Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 30.4.2009 7:53:48
|
|
|
|
Lsica
|
Dobro jutro. malce kavice za lažje prebujanje in lepši dan.... tako, zdaj pa na delo... včeraj sem cel dan zabušavala, pa moram danes mal nadoknadit, datumi že priganjajo...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 30.4.2009 9:05:56
|
|
|
|
katrinka
|
dobro jutro obiski - no super za inf., seveda hoečm da moj pride, če pa se mami pride in ena dobra prijatljica pa mislim da bo ok, ostali pa potem...mi kar paše da so naredili taka pravila-po pravici povedan se takoj znebim tašče in svakinje...jupi vim - v ponedeljek najbrz dobimo urnik za MŠ, pa ti sporočim kdaj bo kej...nisem pozabila
< Sporočilo je popravil katrinka -- 30.4.2009 9:06:21 >
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 30.4.2009 9:20:38
|
|
|
|
vim
|
Katrinka hvala. Uživaj v MŠ. Predavanje fizoterapija lahko kar spustiš totalna beda (pa še ura je taka neumna, da človek komaj pride ni ob 18), ostalo pa se splača slišat. Mi je pa zanimivo, kako imamo različne info glede obskov v P. Zdaj so jih zaradi gripe omejelili, drugače pa od 15-18h velja tudi za partnerja, otroke. Namreč se je zgodilo, da partner ni mogel prej v P pa ga ob 19h niso spustili gor. So kar strogi glede tega. Kok jih pride pa med 15 in 18h pa ni omejeno. Mene sicer ne bo motil prav noben obisk in se tega dela v bistvu najbolj veselim, ker itak vem, da bodo prišli le tisti, ki jih resnično želim videt pa tudi če bom takrat v popolni komi od izčrpanosti. In vidim, da greset danes na kresovanje, meni se pa ne da sploh pa ne na Rožnik, če je lepo vreme je gužva, če je grdo kar je letos pa ti ravno ni do tega da bi bil moker.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 30.4.2009 9:38:44
|
|
|
|
majana79
|
Glede na to, kolk dežja je danes pa včeri padlo, je Rožnik tako blaten da res ni za gor rint... Midva itak nikoli ne greva, najbrž zato, ker je predaleč.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 30.4.2009 9:42:19
|
|
|
|
katrinka
|
vim - fizioterapija pravis, no če je brez pomene res ne bova sla rožnik - ga mava blizu pa nikoli ne greva...nekako mi ni všeč...vsaj ne za prvi maj, drugač pa ja
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 30.4.2009 10:00:29
|
|
|
|
vim
|
Ja majana79 pa še problem imaš s parkiranjem a ne in potem hočeš na Rožnik in ker je gužva parkiraš kar doma.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 30.4.2009 10:45:34
|
|
|
|
majana79
|
Ja res no, prou hudo mi je. vim, a danes ti gre čas kaj hitreje? So ti uštimal geslo?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 30.4.2009 10:49:50
|
|
|
|
Svet
|
Bejbe...k tkole berem. Ljubljančanke smo prave športnice Jz sem se pa ons zaležala...mam tak heksenšus, da ne vem kaj bi...sem že mojmu v službo sporočila, da ne morm kuhat, k ne morm glave obračat...se ni nč sekiru zarad kosila Vreme je pa čedalje bl v k.... Nimam kej kt jest, pa ležat...ko mala spi:) vmes pa---akcija do nezavesti
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 30.4.2009 11:18:30
|
|
|
|
vim
|
Ma klinc danes pa imam geslo pa še nisem uspela gor pridet, se mi ne da preračunavat in prelagat papirje. Se tolažim, da nimam podpisnika v hiši tako, da tudi če naredim bo na mizi do ponedeljka. tako pa zdaj pospravljam omare in počasi predajam delo sodelavcem. Se kar križajo, k vidijo kaj vse sem mogla delat. Ja ja dragi moji, če tajnice ni potem moram jaz potne naloge pisat, zdaj si jih boste pa sami. Eeeeee sem žleht. Svet, če bi imela jaz nadobudneža doma bi tudi spala, ko bi spala ona. Hehehe ti kar počivaj, saj dan tako ni za kaj drugega.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 30.4.2009 11:26:01
|
|
|
|
katrinka
|
vim - ti kar bodi malo zleht.. jaz pa sem končno uredila vse nove dokumente - zdaj počakam samo na novo zdravstvno izkaznico da mi jo pošljejo pa je to to
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 30.4.2009 11:31:04
|
|
|
|
katrinka
|
sinskaT - VSE NAJBOLJŠE
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 30.4.2009 12:37:11
|
|
|
|
ana**
|
Ojla bejbe.. Jst sm priracala iz pregleda Naredila mi je kratek UZ, vse je super je težak nekje 1800g, zmerit pa ga ni mogla.. Je pa še vedno v prečni legi In zdj prav molim,da se obrne dol Naslednji pregled mam 28.5 in sicer prvi CTG Zdaj pa pičim v hladilnik gledat,če je kaj za jest drgač pa v špara skočim
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 30.4.2009 12:38:37
|
|
|
|
ana**
|
sinskaT vseee najboljše
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 30.4.2009 12:43:46
|
|
|
|
vim
|
Jaz bom doktorirala iz teh vozičkov. Kok napora za 1 voziček. pri nas stane 900 EUR v Španiji pa 600 EUR, zdaj pa moram v Španiji veze vzpostavit, da mi ga pripeljejo v LJ. Aja pri nas jih še ni, tako da če ga dobim v Španiji bom pač barvo morala zbrati iz slike, v živo se jih še ne da videt.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 30.4.2009 13:27:57
|
|
|
|
Svet
|
vim...še dobr, a si cener varjanto našla....če ti uspe iz španije...vsa čast. kje je dons blueeye???da ni šla vP???
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 30.4.2009 13:46:39
|
|
|
|
Lsica
|
SinskaT vse najboljše Ana, krasno za dobro opravljen pregled, na glavo se ma pa tko še čas obrnit ... Kdaj pa začnejo s prvim CTG, mislim v katerem tednu? 35.? In koliko časa moraš to pol tam ležat? Vim, men se zdi, da vse mame doktoriramo z vozičkov...je pač tako. Jaz sam upam, da bom pol toliko zadovoljna z njim, kolikor časa sem porabila za preučevanje karakteristik....Ne vem pa zakaj majo vse druge države nižje cene - kot da mamo pri nas najvišji standard Katrinka, birokracija ubija, a ne? Jaz sem danes še zadnje papirje poslala na CSD - zdaj pa čakamo odločbo. Pa denar seveda, da bomo še kaj kupili... Še dobro da je ta mesec regres Blueeyes, nič se ne oglasiš, pa saj veš kaj potem vse tuhtamo....pa ne da se kaj pripravlja???
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 30.4.2009 14:33:21
|
|
|
|
bjondi
|
A ni šla blueeyes na en pogreb dans...mogoče se zato ne javi...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 30.4.2009 14:49:26
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Katrinka, birokracija ubija, a ne? Jaz sem danes še zadnje papirje poslala na CSD - zdaj pa čakamo odločbo. Pa denar seveda, da bomo še kaj kupili... Še dobro da je ta mesec regres ja obup je tole letanje za papirji...pol se pa moj pritožuke k je sel na banko in mbitel (oboje brez guzve)na vzajemni sm mu pa jz uredila, to je vse kar je mel za narest...ne pa jaz - sto miljonov papirjev Blueeyes, nič se ne oglasiš, pa saj veš kaj potem vse tuhtamo....pa ne da se kaj pripravlja??? ja pogreb ma
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 30.4.2009 15:12:36
|
|
|
|
Lsica
|
Aja, točno, sem čist pozabla...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 30.4.2009 16:09:28
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Ana, krasno za dobro opravljen pregled, na glavo se ma pa tko še čas obrnit ... Kdaj pa začnejo s prvim CTG, mislim v katerem tednu? 35.? In koliko časa moraš to pol tam ležat? Ja ma še neki časa.. Sam je G. rekla da se ponavadi obrnejo do 30t Ma sej se bo.. Ga bom že skregala malo Ja takrat bom točno 35t... Tam pa ležiš ene 20minutk in ti beležijo popadke.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 30.4.2009 16:36:24
|
|
|
|
Lsica
|
Jaz sem bila na pregledu 20. aprila - sem tud že bila v 30. tednu, pa je bil še v prečni legi. Sam ni G. nič kaj posebej skrbelo...mislim, da majo še ful prostora, pa zato taka lega, ko jim ga začne pa primanjkovat se pa pokonc na rito al pa na glavo postavijo. Ne skrbet Ana, jaz mislim da ma še dost časa, da se obrne...Boljš tako, kot da bi bil zdaj pravilno, pa bi se ti pred porodom obrnil - pa tud za tak primer sem slišala. Menda ravno pri angelito - bojo ostale ljubljančanke bolj vedele - njej so celo zunanji obrat delali, pa ni bilo ravno uspeha... pol je pa rodila tako kot je bil postavljen- z ritko naprej. Ampak, saj pravim, boš videla da se bo fant še obrnil .
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 30.4.2009 16:56:46
|
|
|
|
katrinka
|
kako pa ta zunanji obrat deluje - baje je zelo boleč
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 30.4.2009 17:02:42
|
|
|
|
murkica
|
Pa da se še jaz na hitro javim, da me ne bo Blueeyes spet za ušesa.... Jaz sem danes frej in sem ugotovila, da sem bolj zaposlena kot tiste dneve, ko sem v službi . Ves čas skačem nekaj okoli in sploh nimam nič časa. No zdaj pa se odpravljava še na kresovanje, tako, da se vrnem šele jutri zvečer. Upam, da se imate vse lepo in da boste čim bolje izkoristile praznike in se kaj odpočile. LP Murkica
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 30.4.2009 17:04:21
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka kako pa ta zunanji obrat deluje - baje je zelo boleč Baje fuuuuuul boli Tko da ga nočem doživet
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 30.4.2009 17:05:52
|
|
|
|
ana**
|
Midva sva tut mela namen it na kresovanje pa se mi sploh ne da Na koncu pa bo še dež in bo itak vse odpadlo.. Si bomo tortilje privoščili in se cartali na kavču murkica uživajta
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?