Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 11:02:14
|
|
|
|
Lsica
|
Pa ne sam eno, pol jih bo Gaja v mami pojedla kr še nekaj
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 11:11:34
|
|
|
|
majana79
|
Lsica, a si ti mene malo pozabila? Lepo da se javiš. Čveke, jaz sem že tako lačna, da bom skočila do pekarne po nekaj za v usta.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 11:24:39
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Lsica, a si ti mene malo pozabila? Lepo da se javiš. Čveke, jaz sem že tako lačna, da bom skočila do pekarne po nekaj za v usta. po kaj pa boš šla... po tortico al žemljico??
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 11:31:17
|
|
|
|
vim
|
Blueeyes a se ti lušta sladko? 20kg si pridelala jih pa skrivaš dobro. No res da sem jaz na+9kg, ampak ti imaš do PDP-ja 4 dni jaz pa 92, te imam še čas dohitet....
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 11:34:59
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: vim Blueeyes a se ti lušta sladko? 20kg si pridelala jih pa skrivaš dobro. No res da sem jaz na+9kg, ampak ti imaš do PDP-ja 4 dni jaz pa 92, te imam še čas dohitet.... ja, 20 kil sem pridelala... upam da jih bom tud zgubila tok... al pa vsaj 15kg... če jih mam 5+ ne bo nič hudega... ah, v kilaži me ne boš dohitela - a greva stavt?? itak da se mi lušta sladko... pa ne vem zakaj... zato k se mal nazaj držim.. probam sadje in zelenjavo jest
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 11:36:09
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes po kaj pa boš šla... po tortico al žemljico?? Po makovo pletenko, ampak me še vedno boli želodec od lakote. Dobro da grem kmalu domov pa bom kej bolj konkretnega pojedla.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 11:40:36
|
|
|
|
Blueeyes
|
evo za lušte... take mal bolj posebne... je že skor bolj za gledat kot pa jest
< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 29.4.2009 11:42:00 >
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 11:42:39
|
|
|
|
MONY25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: MONY25 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes jz sem dons že jogije dvigovala, pa tud po štengah sem že hodila... nič... zdej bom šla še mal sesat, pa kakšne kuhinjske omarce brisat.. če ne bo pomagalo še kakšna okna umit - kljub dežju - k jih itak nam umivala da bojo lepa, ampak zato da rodim a prideš še k men mal...mam tud velik stvari za narest, pa se ne spravm;) oooooooooooooo, pa glih prej sem o tem govorila da se nič ne javiš... kako si kej?? kaj se s tabo kej dogaja?? kdaj imaš kakšen naslednji pregled? če mi obljubiš da danesw rodim ti pridem takoj pomagat ma evo, migamo-dolgočasm se kle doma, sm se prov polenila odkar sm doma-tud za računalnik se težko spravm zdj v petek sm prvič mela CTG-vse ok-naslednji pregled mam pa 11.5. glih za rojstni dan mojga joj, sm se zdle toook najedla sirovih štrukljev, da mi je kr slabo ah, bi te tok gnala, da bi mogla dons rodit a se ti tok mudi? js bi pa še kr mal odlašala, k me je mal preveč strah
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 11:44:42
|
|
|
|
majana79
|
Ja te so sigurno bolj za gledat kot jest. To je vse obloženo s ticino maso in meni ni dobra. Imam rajši tisto domačo, ki jo samo s smetano namažeš okoli ali pa stopljeno čokolado. Madona sem zbirčna. Groza, še vedno sem lačna.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 11:52:15
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: MONY25 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: MONY25 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes jz sem dons že jogije dvigovala, pa tud po štengah sem že hodila... nič... zdej bom šla še mal sesat, pa kakšne kuhinjske omarce brisat.. če ne bo pomagalo še kakšna okna umit - kljub dežju - k jih itak nam umivala da bojo lepa, ampak zato da rodim a prideš še k men mal...mam tud velik stvari za narest, pa se ne spravm;) oooooooooooooo, pa glih prej sem o tem govorila da se nič ne javiš... kako si kej?? kaj se s tabo kej dogaja?? kdaj imaš kakšen naslednji pregled? če mi obljubiš da danesw rodim ti pridem takoj pomagat ma evo, migamo-dolgočasm se kle doma, sm se prov polenila odkar sm doma-tud za računalnik se težko spravm zdj v petek sm prvič mela CTG-vse ok-naslednji pregled mam pa 11.5. glih za rojstni dan mojga joj, sm se zdle toook najedla sirovih štrukljev, da mi je kr slabo ah, bi te tok gnala, da bi mogla dons rodit a se ti tok mudi? js bi pa še kr mal odlašala, k me je mal preveč strah mene ni nč strah, jz bi rada da je to čim prej za mano... ne vem kok bi gnanje kej pomagalo.. zato k že sama sebe ganjam in ženem naokoli, delam k utrgana, norim, pa nič ne pomaga... naša se je zabubila v bušiju in se ji ne mudi vn na ta dež
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 11:53:31
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ana** ne ne, ti kr pusti avtke, nič punčk... ona bo čist po men.. sem se jz tud z avtki igrala, barbike sem pa uničla k jih nisem marala tko da za njo ni treba posebi zapravljat in si se kaj naučila včeri v MB od bebike No prov Sam pa že mam neki za njo,a veš Uff.. je blo zanimivo Na začetku ga sploh prijet nism znala.. In ravno takrat,ko sm ga mela v naročju je začel fuul brcat - že kaže ljubosumje In pol sm ga previjala, sm prav zašvicala zraven kr nism vedla,če delam prav
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 11:53:36
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Ja te so sigurno bolj za gledat kot jest. To je vse obloženo s ticino maso in meni ni dobra. Imam rajši tisto domačo, ki jo samo s smetano namažeš okoli ali pa stopljeno čokolado. Madona sem zbirčna. Groza, še vedno sem lačna. sva že 2 - za maso in lakoto... tud jz nisem ljubiteljica te mase, aamapk k pa tko sam gledaš te slike te pa kr zamami... jz si bom šla zdej neki za papat prpravt, da mi ne bo več tko krul krul v želodcu...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 11:54:25
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** No prov Sam pa že mam neki za njo,a veš KAJ ŽE?????????????????????????????????
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 11:54:33
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes evo za lušte... take mal bolj posebne... je že skor bolj za gledat kot pa jest Uuu.. takšno pa sva midva na poroki imela
< Sporočilo je popravil ana** -- 29.4.2009 11:55:01 >
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 11:56:07
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ana** No prov Sam pa že mam neki za njo,a veš KAJ ŽE????????????????????????????????? Ja sej ti ne morm to kr tko povedat, noo Neki malega.. Sm bla v šopnigu pa sm to vidla in sm rekla,da to prav paše za Gajo.. Čeprav je še ne poznam,niti tebe
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 11:59:36
|
|
|
|
Blueeyes
|
JANUAR ana** 11.1. FEBRUAR Blueeyes 1.2. larilu 1.2. wani 5.2. Majana79 24.2. MAREC anci banci 14.3. angelito 28.3. Pupa7 31.3. APRIL NinaMM 9.4. MONY25 14.4. sinskaT 30.4. MAJ Katrinka 2.5. živa25 15.5. JUNIJ BOOMER 3.6. šivilja 27.6. JULIJ UT_2008 14.7. palegia30 22.7. pat74 23.7. AVGUST andmoj 2.8. HINDI 6.8. knutek 25.8. M1987 30.8. SEPTEMBER OKTOBER vim 7.10. tanatoraja 22.10. NOVEMBER DECEMBER simonaa 19.12. nborazem 21.12. murkica 21.12. Svet 21.12.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 11:59:43
|
|
|
|
Blueeyes
|
Srečanje v torek, 5.5.2009 od 16h naprej v Cacao (ex Samsari) na Prešernovem trgu... Prisotne: 1. Blueeyes (če še ne bom v P) 2. vim 3. majana79 4. katrinka 5. živa25 6. Lsica 7. šivilja 8. Tanja_ 9. BOOMER 10. murkica 11. 12. 13. 14. 15.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 12:00:39
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes evo za lušte... take mal bolj posebne... je že skor bolj za gledat kot pa jest Uuu.. takšno pa sva midva na poroki imela ooo super, kaj pa okus???
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 12:01:43
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ana** No prov Sam pa že mam neki za njo,a veš KAJ ŽE????????????????????????????????? Ja sej ti ne morm to kr tko povedat, noo Neki malega.. Sm bla v šopnigu pa sm to vidla in sm rekla,da to prav paše za Gajo.. Čeprav je še ne poznam,niti tebe ta je pa dobra sploh ne vem kaj zapravljaš... k si pa že, pa srčno upam da ni roza al pa kej z volančki
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 12:07:16
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ana** No prov Sam pa že mam neki za njo,a veš KAJ ŽE????????????????????????????????? Ja sej ti ne morm to kr tko povedat, noo Neki malega.. Sm bla v šopnigu pa sm to vidla in sm rekla,da to prav paše za Gajo.. Čeprav je še ne poznam,niti tebe ta je pa dobra sploh ne vem kaj zapravljaš... k si pa že, pa srčno upam da ni roza al pa kej z volančki NEEEE Sm si prav zapomnila,da ti ne maraš takšnih stvari in NI nč kaj takšnega. Mislim,da ti bo všeč Ej sm mogla Gaji neki kupit,da bo vidla da ne bom tooook grozna tašča Sicer pa zarad te malenkosti sploh ne bom bankrotirala
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 12:09:38
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ana** No prov Sam pa že mam neki za njo,a veš KAJ ŽE????????????????????????????????? Ja sej ti ne morm to kr tko povedat, noo Neki malega.. Sm bla v šopnigu pa sm to vidla in sm rekla,da to prav paše za Gajo.. Čeprav je še ne poznam,niti tebe ta je pa dobra sploh ne vem kaj zapravljaš... k si pa že, pa srčno upam da ni roza al pa kej z volančki NEEEE Sm si prav zapomnila,da ti ne maraš takšnih stvari in NI nč kaj takšnega. Mislim,da ti bo všeč Ej sm mogla Gaji neki kupit,da bo vidla da ne bom tooook grozna tašča Sicer pa zarad te malenkosti sploh ne bom bankrotirala pol bom pa še jz za našga (tvojga) korenjaka neki kupla k bom kej naokol hodila...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 12:10:24
|
|
|
|
Blueeyes
|
nč, grem zdej kosilo delat... se kasnej kej oglasim lp vsem skupaj
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 12:13:28
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes evo za lušte... take mal bolj posebne... je že skor bolj za gledat kot pa jest Uuu.. takšno pa sva midva na poroki imela ooo super, kaj pa okus??? Zgornji del je bil samo za naju: vanilija+jagode Drugi je bil čokoladni z koščki čokolade Tretji pa je bil jogurtov z gozdnimi sadeži.. Ej od torte ni ostalo NIČ! Pa sm mislila,da bo še preveč Vse je šlo.. Sej bi vam lahko kakšne slikce pokazala
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?