Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 12:14:49
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes nč, grem zdej kosilo delat... se kasnej kej oglasim lp vsem skupaj Lepo kuhaj Dober tek!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 12:24:12
|
|
|
|
vim
|
Ana in Blueeyes a vedve se ne poznata al kaj? Še zdaj se vama ni ratalo dobit? In kaj to o taščah govoriš ana nam nič jasno. Blue zakaj ti pa roza všeč, a kiklc tudi ne bo imela Gaja? No zdaj pa hitro razjasnit par stvari, nam nič jasno? Joj umiram na obroke tu v službi. Ne morem nič delat, ker tipa, ki daje gesla za uporabo rač. aplikacij ni v službi in zdaj mi vse stoji. Pa kje je še 16h.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 12:30:22
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: vim Ana in Blueeyes a vedve se ne poznata al kaj? Še zdaj se vama ni ratalo dobit? In kaj to o taščah govoriš ana nam nič jasno. Ne, ne poznama se še Nekak se ne uskladima Kaj o taščah?? Zdaj pa meni tut ni več jasno ravno
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 12:42:36
|
|
|
|
vim
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ana** No prov Sam pa že mam neki za njo,a veš KAJ ŽE????????????????????????????????? Ja sej ti ne morm to kr tko povedat, noo Neki malega.. Sm bla v šopnigu pa sm to vidla in sm rekla,da to prav paše za Gajo.. Čeprav je še ne poznam,niti tebe ta je pa dobra sploh ne vem kaj zapravljaš... k si pa že, pa srčno upam da ni roza al pa kej z volančki NEEEE Sm si prav zapomnila,da ti ne maraš takšnih stvari in NI nč kaj takšnega. Mislim,da ti bo všeč Ej sm mogla Gaji neki kupit,da bo vidla da ne bom tooook grozna tašča Sicer pa zarad te malenkosti sploh ne bom bankrotirala Tega predzadnjega stavka nisem štekala-----------------a to že Gajo in tvojega možite oz. žente?
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 12:49:18
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: vim IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ana** No prov Sam pa že mam neki za njo,a veš KAJ ŽE????????????????????????????????? Ja sej ti ne morm to kr tko povedat, noo Neki malega.. Sm bla v šopnigu pa sm to vidla in sm rekla,da to prav paše za Gajo.. Čeprav je še ne poznam,niti tebe ta je pa dobra sploh ne vem kaj zapravljaš... k si pa že, pa srčno upam da ni roza al pa kej z volančki NEEEE Sm si prav zapomnila,da ti ne maraš takšnih stvari in NI nč kaj takšnega. Mislim,da ti bo všeč Ej sm mogla Gaji neki kupit,da bo vidla da ne bom tooook grozna tašča Sicer pa zarad te malenkosti sploh ne bom bankrotirala Tega predzadnjega stavka nisem štekala-----------------a to že Gajo in tvojega možite oz. žente? Ajaaaaaaaaaaa Ja to pa ja Sva se z blue zmenile,da se bosta Gaja in naš poročila Da bomo pol v sorodu.. In zdaj se jst hecam kakšna tašča bom
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 14:12:42
|
|
|
|
Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Lsica, a si ti mene malo pozabila? Lepo da se javiš. Čveke, jaz sem že tako lačna, da bom skočila do pekarne po nekaj za v usta. Kako to misliš pozabila??? To pa ne... Sem šla med vikendom in praznikom v Trbovlje - bila doma pri starših, v torek pa v službi - sem urejala papirje za CSD, pa za napredovanje . Sem napredovala v višji plačilni razred pa še za napredovanje v naziv bova vložile , sam kaj, ko se mi pa nikjer ne bo poznalo, vsaj še kakšno leto ne, dokler ne mine porodniška in ne najdem nove službe...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 14:15:12
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: vim Ana in Blueeyes a vedve se ne poznata al kaj? Še zdaj se vama ni ratalo dobit? In kaj to o taščah govoriš ana nam nič jasno. Blue zakaj ti pa roza všeč, a kiklc tudi ne bo imela Gaja? No zdaj pa hitro razjasnit par stvari, nam nič jasno? Joj umiram na obroke tu v službi. Ne morem nič delat, ker tipa, ki daje gesla za uporabo rač. aplikacij ni v službi in zdaj mi vse stoji. Pa kje je še 16h. he he, najina z ano** sva že v naprje poparčkale midve bova tašči najinim otrokom - kaj tu ni razumljivo neeeeeeeeeeee, sovražim roza barvo, pa volančke in podobne stvari... kiklic tud ne maram, tko da Gaja jih ne bo mela drgač bo pa hitro minilo do 16... še slabi 2 uri... sej maš rr pa se dopisuješ z nami... grem zdej na špancir s pesekom... se beremo kasnej
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 14:17:49
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Kako to misliš pozabila??? To pa ne... Sem šla med vikendom in praznikom v Trbovlje - bila doma pri starših, v torek pa v službi - sem urejala papirje za CSD, pa za napredovanje . Sem napredovala v višji plačilni razred pa še za napredovanje v naziv bova vložile , sam kaj, ko se mi pa nikjer ne bo poznalo, vsaj še kakšno leto ne, dokler ne mine porodniška in ne najdem nove službe... Čestitke za napredovanje, boš že potem izkoristila. Sem ti včeraj poslala sms, pa se nisi nič javila, zato sem vprašala, če si pozabila name.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 14:19:41
|
|
|
|
Lsica
|
Na, zdaj so pa vse šle
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 14:36:35
|
|
|
|
majana79
|
Ni res, jaz sem še tukaj. Razmišljam ali bi šla eno oddremat ali ne.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 14:46:33
|
|
|
|
Lsica
|
Ko jaz pridem ni nobene... Majana, že dremkaš?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 14:46:52
|
|
|
|
katrinka
|
o cveke - sem od zjutraj morala 4 strani prebrat...ste se pa nacvekale drugace sem pa mami v laško peljala pa se zato nisem nic javila...zdej pa lenarim doma sem danes sla uredit se preostanek papirjev )sprememba po poroki= in samo se ena banka mi ostane pa sm konc...jupi ana - no super, pa bove obe v MŠ - kako se bove pa spoznale vim - upam da bo kmalu ura 16 da gres domov...a na dopust ne mors it...ju sm ga za te tri dni po pravic kar mal izsilila...haha blue - a gaja potem ne pride na praznik zdej grem pa housa gledat
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 14:48:45
|
|
|
|
vim
|
Lsica super za napredovanje to je lepa novica, ko prideš nazaj v službo pa bo za kakšno kavo in cotko več za tvojega pikca. majana79 nič dremat akcija, če ne drugega meni družbo delat do 16h je še daleč. Danes pa res ne vem, če sem za malco zaslužila, ampak a mi vrjamete ne da se mi pa še nobenega ni. Sem šefica sama sebi :).
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 14:56:28
|
|
|
|
majana79
|
Lsica, nisem še. Vztrajno iščem mail od maxi-cosija, si me čist zapalila s tistim vprašanjem. Se je pa ulilo zunaj... Kera beda vim, ne se sekirat, jaz tudi danes nisem zaslužila za malico, je pač tak dan. Jaz čakam da se moj primaje domov, da me potem pelje v Nm, moram do osebne zdravnice po bolniški list pa odnest za komisijo... G je rekla da najbrž ne bodo težili, ker delam za 4 ure, moja osebna pa pravi da ni optimist... Zdaj pa vedi Naš Miško pa veselo brca. A veste da imam včasih občutek kot da ima vetrove ali kaj podobnega Ker se čuti kot neki mehurčki en za drugim.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 14:57:09
|
|
|
|
Lsica
|
vim, ti si kar mal frej vzami, pa brez slabe vesti. Danes je pač tak dan da ni za delat, jaz se tud kar neki prestavljam,.... Še ven se mi ne da it, bom šla jutri na CSD, al jim bom pa kar poslala tista potrdila.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 15:07:20
|
|
|
|
majana79
|
Lsica, tuki tako lije, da ni šans da bi šla kam ven... Buuuuuuu, hočemo sonce!!!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 15:10:39
|
|
|
|
vim
|
Tale vreme ubija, se je že sonce kazal zdaj pa spet dež. Joj še 1h. Majana 79 zagotovo dobiš bolniško, halo optimistično. Lsica jutri bo vreme bolj naklonjeno za sprehod do CSD-ja. A papirje za darovanje popkovnične krvi si že oddala?
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 15:18:22
|
|
|
|
majana79
|
vim, še 45 minut. Pogumno Jaz sem včeraj pisala mail na ZTM glede popkovnične krvi pa so zgleda na dopustih, nisem dobila še nobenega odgovora... Upam da ne bo prepozno.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 15:20:13
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Ko jaz pridem ni nobene... Majana, že dremkaš? jz sem tud že nazaj z 1-urnega sprehoda... pa pes mi je kidnu za srno drgač pa čestitke za napredovanje... kdaj boš pa bossica???? katrinka ne Gaje ne bo na praznik... ji ne dovolim... če lahko tok čaka, pa nej zdej še te praznike da mim majana kakšen mail od maxi cosija pa iščeš??
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 15:23:21
|
|
|
|
Lsica
|
Jaz sem pa že oddala papirje za odvzem krvi takrat, ko sem bla zadnjič na MŠ. Je pa hecen tisti vprašalnik, ki ga moraš izpolnit...te sprašujejo Ali ste imeli že kdaj spolne odnose z moškim, ki je bil z moškim? Sem mogla ene trikrat prebrat, da mi je uštekal, kam pes taco moli .
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 15:26:28
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Jaz sem pa že oddala papirje za odvzem krvi takrat, ko sem bla zadnjič na MŠ. Je pa hecen tisti vprašalnik, ki ga moraš izpolnit...te sprašujejo Ali ste imeli že kdaj spolne odnose z moškim, ki je bil z moškim? Sem mogla ene trikrat prebrat, da mi je uštekal, kam pes taco moli . ja jz sm tud sam gledala... pa pol je hecn še to,da so ista vprašanja k odgovoarjaš za moškega.. moj je bil čist šokiran k sem ga spraševala ta vprašanja... mi je sam reku a si ti zihr da boš darovala
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 15:26:53
|
|
|
|
ana**
|
Evo jst sm neki poskušala zaspat pa mi ni uspelo Zdaj pa sm mojga poklicala,da mi gre po jagode pa smetano,da se malo pregrešim katrinka emm... Nevem še Lahko se zmenva kje.. blue ma si pa dobra Mene že po 15minutah začne vse bolet, ne da bi 1uro okoli hodla No razn,če gre za šoping.. To pa me ne utrudi
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 15:27:19
|
|
|
|
Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes drgač pa čestitke za napredovanje... kdaj boš pa bossica???? A se ti mal hecaš... Največja šefica bom, če bom dobila službo, ko bo konc porodniške, oz. septembra, pa spet za določen čas seveda , ker tko pač grejo stvari v šolstvu...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 15:29:56
|
|
|
|
Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** Evo jst sm neki poskušala zaspat pa mi ni uspelo Zdaj pa sm mojga poklicala,da mi gre po jagode pa smetano,da se malo pregrešim ... Anči, je pa priden tale tvoj... Men pa kuha ribji golaž, mmm tko diši..., še par minutk. To zna pa res mojstrsko skuhat .
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 15:31:25
|
|
|
|
Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Jaz sem pa že oddala papirje za odvzem krvi takrat, ko sem bla zadnjič na MŠ. Je pa hecen tisti vprašalnik, ki ga moraš izpolnit...te sprašujejo Ali ste imeli že kdaj spolne odnose z moškim, ki je bil z moškim? Sem mogla ene trikrat prebrat, da mi je uštekal, kam pes taco moli . ja jz sm tud sam gledala... pa pol je hecn še to,da so ista vprašanja k odgovoarjaš za moškega.. moj je bil čist šokiran k sem ga spraševala ta vprašanja... mi je sam reku a si ti zihr da boš darovala Jaz sem pa mojga sam za avtogram prosila. Če ne se bojim, da bi se tud premislil
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?