Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:05:38
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk Če se lahko malo vmešam v debato,sicer spadam v vaš seznam in berem vas tudi samo sem bolj aktivna pri aprilskih krofekih. Rada bi vprašala bjondi,če je njena Karin hodila v vrtec v Jarše v Kekca,se mi mala zdi ful znana. Evo smo že 4 Ti kr čvekaj, se že dolg nisi oglasila Si na opazila,ko se na desni strani nekam dost pojavljajo zdej ljubljanske nosečke,a
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:05:44
|
|
|
|
nmagk
|
Jaz tam delam,no sedaj sem na porodniški,drugače pa delam v jaslih,pa se jo spomnim,res je svet majhen.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:06:23
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Ja mi bomo krčke cele noči blažil...vi boste pa fajn že mim... ja jz jih pa zdej k vi še uživate 2 v 1 Sam ti si tud uživala ...ma kaj vem tole na konc pa men ni glih neka jaka uživancija k hodm k račka k vse took boli med nogam...ampak gremo za tabo...še zmer si v prednosti... men je šlo tud to na koncu na živce k sem bla tko neokretna in štorasta.. z mano so vsi delali v vati.. to me je še bolj jezilo Ooo... dej nehi Lahko ti je vsaj v tolžbo da nisi edina Bi me lahko v ZOO-ju najeli za slonico Bi naenkrat kr dve imeli sam da se ne bi pol una slonica hotla part
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:06:59
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes to je pa res ej... mamo še tipkarske vaje zraven... tipkamo brzinsko... he he ... une jutr zjutri bo kap zadela k se bojo prklople na rr.. najprej katrinko k je ponavad taprva tuki gor in nas tko veselo pozdravi Dobr da je praznik da bojo mele cajt brat ...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:07:11
|
|
|
|
ana**
|
Aaaa... moj ticker se je premaknil Sm vam rekla,da se bo
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:07:32
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: nmagk Če se lahko malo vmešam v debato,sicer spadam v vaš seznam in berem vas tudi samo sem bolj aktivna pri aprilskih krofekih. Rada bi vprašala bjondi,če je njena Karin hodila v vrtec v Jarše v Kekca,se mi mala zdi ful znana. Evo smo že 4 Ti kr čvekaj, se že dolg nisi oglasila Si na opazila,ko se na desni strani nekam dost pojavljajo zdej ljubljanske nosečke,a jp, pomojm je prišla preverit kaj se kle dogaja... če kakšna rojeva al kaj smo tko aktivne in naspidirane
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:08:09
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk Jaz tam delam,no sedaj sem na porodniški,drugače pa delam v jaslih,pa se jo spomnim,res je svet majhen. to pa je čar naše prelepe male slovenije
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:08:11
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Ja mi bomo krčke cele noči blažil...vi boste pa fajn že mim... ja jz jih pa zdej k vi še uživate 2 v 1 Sam ti si tud uživala ...ma kaj vem tole na konc pa men ni glih neka jaka uživancija k hodm k račka k vse took boli med nogam...ampak gremo za tabo...še zmer si v prednosti... men je šlo tud to na koncu na živce k sem bla tko neokretna in štorasta.. z mano so vsi delali v vati.. to me je še bolj jezilo Ooo... dej nehi Lahko ti je vsaj v tolžbo da nisi edina Bi me lahko v ZOO-ju najeli za slonico Bi naenkrat kr dve imeli sam da se ne bi pol una slonica hotla part Bi vsaj porod sprožli z tem OMG..
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:08:28
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk Jaz tam delam,no sedaj sem na porodniški,drugače pa delam v jaslih,pa se jo spomnim,res je svet majhen. Am... a blond tovarišica s pažem in očali...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:08:51
|
|
|
|
nmagk
|
Očitno samo me še čvekamo,ja res se nisem že dolgo javla,samo saj preberem že za čvekat pri 5 otročkih mam pa malo manj časa,no zdej bo lažje,ker so se začele počitnice.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:09:02
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes to je pa res ej... mamo še tipkarske vaje zraven... tipkamo brzinsko... he he ... une jutr zjutri bo kap zadela k se bojo prklople na rr.. najprej katrinko k je ponavad taprva tuki gor in nas tko veselo pozdravi Dobr da je praznik da bojo mele cajt brat ... res ja.. sam pol bojo pa samevale k bomo mi spale... no, jz ne bom spala k bo mela Gaja alarm, ampak na pc-u pa tud ne bom
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:09:47
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** Aaaa... moj ticker se je premaknil Sm vam rekla,da se bo a na 39 tednov... moj se je na 1 mesec, 3 tedne in 1 dan
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:10:30
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Ja mi bomo krčke cele noči blažil...vi boste pa fajn že mim... ja jz jih pa zdej k vi še uživate 2 v 1 Sam ti si tud uživala ...ma kaj vem tole na konc pa men ni glih neka jaka uživancija k hodm k račka k vse took boli med nogam...ampak gremo za tabo...še zmer si v prednosti... men je šlo tud to na koncu na živce k sem bla tko neokretna in štorasta.. z mano so vsi delali v vati.. to me je še bolj jezilo Ooo... dej nehi Lahko ti je vsaj v tolžbo da nisi edina Bi me lahko v ZOO-ju najeli za slonico Bi naenkrat kr dve imeli sam da se ne bi pol una slonica hotla part Bi vsaj porod sprožli z tem OMG.. ja pol bi ti ga najbrž sprožl čez usta
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:10:52
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk Očitno samo me še čvekamo,ja res se nisem že dolgo javla,samo saj preberem že za čvekat pri 5 otročkih mam pa malo manj časa,no zdej bo lažje,ker so se začele počitnice. Sej svaka ti čast z 5 otročki Bi mogli več takih v Sloveniji imet Sam jst sm rekla,da največ 3 še to sicer ne vem.. Ampak kaj več pa dvomim da se bom spuščala
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:11:16
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk Očitno samo me še čvekamo,ja res se nisem že dolgo javla,samo saj preberem že za čvekat pri 5 otročkih mam pa malo manj časa,no zdej bo lažje,ker so se začele počitnice. Vse pohvale za pet malih nadebudnežev ...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:11:48
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk Očitno samo me še čvekamo,ja res se nisem že dolgo javla,samo saj preberem že za čvekat pri 5 otročkih mam pa malo manj časa,no zdej bo lažje,ker so se začele počitnice. ja ja, teb grejo posebne čestitke za 5 otrok... k sem prvič to prebrala pr aprilčicah sem mislila da narobe vidim še obstajajo tako številne slovenske družinice - kljub recesiji
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:12:12
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes to je pa res ej... mamo še tipkarske vaje zraven... tipkamo brzinsko... he he ... une jutr zjutri bo kap zadela k se bojo prklople na rr.. najprej katrinko k je ponavad taprva tuki gor in nas tko veselo pozdravi Dobr da je praznik da bojo mele cajt brat ... res ja.. sam pol bojo pa samevale k bomo mi spale... no, jz ne bom spala k bo mela Gaja alarm, ampak na pc-u pa tud ne bom Dej dej... Jst,če bom do 5ih lahko spala v miru bom čist srečna Me Val pomoje že malo navaja na ritem,ko pride na svet Ne morš vrjet kok je prijazn...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:12:21
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: nmagk Očitno samo me še čvekamo,ja res se nisem že dolgo javla,samo saj preberem že za čvekat pri 5 otročkih mam pa malo manj časa,no zdej bo lažje,ker so se začele počitnice. Vse pohvale za pet malih nadebudnežev ...in pol še službo opravljat iz kar lepim številom otrok ...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:12:55
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: nmagk Očitno samo me še čvekamo,ja res se nisem že dolgo javla,samo saj preberem že za čvekat pri 5 otročkih mam pa malo manj časa,no zdej bo lažje,ker so se začele počitnice. Sej svaka ti čast z 5 otročki Bi mogli več takih v Sloveniji imet Sam jst sm rekla,da največ 3 še to sicer ne vem.. Ampak kaj več pa dvomim da se bom spuščala midva sva dolg govorila o 3.. ampak bova zdej kr z 2 zadovoljna... no, edin če se zgodi da bosta zdej dvojčka (kar je možno k majo oni to familiarno)
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:13:40
|
|
|
|
nmagk
|
Ne nism blond,sem rdečkasta,daljši lasje,ponavadi speti v čop,me pa že nekaj časa ni,ker sem šla iz porodniške na bolniško,težave z hrbtenico,pol sem pa še enkrat zanosila in aprila rodila,sem pa bla tam,ko je bla Karin v jaslih,jo je mela Marinka a ne?
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:13:41
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Ja mi bomo krčke cele noči blažil...vi boste pa fajn že mim... ja jz jih pa zdej k vi še uživate 2 v 1 Sam ti si tud uživala ...ma kaj vem tole na konc pa men ni glih neka jaka uživancija k hodm k račka k vse took boli med nogam...ampak gremo za tabo...še zmer si v prednosti... men je šlo tud to na koncu na živce k sem bla tko neokretna in štorasta.. z mano so vsi delali v vati.. to me je še bolj jezilo Ooo... dej nehi Lahko ti je vsaj v tolžbo da nisi edina Bi me lahko v ZOO-ju najeli za slonico Bi naenkrat kr dve imeli sam da se ne bi pol una slonica hotla part Bi vsaj porod sprožli z tem OMG.. ja pol bi ti ga najbrž sprožl čez usta Ja ja... kr izbruhala bi ga lahko Sam bi najbrž ZOO dobil extremno velikooo obiskovalcev.. Pomoje sploh nosečnic
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:13:50
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes to je pa res ej... mamo še tipkarske vaje zraven... tipkamo brzinsko... he he ... une jutr zjutri bo kap zadela k se bojo prklople na rr.. najprej katrinko k je ponavad taprva tuki gor in nas tko veselo pozdravi Dobr da je praznik da bojo mele cajt brat ... res ja.. sam pol bojo pa samevale k bomo mi spale... no, jz ne bom spala k bo mela Gaja alarm, ampak na pc-u pa tud ne bom Dej dej... Jst,če bom do 5ih lahko spala v miru bom čist srečna Me Val pomoje že malo navaja na ritem,ko pride na svet Ne morš vrjet kok je prijazn... ja to je fajn če te postopoma navaja... mene je gaja navadla šele k se nam je pridružla
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:14:13
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes to je pa res ej... mamo še tipkarske vaje zraven... tipkamo brzinsko... he he ... une jutr zjutri bo kap zadela k se bojo prklople na rr.. najprej katrinko k je ponavad taprva tuki gor in nas tko veselo pozdravi Dobr da je praznik da bojo mele cajt brat ... res ja.. sam pol bojo pa samevale k bomo mi spale... no, jz ne bom spala k bo mela Gaja alarm, ampak na pc-u pa tud ne bom Dej dej... Jst,če bom do 5ih lahko spala v miru bom čist srečna Me Val pomoje že malo navaja na ritem,ko pride na svet Ne morš vrjet kok je prijazn... Jaz pa upam da mi rata dans začorit...teli popadki so zaenkrat bl na izi...sam da nam tok v sanje padla ,da jih nam čutla...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:14:45
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Ja mi bomo krčke cele noči blažil...vi boste pa fajn že mim... ja jz jih pa zdej k vi še uživate 2 v 1 Sam ti si tud uživala ...ma kaj vem tole na konc pa men ni glih neka jaka uživancija k hodm k račka k vse took boli med nogam...ampak gremo za tabo...še zmer si v prednosti... men je šlo tud to na koncu na živce k sem bla tko neokretna in štorasta.. z mano so vsi delali v vati.. to me je še bolj jezilo Ooo... dej nehi Lahko ti je vsaj v tolžbo da nisi edina Bi me lahko v ZOO-ju najeli za slonico Bi naenkrat kr dve imeli sam da se ne bi pol una slonica hotla part Bi vsaj porod sprožli z tem OMG.. ja pol bi ti ga najbrž sprožl čez usta Ja ja... kr izbruhala bi ga lahko Sam bi najbrž ZOO dobil extremno velikooo obiskovalcev.. Pomoje sploh nosečnic ta je pa dobra
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:15:35
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes to je pa res ej... mamo še tipkarske vaje zraven... tipkamo brzinsko... he he ... une jutr zjutri bo kap zadela k se bojo prklople na rr.. najprej katrinko k je ponavad taprva tuki gor in nas tko veselo pozdravi Dobr da je praznik da bojo mele cajt brat ... res ja.. sam pol bojo pa samevale k bomo mi spale... no, jz ne bom spala k bo mela Gaja alarm, ampak na pc-u pa tud ne bom Dej dej... Jst,če bom do 5ih lahko spala v miru bom čist srečna Me Val pomoje že malo navaja na ritem,ko pride na svet Ne morš vrjet kok je prijazn... Jaz pa upam da mi rata dans začorit...teli popadki so zaenkrat bl na izi...sam da nam tok v sanje padla ,da jih nam čutla... ma itak da jih boš čutila... tega ne morš sfalit..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?