|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
17.4.2009 12:43:50   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Medota so pa odpravil nazaj v divjino... tak halo, a njemu (njej?) se je sam tortic iz Čolnarne zaluštal...

MISLM RES... nesramnost pa taka.. mal si je zaželel sprehoda po naši čudoviti neokrnjeni naravi v Tivoliju user posted image , hodu vidt user posted image  in podmladke... je mel domotožje..mogoče je svojo mamo pogrešal... naši pa cel bum naredijo iz tega

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
17.4.2009 12:45:25   
Anonimen
blue a ne da je lep datum1.2.user posted image
pr nas v rovtah je pa prej ena ploha s točo padala ampak zdej že sonček sijeuser posted image
men se pa dans skoz vrti tko da ne mor niti risat ituser posted image pa glih k se mi da

(odgovor članu Lsica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2652
17.4.2009 12:47:57   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

blue a ne da je lep datum1.2.user posted image
pr nas v rovtah je pa prej ena ploha s točo padala ampak zdej že sonček sijeuser posted image
men se pa dans skoz vrti tko da ne mor niti risat ituser posted image pa glih k se mi da

pr men je pa 2 minuti sončka, pa 20 minut scanja.,... tak naliv da dol padeš.. me najbrž še zarad tega dodatno glava boli...

sem grem v vodoravno stanje... da se malo umirim... se beremo kasnej

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
17.4.2009 12:55:51   
Anonimen
men se pa dans ful vrti tko da je ful nizek pritisk tle v rovtahuser posted image

ti pa kr pejt počivat da ne boš šla že kej po poti za v rimuser posted image

no sej jaz bom šla pa tud dol z neta k mi ga bo tašča spodi vn izpulila k vidm da je vse črno

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2654
17.4.2009 12:59:19   
šivilja
Dons mora biti pa tako vreme, ki slabo vpliva, al je pa spet luna v kakšni čudni poziciji. Včeraj sem bla polna energije, dokler ni imela tamala celo popoldne histeričnih izbruhov. me je čist uničila, še dober, da je bil tavelik priden. potem je pa še ponoči ob treh prišla k nama in dve uri ni zaspala, jaz pa seveda do jutra ne več. Temu primerno me danes boli glava, vse mi gre na jetra in sploh se ne morem premikat.

Bi mi skor bolj dež pasal, da bi se zraven še jaz zjokala in ne bi imela slabe vesti, da samo notri ždim in nisem na sprehodu.

Vikend bo verjetno spet forca, upam da bom že boljše volje, ko se spet oglasim.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
17.4.2009 13:02:27   
vim
Angelito user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ČESTITAM za malo VITO.

Larilu dobrodošla, malce z zamudo.user posted image

Katrinka ne sekiraj se, škoduje tvoje lepoti.user posted image user posted image  Kilce, babica,.....

Lsica tudi ti se nikar ne sekiraj zaradi izpita,brez veze. Jaz sem zdanje dni štrudirala k nora, tamali skoraj nič brcal k je mami tok študirala in za kaj.....zato da bom ruknila na izpit. Mislim tudi če ne bi nič študirala. To je tko kot če te učijo seštevat in odštevat (namreč v gradivu in na vajah), na izpitu imaš pa odvode in integraleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ampak vsaj za nekaj mi ni žal, da sem pa prejšni teden zabušavala malo na kavicah malo na sprehodih.

Zdaj pa že spet delam,joj sem se kar razvadila biti doma in to celih 10 dni. Zdaj pa že odštevam, še 28x delam potem pa dopust in porodniška.

Ko pa nastopim porodniško me bo pa stisnilo, punce namreč bolj se bliža datum bolj se bojim poroda. Zdaj pa sploh, ko sem videla slike v MŠ, pa baje so bile te lepše prikazane kot je v resnici.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
17.4.2009 14:26:11   
katrinka
a bo tega delovnega dne ze konc...niti minute nimam dons zase...cist vsakih 5 sekund se en dere kje sm...ta vreme cudn vplivauser posted image

stara mama - sej je zlata a zivce tko hitr poje, sam se drzim tega da mladi in stari ne grejo skup...in to je cista resnicauser posted image
kile - sm si dons privoščla cokolado...in to z užitkomuser posted image

porod - jaz se pripravljam na te slike v MŠ, kaj sele na porod, za enkrat deluje izgovor...se ne mudi še - sej mam se časuser posted image

medo - sam res ne vem kaj so tak halo nardil, sej medo ni nič slabega naredu...ko pa na dolenjskem vsak dan hodjo gor in dol pa noben nč ne reče...pac si je hotu ogledat prestolnico - izobrazen medouser posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
17.4.2009 15:47:57   
ana**
Žiujoooo user posted image  user posted image

Mi mamo pa sobico doma user posted image  user posted image  user posted image
Do nedelje bo sestavljena tko,da dobite slikce. Zdaj pa pičim kr je brat pr meni in se greva igrat user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
17.4.2009 16:08:52   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: ana**

Žiujoooo user posted image  user posted image

Mi mamo pa sobico doma user posted image  user posted image  user posted image
Do nedelje bo sestavljena tko,da dobite slikce. Zdaj pa pičim kr je brat pr meni in se greva igrat user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  čestitke... upam da je vse prišlo, da nič ne manjka.... komaj čakamo slikice.... javi ko bodo objavljene .. da se ne boš preveč utrdila z igranjem - na easy, sej veš

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
17.4.2009 16:31:57   
bjondi
Angelito čestitke za punčko user posted image ...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
17.4.2009 16:32:54   
Blueeyes
murkica javi se kej...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
17.4.2009 17:18:55   
ana**
Evo jst sm že frej user posted image

Mi je tamau avomobilčke vozil po trebuhu pa mi reče: ej jst sm ful zaspan!
Pa se vleže in je zaspal user posted image  user posted image  Sm se mu prav smejat mogla kak so se mu očke počasii zapiraleuser posted image

Zdaj pa počakam,da dragi pride domov prevzame vlogo varuške jst pa grem z sosedo na eno koficouser posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
17.4.2009 17:20:01   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina

Punce kaj še ne veste...jaz bi javila že prej, pa mi zmanjkuje časa:

naša ANGELITO JE RODILA!!

14.4 ob 18:02 je privekala na svet palčica Vita - dolga 52 cm in težka 3400 g.

angelito, čestitke še enkrat!!

Bravo mami in dobrodošla Vita user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
17.4.2009 18:58:02   
Blueeyes
kje pa se dons potepate.. kaj ratate vse aktivne šele po 22h???

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
17.4.2009 18:58:57   
Blueeyes
sem pa mislila da bo mogoče kera za kakšen

user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
17.4.2009 19:08:03   
ana**

sem pa mislila da bo mogoče kera za kakšen

user posted image

Ooooo... user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
A se hecaš? user posted image  user posted image  Prav lušte mi delaš

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
17.4.2009 19:11:29   
Blueeyes
mogoče vas kej premamim, pa se kakšna oglasi kle gor

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

ČOLNARNA ŽE KAJ VABI???? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
17.4.2009 19:22:40   
ana**
Ja blue zaenkrat še nobene ne gane user posted image
Sam jst se slinim zravn teh slik user posted image  Pa še jst bom šla počasiii

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
17.4.2009 19:38:16   
majana79
Vesta kaj, a bi radi da dobim sladkorno al kaj user posted image

Jaz si nohte lakiram po doooolgem času in se danes rahlo čudno počutim, tako da na pol spim že od kar sem prišla iz službe. No, popoldne sem celo zadremala... user posted image

Kaj ste vmes vse napisale... Sem pol že pozabila user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
17.4.2009 19:48:21   
Blueeyes
anči, midve morva še na sladoled preden jz rodim... torej zelo kmalu user posted image  user posted image  

počasi pa se nabirajo... evo majana je že online... he he... sladkorna - nič hudga user posted image

jz bi si tud mogla nohte namazat s prozornim lakom, pa se mi sploh ne da... bom jutri.. sej se mi nikamor ne mudi, pa ni sea mi treba za nikogar pedenat user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
17.4.2009 19:49:08   
Blueeyes

je pa res čudno da katrinka še ne voha sladoleda user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
17.4.2009 19:56:56   
majana79
Aja, kar same bi šle na sladoled. Že prou user posted image Me bi tut rade anči spoznale, ko se nam tako vneto skriva.

Blue, jaz imam celo zbirko temnih lakov pa sem si danes po ene pol leta spet namazala. Ne vem kdo pravi, da imajo nosečnice polno energije. user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
17.4.2009 19:59:11   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Aja, kar same bi šle na sladoled. Že prou user posted image Me bi tut rade anči spoznale, ko se nam tako vneto skriva.

Blue, jaz imam celo zbirko temnih lakov pa sem si danes po ene pol leta spet namazala. Ne vem kdo pravi, da imajo nosečnice polno energije. user posted image

midve z anči se menva že vsaj 3 mesece, pa se še nisva dobile user posted image  user posted image  user posted image  vi imate itak še čas... k ste še 2 v 1... jz bom pa kmal vozičkala

jz sem si zanč po 100 letih namazala nohte z živo rdečim lakom.. moj je skor dol padu k je vidu... so mu full všeč user posted image  user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
17.4.2009 20:04:44   
ana**

je pa res čudno da katrinka še ne voha sladoleda user posted image

Hehehe.. boš vidla,da bo njo tut premamil user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
17.4.2009 20:07:43   
ana**

anči, midve morva še na sladoled preden jz rodim... torej zelo kmalu user posted image  user posted image   

To pa OBVEZNO! Se meniva že od tvoje MF.. se spomnim,ko sva skupi odštevale user posted image  Ti sam povej kdaj.. Da jst že preko trebuha malo svojo snaho spoznam user posted image  Da se me pol v živo ne ustraši tak user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?