|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
30.4.2009 7:53:48   
Lsica
Dobro jutro.

malce kavice za lažje prebujanje in lepši dan....
user posted image

tako, zdaj pa na delo...user posted image
včeraj sem cel dan zabušavala, pa moram danes mal nadoknadit, datumi že priganjajo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
30.4.2009 9:05:56   
katrinka
dobro jutrouser posted image

obiski - no super za inf., seveda hoečm da moj pride, če pa se mami pride in ena dobra prijatljica pa mislim da bo ok, ostali pa potem...mi kar paše da so naredili taka pravila-po pravici povedan se takoj znebim tašče in svakinje...jupiuser posted image

vim - v ponedeljek najbrz dobimo urnik za MŠ, pa ti sporočim kdaj bo kej...nisem pozabilauser posted image

< Sporočilo je popravil katrinka -- 30.4.2009 9:06:21 >

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
30.4.2009 9:20:38   
vim
Katrinka hvala. Uživaj v MŠ. Predavanje fizoterapija lahko kar spustiš totalna beda (pa še ura je taka neumna, da človek komaj pride ni ob 18), ostalo pa se splača slišat.

Mi je pa zanimivo, kako imamo različne info glede obskov v P. Zdaj so jih zaradi gripe omejelili, drugače pa od 15-18h velja tudi za partnerja, otroke. Namreč se je zgodilo, da partner ni mogel prej v P pa ga ob 19h niso spustili gor. So kar strogi glede tega. Kok jih pride pa med 15 in 18h pa ni omejeno. Mene sicer ne bo motil prav noben obisk in se tega dela v bistvu najbolj veselim, ker itak vem, da bodo prišli le tisti, ki jih resnično želim videt pa tudi če bom takrat v popolni komi od izčrpanosti.user posted image user posted image user posted image

In vidim, da greset danes na kresovanje, meni se pa ne da sploh pa ne na Rožnik, če je lepo vreme je gužva, če je grdo kar je letos pa ti ravno ni do tega da bi bil moker.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
30.4.2009 9:38:44   
majana79
Glede na to, kolk dežja je danes pa včeri padlo, je Rožnik tako blaten da res ni za gor rint... Midva itak nikoli ne greva, najbrž zato, ker je predaleč. user posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
30.4.2009 9:42:19   
katrinka
vim - fizioterapija pravis, no če je brez pomene res ne bova sla

rožnik - ga mava blizu pa nikoli ne greva...nekako mi ni všeč...vsaj ne za prvi maj, drugač pa jauser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
30.4.2009 10:00:29   
vim
Ja majana79 pa še problem imaš s parkiranjem a neuser posted image in potem hočeš na Rožnik in ker je gužva parkiraš kar doma.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
30.4.2009 10:45:34   
majana79
Ja res no, prou hudo mi je. user posted image

vim, a danes ti gre čas kaj hitreje? So ti uštimal geslo?

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
30.4.2009 10:49:50   
Svet
Bejbe...k tkole berem. Ljubljančanke smo prave športniceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jz sem se pa ons zaležala...mam tak heksenšus, da ne vem kaj bi...sem že mojmu v službo sporočila, da ne morm kuhat, k ne morm glave obračat...se ni nč sekiru zarad kosilauser posted image

Vreme je pa čedalje bl v k....
Nimam kej kt jest, pa ležat...ko mala spi:)user posted image vmes pa---akcija do nezavestiuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
30.4.2009 11:18:30   
vim
Ma klinc danes pa imam geslo pa še nisem uspela gor pridet, se mi ne da preračunavat in prelagat papirje. Se tolažim, da nimam podpisnika v hiši tako, da tudi če naredim bo na mizi do ponedeljka. tako pa zdaj pospravljam omare in počasi predajam delo sodelavcem. Se kar križajo, k vidijo kaj vse sem mogla delat. Ja ja dragi moji, če tajnice ni potem moram jaz potne naloge pisat, zdaj si jih boste pa sami.user posted image user posted image user posted image Eeeeee sem žleht.

Svet, če bi imela jaz nadobudneža doma bi tudi spala, ko bi spala ona. Hehehe ti kar počivaj, saj dan tako ni za kaj drugega.

(odgovor članu Svet)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
30.4.2009 11:26:01   
katrinka
vim - ti kar bodi malo zleht..user posted image

jaz pa sem končno uredila vse nove dokumente - zdaj počakam samo na novo zdravstvno izkaznico da mi jo pošljejo pa je to touser posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
30.4.2009 11:31:04   
katrinka
sinskaT - VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
30.4.2009 12:37:11   
ana**
Ojla bejbe..
Jst sm priracala iz pregleda user posted image  Naredila mi je kratek UZ, vse je super user posted image  je težak nekje 1800g, zmerit pa ga ni mogla.. Je pa še vedno v prečni legi user posted image  In zdj prav molim,da se obrne dol user posted image
Naslednji pregled mam 28.5 in sicer prvi CTG user posted image

Zdaj pa pičim v hladilnik gledat,če je kaj za jest drgač pa v špara skočim

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
30.4.2009 12:38:37   
ana**
user posted image  sinskaT vseee najboljše user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
30.4.2009 12:43:46   
vim
Jaz bom doktorirala iz teh vozičkov. Kok napora za 1 voziček. pri nas stane 900 EUR v Španiji pa 600 EUR, zdaj pa moram v Španiji veze vzpostavit, da mi ga pripeljejo v LJ. Aja pri nas jih še ni, tako da če ga dobim v Španiji bom pač barvo morala zbrati iz slike, v živo se jih še ne da videt.

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
30.4.2009 13:27:57   
Svet
vim...še dobr, a si cener varjanto našla....če ti uspe iz španije...vsa čast.

kje je dons blueeye???da ni šla vP???user posted image user posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
30.4.2009 13:46:39   
Lsica
SinskaT vse najboljše  user posted image

Ana, user posted image user posted image user posted image krasno za dobro opravljen pregled,  na glavo se ma pa tko še čas obrnituser posted image ...

Kdaj pa začnejo s prvim CTG, mislim v katerem tednu? 35.? In koliko časa moraš to pol tam ležat?

Vim, men se zdi, da vse mame doktoriramo z vozičkov...je pač tako. Jaz sam upam, da bom pol toliko zadovoljna z njim, kolikor časa sem porabila za preučevanje karakteristik....Ne vem pa zakaj majo vse druge države nižje cene - kot da mamo pri nas najvišji standarduser posted image

Katrinka, birokracija ubija, a ne? Jaz sem danes še zadnje papirje poslala na CSD - zdaj pa čakamo odločbo. Pa denar seveda, da bomo še kaj kupili... Še dobro da je ta mesec regresuser posted image

Blueeyes, nič se ne oglasiš, pa saj veš kaj potem vse tuhtamo....pa ne da se kaj pripravlja???

(odgovor članu Svet)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
30.4.2009 14:33:21   
bjondi
A ni šla blueeyes na en pogreb dans...mogoče se zato ne javi...

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
30.4.2009 14:49:26   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Katrinka, birokracija ubija, a ne? Jaz sem danes še zadnje papirje poslala na CSD - zdaj pa čakamo odločbo. Pa denar seveda, da bomo še kaj kupili... Še dobro da je ta mesec regresuser posted image
ja obup je tole letanje za papirji...pol se pa moj pritožuke k je sel na banko in mbitel (oboje brez guzve)na vzajemni sm mu pa jz uredila, to je vse kar je mel za narest...ne pa jaz - sto miljonov papirjevuser posted image

Blueeyes, nič se ne oglasiš, pa saj veš kaj potem vse tuhtamo....pa ne da se kaj pripravlja???

ja pogreb ma

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
30.4.2009 15:12:36   
Lsica
Aja, točno, sem čist pozabla...user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
30.4.2009 16:09:28   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica
Ana, user posted image user posted image user posted image krasno za dobro opravljen pregled,  na glavo se ma pa tko še čas obrnituser posted image ...

Kdaj pa začnejo s prvim CTG, mislim v katerem tednu? 35.? In koliko časa moraš to pol tam ležat?

Ja ma še neki časa.. Sam je G. rekla da se ponavadi obrnejo do 30t user posted image  Ma sej se bo.. Ga bom že skregala malo user posted image
Ja takrat bom točno 35t... Tam pa ležiš ene 20minutk in ti beležijo popadke.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
30.4.2009 16:36:24   
Lsica
Jaz sem bila na pregledu 20. aprila - sem tud že bila v 30. tednu, pa je bil user posted image še v prečni legi. Sam ni G. nič kaj posebej skrbelo...mislim, da majo user posted image še ful prostora, pa zato taka lega, ko jim ga začne pa primanjkovat se pa pokonc na rito al pa na glavo postavijo. Ne skrbet Ana, jaz mislim da ma še dost časa, da se obrne...Boljš tako, kot da bi bil zdaj pravilno, pa bi se ti pred porodom obrnil - pa tud za tak primer sem slišala. Menda ravno pri angelito - bojo ostale ljubljančanke bolj vedele - njej so celo zunanji obrat delali, pa ni bilo ravno uspeha... pol je pa rodila tako kot je bil user posted image postavljen- z ritko naprej.

Ampak, saj pravim, boš videla da se bo fant še obrniluser posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
30.4.2009 16:56:46   
katrinka
kako pa ta zunanji obrat deluje - baje je zelo bolečuser posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
30.4.2009 17:02:42   
murkica
Pa da se še jaz na hitro javim, da me ne bo Blueeyes spet za ušesa.... Jaz sem danes frej in sem ugotovila, da sem bolj zaposlena kot tiste dneve, ko sem v službiuser posted image . Ves čas skačem nekaj okoli in sploh nimam nič časa. No zdaj pa se odpravljava še na kresovanje, tako, da se vrnem šele jutri zvečer. Upam, da se imate vse lepo in da boste čim bolje izkoristile praznike in se kaj odpočile.

LP

Murkica

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
30.4.2009 17:04:21   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

kako pa ta zunanji obrat deluje - baje je zelo bolečuser posted image

Baje fuuuuuul boli user posted image
Tko da ga nočem doživet user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
30.4.2009 17:05:52   
ana**
Midva sva tut mela namen it na kresovanje pa se mi sploh ne da user posted image
Na koncu pa bo še dež in bo itak vse odpadlo..
Si bomo tortilje privoščili in se cartali na kavču user posted image

murkica uživajta

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?