|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
29.4.2009 12:14:49   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

nč, grem zdej kosilo delat... se kasnej kej oglasim

lp vsem skupaj

Lepo kuhaj user posted image
Dober tek!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
29.4.2009 12:24:12   
vim
Ana in Blueeyes a vedve se ne poznata al kaj? Še zdaj se vama ni ratalo dobit? In kaj to o taščah govoriš ana nam nič jasno.user posted image user posted image

Blue zakaj ti pa roza všeč, a kiklc tudi ne bo imela Gaja?user posted image user posted image

No zdaj pa hitro razjasnit par stvari, nam nič jasno?

Joj umiram na obroke tu v službi. Ne morem nič delat, ker tipa, ki daje gesla za uporabo rač. aplikacij ni v službi in zdaj mi vse stoji. Pa kje je še 16h.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
29.4.2009 12:30:22   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: vim

Ana in Blueeyes a vedve se ne poznata al kaj? Še zdaj se vama ni ratalo dobit? In kaj to o taščah govoriš ana nam nič jasno.user posted image user posted image

Ne, ne poznama se še user posted image  Nekak se ne uskladima user posted image  Kaj o taščah?? Zdaj pa meni tut ni več jasno ravno user posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
29.4.2009 12:42:36   
vim
IZVIRNO SPOROČILO: ana**

No prov user posted image  Sam pa že mam  neki za njo,a veš user posted image user posted image  

KAJ ŽE?????????????????????????????????

Ja sej ti ne morm to kr tko povedat, noo user posted image  user posted image  Neki malega.. Sm bla v šopnigu pa sm to vidla in sm rekla,da to prav paše za Gajo.. Čeprav je še ne poznam,niti tebe user posted image

ta je pa dobra user posted image  user posted image  user posted image  sploh ne vem kaj zapravljaš... k si pa že, pa srčno upam da ni roza al pa kej z volančki  user posted image   user posted image   user posted image

NEEEE user posted image  Sm si prav zapomnila,da ti ne maraš takšnih stvari in NI nč kaj takšnega. Mislim,da ti bo všeč user posted image  Ej sm mogla Gaji neki kupit,da bo vidla da ne bom tooook grozna tašča user posted image  Sicer pa zarad te malenkosti sploh ne bom bankrotirala user posted image

Tega predzadnjega stavka nisem štekala-----------------a to že Gajouser posted image in tvojegauser posted image  možite oz. žente?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
29.4.2009 12:49:18   
ana**

No prov user posted image  Sam pa že mam  neki za njo,a veš user posted image user posted image  

KAJ ŽE?????????????????????????????????

Ja sej ti ne morm to kr tko povedat, noo user posted image  user posted image  Neki malega.. Sm bla v šopnigu pa sm to vidla in sm rekla,da to prav paše za Gajo.. Čeprav je še ne poznam,niti tebe user posted image

ta je pa dobra user posted image  user posted image  user posted image  sploh ne vem kaj zapravljaš... k si pa že, pa srčno upam da ni roza al pa kej z volančki  user posted image   user posted image   user posted image

NEEEE user posted image  Sm si prav zapomnila,da ti ne maraš takšnih stvari in NI nč kaj takšnega. Mislim,da ti bo všeč user posted image  Ej sm mogla Gaji neki kupit,da bo vidla da ne bom tooook grozna tašča user posted image  Sicer pa zarad te malenkosti sploh ne bom bankrotirala user posted image

Tega predzadnjega stavka nisem štekala-----------------a to že Gajouser posted image in tvojegauser posted image  možite oz. žente?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajaaaaaaaaaaa user posted image
Ja to pa ja user posted image  user posted image  Sva se z blue zmenile,da se bosta Gaja in naš poročila user posted image  Da bomo pol v sorodu.. In zdaj se jst hecam kakšna tašča bom user posted image  user posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
29.4.2009 14:12:42   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Lsica, a si ti mene malo pozabila? user posted image Lepo da se javiš. user posted image

Čveke, jaz sem že tako lačna, da bom skočila do pekarne po nekaj za v usta.

Kako to misliš pozabila??? To pa ne...user posted image

Sem šla med vikendom in praznikom v Trbovlje - bila doma pri starših, v torek pa v službi - sem urejala papirje za CSD, pa za napredovanjeuser posted image . Sem napredovala v višji plačilni razred user posted image pa še za napredovanje v naziv bova vložile user posted image user posted image user posted image , sam kaj, ko se mi pa nikjer ne bo poznalo, vsaj še kakšno  leto ne, dokler ne mine porodniška in ne najdem nove službe...user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
29.4.2009 14:15:12   
Blueeyes

Blue zakaj ti pa roza všeč, a kiklc tudi ne bo imela Gaja?user posted image user posted image

No zdaj pa hitro razjasnit par stvari, nam nič jasno?

Joj umiram na obroke tu v službi. Ne morem nič delat, ker tipa, ki daje gesla za uporabo rač. aplikacij ni v službi in zdaj mi vse stoji. Pa kje je še 16h.

he he, najina user posted image  z ano** sva že v naprje poparčkale user posted image  user posted image  midve bova tašči najinim otrokom - kaj tu ni razumljivo user posted image  user posted image

neeeeeeeeeeee, sovražim roza barvo, pa volančke in podobne stvari... kiklic tud ne maram, tko da Gaja jih ne bo mela

drgač bo pa hitro minilo do 16... še slabi 2 uri... sej maš rr pa se dopisuješ z nami...

grem zdej na špancir s pesekom... se beremo kasnej

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
29.4.2009 14:17:49   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Kako to misliš pozabila??? To pa ne...user posted image

Sem šla med vikendom in praznikom v Trbovlje - bila doma pri starših, v torek pa v službi - sem urejala papirje za CSD, pa za napredovanjeuser posted image . Sem napredovala v višji plačilni razred user posted image pa še za napredovanje v naziv bova vložile user posted image user posted image user posted image , sam kaj, ko se mi pa nikjer ne bo poznalo, vsaj še kakšno  leto ne, dokler ne mine porodniška in ne najdem nove službe...user posted image

Čestitke za napredovanje, boš že potem izkoristila. user posted image

Sem ti včeraj poslala sms, pa se nisi nič javila, zato sem vprašala, če si pozabila name. user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
29.4.2009 14:19:41   
Lsica
Na, zdaj so pa vse šle user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
29.4.2009 14:36:35   
majana79
Ni res, jaz sem še tukaj. user posted image

Razmišljam ali bi šla eno oddremat ali ne. user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
29.4.2009 14:46:33   
Lsica
Ko jaz pridem ni nobene... Majana, že dremkaš?

user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
29.4.2009 14:46:52   
katrinka
o cveke - sem od zjutraj morala 4 strani prebrat...ste se pa nacvekaleuser posted image

drugace sem pa mami v laško peljala pa se zato nisem nic javila...zdej pa lenarim doma
sem danes sla uredit se preostanek papirjev )sprememba po poroki= in samo se ena banka mi ostane pa sm konc...jupiuser posted image

ana - no super, pa bove obe v MŠ - kako se bove pa spoznaleuser posted image

vim - upam da bo kmalu ura 16 da gres domov...a na dopust ne mors it...ju sm ga za te tri dni po pravic kar mal izsilila...hahauser posted image

blue - a gaja potem ne pride na praznikuser posted image

zdej grem pa housa gledatuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
29.4.2009 14:48:45   
vim
Lsica super za napredovanje to je lepa novica, ko prideš nazaj v službo pa bo za kakšno kavo in cotko več za tvojega pikca.

majana79 nič dremat akcija, če ne drugega meni družbo delat do 16h je še daleč. Danes pa res ne vem, če sem za malco zaslužila, ampak a mi vrjamete ne da se mi pa še nobenega ni. Sem šefica sama sebi :).

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
29.4.2009 14:56:28   
majana79
Lsica, nisem še. Vztrajno iščem mail od maxi-cosija, si me čist zapalila s tistim vprašanjem. user posted image Se je pa ulilo zunaj... Kera beda user posted image

vim, ne se sekirat, jaz tudi danes nisem zaslužila za malico, je pač tak dan.

Jaz čakam da se moj primaje domov, da me potem pelje v Nm, moram do osebne zdravnice po bolniški list pa odnest za komisijo... G je rekla da najbrž ne bodo težili, ker delam za 4 ure, moja osebna pa pravi da ni optimist... Zdaj pa vedi user posted image

Naš Miško pa veselo brca. A veste da imam včasih občutek kot da ima vetrove ali kaj podobnega user posted image Ker se čuti kot neki mehurčki en za drugim. user posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
29.4.2009 14:57:09   
Lsica
vim, ti si kar mal frej vzami, pa brez slabe vesti. Danes je pač tak dan da ni za delat, jaz se tud kar neki prestavljam,.... Še ven se mi ne da it, bom šla jutri na CSD, al jim bom pa kar poslala tista potrdila. 

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
29.4.2009 15:07:20   
majana79
Lsica, tuki tako lije, da ni šans da bi šla kam ven... Buuuuuuu, hočemo sonce!!!

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
29.4.2009 15:10:39   
vim
Tale vreme ubija, se je že sonce kazal zdaj pa spet dež. Joj še 1h.

Majana 79 zagotovo dobiš bolniško, halo optimistično.

Lsica jutri bo vreme bolj naklonjeno za sprehod do CSD-ja. A papirje za darovanje popkovnične krvi si že oddala?

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
29.4.2009 15:18:22   
majana79
vim, še 45 minut. Pogumno user posted image

Jaz sem včeraj pisala mail na ZTM glede popkovnične krvi pa so zgleda na dopustih, nisem dobila še nobenega odgovora... Upam da ne bo prepozno.

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
29.4.2009 15:20:13   
Blueeyes

Ko jaz pridem ni nobene... Majana, že dremkaš?

user posted image

jz sem tud že nazaj z 1-urnega sprehoda... pa pes mi je kidnu za srno user posted image

drgač pa čestitke za napredovanje... kdaj boš pa bossica????

katrinka ne Gaje ne bo na praznik... ji ne dovolim... če lahko tok čaka, pa nej zdej še te praznike da mim user posted image

majana kakšen mail od maxi cosija pa iščeš??

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
29.4.2009 15:23:21   
Lsica
Jaz sem pa že oddala papirje za odvzem krvi takrat, ko sem bla zadnjič na MŠ. Je pa hecen tisti vprašalnik, ki ga moraš izpolnit...te sprašujejo Ali ste imeli že kdaj spolne odnose z  moškim, ki je bil z moškim? Sem mogla ene trikrat prebrat, da mi je uštekal, kam pes taco moli user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
29.4.2009 15:26:28   
Blueeyes

Jaz sem pa že oddala papirje za odvzem krvi takrat, ko sem bla zadnjič na MŠ. Je pa hecen tisti vprašalnik, ki ga moraš izpolnit...te sprašujejo Ali ste imeli že kdaj spolne odnose z  moškim, ki je bil z moškim? Sem mogla ene trikrat prebrat, da mi je uštekal, kam pes taco moli user posted image user posted image user posted image .

ja jz sm tud sam gledala... pa pol je hecn še to,da so ista vprašanja k odgovoarjaš za moškega.. user posted image  moj je bil čist šokiran k sem ga spraševala ta vprašanja... mi je sam reku a si ti zihr da boš darovala user posted image  user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
29.4.2009 15:26:53   
ana**
Evo jst sm neki poskušala zaspat pa mi ni uspelo user posted image
Zdaj pa sm mojga poklicala,da mi gre po jagode pa smetano,da se malo pregrešim user posted image

katrinka emm... Nevem še user posted image  Lahko se zmenva kje..

blue ma si pa dobra user posted image  Mene že po 15minutah začne vse bolet, ne da bi 1uro okoli hodla user posted image  No razn,če gre za šoping.. To pa me ne utrudi user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
29.4.2009 15:27:19   
Lsica

drgač pa čestitke za napredovanje... kdaj boš pa bossica????

A se ti mal hecaš... Največja šefica bom, če bom dobila službo, ko bo konc porodniške, oz. septembra, pa spet za določen čas sevedauser posted image , ker tko pač grejo stvari v šolstvu...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
29.4.2009 15:29:56   
Lsica

Evo jst sm neki poskušala zaspat pa mi ni uspelo user posted image
Zdaj pa sm mojga poklicala,da mi gre po jagode pa smetano,da se malo pregrešim user posted image

...

Anči, je pa priden tale tvoj...

Men pa kuha ribji golaž,  mmm tko diši..., še par minutk. To zna pa res mojstrsko skuhatuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
29.4.2009 15:31:25   
Lsica

ja jz sm tud sam gledala... pa pol je hecn še to,da so ista vprašanja k odgovoarjaš za moškega.. user posted image  moj je bil čist šokiran k sem ga spraševala ta vprašanja... mi je sam reku a si ti zihr da boš darovala user posted image  user posted image

Jaz sem pa mojga sam za avtogram prosila. Če ne se bojim,  da bi se tud premisliluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?