Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 9:39:25
|
|
|
|
majana79
|
Joj, ti si pa res doma že celo večnost. Si imela preveč dopusta. Tisti 2 se pa sigurno kje bašeta s kakim sladoledom ali pa torticami in podobnimi lušti, pa nama nočeta povedat.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 9:40:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Živa jaz sem za matične celice že oddala "vlogo". Baje je to treba vsaj do 34. tedna - če se motim me popravte. Zadnje čase me pozabljivost matra... Za telovadbo pa velja, a ne? Boš mal potrenirala pred Ptujskimi . Jaz bi sicer šla tud ta četrtek, sam žal ne morem 100% obljubit... Kdaj je že, ob 15. 30? Mater sem pozabljiva ratala. A se še slišiva? Jutrčka Ljubljančanke... Upam da ne boste jezne name, jaz sem včeraj na Borbi še našo Murkico vabila, naj se nam v torek pridruži. Je rekla da bo malo urnike preštudirala in mi sporoči, pa nekaj je komplicirala ker se nič pri Lj ne oglaša da ji je nerodno... Sem napisala naj kar pride, da se tudi jaz bolj poredko oglašam, pa se ne sladoledu vedno zglasim No tko... Drugače pa lsica meni je kul tudi če bi jutri želela it, samo sem pa zdej že plan naredila za odhod v MS, tko da ne bom mogla bit dolgo. Ampak če bi ti šla, bom tudi jaz prišla. Sama mi pa nekako ni za it Sem že prejšnji teden razmišljala da bi šla sama pa se nisem mogla odločit. Sicer pa mam jutri ob 10.30 MF v porodnišnici. Držite pestke, da bom končno kako lepo slikico našega navihančka dobila
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 9:43:57
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Joj, ti si pa res doma že celo večnost. Si imela preveč dopusta. Tisti 2 se pa sigurno kje bašeta s kakim sladoledom ali pa torticami in podobnimi lušti, pa nama nočeta povedat. ja, men je že kr dolgčas doma... k bi mela vsaj družbo bi blo cool... ja zihr prazneta ljubljansko zalogo tortic, nam pe ne bu ne mu živa25 ja itak da je vse cool če pride murkica... ne vem zakaj bi blo kej narobe... več k nas bo boljš bo.. upam da bo lepo vreme.. držimo ti pesti za manekenske slikce pa glej da nam jo pokažeš
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 9:44:55
|
|
|
|
Blueeyes
|
Srečanje v torek, 5.5.2009 od 16h naprej v Cacao (ex Samsari) na Prešernovem trgu... Prisotne: 1. Blueeyes (če še ne bom v P) 2. vim 3. majana79 4. katrinka 5. živa25 6. Lsica 7. šivilja 8. Tanja_ 9. BOOMER 10. murkica 11. 12. 13. 14. 15.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 9:45:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja res upam, da bodo slikice lepe... SI že prov želim, da bi mela spet eno lepo lepo slikico. Pa še za pokazat seveda... Kaj pa
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 9:45:43
|
|
|
|
Blueeyes
|
murkica jz sem te kr dala na seznamček da se nam pridružiš.. upam da boš uspela
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 9:49:22
|
|
|
|
majana79
|
No no, poglej jo živo, še ena pogrešana se je oglasila. murkica pa naj kar pride, več nas je, boljše je. Samo vreme mormo naročit.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 9:51:49
|
|
|
|
Pat74
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes a bova skupi rodile?? tud naši je kr prelepo vidim da je pri aprilčicah kr mal dolgčas ratal a ne... zdej gre proti koncu... k se tud vaša brigita23 oglaša pri nas majčicah... seveda si tudi ti dobrodošla rezanje tud jz bi se ga izognila najrajš če se da upam da bo šlo brez sem pa še kr 2 v 1... včeri sem mela pregled... pridno ( ) se redim... MV se mehča, ampak to še ni to... tko da PDP zihr dočakam, pa še kakšen dan čez... naslednji pregled imam 4.5., torej 1 dan po PDP-ju... Mogoče pa res. Kaj pa P, si se že odločila? Jest ostajam zvesta PO. Drugač grejo pa tud men kilce lepo gor - ne glede na to, da zdaj ne bi naj šle več . Ravno se bašem z jagodami. Jest mam pa jutri spet pregled, ampak močno upam, da ga ne dočakam.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 9:52:04
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 No no, poglej jo živo, še ena pogrešana se je oglasila. murkica pa naj kar pride, več nas je, boljše je. Samo vreme mormo naročit. ja jz upam da bo ok... k drgač ni kej preveč prijetno sedet tm k vse postran nese in si mokr,.... ja kaj a se tko zmenmo - če pa ne bo sonca (da bo dež), pol se pa rajš v Čolnarni dobimo k je pod streho?? a ste za?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 9:53:57
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes a bova skupi rodile?? tud naši je kr prelepo vidim da je pri aprilčicah kr mal dolgčas ratal a ne... zdej gre proti koncu... k se tud vaša brigita23 oglaša pri nas majčicah... seveda si tudi ti dobrodošla rezanje tud jz bi se ga izognila najrajš če se da upam da bo šlo brez sem pa še kr 2 v 1... včeri sem mela pregled... pridno ( ) se redim... MV se mehča, ampak to še ni to... tko da PDP zihr dočakam, pa še kakšen dan čez... naslednji pregled imam 4.5., torej 1 dan po PDP-ju... Mogoče pa res. Kaj pa P, si se že odločila? Jest ostajam zvesta PO. Drugač grejo pa tud men kilce lepo gor - ne glede na to, da zdaj ne bi naj šle več . Ravno se bašem z jagodami. Jest mam pa jutri spet pregled, ampak močno upam, da ga ne dočakam. kako nej ne bi šle kile več gor jz grem 1 kg na teden zihr gor oooo požeruhinja jz... P - ja pomojm kr LJ... čeprov nič kaj navdušena... zdej sem se z babco zmenila, tko da upam da bo kej pomagalo... jz bi tud jagode... grem pa po kakšno drugo sadje - sem si včer ringlo kupila, pa je tok dobr ja držim pesti zate in navijam da se danes popoldne ne oglasiš več na rr in da boš že v P
< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 29.4.2009 9:57:17 >
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 9:56:53
|
|
|
|
Pat74
|
Grem pucat, pa mal jogije dvigvat, če bo kaj pomagalo . Pa če torto moram naredit za našo mašo, saj ima jutri 4. rojstni dan.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 10:03:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz se strinjam Blue da se dobimo drugje, če bo dežek... Lahko tudi v čolnarni...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 10:07:29
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 Grem pucat, pa mal jogije dvigvat, če bo kaj pomagalo . Pa če torto moram naredit za našo mašo, saj ima jutri 4. rojstni dan. iskrene čestitke za Mašo... velka punca že... jz sem dons že jogije dvigovala, pa tud po štengah sem že hodila... nič... zdej bom šla še mal sesat, pa kakšne kuhinjske omarce brisat.. če ne bo pomagalo še kakšna okna umit - kljub dežju - k jih itak nam umivala da bojo lepa, ampak zato da rodim
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 10:08:13
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Jaz se strinjam Blue da se dobimo drugje, če bo dežek... Lahko tudi v čolnarni... ni važn kje, sam da so tortice in pijačka...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 10:09:08
|
|
|
|
ana**
|
Dobrooo jutrooooooooo
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 10:09:13
|
|
|
|
Blueeyes
|
anči vidim te... dobro jutro.. kako si kej?? kako si spala??
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 10:09:41
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** Dobrooo jutrooooooooo dober daaaaaaaaaaaan tudi tebi
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 10:10:22
|
|
|
|
vim
|
Blueeyes jaz mislim, da boš še dočakala naše srečanje. saj od prešerca do P je pa blizu,če bo nuja za iti . Živa in Lsica jaz moram tele svečke dati skoz (ni lahko to tlačit,saj veste kam) tako da 7.5. lahko gremo plavat ob 15.30. knutek tvoj mali je večji zagotovo tudi zaradi NS,tako da več gibaš bolj se lahko pregrešiš. Jaz grem pa na cuker šele čez 20 dni, ko bom v 30 tednu, vidim, da ste šle nekatere prej.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 10:32:51
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: vim Blueeyes jaz mislim, da boš še dočakala naše srečanje. saj od prešerca do P je pa blizu,če bo nuja za iti . tud jz sem tega mnenja, da bom čist komot pršla na srečanje.. Gaji se nikamor ne mudi.. tko da kakšen dan še lahko počaka
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 10:36:27
|
|
|
|
MONY25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes jz sem dons že jogije dvigovala, pa tud po štengah sem že hodila... nič... zdej bom šla še mal sesat, pa kakšne kuhinjske omarce brisat.. če ne bo pomagalo še kakšna okna umit - kljub dežju - k jih itak nam umivala da bojo lepa, ampak zato da rodim a prideš še k men mal...mam tud velik stvari za narest, pa se ne spravm;)
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 10:42:15
|
|
|
|
vim
|
Danes mi pa samo sladkarije pašejo jest, sem si morala v trgovino kupit čokoladne napolitanke. Prav to mi je zapasal. Kile pa itak letijo gor. Smo na +8, samo zdaj mislim, da že +9kg. Se bom danes tehtala. Živa dobro opravi na fotkanju naj pikica pozira še za nas, da jo vidimo v albumu.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 10:42:28
|
|
|
|
ana**
|
Evo, jst sm se najedla zdj pa lahko pišem katrinka ja, začnem 4.5 z MŠ Hvala za pohvale o sobici Sm jst hotela met na istii način sam,da bi blo z zeleno barvo. Sam je pol moj reku,da bi mel naš fantek v bušiju modro bluee važno da bo Gaji sobica všeč Bom kakšne punčkaste igračke kupila,da se ne bo rabila sam z avtki igrat veronikab žee cartaš??? Jst pa zdaj še sam 14dni delam.. Pol pa se mi začne dopust pa mam za eno leto frej Moje spanje danes? Katastrofa!! Ob 12.30 sm zaspala in se zbujala točno na eno uro!!!! Sm se obrnila na levi bok je tamau začel protestirat, sm se drugače obrnila sm težko dihala Ma sm zdaj ko zombi.. Tečna sm danes.. Hormoni mi nagajajo Včeraj pa smo bli v Mariboru! Smo šli gledat 14dni starega dojenčka Ohh.. kakšn cukerček je!!! Ob rojstvu je imel 3760g ampak,ko sm ga mela na rokah se mi je zdel tko mali Že komaj čakam,da svojga stisnem!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 10:47:02
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: MONY25 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes jz sem dons že jogije dvigovala, pa tud po štengah sem že hodila... nič... zdej bom šla še mal sesat, pa kakšne kuhinjske omarce brisat.. če ne bo pomagalo še kakšna okna umit - kljub dežju - k jih itak nam umivala da bojo lepa, ampak zato da rodim a prideš še k men mal...mam tud velik stvari za narest, pa se ne spravm;) oooooooooooooo, pa glih prej sem o tem govorila da se nič ne javiš... kako si kej?? kaj se s tabo kej dogaja?? kdaj imaš kakšen naslednji pregled? če mi obljubiš da danesw rodim ti pridem takoj pomagat vim jz sem že na +20, tko da ne muti o kilogramih ana** ne ne, ti kr pusti avtke, nič punčk... ona bo čist po men.. sem se jz tud z avtki igrala, barbike sem pa uničla k jih nisem marala tko da za njo ni treba posebi zapravljat in si se kaj naučila včeri v MB od bebike ja veronikab se nič ne oglasi... tud k aprilčicam ne, tko da možno da je odpotovala v Rim.. dihamo s tabo... navijamo zate in
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 10:52:32
|
|
|
|
Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: vim Živa in Lsica jaz moram tele svečke dati skoz (ni lahko to tlačit,saj veste kam) tako da 7.5. lahko gremo plavat ob 15.30. Sem mislila, da bi mogoče šla že jutri plavat, ampak dejmo mi kar počakat na 7. 5., a prav Živa? Pa se lahko še lepo mirno odpraviš v MS... Mene tale dež totalno leno dela, kr nč se mi ne da. Bueeyes ti se nam pa itak pridružiš 5.5. na sladoledu, tko da mora Gaja še mal počakat, da bo mami lahko prišla na srečanje .
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 29.4.2009 10:57:04
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica IZVIRNO SPOROČILO: vim Živa in Lsica jaz moram tele svečke dati skoz (ni lahko to tlačit,saj veste kam) tako da 7.5. lahko gremo plavat ob 15.30. Sem mislila, da bi mogoče šla že jutri plavat, ampak dejmo mi kar počakat na 7. 5., a prav Živa? Pa se lahko še lepo mirno odpraviš v MS... Mene tale dež totalno leno dela, kr nč se mi ne da. Bueeyes ti se nam pa itak pridružiš 5.5. na sladoledu, tko da mora Gaja še mal počakat, da bo mami lahko prišla na srečanje . misli da bo Gaja počakala nekje od 10.5. - 13.5. (k ti 7-10 dni po pdp-ju sprožijo porod) tko da ni strahu za tortico
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?