Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:15:45
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: nmagk Očitno samo me še čvekamo,ja res se nisem že dolgo javla,samo saj preberem že za čvekat pri 5 otročkih mam pa malo manj časa,no zdej bo lažje,ker so se začele počitnice. Sej svaka ti čast z 5 otročki Bi mogli več takih v Sloveniji imet Sam jst sm rekla,da največ 3 še to sicer ne vem.. Ampak kaj več pa dvomim da se bom spuščala midva sva dolg govorila o 3.. ampak bova zdej kr z 2 zadovoljna... no, edin če se zgodi da bosta zdej dvojčka (kar je možno k majo oni to familiarno) No torej maš kr možnost za ... Jst sm si vedno dvojčka želela k sm bla mala in to dve punčki Vse sm mela naštudirano.. Sam glede na moj obseg trebuha zdej pr enem.. Se pomoje takrat sploooh nebi mogla premikat
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:17:03
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk Ne nism blond,sem rdečkasta,daljši lasje,ponavadi speti v čop,me pa že nekaj časa ni,ker sem šla iz porodniške na bolniško,težave z hrbtenico,pol sem pa še enkrat zanosila in aprila rodila,sem pa bla tam,ko je bla Karin v jaslih,jo je mela Marinka a ne? Pišuka kje je že to...hm...Dani pa Ema sta jo mele...Ker sem prejšnji dan vidla tud eno vzgojiteljico v šoli z otročkom v naročju sam tud ne vem kako ji je ime je pa blond...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:17:16
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: nmagk Očitno samo me še čvekamo,ja res se nisem že dolgo javla,samo saj preberem že za čvekat pri 5 otročkih mam pa malo manj časa,no zdej bo lažje,ker so se začele počitnice. Sej svaka ti čast z 5 otročki Bi mogli več takih v Sloveniji imet Sam jst sm rekla,da največ 3 še to sicer ne vem.. Ampak kaj več pa dvomim da se bom spuščala midva sva dolg govorila o 3.. ampak bova zdej kr z 2 zadovoljna... no, edin če se zgodi da bosta zdej dvojčka (kar je možno k majo oni to familiarno) No torej maš kr možnost za ... Jst sm si vedno dvojčka želela k sm bla mala in to dve punčki Vse sm mela naštudirano.. Sam glede na moj obseg trebuha zdej pr enem.. Se pomoje takrat sploooh nebi mogla premikat ja jz če bi mela dvojčka bi hotla met parček.. to bi blo idealno... pol bi pa zaključila z
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:18:54
|
|
|
|
bjondi
|
Jaz pa mam brata dvojčka...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:19:39
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: nmagk Očitno samo me še čvekamo,ja res se nisem že dolgo javla,samo saj preberem že za čvekat pri 5 otročkih mam pa malo manj časa,no zdej bo lažje,ker so se začele počitnice. Sej svaka ti čast z 5 otročki Bi mogli več takih v Sloveniji imet Sam jst sm rekla,da največ 3 še to sicer ne vem.. Ampak kaj več pa dvomim da se bom spuščala midva sva dolg govorila o 3.. ampak bova zdej kr z 2 zadovoljna... no, edin če se zgodi da bosta zdej dvojčka (kar je možno k majo oni to familiarno) No torej maš kr možnost za ... Jst sm si vedno dvojčka želela k sm bla mala in to dve punčki Vse sm mela naštudirano.. Sam glede na moj obseg trebuha zdej pr enem.. Se pomoje takrat sploooh nebi mogla premikat ja jz če bi mela dvojčka bi hotla met parček.. to bi blo idealno... pol bi pa zaključila z Hmmm.... no jst računam še na vsaj enega. Pa ne bi mela prevelike razlike. No prvo morm itak videt kko bo šlo z Valom pol pa bomo vidli situacijo. Pol pa se bomo še sam rekreirali pa kondicijo nabirali
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:19:40
|
|
|
|
bjondi
|
...uuu zdej sem pa že normo ispovnila...a grem lahko panat...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:19:46
|
|
|
|
Blueeyes
|
pišuka, a je sploh še kakšna na forumu al smo samo še mi ljubljančice... tm pr stran so sam še ljubljanski napisi, k da nobena druga nč več ne piše
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:20:15
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi ...uuu zdej sem pa že normo ispovnila...a grem lahko panat... Oooooo.... klepetulja No evo zdej pa ti dovolimo da greš
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:20:21
|
|
|
|
nmagk
|
Nas recesija še ni ujela zaenkrat se imamo prov fajn,imam krasnega moža,5 krasnih otrok,16,10,8,2,5let in 2 meseca,veliko prostorno hišo,velik avto,ker ga rabim,dva psa in v spodnjem štuku mamico in ateja,no mi kaj fali,nič
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:20:26
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi ...uuu zdej sem pa že normo ispovnila...a grem lahko panat... uuuuuuuuu, pa res... pridna pridna... lahko greš ajat
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:21:23
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes pišuka, a je sploh še kakšna na forumu al smo samo še mi ljubljančice... tm pr stran so sam še ljubljanski napisi, k da nobena druga nč več ne piše Pomoje vse spijo kr niso tok nore k me Vedo da ju3 ne bo priložnosti za počivanje
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:21:36
|
|
|
|
Blueeyes
|
men jih pa samo še 19 manjka da izpolnm normo... dej anča, greva razturit da greva pol še midve spat... no ti boš šla spat... pr men se bo naša pomojm že zbudila
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:22:23
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Jaz pa mam brata dvojčka... Woow.. A sta tok povezana k govorijo za dvojčke,da so? Men je blo to vedn ful zanimivo
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:22:49
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes pišuka, a je sploh še kakšna na forumu al smo samo še mi ljubljančice... tm pr stran so sam še ljubljanski napisi, k da nobena druga nč več ne piše Pomoje vse spijo kr niso tok nore k me Vedo da ju3 ne bo priložnosti za počivanje zakaj pa jutri ne bi bilo priložnosti za počivanje?? a bojo kej delale?? sej bo dež... nikamor ne morš jt, edin bajto posravljat al pa se izležavat... jz bom mela uno prvo varianto.. pospravljanje bajte - generalno
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:23:27
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes men jih pa samo še 19 manjka da izpolnm normo... dej anča, greva razturit da greva pol še midve spat... no ti boš šla spat... pr men se bo naša pomojm že zbudila No jst jih mam še 24 Čez dan jih nism kaj dost nabirala zdej pa kr naenkrt... Je prav fajn tko čvekat.. Bi lahko še več krat
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:23:52
|
|
|
|
nmagk
|
Točno Dani jo je imela,tista je bila pa Nataša,ki je rodila 10 dni pred mano,ona pa je blond,takrat sem bila jaz v srednji sobi,hudo res je že dolgo,Dani je že nekaj časa v penziji.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:24:13
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk Nas recesija še ni ujela zaenkrat se imamo prov fajn,imam krasnega moža,5 krasnih otrok,16,10,8,2,5let in 2 meseca,veliko prostorno hišo,velik avto,ker ga rabim,dva psa in v spodnjem štuku mamico in ateja,no mi kaj fali,nič Res kapo dol...no trije so tako ali tako samostojni...a 10 in 8 letnika že kej meče puberteta...ker karin ima zadnje čase take fore da sam gledam...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:24:20
|
|
|
|
Blueeyes
|
Sempervivum dobrodošla pri ljubljančicah... najbrž tud tebe firbc matra kaj se gremo mi 3 zmešane babe lahko pa kakšno z nami rečeš .. si dobrodošla
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:25:39
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes men jih pa samo še 19 manjka da izpolnm normo... dej anča, greva razturit da greva pol še midve spat... no ti boš šla spat... pr men se bo naša pomojm že zbudila A 1× se ti zbudi čez noč? Mene je ravno v rebra brcnil,da sm kr skočla na postelji
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:25:41
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes men jih pa samo še 19 manjka da izpolnm normo... dej anča, greva razturit da greva pol še midve spat... no ti boš šla spat... pr men se bo naša pomojm že zbudila No jst jih mam še 24 Čez dan jih nism kaj dost nabirala zdej pa kr naenkrt... Je prav fajn tko čvekat.. Bi lahko še več krat ja jz bi to z veseljem, samo jz ponavad tak čas že spim.. mava z mojim razdeljeno... jz grem okrog 21h spat do 0.00 al pa od 1h, pol gre pa on spat pa jz mirkam gajo če joka... tko da se lahko oba naspiva
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:27:05
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Jaz pa mam brata dvojčka... Woow.. A sta tok povezana k govorijo za dvojčke,da so? Men je blo to vedn ful zanimivo Ja dvakrat se nama je zgodil oz.da em ga čutla...enkrat ko je imel nesrečo in si močno poškodval levo roko in me je tako bolela en teden,da sem pol le šteknila da je vrjetn to navezanost... V drugo pa ko so šli rodit,ko me je križ začel v trenutku bolet da se nisem zravnala in je popustil ko so rodili...res nisem mogla vrjet-pač je bil zraven pa sem vseeno to čutila...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:27:19
|
|
|
|
ana**
|
supervivum se ti je čudn zdelo kaj tok klepetamo Daj pridruži se nam,da pridm jst do moje 1000
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:27:53
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes men jih pa samo še 19 manjka da izpolnm normo... dej anča, greva razturit da greva pol še midve spat... no ti boš šla spat... pr men se bo naša pomojm že zbudila A 1× se ti zbudi čez noč? Mene je ravno v rebra brcnil,da sm kr skočla na postelji jz na 3 ure dojim..čez cel dan.. ma Gaja kr senzor... ponavad je točna.. dons pa neki ptrajka... dojim ob 0.00, 3h, 6h, 9h, 12h, 15h, 18h, 21h...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:28:49
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** Mene je ravno v rebra brcnil,da sm kr skočla na postelji zihr ve da govoriš z bodočo taščo pa se je vznemiru... zdej more bit pridn, drgač ne bo nič
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.6.2009 0:28:50
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes men jih pa samo še 19 manjka da izpolnm normo... dej anča, greva razturit da greva pol še midve spat... no ti boš šla spat... pr men se bo naša pomojm že zbudila No jst jih mam še 24 Čez dan jih nism kaj dost nabirala zdej pa kr naenkrt... Je prav fajn tko čvekat.. Bi lahko še več krat ja jz bi to z veseljem, samo jz ponavad tak čas že spim.. mava z mojim razdeljeno... jz grem okrog 21h spat do 0.00 al pa od 1h, pol gre pa on spat pa jz mirkam gajo če joka... tko da se lahko oba naspiva Dobr mata vidva to nareto Morm jst mojemu malo pokazat kak so drugi očki skrbni Al pa ga kr k tvojmu na inštrukcije peljem
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?