahko bi ... še moj noče pomagat Se mi zdi,da se zadnje dni tok čudn obnaša kot,da bi ga blo strah tega,da bo ati... Bolj ko mu govorim,da naj ostane doma bolj hodi on okol No, sej bom že čez 22 minut v 39tednu In sploh ne bom jezna,če bo princ kaj prej prišel vn No lahko tut na rok.. Da bi pa kaj prej šel pa... Boljš da ne poskuša Ma kar mal nej bo še pri tebi tvoj zakladek...ja atija je pa gotov mal strah...moj je pri Karin ko sva prišla v P najprej vprašal kje je WC ,ker ga je zašraufal...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 23:46:25
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Ma če so bli vsi nicki k sem se prijavljala na forum že zasedeni...pol sem pa bjondi ukucala not...uf sivih je pa že took ...ja se pozna emšo 33-pa tud niso več rosna leta... Ni panike,če si mislila,da se poznava...kdaj z vozičkom se pa tud jaz pridružim kakemu mitingu...zdele je blo na prvem mestu počitek ,da smo prifural do konca... o ti starka... 33 jih že maš... to je pa že čist za penzijo... ma dej nehi no, TO SO NAJBOLJŠA LETA
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?