ronja
|
Hvala vama! Pesti so očitno pomagale, še vedno sem enako odprta in do zdaj nisem imela kakih hujših krčev, malo, ko sem šla iz knjižnice (tu si ne morem pomagat, vedno, ampak res VEDNO si napokam preveč knjig, sem pravi hrček!). No, Lejla je težka cca 2900 g, glavico ima 32 cm obsega, bušija tudi toliko (mi je naredila še en hitri UZ), vse meritve ustrezajo nekje 36/37 tednu, tako da očitno res še ni čas, tako da upam, da je ne zbezam ven. Ampak sem ful zadovoljna, ker je rekla, da imamo vse možnosti, da še lepo počaka! Jupiiii!!!! Sicer pa ne smem rodit pred naslednjim pon., ko imam pregled pri svoji g, ker mi je zabičala, da se morava še videt v 1 kosu . No, zdaj grem pa končat kako darilo, če katero zanima, kaj delam, pa naj pove (navadno že itak vedno predolge poste pišem, pa nočem preveč gnjavit...) naj vam služba čim hitreje mine! Jaz sem tudi hotela delat, da bom dopust za kasneje šparala, na koncu pa ga nisem mogla nič izkoristit, ne pri Ronji, ne pri Lejli... no, pa pri 3. otroku, če/ko bo . (trenutno lubi ni preveč naklonjen tej opciji, ker je pol leta malo dolga - mu pravim, da bo naslednjič boljš, pa ne vem, če verjame ).
|