|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
29.4.2009 9:39:25   
majana79
Joj, ti si pa res doma že celo večnost. user posted image Si imela preveč dopusta. user posted image

Tisti 2 se pa sigurno kje bašeta s kakim sladoledom ali pa torticami in podobnimi lušti, pa nama nočeta povedat. user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
29.4.2009 9:40:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Živa jaz sem za matične celice že oddala "vlogo". Baje je to treba vsaj do 34. tedna - če se motim me popravte. Zadnje čase me pozabljivost matra...
Za telovadbo pa velja, a ne? Boš mal potrenirala pred Ptujskimiuser posted image . Jaz bi sicer šla tud ta četrtek, sam žal ne morem 100%  obljubit... Kdaj je že, ob 15. 30? Mater sem pozabljiva ratala. A se še slišiva?

Jutrčka Ljubljančanke...

Upam da ne boste jezne name, jaz sem včeraj na Borbi še našo Murkico vabila, naj se nam v torek pridruži. Je rekla da bo malo urnike preštudirala in mi sporoči, pa nekaj je komplicirala ker se nič pri Lj ne oglaša da ji je nerodno... Sem napisala naj kar pride, da se tudi jaz bolj poredko oglašam, pa se ne sladoledu vedno zglasim user posted image user posted image user posted image   No tko...

Drugače pa lsica meni je kul tudi če bi jutri želela it, samo sem pa zdej že plan naredila za odhod v MS, tko da ne bom mogla bit dolgo. Ampak če bi ti šla, bom tudi jaz prišla. Sama mi pa nekako ni za it user posted image Sem že prejšnji teden razmišljala da bi šla sama pa se nisem mogla odločit.

Sicer pa mam jutri ob 10.30 MF v porodnišnici. Držite pestke, da bom končno kako lepo slikico našega navihančka dobila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lsica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3002
29.4.2009 9:43:57   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Joj, ti si pa res doma že celo večnost. user posted image Si imela preveč dopusta. user posted image

Tisti 2 se pa sigurno kje bašeta s kakim sladoledom ali pa torticami in podobnimi lušti, pa nama nočeta povedat. user posted image

ja, men je že kr dolgčas doma... k bi mela vsaj družbo bi blo cool...

ja zihr prazneta ljubljansko zalogo tortic, nam pe ne bu ne mu user posted image user posted image

živa25 ja itak da je vse cool če pride murkica... ne vem zakaj bi blo kej narobe... več k nas bo boljš bo.. upam da bo lepo vreme..

držimo ti pesti za manekenske slikce user posted image  pa glej da nam jo pokažeš

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
29.4.2009 9:44:55   
Blueeyes
Srečanje v torek, 5.5.2009 od 16h naprej v Cacao (ex Samsari) na Prešernovem trgu... Prisotne:

1. Blueeyes (če še ne bom v P)
2. vim
3. majana79
4. katrinka

5. živa25
6. Lsica
7. šivilja
8. Tanja_
9. BOOMER
10. murkica

11.
12.
13.
14.
15.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
29.4.2009 9:45:01   
Anonimen
Ja res upam, da bodo slikice lepe... SI že prov želim, da bi mela spet eno lepo lepo slikico. Pa še za pokazat seveda... Kaj pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 3005
29.4.2009 9:45:43   
Blueeyes
murkica jz sem te kr dala na seznamček da se nam pridružiš.. upam da boš uspela user posted image  user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
29.4.2009 9:49:22   
majana79
No no, poglej jo živo, še ena pogrešana se je oglasila. user posted image

murkica pa naj kar pride, več nas je, boljše je. Samo vreme mormo naročit. user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
29.4.2009 9:51:49   
Pat74
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes
a bova skupi rodile?? tud naši je kr prelepo vidim da je pri aprilčicah kr mal dolgčas ratal a ne... zdej gre proti koncu... k se tud vaša brigita23 oglaša pri nas majčicah... seveda si tudi ti dobrodošla

rezanje tud jz bi se ga izognila najrajš če se da upam da bo šlo brez

sem pa še kr 2 v 1... včeri sem mela pregled... pridno ( ) se redim... MV se mehča, ampak to še ni to... tko da PDP zihr dočakam, pa še kakšen dan čez... naslednji pregled imam 4.5., torej 1 dan po PDP-ju...

Mogoče pa res. Kaj pa P, si se že odločila? Jest ostajam zvesta PO. Drugač grejo pa tud men kilce lepo gor - ne glede na to, da zdaj ne bi naj šle večuser posted image . Ravno se bašem z jagodami. Jest mam pa jutri spet pregled, ampak močno upam, da ga ne dočakam.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
29.4.2009 9:52:04   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

No no, poglej jo živo, še ena pogrešana se je oglasila. user posted image

murkica pa naj kar pride, več nas je, boljše je. Samo vreme mormo naročit. user posted image

ja jz upam da bo ok... k drgač ni kej preveč prijetno sedet tm k vse postran nese in si mokr,.... ja kaj a se tko zmenmo - če pa ne bo sonca (da bo dež), pol se pa rajš v Čolnarni dobimo k je pod streho?? a ste za?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
29.4.2009 9:53:57   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

a bova skupi rodile?? tud naši je kr prelepo vidim da je pri aprilčicah kr mal dolgčas ratal a ne... zdej gre proti koncu... k se tud vaša brigita23 oglaša pri nas majčicah... seveda si tudi ti dobrodošla

rezanje tud jz bi se ga izognila najrajš če se da upam da bo šlo brez

sem pa še kr 2 v 1... včeri sem mela pregled... pridno ( ) se redim... MV se mehča, ampak to še ni to... tko da PDP zihr dočakam, pa še kakšen dan čez... naslednji pregled imam 4.5., torej 1 dan po PDP-ju...

Mogoče pa res. Kaj pa P, si se že odločila? Jest ostajam zvesta PO. Drugač grejo pa tud men kilce lepo gor - ne glede na to, da zdaj ne bi naj šle večuser posted image . Ravno se bašem z jagodami. Jest mam pa jutri spet pregled, ampak močno upam, da ga ne dočakam.

kako nej ne bi šle kile več gor user posted image  user posted image  user posted image  jz grem 1 kg na teden zihr gor user posted image  user posted image  oooo požeruhinja jz...

P - ja pomojm kr LJ... čeprov nič kaj navdušena... zdej sem se z babco zmenila, tko da upam da bo kej pomagalo...

jz bi tud jagode... grem pa po kakšno drugo sadje - sem si včer ringlo kupila, pa je tok dobr

ja držim pesti zate in navijam da se danes popoldne ne oglasiš več na rr in da boš že v P

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 29.4.2009 9:57:17 >

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
29.4.2009 9:56:53   
Pat74
Grem pucat, pa mal jogije dvigvat, če bo kaj pomagalouser posted image . Pa če torto moram naredit za našo mašo, saj ima jutri 4. rojstni dan.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
29.4.2009 10:03:16   
Anonimen
Jaz se strinjam Blue da se dobimo drugje, če bo dežek... Lahko tudi v čolnarni...

(odgovor članu Pat74)
  Neposredna povezava do sporočila: 3012
29.4.2009 10:07:29   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Grem pucat, pa mal jogije dvigvat, če bo kaj pomagalouser posted image . Pa če torto moram naredit za našo mašo, saj ima jutri 4. rojstni dan.

iskrene čestitke za Mašo... velka punca že... user posted image  user posted image  user posted image  

jz sem dons že jogije dvigovala, pa tud po štengah sem že hodila... nič... zdej bom šla še mal sesat, pa kakšne kuhinjske omarce brisat.. če ne bo pomagalo še kakšna okna umit - kljub dežju - k jih itak nam umivala da bojo lepa, ampak zato da rodim user posted image  user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
29.4.2009 10:08:13   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Jaz se strinjam Blue da se dobimo drugje, če bo dežek... Lahko tudi v čolnarni...

ni važn kje, sam da so tortice in pijačka... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
29.4.2009 10:09:08   
ana**
Dobrooo jutrooooooooo user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
29.4.2009 10:09:13   
Blueeyes
anči vidim te... dobro jutro.. kako si kej?? kako si spala??

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
29.4.2009 10:09:41   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: ana**

Dobrooo jutrooooooooo user posted image

dober daaaaaaaaaaaan tudi tebi user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
29.4.2009 10:10:22   
vim
Blueeyes jaz mislim, da boš še dočakala naše srečanje. saj od prešerca do P je pa blizu,če bo nuja za itiuser posted image user posted image user posted image .

Živa in Lsica jaz moram tele svečke dati skoz (ni lahko to tlačit,saj veste kam) tako da 7.5. lahko gremo plavat ob 15.30.

knutek tvoj maliuser posted image je večji zagotovo tudi zaradi NS,tako da več gibaš bolj se lahko pregrešiš. Jaz grem pa na cuker šele čez 20 dni, ko bom v 30 tednu, vidim, da ste šle nekatere prej.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
29.4.2009 10:32:51   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: vim

Blueeyes jaz mislim, da boš še dočakala naše srečanje. saj od prešerca do P je pa blizu,če bo nuja za itiuser posted image user posted image user posted image .

tud jz sem tega mnenja, da bom čist komot pršla na srečanje.. Gaji se nikamor ne mudi.. tko da kakšen dan še lahko počaka user posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
29.4.2009 10:36:27   
MONY25

jz sem dons že jogije dvigovala, pa tud po štengah sem že hodila... nič... zdej bom šla še mal sesat, pa kakšne kuhinjske omarce brisat.. če ne bo pomagalo še kakšna okna umit - kljub dežju - k jih itak nam umivala da bojo lepa, ampak zato da rodim user posted image  user posted image

a prideš še k men mal...mam tud velik stvari za narest, pa se ne spravm;)

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
29.4.2009 10:42:15   
vim
Danes mi pa samo sladkarije pašejo jest, sem si morala v trgovino kupit čokoladne napolitanke. Prav to mi je zapasal. Kile pa itak letijo gor. Smo na +8, samo zdaj mislim, da že +9kg. Se bom danes tehtala.

Živa dobro opravi na fotkanju naj pikica pozira še za nas, da jo vidimo v albumu.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
29.4.2009 10:42:28   
ana**
Evo, jst sm se najedla zdj pa lahko pišem user posted image

katrinka ja, začnem 4.5 z MŠ user posted image

Hvala za pohvale o sobici user posted image  Sm jst hotela met na istii način sam,da bi blo z zeleno barvo. Sam je pol moj reku,da bi mel naš fantek v bušiju modrouser posted image

bluee važno da bo Gaji sobica všeč user posted image user posted image  Bom kakšne punčkaste igračke kupila,da se ne bo rabila sam z avtki igratuser posted image

veronikab žee cartaš???

Jst pa zdaj še sam 14dni delam.. Pol pa se mi začne dopust pa mam za eno leto frej user posted image

Moje spanje danes? Katastrofa!! Ob 12.30 sm zaspala in se zbujala točno na eno uro!!!! user posted image user posted image  Sm se obrnila na levi bok je tamau začel protestirat, sm se drugače obrnila sm težko dihala user posted image
Ma sm zdaj ko zombi.. Tečna sm danes.. Hormoni mi nagajajo user posted image

Včeraj pa smo bli v Mariboru! Smo šli gledat 14dni starega dojenčkauser posted image  Ohh.. kakšn cukerček je!!! Ob rojstvu je imel 3760g ampak,ko sm ga mela na rokah se mi je zdel tko mali user posted image  user posted image  Že komaj čakam,da svojga stisnem!

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
29.4.2009 10:47:02   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: MONY25

a prideš še k men mal...mam tud velik stvari za narest, pa se ne spravm;)

oooooooooooooo, pa glih prej sem o tem govorila da se nič ne javiš... kako si kej?? kaj se s tabo kej dogaja?? kdaj imaš kakšen naslednji pregled? če mi obljubiš da danesw rodim ti pridem takoj pomagat user posted image  

vim jz sem že na +20, tko da ne muti o kilogramih

ana** ne ne, ti kr pusti avtke, nič punčk... ona bo čist po men.. sem se jz tud z avtki igrala, barbike sem pa uničla k jih nisem marala user posted image  user posted image  tko da za njo ni treba posebi zapravljat user posted image  user posted image  in si se kaj naučila včeri v MB od bebike

ja veronikab se nič ne oglasi... tud k aprilčicam ne, tko da možno da je odpotovala v Rim.. dihamo s tabo... navijamo zate in user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
29.4.2009 10:52:32   
Lsica

Živa in Lsica jaz moram tele svečke dati skoz (ni lahko to tlačit,saj veste kam) tako da 7.5. lahko gremo plavat ob 15.30.

Sem mislila, da bi mogoče šla že jutri plavat, ampak dejmo mi kar počakat na 7. 5., a prav Živa? Pa se lahko še lepo mirno odpraviš v MS... Mene tale dež totalno leno dela, kr nč se mi ne da.

Bueeyes ti se nam pa itak pridružiš 5.5. na sladoledu, tko da mora Gaja še mal počakat, da bo mami lahko prišla na srečanjeuser posted image .

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
29.4.2009 10:57:04   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Sem mislila, da bi mogoče šla že jutri plavat, ampak dejmo mi kar počakat na 7. 5., a prav Živa? Pa se lahko še lepo mirno odpraviš v MS... Mene tale dež totalno leno dela, kr nč se mi ne da.

Bueeyes ti se nam pa itak pridružiš 5.5. na sladoledu, tko da mora Gaja še mal počakat, da bo mami lahko prišla na srečanjeuser posted image .

misli da bo Gaja počakala nekje od 10.5. - 13.5. (k ti 7-10 dni po pdp-ju sprožijo porod) tko da ni strahu za tortico user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?