|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2007
5.5.2009 10:12:42   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: Mamathea

IZVIRNO SPOROČILO: mklks
aja, a ima katera tist planinski nahrbtnik za prenašanje otroka? malo sem se pozanimala, nekdo prodaja enega rabljenega, pa bi ga zelo kupila, ker pri nas ogromno hodimo po hribih, pa ne vem kako je funkcionalen??

Tudi mi imamo planinski nahrbtnik Vaude in je res super, se ful fajn obnese, naš malček pa zelo uživa, ko ga nosimo naokoli. Meni je sicer trenutno to onemogočeno, ker je pretežko za moj nosečniški buši, ati in dedi pa se pogosto poslužujeta tega nahrbtnika in je res super. Pa tale Vaude je bil prejšnji teden, če sene motim v akciji v Tušu, nekje okoli 139 eur, če pa imaš slučajno planinsko izkaznico dobiš v trgovini Promontana (tukaj je tudi njihov link http://www.promontana.si/spletna-trgovina/izdelek/986/jolly_light_nahrbtnik_za_otroka/) 10 % popusta, če pa ti kdo posodi vdoniško planinosko izkaznico pa imaš 20% popusta, to se pa že splača.

Mklks, tale nahrbtnik imaš za 149 eur v Tušu, akcija pa traja do 12.5.
http://www.tus.si/datoteke/akcije/vse_za_vrt.pdf

< Sporočilo je popravil manca -- 5.5.2009 10:13:14 >

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
5.5.2009 10:41:56   
manca

IZVIRNO SPOROČILO: Mamathea

aja, a ima katera tist planinski nahrbtnik za prenašanje otroka? malo sem se pozanimala, nekdo prodaja enega rabljenega, pa bi ga zelo kupila, ker pri nas ogromno hodimo po hribih, pa ne vem kako je funkcionalen??

Tudi mi imamo planinski nahrbtnik Vaude in je res super, se ful fajn obnese, naš malček pa zelo uživa, ko ga nosimo naokoli. Meni je sicer trenutno to onemogočeno, ker je pretežko za moj nosečniški buši, ati in dedi pa se pogosto poslužujeta tega nahrbtnika in je res super. Pa tale Vaude je bil prejšnji teden, če sene motim v akciji v Tušu, nekje okoli 139 eur, če pa imaš slučajno planinsko izkaznico dobiš v trgovini Promontana (tukaj je tudi njihov link http://www.promontana.si/spletna-trgovina/izdelek/986/jolly_light_nahrbtnik_za_otroka/) 10 % popusta, če pa ti kdo posodi vodniško planinsko izkaznico pa imaš 20% popusta, to se pa že splača.

torej a katera pozna koga, ki ima vodniško planinsko izkaznico? Ker potem se v Promontani res splača vzeti nahrbtnik

< Sporočilo je popravil manca -- 5.5.2009 10:42:24 >

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
5.5.2009 12:48:15   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: manca
torej a katera pozna koga, ki ima vodniško planinsko izkaznico? Ker potem se v Promontani res splača vzeti nahrbtnik

Žal ne.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
5.5.2009 14:17:07   
GB
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

user posted image user posted image , mi imamo Deuterja III in ga kar nucamo. Super stvar, vaga cca. 3 kg, ima pa dovolj prostora, da spraviš notri vse, kar rabiš za otroka (previjanje, preoblačenje) in malico. Dober naj bi bil tudi Vaude.

Dan !!

Sem si ogledala ta nahrbtnik in mi je fuuuuulll vsec. Sedaj me pa zanima:

- kolika je najvecja kilaza,ki jo lahko neses ?
- A otrok rata kej "zdolgocasen " ( nasa se tako hitro  navelica )

res mi je ful vsec in sem mojemu ze omenila da bi ga nabavili.

No naj se povem,da so me klicali iz prejsne firme in bom zacela delati 1.junija. Zgleda,da je konc pocitnic user posted image user posted image user posted image

No lep dan

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
5.5.2009 14:52:45   
Mamathea

Žal ne.

Meni je izkaznico posodil nek znanec, ki pa je trenutno v Himalaji in se še cca. 1 mesecne bo vrnil sem, drugače bi ti jo lahko posodil. Če nahrbtika med tem še ne boš kupovala mi sporoči, pa bomo uredili, ampak mislim, da on nazaj pride šele okoli 25.6., takrat bo zate najverjetneje že prepozno.
Evo tukaj sem skopirala še nekaj podatkov glde teže otročka, do kdaj je lahko noter...
http://www.promontana.si/spletna-trgovina/izdelek/986/jolly_light_nahrbtnik_za_otroka/
Nahrbtnik za nošenje otroka težkega do 20 kg (3 leta). Namenjen pohodništvu in mestni nošnji. Teža: 2950g.
Lastnosti:
-anatomsko oblikovano hrbtišče in naramnice
-hrbtišče je zelo zračno, nastavljivo po višini
-varnostni pas
-TUV standard za varnost :celotna konstrukcija in posamezni detajli izdelani tako, da je izključena možnost stiska prstov oz. okončin, nobenih ostrih robov, nobenih majhnih ločljivih delov za v usta, ..
-velik žep pod sedalom
-dodaten žep na zadnji strani (20L)
-2 stranski mrežni žep
-aluminijasto ogrodje - samostoječe
-mehak, udoben sedež
-zaščita proti vetru in dežju
-dodatna podloga za sedenje oz. previjanje

Nam je ta nahrbtnik res zelo všeč in smo zadovoljni, da smo ga kupili, se ga pa res splača zdaj v Tušu na akcji vzet, je kr ugodnejši.

Lep dan želim vsem.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
5.5.2009 16:34:29   
ninocka
Dober dan,

sem danes opravila ze pol seznama stvari to do, zdej se pa se malo vam posvetim user posted image
Ruben je spet doma - smo vceraj zvecer sibali na urgenco, ker sem zvecer, ko smo se sli kopat, ugotovila, da ima cisto vnet, otecen in rdec lulcek.  MOj ga je hotu peljat danes zjutraj k P, ampak ko sem mu mal kozico nategnila (itak mu ne gre nic dol), se je pa ven bel gnojcek ulil in sem cist zapanicarila. Tasca je prisla pocuvat  Evana, mi3 smo pa sli na metelkovo. Na sreco ni blo guzve, smo bli takoj na vrtsi in ima vnetje lulcka, djat mu moram kamilicne obkladke in spet je dobil AB na 12 ur. Pa ravno v sredo smo nehali z AB zarad grla, zdej pa spet. Se mi zdi, da je zadnje 3 mesece konstantno na AB user posted image user posted image user posted image .  Danes ni bilo se nic bolje, je bil pa zjutraj do 11h moj z mano doma, da mi je pomagal. Ko je sel v sluzbo, pa Ruben ful v jok in aci, aci...user posted image user posted image user posted image Se je pol k sosedom pripeljal en s srebrnim porshem (moj ma srebrnega mondeota) in mi je prisel ves navdusen  povedat, da je prisel aci in kazat na porsha...user posted image

Prazniki so minili prehitro, mi je bilo v nedeljo tko hudo, ko sem vedela, da gresta mojadva soncka spet v vrtec, moj  najdrazji pa v sluzbo... user posted image jst bi jih kr se doma imela user posted image
Evan je sel v soboto z mojimi na korosko, mi3 smo pa ostali in uzivali doma. Vecinoma smo hodili dopoldne po trgovinah (mami je sanjala roze in roze in vrt in roze in smo potem samo to nabavljali). Doma sva mal naredila in popedenala vrt, poplela, nasula lubje, ga dala stran, nasula drugega in potem cez se enkrat tastarega user posted image , pa mal rozice posadila, pa moj mi je naredil vrt za na balkon in sva noter posjala ene par zelenjavc. Redkvica ze raste, ostalo bomo pa se videli.
V sredo smo sli s tastom in tasco v Ikeo, Ruben je celo pot do tja prespal, v Ikei je pa ful uzival. Za novega clana sem kupila Zappa in se zdej obcasno Ruben v njemu pelje in ful uziva v tem vozicku. V glavnem celo Ikeo je na polno precekiral, tam pri tepihih ga je dal moj mal ven in je mal okrog norel in divjal, ko sem ga vprasala, ce gre v vozicek, je pa sam lepo nazaj zlezel user posted image user posted image Dobil je enega severnega medveda - Knuta _ in najbolj zanimive so ble sapice od tega medota. Je skoz stel "prstke" user posted image
Na koncu smo se ustavili se na kosilu pri ancki, ni pojedel nic (je pa res, da je v Ikei pojedel hrenovko iz hotdoga, kruh je dal pa stran), potem je pa skakal in se  skrival po gostilni. Glede na to, da smo bili skoraj sami, pa ni bilo motece in ni nobenega motil. Se je pa ena gospa  potem, ko so odhajali, ustavila pri nas in rekla, da ne more verjet, kolk mamo pridnega otroka, da nic ne  joka, da uboga...user posted image eh, ja, ko bi ga videli v "njegovih"trenutkih, ga ne bi tolk hvalili user posted image user posted image user posted image

V cetrtek smo sli na korosko, bili tam do nedelje. Maladva sta uzivala na polno, edino vreme je blo bolj k.... Evan je dobil gokard in Ruben ga je na vsak nacin hotu vozit, ampak se ne doseze pedal, je pa potem za Evanom fural na poganjalcku in sta divjala gor in dol po dvoriscu. Pa peskovnik je bil ful aktualen in pa nasa kuzlica. Pa kaksna uzaljenost je to bla zjutraj, ko je prisel k njej, ona je mogla it pa ven lulat. Od same jeze se je usedel na tla in se drl dokler ni prisla nazaj user posted image Z Evanom sta tud ful risala vsak dan, Ruben si je pa za finale potem se odprte flomastre stlacil za bodi in je bil porisan po obrazu, prsih trebuscku, rokicah...user posted image user posted image user posted image Sicer mu je pa to tud drugace blazna zabava, da si tlaci stvari za bodi oz. majcko. Pol pa najdes tam svega i svacega user posted image user posted image user posted image
Enkrat se je ponoci ful polil s kakavom in se neki pobruhal, ker se mu je zaletelo in ga z mojim preoblacla, jst odpnem bodi, ven pa pade en sraufenciger iz enega kompleta. Je do takrat cist mirno na njemu spal user posted image user posted image user posted image
Zrastla mu je tudi leva zgornja trojka, se zmeraj pa cakamo spodnjo desno stirico...user posted image

Je pa ratal pravi mesozder - prej sploh ni jedel mesa oz. edino hrenovke (ce se to smatra za meso), zdej je pa kr naenkrat zacel jest piscanca, pa purana, pa pasteta mu je tud ful sla v slast. PA da ne govorimo poli salami (1 teden nazaj, jo je pa mackoma metal) - se je ful kregal, ker mu je nisem hotla dat, ker sem mu delala iz nje klobucke. Potem je pa 2 dni za vecerjo jedel te klobucke in zjutraj vstane in pokaze, da bi spet rad jedel klobucke user posted image

Sam je prehodil tudi stopnice - gor in dol, se je lepo drzal ograje in previdno stopal iz stopnice na stopnio. Ce ga jst drzim pa itak ful lepo ze hodi in dol in gor. IN koncno obvlada vsonozno skakanje - tko da mu rata v vsakem poskusu in zdaj ful skace, pa non stop tece. Sploh vec ne hodi, ampak samo laufa, se doma iz ene sobe v drugo user posted image

Tanayya, sem dobila mail. Hvala. Kako je pa s prstkom?
GB, super za sluzbo user posted image user posted image user posted image kako boste pa zdaj z vasrtvom? Linkov pa se nisem utegnila pogledat, sori.
Oblacenje poleti - plenica, kratke hlace + majicka/bodi s kratkimi rokavi. V ful vrocini bo pa samo v plenici ali pa negec - govorim za doma, da ne bo kera mislila, da ga bom v vrtec takega poslala user posted image user posted image user posted image

nahrbtnik za v planine - nimam pojma, ne maram hribov, gor, planin. Ce bi mulcka rada plezala po hribih, ga mata za bajto, pa naj se tam gor in dol lovita user posted image

fizioloska - zdej mam spet sterimar + v lekarni kupim se 0.5 litersko in jo potem pretocim v 20 ml flaske. Pri nam se zdej malo manj dere pri pucanju noska, ker opazuje Evana in se Evan ne joka in potem se on ne. Na koncu si pa zaploska, ker jebil tako priden user posted image

avtosedezi
- mi prisegamo na Romerje - ko je Ruben prerastel lupinico, smo za Evana prek ebaya narocili 2 Romerja kidfixa (al neki tazga - v glavnem ima isofix) in je Ruben sel v njegove stare sedeze, Evan pa v tavelike. Je bil pa Evan takrat star malo manj kot 3 leta (ene 3-4 mesece).

next - posilja v Slo, jst sem si ze vse ogledala, samo ko moji otroci nic ne rabijo, ze tko mata prevec vsega. Edino Evan rabi spodnje dele trenirk (ki jih je trenutno prakticno nemogoce dobit user posted image ), pa mogoce bom za novega kaksne kompletek narocila za iz porodnisnice.

cunjice za dojencka - ne vem, ce mi bo sploh kera stvar prisla prav - Evan je avgustovski oz. skoraj septembrski, Ruben oktobrski oz. novembrski, ta bo pa junij/julij. Ze pri E in R sem mela eno obdobje ful tezave - sploh jeseni. Ker lih tista stevilka, ki jo je R potreboval, jo je E mel poleti in potem ni prislo v postev...

pike od mercatorja - jst tudi zbiram - rabim 3 tamale komplete za fante in enega velikega za naju. Mam pa nabrano ze za 3 tamale, tko da pol pa lahko talam pike. Me pa z njimi tasca zalaga, ker men M ni lihnajbolj priljubljena trgovina. Mi smo sparovci user posted image

recesija - zadnjic po dolgem casu naletim na porocila in sem se skor zjokala zraven - ne bo vec pomurke in kekec pastete (kaj naj pa zdaj jem?), potem MIP in prsut, pa Svilanit, Labod...mislim, vse nase vecje druzbe gredo pa-pa...aja, pa kolinska je propadla tud ze neki casa nazaj, pa veleni gre baje tud slabo... user posted image user posted image user posted image

Tabi, vidla torto v reklami - se strinjam z eno (pozabila kera je napisala), da bi torta se boljs zgledala pri meni na krozniku user posted image

Mi mamo pa en velik kup novembrk missing in action - NanaLiza, scuba, Oranza, Kanarka, rozika, sliva10...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
5.5.2009 18:50:21   
mklks
ninočka...ti si se pa res razpisala user posted image user posted image user posted image

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
5.5.2009 20:45:17   
ajtak
user posted image

Se samo na hitro javljam ker mam eno goro za zlikat, lepo vas pozdravlja alex28, s Stasem sta fino ma pa mali trenutno eno virozico.

Vse sem prebrala zdej pa pojma nimam kaj naj napisem...

LAHKO NOC

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
6.5.2009 8:54:15   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Dobil je enega severnega medveda - Knuta _ in najbolj zanimive so ble sapice od tega medota. Je skoz stel "prstke" user posted image
Na koncu smo se ustavili se na kosilu pri ancki, ni pojedel nic (je pa res, da je v Ikei pojedel hrenovko iz hotdoga, kruh je dal pa stran), potem je pa skakal in se  skrival po gostilni. Glede na to, da smo bili skoraj sami, pa ni bilo motece in ni nobenega motil. Se je pa ena gospa  potem, ko so odhajali, ustavila pri nas in rekla, da ne more verjet, kolk mamo pridnega otroka, da nic ne  joka, da uboga...user posted image eh, ja, ko bi ga videli v "njegovih"trenutkih, ga ne bi tolk hvalili user posted image user posted image user posted image

Takega medveda imamo tudi mi in je prav luštkanuser posted image
Mi se vedno, ko gremo v Ikeo ustavimo na hot dogu, naša ga celega zmaže s takim veseljem.
Če ste bili pri Ančki ste bili pa blizu našega doma-drugič sporoči, da si kje v bližini in se oglasi

Če katera rabi kaj iz Ikee mi lahko sporoči...gremo gor 23.5. pa lahko še kaj prinesem.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
6.5.2009 9:03:05   
manca
Končno se mi je vrnila tudi energija...HB sem jo že rabila nazaj.

Sem si pa zadala nalogo, ki mora biti končana do sobote 16.5. Zase in za Majo namreč mislim zašiti dve oblekici + klobučka za poroko na katero smo povabljeni. Upam, da bo uspelo tako kot je treba. Bom poslikala ko bo končano.

zdaj grem pa nazaj delat
lp, manca

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
6.5.2009 9:54:22   
Mamathea
Pozdravček

Jah je blo kr zanimivo branje, ninočka ti si pa ful pridna, si se lepo razpisala. No glede AB pri otročkih se ni za sekirat, tud mi smo dobili AB in ko smo ga pojedli smo skoraj morali dobiti novega.... Mah sej to je kr konstantna zadeva in se zaradi tega pač ne sekiramo več.
Glede prehranjevanja z mesom, naj povem, da je tudi naš pikec zelo navdušen nad mesenimi užitki, posebej rad ima purana, pa piščanca, pa tudi kakšen čevapčič mu gre v slast, sploh kadar piknikujemo. Ninočka a ni na Koroškem ful fajn? Mi gremo ponavadi za vikende tja, da se malo naužijemo svežega zraka in da malo "zlaufamo" našega pikca, po vrtu sem in tja, pa gugalnice ima zunaj, pa peskovnik, v Lj pa žel živimo v bloku in nam to ni omogočeno. Zdaj verjetno nekaj časa ne bomo potovali na Koroško, sej bo treba počas rodit in to bi res raje v Lj kot pa v Sg, čeprav tud tam ni lsabo, ampk vseeno preferiram LJ.
V Ikeo tudi mi radi hodimo, sam js si pa našmu pikcu še nisem upala da hotdoga, saj ne vem, a je v tistih njihovih hrenovkah kaj mleka, al ne. Revček ima še vedno alergije in moramo zelo paziti. Ful rad pa ima Poli salamo, smo preverili in ni napisano, da bi vsebovala mleko ali mlečne beljakovine... pa vseen kdaj pa kdaj dobi pikce po njej, sam hudiča nekaj mu pa moramo dat za jestuser posted image user posted image user posted image .
Uradno sem od tega tedna dalje na porodniški in sem čisto zmešana, daje me gnezditveni sindrom, kr prestavljam sem in tja neke stvari, pa čistim kot nora.... tako da počas bo. Moram danes še spakirat torbo za P, saj nimam še nič.
Lep in uspešen dan želim vsem, pa lepo se imejte.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
6.5.2009 12:59:46   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: GB
Dan !!

No naj se povem,da so me klicali iz prejsne firme in bom zacela delati 1.junija. Zgleda,da je konc pocitnic user posted image user posted image user posted image

No lep dan

V Deuterju III lahko neseš do 3 kg, naša ni nič zdolgočasena notri, najedati začne samo, če stojiš predolgo pri miru. Sicer si pa ogleduje pokrajino in na polno čeblja. Fino je tudi, ker ima v naslonjalo vgrajeno strehico proti soncu (naša ga še vedno ne mara).

Počitnice - saj do 1.6. imaš še dobre 3 tedne, dovolj časa, da še malo uživaš v miru.

Mali mesojedci - naša je bila ful do decembra (ko so ji izraščale štirice), potem je zaštrajkala na polno. Nekje od februarja je čevapčiče (ki jih moramo ful dozirat, ker jo sicer ponoči šraufa in se non stop zbuja - to pomeni absolutno ne po četrti popoldne), kdaj tudi malo hrenovke, sicer pa nič od nič. Prav tako nič na kruhu - ne kisla smetana, ne margarina, ne marmelada, ne pašteta, nič od nič, samo kruh. Zajtrki so tako pri nas bolj preprosta zadeva - ali kos kruha ali potice ali palačinke ali banana in za zraven domače kislo mleko.

Manca, ful si pridna, jaz še s šivanjem gumbov odlašam do zadnjega... pa tudi sicer sploh nisem kaj spretna, ko pride do šivanke.

Mi mamo pa en velik kup novembrk missing in action - NanaLiza, scuba, Oranza, Kanarka, rozika, sliva10...

Ja, pa kar bi se še dalo naštevati. Ne vem, ali jih je "pobrala" služba ali lepo pomladansko vreme...

Sicer sem ravno nazaj od G. CTG ok in reaktiven, dete se dobro počuti in očitno še ne bo zelo kmalu zunaj, ker ni zaznati nobenih popadkov. Naslednji teden spet pregled, takrat že vaginalni, da vidimo, kaj točno se dogaja spodaj.

Delovna mrzlica - ja, gnezdim na polno. Še vedno preurejam kuhinjo - kdaj bodo že enkrat stvari dobile svoje stalno mesto user posted image ; pa albumi še čakajo, da pridem do njih. Počasi, počasi.

Pupa je ravnokar zaspala, jaz pa šibam likat in kuhat. Mimogrede, dobili smo še levo zgornjo trojko, tako da jih imamo že 15 user posted image . Zdaj pa še tista zadnja trojka in petice, potem bo pa za en lep čas mir.

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
6.5.2009 19:07:27   
barika
hellowwww

jaz sem imela pa danes MF, in dobili bomo še enega pobalina, zdej uradno, razen če kaj ne odpade.user posted image user posted image

Mama 11, a gnezdiš?user posted image

Nahrbtnik, mi imamo deuter 111 in sta kamela in jezdec več kot zadovoljna. Kamelo nič hrbet in križ ne bolita (pa ima kar probleme), jezdec pa uživa 100 na uro, pa tudi spanje v deuterju ni problem, tako da je vredno dati malo več €, pa je potem nošnja bolj udobna.user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
6.5.2009 19:25:07   
Tanayya29
Hojla,lp.

No,sem imela kar veliko za prebrati,pa zdej nič več ne vem,kaj morm napisat...

Nahrbtnika jaz nimam ima pa Jani mislim,da maya maya(al kk je že),....

Mercator in pike,tudi jaz zbiram(oz.nalepke),ja pa pike tut zbiramuser posted image user posted image user posted image ...

Taj in prstekse lepo celi,ampak zmeraj joka,ko greva na previjanje...pomoje misli,da mu bojo noht spet dol potegniluser posted image user posted image ,no pol,ko konča s previjanjem,pa sam sebi reče bjavo(bravo),...pa vesel je,ko dobi štempeljček na koncu....;))

Ninočka,ja bogi ruben....Ab pa sej,če ne pomaga drugega je AB itak edina rešitev...

No,vidim,da ste pridne več al manj,pospravljate,šivate,kvačkate...;))

Barika,čestitam za fantka.....

lp.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
6.5.2009 21:56:34   
nicolina
Čer,
vas mal pozdravim. user posted image
Smo veselo v zidariji, jutri bodo prezidi končani user posted image user posted image

Ninočka tebe je zmeraj lepo brat.user posted image  Bošček Ruben, samo da bo zdej ok.

Tin je ful mesojedec, tako da moram včasih kar skrivat salamo pred njim, ker samo kriči me me, on bi tega ful pojedel, pa mu ne dam preveč, sploh suhega ne. Drugač pa je vse, sem ga včeraj vagala in ima 13 kg.

Nahrbtnika mi nimamo, tako da ne znam svetovat.

Barika, čestitke za fantka. user posted image

Mama, a gnezditveni te daje, joj kolk je to fajn slišat,se takoj spomnem na nas ostale, ko smo bile nosečke. user posted image

Tanayya, lepo da se prstek celi. user posted image

Tako, grem naredit še nekaj za službo, pol pa spat...NOČKO

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
6.5.2009 22:10:08   
gruška
Čao bejbike,

preden še mene proglasite za pogrešano ... tuki sm user posted image ....

Kaj je novega?
Za prvi maj smo bili na Dunaju... noro uživali ... ogledali smo si ZOO, pa mi je zagrebški fullll lepši ....

Včeraj sva prodala avto ... imam že drugega user posted image

Tevž je imel v soboto rojstni dan - 8 let user posted image

Otroci zdravi - trkam trkam - še vedno ni nihče nič manjkal v vrtcu oz. šoli ...

Dva tedna nazaj smo šli v Bohinj, v vodni park, pa pridemo tja in nam na blagajni povejo, da je taka gužva, da smo sedmi v čakalni vrsti za vstop v bazene user posted image user posted image  .... smo se obrnili in šli ... user posted image

Taja je začela ful čvekat, zelo rada riše z barvicami, pa s kredami pred hišo, na školjko gre zjutraj in zvečer, čez dan ne... nimamo kahle, ampak nastavek za wc ... zjutraj je zdaj kakšne 10 dni celo suha in potem fulll teeeečeeeeeee v wc user posted image  ... ful se rada guga v gugalnici na vrtu, pa cele dneve poje "pi a, po a", kar pomeni seveda pika poka user posted image
Zobje so ji končno začeli rasti, tako da ima spodaj in zgoraj enke, spodaj dvojki in zgoraj štirici .... kr neki user posted image

V vrtcu je super ....

ZDAJ PA DRŽITE PESTI, KER JE ŠEL MOJ BRATRANEC Z DRAGO V PORODNO SOBO .... user posted image

(pa kmal bom spet teta - sestra ima čez tri tedne rok, pa ji je danes povedal G., da bo verjetno v roku enga tedna rodila, ker ima nosečniško sladkorno in je prejšnji teden dobila celo insulin ...)

Lp user posted image

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

Neposredna povezava do sporočila: 1641
7.5.2009 8:39:50   
ninocka

ninočka...ti si se pa res razpisala user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Sploh nisme vedla, da sem tolk dolg post napisla, ker sem ga spisala v ene 10 min in se mi je zdel kratek user posted image Dober, da se nisem fuul cajta vzela user posted image user posted image user posted image

Ruben je sel danes v vrtec, lulcek je bil ze vceraj OK. Jutri moramo pa se na kontrolo k P.
Vceraj sme se pogovarjala se z eno naso zgubljenko - BrinoS. Zaradi sluzbe nima casa, drugace je pa Tina OK, hodi v vrtec in posnema bratca v vsem user posted image

Takega medveda imamo tudi mi in je prav luštkan
Mi se vedno, ko gremo v Ikeo ustavimo na hot dogu, naša ga celega zmaže s takim veseljem.
Če ste bili pri Ančki ste bili pa blizu našega doma-drugič sporoči, da si kje v bližini in se oglasi

Manca, pa drugic user posted image Zdej smo bli itak s tasco in tastom, ne vem, ce bi ti pasala njuna druzba user posted image user posted image

mamathea, ja koroska rula user posted image Ko sem bila mlajsa sem vsako leto prezivela cele poletne pocitnice gor in uzivala 100/uro. Drugace sem pa jst tukaj tudi v hisi, pa zraven imam gozd, pa mir (samo se ena hisa je nad nami, nobenega prometa), tko da je tukaj tud fajn. Edino vrt se ni ograjen in potem mi Ruben skoz za Evanom na cesto laufa, potem ga moram pa lovit. In ker je tale  nasa ulica v klanc narejena, se mal tezko kotalim gor in dol za njim user posted image user posted image

barika, cestitke za se enega fantka user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29
No,vidim,da ste pridne več al manj,pospravljate,šivate,kvačkate...;))

user posted image user posted image user posted image user posted image
Ti bi pa mogla kekljat user posted image user posted image user posted image

nicolina a 13 kg ima Tin? Vau, nas jih ima cca. 11.5, pa mi vsi govorijo kaksen "bajsek" je user posted image Men se sicer ne zdi, ima pa res bolj polna licka, pol pa daje tak vtis user posted image
A Tin kaj pomaga zidat? Ruben je zadnjic mojmu ful pomagal neki sraufat, se je usedel na kavc in vse sraufe oz. tisto orodje premetal, vceraj ga je pa se zmetal v skatle, ki so pripravljene za ekootok. Dobr, da je "povedal", ker bi jst to vse zmetala in sploh pogledala ne bi...user posted image

Gruska, fajn, da ste uzivali na Dunaju. A vas je teta crkljala user posted image user posted image user posted image Cestitke Tevzu za RD (Uh, 8 let user posted image ), pa drzim pesti za sestrico in bratranca. Aja, pa lepo vozi svoj novi avtek. Kaj pa imas zdaj?

Zdej pa sibam v Hoferja po pralni prasek, da bom lahko spet prala in likala in prala...
Aja, sem se pa danes tehtala, da vidim, koliko sem se zredila. Vaga je pokazala + 1 kg user posted image user posted image user posted image user posted image Se nic ne sekiram, ker sem itak startala s prevelikim plusom user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
7.5.2009 9:12:19   
mklks
hej hej!

dobro jutro vsem skupaj, jst že lepo za delovnim mestom...uživamuser posted image user posted image user posted image user posted image

včeraj je bil res tko lep dan....sva šle z emo pomagat dediju krompir okopavat, pa je bla tko pridna, je skos na dekci sedela, pa se z dojenčkom ukvarjala....je šla samo enkrat po njivi hodit pa jo je skoraj vsak korak na rit vrglo, ker je ful neravno :) je bla prou smešna:)

zlo se je začela z dojenčkom ukvarjat... ga hrani, obuva (no, vsaj poskuša:))
če zajoka, takoj začne dudo iskat...:)
res jo je lepo opazovat:)

včasih se igra sama v sobi....potem pa grem čisto potiho do vrat, pa špejam not kaj dela...kake počne...kar hodi gor pa dol po sobi pa se afna, ko ve, da je nobeden ne gledauser posted image user posted image
sprobava različne načine hoje....:)

nicolina...a pridete kej na cvičkarijo pogledat v soboto?? jst bom šla, si bom vzela frej večer...bo mami popazila oz. poslušalauser posted image

gruška....čestitam za nov avto..katerega pa imaš??

mama11....ja, gnezdenje...se spominjam...likaš, pereš, zlagaš, pa še enkrat vse ponoviš:):)

ninočka....sej nisem misla nič slabega, prou fajn je brat kak dolg post, tko kt eno pravljicouser posted image

ajdi, grem jst še kej nardit, da me ne bodo glih zastonj plačevaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
7.5.2009 9:36:08   
Mamathea
Dober dan

Zunaj je spet en krasen dan in komaj čakam, da se mi perilo opere, da grem malo ven, sicer na obešanje perila, ampak zrak je zrak.
Midva z možekom sva bila včeraj po zelo, zelo dolgem času malo sama zunaj, dve urci in je bilo prav super luštno, s kolegi, ki se imamo vedno fajn. Našega pikca sta popazila sorodnika in ta mali "vragec" ni in ni hotel zaspat, je bla ura že 23.00 preč, pa se je še vedno igral, prebirali so knjigice, vozili tovornjačka in avtke.... skratka nič ni jokal, ampak spat pa tudi ni hotel vse dokler se midva mal čez 23.00 nisva vrnila. Potem je zapsal v minuti. Ne vem kako bo to, zdaj ko bomo dobili še dojnečka, sej mali res zaspančka sam pri meni in atiju, tud pri tastu in tašli noče, pa četudi sta onadva v naši sobi. No ja, sej mogoče bo pa tud prišel čas,ko bo zaspal še pri kom drugem.
Gruška čestitke za novi avto, za sinkov rojstni dan in pa držimo pesti že zdaj za tvojo sestro, da bo detece čimbolj zdravo in veselo.
Barika čestitke za še enga pobalinčka, joj ko bi se le pri nas videlo, kaj nas čaka, se mi zdi, kot da bi čakala na paket presenečenja, najbolj čudno pa je to, ker ne upam nič v določenih barvat kupovat (mislim cotke) sej res ne vemo, kaj se skriva v našem bušiju, če nam pa tole detece skoz ritko kaže, ko gremo na UZ.
Zdej grem pa tud js cote ven iz stroja pobrat in že drugo rundo oprat, da bomo za vikend malo bolj frej in se ne bomo ukvarjali sam s pranjem, obešanjem in likanjem perila.
Vsem želi prekrasen in noro dober dan, jaz pa grem "gnezdit" naprej.

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
7.5.2009 11:40:51   
ninocka
ninočka....sej nisem misla nič slabega, prou fajn je brat kak dolg post, tko kt eno pravljicouser posted image

Sej vem, da nisi mislila nic slabega, nisem nic huda nate user posted image Samo sem res vidla, kolk dolg post sem napisala sele, ko se tvojga prebrala user posted image user posted image user posted image user posted image   Jst sem pac romanopisec - ze v soli sem skoz dolge spise pisala, pap nikol nisem mela problema kaj napisat...user posted image

A Ema se pa tko igra...vau, ful zanimivo! nas se igra z avtomobilcki in traktorcki in jih potem vozi okrog, pa z Rorijem in oponasa pesmico zraven iz risanke. Vceraj se je pa igral po kopanju z dvema krokodilckoma in mu jst pokazem, kako si dajata krokodilcka lupcke (zraven naredim se cmok, cmok) in je pol to ponavljal, da sta se lupckala in zraven se cmokal user posted image
Sva pa vceraj "brala" Ostrzka - Evan skoz bere to knjigico od Disneya, Ruben jo pa ful rad gleda. Potem se je pa vsedel k meni v narocje in sva brala knjigico oz. sem mu razlagala zgodbo preko slikic (ker za brat je ta knjiga ene 1/2 ure dolga). Me je ful poslusal in z zanimanjem gledal slikice, ene par listov pred koncem se mu pa ni dalo vec in je hotu pogledat prospekt od traktorjev. Pa ni blo znaimivo, tko da sva dokoncala knjigico. Moram rect, da je tko kar ene 5-10 min sedel pri miru in zbrano poslusal. sem bila ful presenecena user posted image user posted image

mamathea, jst tudi perem ze drugo rundo danes + obesla sem ze 2 rundi. Perem pa take stvarui, ki se susijo na soncu, ko je tak lep dan (volna, zimske stvari, torbe itd...). Za zlikat mam pa se ene 3 stroje user posted image men se bo direkt strgalo. Ko bo vse perilo oprano in zlozeno v omarah, moram pa spet vse pregledat in dat stran stvari, ki jih ne nosim...pol pa se za novega clana vse oprat in zlikat...ful bi rabla kaksno pomoc, samo jst sem tolk picajzlasta po eni strani in ce kdo pospravlja drugace kot jst, mi je pol kr neki. Pa hitro se utrudim zdaj in vsaka stvar mi vzame 3x vec casa.

Tko, grem pogledat in pripravit naslednjo rundo perila, pol pa polikat tisto kar imam, dokler imam se kaj energije. Mnjami, pa melono sem si kupila v Hoferju, cakam, da se ohladi, da navalim nanjo user posted image

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
7.5.2009 11:43:53   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

IZVIRNO SPOROČILO: GB
Dan !!

No lep dan

V Deuterju III lahko neseš do 3 kg,

Mater sem zmedena; nahrbtnik vaga okoli 3 kg, notri pa lahko nosiš do 20 kg user posted image . Glede nošenja ti ne znam povedati, ker je za to zadolžen moj, ampak sam pravi, da je super, da ga hrbet nič ne daje, ker je dizajn tak kot pri dobrih potovalnih nahrbtnikih - razporeditev teže na boke, ne samo na ramena. Pa tako kot pravi Barika - tista blazinica spredaj je super za zadremat, pupa tako zahrčka, da je veselje.

Barika, ja, gnezdimo, gnezdimo, samo videt ni nič, je non stop razmetano - ne vem, kaj mi je, ampak namesto, da bi pospravljala, "premeščam"... saj zato pa pravim, da komaj čakam, da vsaka stvar najde svoje stalno mesto. Čestitke za user posted image , a je že kaj novega aktualno, ali še vedno Matej?

Nicolina, naša ima po moje tudi okoli 13 kg. Zagotovo pa izvem naslednji mesec, ko gremo na sistematskega - bom počakala na novo pridobitev in poskusila urediti, da opravimo oboje hkrati - prvi pregled za user posted image  in sistematskega pri 18 mesecih za pupo. Se je pa tudi kar precej potegnila in s št. 80 skorajda nimam več kaj početi. Sem jo probala zmeriti in smo na okoli 83 cm. Je pa lepo okrogla, kot sem bila v njeni starosti jaz user posted image

Super za počitnice Gruška, joj, tvoj poba je pa že cel fantolin... sicer pa - šele zdaj s pupo vidim, kako hitro gre čas mimo, sploh ne morem verjeti, da ima že skoraj leto in pol, saj je ravnokar imela rojstni dan user posted image . Javi, kako je opravil bratranec. Pa držim pesti user posted image , da bo imela sestra čim lepši porod.

Ninočka, mi smo pa skoraj šli k Ančki v ponedeljek. Po izletu na Bled (zobar), se je meni zaluštalo štrukljev, ampak je potem pupa ravno zadnji kilometer v avtu zadrnjala, pa je nisva hotela zbujat, ker je potem tečna kot ne vem kaj... pa še parking je bil absolutno zabasan... ravno ura kosila... A da dobila si pa samo 1 kg. To pa res ni nič. Jaz sem trenutno na +14 kg. Ampak mi je alles egal, sem pri pupi dobila + 23, pa je šlo vse dol, pa še 4 kg v minus. Imam pa eno prehransko obsedenost - zelena jabolka (Granny Smith) - danes sem pomlatila že 3, pa še tri bi, če se ne bi malo nazaj držala, ker bo kmalu kosilo.

Mklks, naša ima tudi dojenčka, ampak mu daje samo "moja, moja", pa spat. Tako da za več kot par minut ni aktualen.

Mamathea - glede spola je pa boljše, da ti ne rečejo nič, kot da ti rečejo nekaj ne da bi bili za zih. Pri nas bomo imeli manjše težave, če ne bo user posted image , ker bo približno polovica cunjic neuporabna... ostalo sem pa nabavljala nevtralno, ker sem se glede punčkastih cunj izživela že pri pupi user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
7.5.2009 17:00:26   
sonchek
Hej...

evo zdej ima mal več časa, da kej napišem ker sem pop v službi in čakam ene vzorčke, da jih podelam..pol zvečer pa letiva z mojim v špas teater...že tok dolg nisva nikjer bila (SAMA!!!), da si kr težko že zamislim to...user posted image

..vidim da ste se zanje čase kr mal razpisale...sej zdej bo pa spet mal manj ker bo lepo vreme in bomo zunaj...

Evo jaz sem že na polovici svoje nosečnosti...pričakujemo...hmmmm kaj naj vam rečem...najprej so rekli punčko...in sem rekla fino...še ena bejba...bo imela vse in še več, ker je imela že Neli toliko stvari...zdej so pa rekli fantka...in sem bila čist v šoku...pa ne zaradi tega da si ga ne bi želela..ampak enostavno sem že pričakovala da bo punca..zbirala imena..pol pa šok...tko da...zaenkrat še nič ne vemo...jaz nič ne verjamem..pa čeprav mi je pokazala lulčka user posted image user posted image user posted image

Barika..čestitke za fantkauser posted image

Mama11..še malooooo pa boste 4-je...user posted image
..ja zdej si pa res že na koncu...superca..je hitr minilo a ne...
pol k bo pa mal lepše vreme se pa kej dobimo na trubarjevini, da vidimo tvojo princesko Tamaro in novega člana...user posted image

Kg...naša ima slabih 10kg in nekje 77-78 cm...ja zgleda da je bl pri drobnih...user posted image

Zdej pa sibam v Hoferja po pralni prasek, da bom lahko spet prala in likala in prala...

Kateri pralni prašek pa kupuješ...je dobr????

Gruška..srečno vožnjo!!!!

tok...zaenkrat..zdej sem pa del dobila in morm delat user posted image ..
lepo se imejte in uživajte na sončku..
papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
7.5.2009 20:08:31   
Tanayya29
Ninočka,ja res klekljam vešššššššš...heheuser posted image user posted image

Taj je imel nazadnje 9,9kguser posted image ,se prav jih ma zdj ene 10,5.user posted image user posted image

joj,bom pol nadaljevala,čokolino morm prpravt(flaško hočeeeeeee.........)

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
7.5.2009 20:09:20   
Tanayya29
Jaz kupujem ariel v millerju,v hoferju pa full hvaljo tandil.....

Neposredna povezava do sporočila: 1649
7.5.2009 20:51:50   
ajtak
user posted image

Evo sem vse prebrala, kok je fajn brat k se pripravljate na nove clane... se mi zdi da so sle tele vase user posted image  tko ekspresno mimo.

KG- Tjas ma 91cm in 14,700kg (pac mali velikan user posted image )

Tko da kar se teh nahrbtnikov tice sem js ze lani na jesen obupala, ker je mali full tezek, pa se full hitro je zgubu voljo not bit...

Poli, ja nasmu se verjetno kr po zilah pretaka, sva namrec tudi midva z mozem veliiiika ljubitelja user posted image

Gruska drzim pesti za bratranca in sestro.

LP

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......