|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
25.6.2009 0:15:45   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: ana**

IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Očitno samo me še čvekamo,ja res se nisem že dolgo javla,samo saj preberem že za čvekat pri 5 otročkih mam pa malo manj časa,no zdej bo lažje,ker so se začele počitnice.

Sej svaka ti čast z 5 otročkiuser posted image user posted image Bi mogli več takih v Sloveniji imet user posted image Sam jst sm rekla,da največ 3 še to sicer ne vem.. Ampak kaj več pa dvomim da se bom spuščalauser posted image

midva sva dolg govorila o 3.. ampak bova zdej kr z 2 zadovoljna... no, edin če se zgodi da bosta zdej dvojčka (kar je možno k majo oni to familiarno)

No torej maš kr možnost za user posted image user posted image ... user posted image   Jst sm si vedno dvojčka želela k sm bla mala in to dve punčki user posted image Vse sm mela naštudirano.. Sam glede na moj obseg trebuha zdej pr enem..user posted image Se pomoje takrat sploooh nebi mogla premikat user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
25.6.2009 0:17:03   
bjondi

Ne nism blond,sem rdečkasta,daljši lasje,ponavadi speti v čop,me pa že nekaj časa ni,ker sem šla iz porodniške na bolniško,težave z hrbtenico,pol sem pa še enkrat zanosila in aprila rodila,sem pa bla tam,ko je bla Karin v jaslih,jo je mela Marinka a ne?

Pišuka kje je že to...hm...Dani pa Ema sta jo mele...Ker sem prejšnji dan vidla tud eno vzgojiteljico v šoli z otročkom v naročju sam tud ne vem kako ji je ime je pa blond...

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
25.6.2009 0:17:16   
Blueeyes

Očitno samo me še čvekamo,ja res se nisem že dolgo javla,samo saj preberem že za čvekat pri 5 otročkih mam pa malo manj časa,no zdej bo lažje,ker so se začele počitnice.

Sej svaka ti čast z 5 otročkiuser posted image user posted image Bi mogli več takih v Sloveniji imet user posted image Sam jst sm rekla,da največ 3 še to sicer ne vem.. Ampak kaj več pa dvomim da se bom spuščalauser posted image

midva sva dolg govorila o 3.. ampak bova zdej kr z 2 zadovoljna... no, edin če se zgodi da bosta zdej dvojčka (kar je možno k majo oni to familiarno)

No torej maš kr možnost za user posted image user posted image ... user posted image   Jst sm si vedno dvojčka želela k sm bla mala in to dve punčki user posted image Vse sm mela naštudirano.. Sam glede na moj obseg trebuha zdej pr enem..user posted image Se pomoje takrat sploooh nebi mogla premikat user posted image

ja jz če bi mela dvojčka bi hotla met parček.. to bi blo idealno... pol bi pa zaključila z user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
25.6.2009 0:18:54   
bjondi
Jaz pa mam brata dvojčka...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
25.6.2009 0:19:39   
ana**

ja jz če bi mela dvojčka bi hotla met parček.. to bi blo idealno... pol bi pa zaključila z user posted image

Hmmm.... no jst računam še na vsaj enega.
Pa ne bi mela prevelike razlike. No prvo morm itak videt kko bo šlo z Valom pol pa bomo vidli situacijo.
Pol pa se bomo še sam rekreirali pa kondicijo nabirali user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
25.6.2009 0:19:40   
bjondi
...uuu zdej sem pa že normo ispovnila...a grem lahko panat...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
25.6.2009 0:19:46   
Blueeyes
pišuka, a je sploh še kakšna na forumu al smo samo še mi ljubljančice... tm pr stran so sam še ljubljanski napisi, k da nobena druga nč več ne piše user posted image  user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
25.6.2009 0:20:15   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Oooooo.... klepetulja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image No evo zdej pa ti dovolimo da grešuser posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
25.6.2009 0:20:21   
nmagk
Nas recesija še ni ujelauser posted image user posted image user posted image  zaenkrat se imamo prov fajn,imam krasnega moža,5 krasnih otrok,16,10,8,2,5let in 2 meseca,veliko prostorno hišo,velik avto,ker ga rabim,dva psa in v spodnjem štuku mamico in ateja,no mi kaj fali,ničuser posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
25.6.2009 0:20:26   
Blueeyes

uuuuuuuuu, pa res... pridna pridna... lahko greš ajat

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
25.6.2009 0:21:23   
ana**

pišuka, a je sploh še kakšna na forumu al smo samo še mi ljubljančice... tm pr stran so sam še ljubljanski napisi, k da nobena druga nč več ne piše user posted image  user posted image

Pomoje vse spijo kr niso tok nore k me user posted image Vedo da ju3 ne bo priložnosti za počivanje user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
25.6.2009 0:21:36   
Blueeyes
men jih pa samo še 19 manjka da izpolnm normo... dej anča, greva razturit user posted image  da greva pol še midve spat... no ti boš šla spat... pr men se bo naša pomojm že zbudila

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
25.6.2009 0:22:23   
ana**

Woow.. user posted image A sta tok povezana k govorijo za dvojčke,da so? Men je blo to vedn ful zanimivo user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
25.6.2009 0:22:49   
Blueeyes

Pomoje vse spijo kr niso tok nore k me user posted image Vedo da ju3 ne bo priložnosti za počivanje user posted image

zakaj pa jutri ne bi bilo priložnosti za počivanje?? a bojo kej delale?? sej bo dež... nikamor ne morš jt, edin bajto posravljat al pa se izležavat... jz bom mela uno prvo varianto.. pospravljanje bajte - generalno

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
25.6.2009 0:23:27   
ana**

men jih pa samo še 19 manjka da izpolnm normo... dej anča, greva razturit user posted image  da greva pol še midve spat... no ti boš šla spat... pr men se bo naša pomojm že zbudila

No jst jih mam še 24user posted image user posted image user posted image
Čez dan jih nism kaj dost nabirala zdej pa kr naenkrt... Je prav fajn tko čvekat.. Bi lahko še več kratuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
25.6.2009 0:23:52   
nmagk
Točno Dani jo je imela,tista je bila pa Nataša,ki je rodila 10 dni pred mano,ona pa je blond,takrat sem bila jaz v srednji sobi,hudo res je že dolgo,Dani je že nekaj časa v penziji.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
25.6.2009 0:24:13   
bjondi

Nas recesija še ni ujelauser posted image user posted image user posted image  zaenkrat se imamo prov fajn,imam krasnega moža,5 krasnih otrok,16,10,8,2,5let in 2 meseca,veliko prostorno hišo,velik avto,ker ga rabim,dva psa in v spodnjem štuku mamico in ateja,no mi kaj fali,ničuser posted image

Res kapo dol...no trije so tako ali tako samostojni...a 10 in 8 letnika že kej meče puberteta...ker karin ima zadnje čase take fore da sam gledam...

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
25.6.2009 0:24:20   
Blueeyes
Sempervivum dobrodošla pri ljubljančicah... najbrž tud tebe firbc matra kaj se gremo mi 3 zmešane babe user posted image  user posted image  lahko pa kakšno z nami rečeš .. si dobrodošla

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
25.6.2009 0:25:39   
ana**

A 1× se ti zbudi čez noč?
Mene je user posted image ravno v rebra brcnil,da sm kr skočla na postelji user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
25.6.2009 0:25:41   
Blueeyes

Čez dan jih nism kaj dost nabirala zdej pa kr naenkrt... Je prav fajn tko čvekat.. Bi lahko še več kratuser posted image

ja jz bi to z veseljem, samo jz ponavad tak čas že spim.. mava z mojim razdeljeno... jz grem okrog 21h spat do 0.00 al pa od 1h, pol gre pa on spat pa jz mirkam gajo če joka... tko da se lahko oba naspiva

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
25.6.2009 0:27:05   
bjondi

Woow.. user posted image A sta tok povezana k govorijo za dvojčke,da so? Men je blo to vedn ful zanimivo user posted image

Ja dvakrat se nama je zgodil oz.da em ga čutla...enkrat ko je imel nesrečo in si močno poškodval levo roko in me je tako bolela en teden,da sem pol le šteknila da je vrjetn to navezanost...

V drugo pa ko so šli rodit,ko me je križ začel v trenutku bolet da se nisem zravnala in je popustil ko so rodili...res nisem mogla vrjet-pač je bil zraven pa sem vseeno to čutila...

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
25.6.2009 0:27:19   
ana**
supervivum se ti je čudn zdelo kaj tok klepetamouser posted image Daj pridruži se nam,da pridm jst do moje 1000user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
25.6.2009 0:27:53   
Blueeyes

A 1× se ti zbudi čez noč?
Mene je user posted image ravno v rebra brcnil,da sm kr skočla na postelji user posted image

jz na 3 ure dojim..čez cel dan.. ma Gaja kr senzor... ponavad je točna.. dons pa neki ptrajka... dojim ob 0.00, 3h, 6h, 9h, 12h, 15h, 18h, 21h...

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
25.6.2009 0:28:49   
Blueeyes

zihr ve da govoriš z bodočo taščo pa se je vznemiru... zdej more bit pridn, drgač ne bo nič

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
25.6.2009 0:28:50   
ana**

ja jz bi to z veseljem, samo jz ponavad tak čas že spim.. mava z mojim razdeljeno... jz grem okrog 21h spat do 0.00 al pa od 1h, pol gre pa on spat pa jz mirkam gajo če joka... tko da se lahko oba naspiva

Dobr mata vidva to nareto user posted image user posted image Morm jst mojemu malo pokazat kak so drugi očki skrbni user posted image Al pa ga kr k tvojmu na inštrukcije peljem user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?