Tanayya29
|
To sem vam hotla prej povedat,vse govorite o poli salami,in jaz sem jo danes prav kupla v Tušu. No,sem se jo (pre)najedla plus dve une čokolade leo sm zdj pojedla,zdj se pa komi premikam . Z vrtcem smo danes sli pot ob žici...je blo fulll fajn,sam jst sm težko hodila,ker mam nove čevlje,in so me včer fulll ožulile in so me še v supergah uni žulji bolel. Gruška vse najboljše tevžu,pa srečno bratrancu in sestri,. Ninočka,jaz res kleklam,da ne bo pomote,in full znam,sam zdej ne najdem nič časa .......bi pa rada spet mal poiskusla.....verjetn še znam vrtet kleklne... mamathea super,da sta si malo privoščila,Tijan pa že ve,kdaj ni treba spat. Sonchek,no pa še malo počakaj.............če ne ti pa jaz kaj odstopim,če bo luli... (oblekce)..... Mkkls,ja Emica,se vidi,da je punčka,se kar hitro loči,punčke dojenčki,fantje pa Gormiti...To je zdaj v vrtcu cel žur.......jaoooo...kaj vse se spomnjo... Uglavnem ja no...pri nas ima Taj rad predvsem te like iz risank,kot te ljubkovalne igrače(fifi,telebajski...) Nicolina bravooooooooo !!! Mama11,a si že pospravla... Danes je bil res enkraten dan,vidim,da ste vse prale in obešale ..pa likale. Jaz ponavadi perem od petka do nedelje,ker je pocen tok,in pa ponoči kdaj.Likam bolj malo,ker mam sušilec,ampak zdaj spet sušim po naravno,in bo likalnik spet v igri...;) Sem pa iskala dans en fajn mehčalc,pa sm bla razočarana nad temi novmi lenorji...full majo drugačen vonj,tko da moram v miller po modrega... Sem pa kupla Luno,k ga ponavadi kupim,če ne grem v Miller.... .... Zdj mam pa še en kup dela za narest....pospravit igrače(joj kok to sovražm),že v vrtcu skoz pospravlam...;),pa tuš....pa tv,pa še fb...... Nočko... ♥♥♥♥♥♥♥♥♥