Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 15.1.2009 18:44:20
|
|
|
|
angelito
|
hej ljubljanske bejbe evo se ena se vam pridruzujem... in priporocam za vozickanje in kofetkanje v spomladanskem soncu po stari ljubljani in tivoliju... sem pa drugace aprilcica 09 PDP 11.04.2009 pricakujemo puncko => 1. nosecnost in 1. otrok stara sem 28 let (ko rodim bom najbrz ze glih 29) od nekje sredi februaraja bom na dopustu, potem pa na porodnisko.... jupiiiiii... komi cakam... se mi sploh ne da vec delat... grozno... pa sem bla prej zelo pridno bitje... mal so se mi interesi spremenili... uzivajte punce!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 16.1.2009 11:00:40
|
|
|
|
ronja
|
hindi, ronja ma glih leto in pol - 18 mesecev, sicer si pa lahko pogledaš do dneva točno, če greš z miško na moje ime ob avatarju. ronja je zadnja dva dni tak srček, da ni za povedat! Očitno je najhujše mimo in se je ta takitka s pozornostjo obnesla, čeprav me je res izčrpalo tok, da sem kar zbolela (driska, grlo,...)... Ampak se je 100% splačalo!!! Je tok srečna zdaj!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 16.1.2009 13:43:37
|
|
|
|
bjondi
|
Evo danes en kihajoč pozdrav še od mene... Pri nas bo 9 let razlike med hčerko in novim nadebudnežem,tako da smo že veliko pozabili,se pravi bo za nas skoraj vse novo,razen opreme in oblačil .No ja za oblekce bo treba počakat ,ker želimo presenečenje. Blueeyes-če se ti da dopisat pri meni Pregled 20.1.09 Morfologija 20.2.09
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 16.1.2009 13:57:52
|
|
|
|
ana**
|
Živjoo lubice moje. Evo mene v službi.. že od 8ih.. sem mi prav ne da več Ampak zdj sm itak bolj vesela.. sm bla na kosilu. Sm si privoščla eno super dobro pizzo Mmmm...res je bla dobra! Sm še mislila v trgovino skočit,če majo kakšno hudo majčko za mene sam mi je pol časa zmanjkalo. Po službi sm pa itak že čist fertik in sam domov pičim. Dobrodošle vse nove žabarke Uuuu...ronja wellcome back Kak super,da maš tak pridnega otročka. In bravo za strarejšo sestrco,da je srečna zdaj Saj počasi seboste navadli.. A kakšno slikco od Lejle bomo dobil?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 16.1.2009 14:10:23
|
|
|
|
Blueeyes
|
anči, jz sem tud na šihtu že od 8h... zdej sem glih na malci... mjami mjami kok paše en sendvič z veliko sira... a ti bi pa kr skoz neki zapravljala... he he.. jz sem tud dons zjutri... sem šla v trgovino Soccx po 2 puloverja in 4 majčke z dolgimi rokavi, pa sem skupaj plačala 24 EUR - zastonj... taki nakupi se splačajo, hehe..
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 16.1.2009 14:13:10
|
|
|
|
ana**
|
ohh.... modrookica midve sma kr na istem Ejjj.. jst sam po trgovinah hodim Ampaaaak... ti sam tih bodi.. Si si majčke kupla..jz pa nič No ampak mi je časa zmanjkal.. Bog ve kok bi zavpravila,če bi dejansko prišla v trgovino
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 16.1.2009 17:39:41
|
|
|
|
HINDI
|
Tudi jaz se vam pridružim v Tivoliju, ko bo malo več sončka in kakšna stopinja več... sem tudi tu blizu doma. Za telovadbo sem pa lena... Je pa res, da ne vem kako ta telovadba zgleda... marjana79 za pilates pa kapo dol če se ti še da delat vaje, sem šla enkrat pogledat in sem se odločila, da to ni zame... Danes sem bila na UZ... je šla mami z mano, da je vidla vnučka :) - UZ je bil izvenserijski ker mami pozna G. Uglavnm, vse je OK. velikost glavice in trebuška odgovarja 19/20 tednu :) težek pa je 301 g. - pridno raste in je zelo živahen. pa bo bojda :), bom pa bol natančno izvedela 20.01.09 ko imam pregled pri svojem G. Uživite.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 16.1.2009 22:41:24
|
|
|
|
ana**
|
Aloooooo bejbe Prišle smo na drugo stran!!!!!! No,da nas malo dvignem Ravno sem pojedla eno veliko veliko milko z celimi lešniki. Jao kak je bla dobra.. prvo sm rekla,da bom sam eno tablico.. zdaj sem pa vse pojedla.. Požeruhinja ena ej Blueeyes kje si ti danes? Te že pogrešam malo A boš gledala danes Teksaški pokol z motorko? Jaz bom.. če nebom zaspala slučajno vmes ker sm kr utrujena.. HINDI čestitke za pregled In suuuper za fantka Vidim,da vse spol povete.. Mogoče ga bom tut jst
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.1.2009 9:34:12
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** ohh.... modrookica midve sma kr na istem Ejjj.. jst sam po trgovinah hodim Ampaaaak... ti sam tih bodi.. Si si majčke kupla..jz pa nič No ampak mi je časa zmanjkal.. Bog ve kok bi zavpravila,če bi dejansko prišla v trgovino anči, pol je boljš, da midve ne greva nikol skup v šoping, ker bova izropale vse štacune včer sem bla v šopingu z mojim (ampak za hrano, ne za oblekce), pa fuuull dela sem mela - nova roba, tko da sem bla bolj malo na pc... HINDI čestitke za UZ
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.1.2009 10:45:49
|
|
|
|
sinskaT
|
Hvala za dobrodošlico! zdaj v 2. sploh nekak ne sfolgam klepetat tu gor, preberem za silo in me že mala rabi...le kako bo, ko bosta 2? Ana** ti si pa julijka kot jaz a ne? Drugače se pa jaz sploh ne počutim nosečka, nobenih slabosti ni bilo,n ič raztezana kot prvič. Verjetno zaradi male razlike med obema hihi, telo je že navajeno pa mu ni problema še enkrat ponovit vajo...
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.1.2009 13:11:55
|
|
|
|
ana**
|
Živjo babe. Jz spet v službi Ampak hvala bogu danes samo do 16ih Ponoči ful nism dobr spala.. Sm se neki premetavala sem in tja.. Na wc sm šla 3×. Tak,da sm si zdaj privoščla eno kavico,da nebom zaspala za računalnikom sinskaT jp jp.. sm tut jst julijka.. Mogoče pa boma v porodnišnici skupaj ležali Pol pa itak vozičkanje po Tivoliju Ju3 sm sama doma,gre moj v MB tak,da sm se odločla da bom mela ju3 dan pospravljanja
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.1.2009 13:18:37
|
|
|
|
Pupa7
|
Pozdravljene bi se pridružla še jaz če smem (čeprav sedaj živim v Švici, pa se vseeno tko rada vračam v belo Ljubljano)... no ja, PDP imam 21.3. to je moja prva , pričakujemo fantka in naslednji pregled imam 23.1., upam, da sem dala vse podatke aja stara pa sem 28 drugače smo že skoraj popolnoma pripravljeni na novega člana, par malenkosti še fali ampak, saj imamo še 2 meseca časa če ne bo kaj prehiteval no, zdaj pa vas grem malo za nazaj prebrat
< Sporočilo je popravil Pupa7 -- 17.1.2009 13:19:12 >
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.1.2009 13:22:49
|
|
|
|
Blueeyes
|
Pupa7 lepo to da nas tud iz Švice spremljaš... kaj se kej tm dogaja?? sneg?? a pol so čez počitnice v ljuljani al kako?? te bom dodala zdejle na seznam... upam da boš pridno čvekala še kdaj pri nas
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.1.2009 13:26:35
|
|
|
|
ana**
|
ooo pupa7 pozdravljena Kako je v Švici? Mrzlo? Kak to,da tam žovoš? Te je ljubezen peljala tja.... Hahahah matr kak sm firbčna Ampak morm bit malo.. :) Uuu... fantka boste imeli.. A že veste kako bo mu ime? Ok zdaj pa bom NEHALA spraševat
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.1.2009 13:27:50
|
|
|
|
Blueeyes
|
oooo, lej lej kdo se oglaša iz službe,.. he he, a je tak dolgčas?? sej bo kmal ura 16h da greš domov lenarit...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.1.2009 13:28:38
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes Pupa7 lepo to da nas tud iz Švice spremljaš... kaj se kej tm dogaja?? sneg?? a pol so čez počitnice v ljuljani al kako?? te bom dodala zdejle na seznam... upam da boš pridno čvekala še kdaj pri nas hvala hvala za dobrodošlico, veš da ne morem brez deželice naše snega pa tu kjer sem ravno ni veliko (sem v Ticinu ITL del, pa mu pravjo kot sloveniji da je na sončni strani alp) trenutno mamo kar lepo sončece in lepih 10 stopinj da vam mal lušte nardim, ker slišim, da maste mrzlooo ko v sibiriji pa dosti snega v Ljubljano pa grem kadar le morem, malo so mi zagodli v 24 tednu popadki, tko da sem pristala v bolnici, pa je sedaj seveda vse vredu tako da naslednjič pridem v juliju in to kar za 2 meseca jeiiiii, komaj čakam pa če bo katera za se lahko dobimo pa gremo malo vozičkat
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.1.2009 13:30:51
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** ooo pupa7 pozdravljena Kako je v Švici? Mrzlo? Kak to,da tam žovoš? Te je ljubezen peljala tja.... Hahahah matr kak sm firbčna Ampak morm bit malo.. :) Uuu... fantka boste imeli.. A že veste kako bo mu ime? Ok zdaj pa bom NEHALA spraševat hahaha, ni mrzlo, je fajn, ja ljubezen me je odpeljala prav res ma je treba bit mal firbčen nič narobe s tem hahaha ja fantka ja, ime pa še ni izbrano se z mojim nikakor ne moreva zedinit, no ja bova že ko bo skrajni čas pa ti ana, kaj pričakuješ?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.1.2009 13:37:59
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes oooo, lej lej kdo se oglaša iz službe,.. he he, a je tak dolgčas?? sej bo kmal ura 16h da greš domov lenarit... Oooo....dej ne govori! Če sm sama tuki.. Direktor je na sestanku jaz pa sama bluzim okol Sm si zdj prižgala radio in poplesavam okol Boljše za mene,da me noben ne vidi Pa sladoled se mi je zaluštal... čokoladni od Planice... Mmmm.. a mi ga prineseš malo? pupa em... a bi ti povedla?? Vem kaj pričakujemo ampak še razmišljam,če bi povedla No mi pa pričakujemo.......
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.1.2009 13:40:27
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes oooo, lej lej kdo se oglaša iz službe,.. he he, a je tak dolgčas?? sej bo kmal ura 16h da greš domov lenarit... Oooo....dej ne govori! Če sm sama tuki.. Direktor je na sestanku jaz pa sama bluzim okol Sm si zdj prižgala radio in poplesavam okol Boljše za mene,da me noben ne vidi Pa sladoled se mi je zaluštal... čokoladni od Planice... Mmmm.. a mi ga prineseš malo? pupa em... a bi ti povedla?? Vem kaj pričakujemo ampak še razmišljam,če bi povedla No mi pa pričakujemo....... veš jaz lahko po celi švici zbobnam kaj bote meli sej svaka ti čast če boš uspela skrivat al ne želet vedet do konca, jaz sem že v štartu mela občutek da bo pa me ni izdal
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.1.2009 13:51:22
|
|
|
|
ana**
|
Jaz sem tut že od začetka mela filing da bomo meli fantka Pa ne.. meni bi se lahko čist zmešalo,da do julija nebi vedla za spol. Res je mogoče ful presenečenje v porodi sam sm prevelik firbec Sej vidiš.. Je pa pravi pozer tko,da se je že na NS vidlo
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.1.2009 13:55:27
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** Jaz sem tut že od začetka mela filing da bomo meli fantka Pa ne.. meni bi se lahko čist zmešalo,da do julija nebi vedla za spol. Res je mogoče ful presenečenje v porodi sam sm prevelik firbec Sej vidiš.. Je pa pravi pozer tko,da se je že na NS vidlo naš je na morfo v prvi kader postavil svoje premoženje in tud jst sm čist prevelik firbec da bi zdržala 9 mescov da nebi vedla kaj nosim ena moja znanka ni hotla vedet, pol pa je bla kr razočarana ko je dobla no ja tud taki obstajajo aja čaki da ti ta tvoj pozer začne rastur delat po trebuhu
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.1.2009 14:05:24
|
|
|
|
Blueeyes
|
ooo, vidim da sta Pupa7 in ana** lepo aktivni v pogovoru... sej anča teb ne preostane druzga če si sama na šihtu... jz pa zdej ne bi za nič na svetu zamenjala s Švico, sončkom in 10 stopinjami... se mi prov dopade sneg in -10 ali še večji minus... sej zdej je pravi čas za to... Pupa7 ja itak, javi ko prideš spet v Slovenijo, pa gremo mal vozičkat naokoli... po Tivoliju al pa kjerkoli že.. ana** teb diši sladoled, men pa zdej čokolada.. he he, se zdej fašem s ferreroti... mmmmmm kako so dobri
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?