ninocka
|
Dober dan, sem danes opravila ze pol seznama stvari to do, zdej se pa se malo vam posvetim Ruben je spet doma - smo vceraj zvecer sibali na urgenco, ker sem zvecer, ko smo se sli kopat, ugotovila, da ima cisto vnet, otecen in rdec lulcek. MOj ga je hotu peljat danes zjutraj k P, ampak ko sem mu mal kozico nategnila (itak mu ne gre nic dol), se je pa ven bel gnojcek ulil in sem cist zapanicarila. Tasca je prisla pocuvat Evana, mi3 smo pa sli na metelkovo. Na sreco ni blo guzve, smo bli takoj na vrtsi in ima vnetje lulcka, djat mu moram kamilicne obkladke in spet je dobil AB na 12 ur. Pa ravno v sredo smo nehali z AB zarad grla, zdej pa spet. Se mi zdi, da je zadnje 3 mesece konstantno na AB . Danes ni bilo se nic bolje, je bil pa zjutraj do 11h moj z mano doma, da mi je pomagal. Ko je sel v sluzbo, pa Ruben ful v jok in aci, aci... Se je pol k sosedom pripeljal en s srebrnim porshem (moj ma srebrnega mondeota) in mi je prisel ves navdusen povedat, da je prisel aci in kazat na porsha... Prazniki so minili prehitro, mi je bilo v nedeljo tko hudo, ko sem vedela, da gresta mojadva soncka spet v vrtec, moj najdrazji pa v sluzbo... jst bi jih kr se doma imela Evan je sel v soboto z mojimi na korosko, mi3 smo pa ostali in uzivali doma. Vecinoma smo hodili dopoldne po trgovinah (mami je sanjala roze in roze in vrt in roze in smo potem samo to nabavljali). Doma sva mal naredila in popedenala vrt, poplela, nasula lubje, ga dala stran, nasula drugega in potem cez se enkrat tastarega , pa mal rozice posadila, pa moj mi je naredil vrt za na balkon in sva noter posjala ene par zelenjavc. Redkvica ze raste, ostalo bomo pa se videli. V sredo smo sli s tastom in tasco v Ikeo, Ruben je celo pot do tja prespal, v Ikei je pa ful uzival. Za novega clana sem kupila Zappa in se zdej obcasno Ruben v njemu pelje in ful uziva v tem vozicku. V glavnem celo Ikeo je na polno precekiral, tam pri tepihih ga je dal moj mal ven in je mal okrog norel in divjal, ko sem ga vprasala, ce gre v vozicek, je pa sam lepo nazaj zlezel Dobil je enega severnega medveda - Knuta _ in najbolj zanimive so ble sapice od tega medota. Je skoz stel "prstke" Na koncu smo se ustavili se na kosilu pri ancki, ni pojedel nic (je pa res, da je v Ikei pojedel hrenovko iz hotdoga, kruh je dal pa stran), potem je pa skakal in se skrival po gostilni. Glede na to, da smo bili skoraj sami, pa ni bilo motece in ni nobenega motil. Se je pa ena gospa potem, ko so odhajali, ustavila pri nas in rekla, da ne more verjet, kolk mamo pridnega otroka, da nic ne joka, da uboga... eh, ja, ko bi ga videli v "njegovih"trenutkih, ga ne bi tolk hvalili V cetrtek smo sli na korosko, bili tam do nedelje. Maladva sta uzivala na polno, edino vreme je blo bolj k.... Evan je dobil gokard in Ruben ga je na vsak nacin hotu vozit, ampak se ne doseze pedal, je pa potem za Evanom fural na poganjalcku in sta divjala gor in dol po dvoriscu. Pa peskovnik je bil ful aktualen in pa nasa kuzlica. Pa kaksna uzaljenost je to bla zjutraj, ko je prisel k njej, ona je mogla it pa ven lulat. Od same jeze se je usedel na tla in se drl dokler ni prisla nazaj Z Evanom sta tud ful risala vsak dan, Ruben si je pa za finale potem se odprte flomastre stlacil za bodi in je bil porisan po obrazu, prsih trebuscku, rokicah... Sicer mu je pa to tud drugace blazna zabava, da si tlaci stvari za bodi oz. majcko. Pol pa najdes tam svega i svacega Enkrat se je ponoci ful polil s kakavom in se neki pobruhal, ker se mu je zaletelo in ga z mojim preoblacla, jst odpnem bodi, ven pa pade en sraufenciger iz enega kompleta. Je do takrat cist mirno na njemu spal Zrastla mu je tudi leva zgornja trojka, se zmeraj pa cakamo spodnjo desno stirico... Je pa ratal pravi mesozder - prej sploh ni jedel mesa oz. edino hrenovke (ce se to smatra za meso), zdej je pa kr naenkrat zacel jest piscanca, pa purana, pa pasteta mu je tud ful sla v slast. PA da ne govorimo poli salami (1 teden nazaj, jo je pa mackoma metal) - se je ful kregal, ker mu je nisem hotla dat, ker sem mu delala iz nje klobucke. Potem je pa 2 dni za vecerjo jedel te klobucke in zjutraj vstane in pokaze, da bi spet rad jedel klobucke Sam je prehodil tudi stopnice - gor in dol, se je lepo drzal ograje in previdno stopal iz stopnice na stopnio. Ce ga jst drzim pa itak ful lepo ze hodi in dol in gor. IN koncno obvlada vsonozno skakanje - tko da mu rata v vsakem poskusu in zdaj ful skace, pa non stop tece. Sploh vec ne hodi, ampak samo laufa, se doma iz ene sobe v drugo Tanayya, sem dobila mail. Hvala. Kako je pa s prstkom? GB, super za sluzbo kako boste pa zdaj z vasrtvom? Linkov pa se nisem utegnila pogledat, sori. Oblacenje poleti - plenica, kratke hlace + majicka/bodi s kratkimi rokavi. V ful vrocini bo pa samo v plenici ali pa negec - govorim za doma, da ne bo kera mislila, da ga bom v vrtec takega poslala nahrbtnik za v planine - nimam pojma, ne maram hribov, gor, planin. Ce bi mulcka rada plezala po hribih, ga mata za bajto, pa naj se tam gor in dol lovita fizioloska - zdej mam spet sterimar + v lekarni kupim se 0.5 litersko in jo potem pretocim v 20 ml flaske. Pri nam se zdej malo manj dere pri pucanju noska, ker opazuje Evana in se Evan ne joka in potem se on ne. Na koncu si pa zaploska, ker jebil tako priden avtosedezi - mi prisegamo na Romerje - ko je Ruben prerastel lupinico, smo za Evana prek ebaya narocili 2 Romerja kidfixa (al neki tazga - v glavnem ima isofix) in je Ruben sel v njegove stare sedeze, Evan pa v tavelike. Je bil pa Evan takrat star malo manj kot 3 leta (ene 3-4 mesece). next - posilja v Slo, jst sem si ze vse ogledala, samo ko moji otroci nic ne rabijo, ze tko mata prevec vsega. Edino Evan rabi spodnje dele trenirk (ki jih je trenutno prakticno nemogoce dobit ), pa mogoce bom za novega kaksne kompletek narocila za iz porodnisnice. cunjice za dojencka - ne vem, ce mi bo sploh kera stvar prisla prav - Evan je avgustovski oz. skoraj septembrski, Ruben oktobrski oz. novembrski, ta bo pa junij/julij. Ze pri E in R sem mela eno obdobje ful tezave - sploh jeseni. Ker lih tista stevilka, ki jo je R potreboval, jo je E mel poleti in potem ni prislo v postev... pike od mercatorja - jst tudi zbiram - rabim 3 tamale komplete za fante in enega velikega za naju. Mam pa nabrano ze za 3 tamale, tko da pol pa lahko talam pike. Me pa z njimi tasca zalaga, ker men M ni lihnajbolj priljubljena trgovina. Mi smo sparovci recesija - zadnjic po dolgem casu naletim na porocila in sem se skor zjokala zraven - ne bo vec pomurke in kekec pastete (kaj naj pa zdaj jem?), potem MIP in prsut, pa Svilanit, Labod...mislim, vse nase vecje druzbe gredo pa-pa...aja, pa kolinska je propadla tud ze neki casa nazaj, pa veleni gre baje tud slabo... Tabi, vidla torto v reklami - se strinjam z eno (pozabila kera je napisala), da bi torta se boljs zgledala pri meni na krozniku Mi mamo pa en velik kup novembrk missing in action - NanaLiza, scuba, Oranza, Kanarka, rozika, sliva10...