|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2007
7.5.2009 21:15:33   
Tanayya29
To sem vam hotla prej povedat,vse govorite o poli salami,in jaz sem jo danes prav kupla v Tušu.
No,sem se jo (pre)najedla plus dve une čokolade leo sm zdj pojedla,zdj se pa komi premikamuser posted image .

Z vrtcem smo danes sli pot ob žici...je blo fulll fajn,sam jst sm težko hodila,ker mam nove čevlje,in so me včer fulll ožulile in so me še v supergah uni žulji bolel.

Gruška vse najboljše tevžu,pa srečno bratrancu in sestri,.

Ninočka,jaz res kleklam,da ne bo pomote,in full znam,sam zdej ne najdem nič časa .......bi pa rada spet mal poiskusla.....verjetn še znam vrtet kleklne...user posted image

mamathea super,da sta si malo privoščila,Tijan pa že ve,kdaj ni treba spat.user posted image

Sonchek,no pa še malo počakaj.............če ne ti pa jaz kaj odstopim,če bo luli...user posted image (oblekce).....

Mkkls,ja Emica,se vidi,da je punčka,se kar hitro loči,punčke dojenčki,fantje pa Gormiti...To je zdaj v vrtcu cel žur.......jaoooo...kaj vse se spomnjo...
Uglavnem ja no...pri nas ima Taj rad predvsem te like iz risank,kot te ljubkovalne igrače(fifi,telebajski...)

Nicolina bravooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image !!!
Mama11,a si že pospravla...user posted image user posted image

Danes je bil res enkraten dan,vidim,da ste vse prale in obešaleuser posted image user posted image ..pa likale.

Jaz ponavadi perem od petka do nedelje,ker je pocen tok,in pa ponoči kdaj.Likam bolj malo,ker mam sušilec,ampak zdaj spet sušim po naravno,in bo likalnik spet v igri...;)

Sem pa iskala dans en fajn mehčalc,pa sm bla razočarana nad temi novmi lenorji...full majo drugačen vonj,tko da moram v miller po modrega...
Sem pa kupla Luno,k ga ponavadi kupim,če ne grem v Miller....user posted image ....

Zdj mam pa še en kup dela za narest....pospravit igrače(joj kok to sovražm),že v vrtcu skoz pospravlam...;),pa tuš....pa tv,pa še fb......

Nočko...

♥♥♥♥♥♥♥♥♥user posted image user posted image user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
7.5.2009 21:36:51   
gruška
Evo me ....

bratranec je par minut čez polnoč dobil hčerkico user posted image  ... ime ji je Nana, ima dobre 3 kilce in 50 cm user posted image  ... ful je luškana ... polt ima tako lepo, kot bi bil stara že en mesec - nič verniksa, nič dlakic, nič ni vijolična .... user posted image

Sestrica še čaka user posted image

Jaz sem ravno iz gledališča, sem gledala predstavo Gospodinja .... luštna user posted image  ...

S Tajo sva imeli popoldne cepljenje ... ima dobrih 10 kilc in 81,5 cm ...

Moj novi avto:  BMW 3 karavan (moj "sanjski" je sicer serija 1, bel, pa ga bom mogla še kakšno leto počakat user posted image )

Ninočka - teta nas je fullll razvajala user posted image  ... pa super je bilo, ker nam je bila vodička ... živi že celo življenje v sosednji ulici 1.becirka (sicer še 8.) in center obvlada u nulo .... user posted image

Tannaya, moja mami tud klekla že kar nekaj let, tud obvlada ...

Kaj pol za 15.5. pravite? Večerja?

Lp

< Sporočilo je popravil gruška -- 7.5.2009 21:38:51 >

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
7.5.2009 23:06:57   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Čestitke za user posted image , a je že kaj novega aktualno, ali še vedno Matej?

nekaj novega, pa ne povem, da si spet ne premislima user posted image

v Deuterju pa lahko neseš največ 22 kg (otrok + ostala prtljaga)

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
8.5.2009 5:59:28   
ajtak
Dobro jutro!

Sem si ze navsezgodaj vzela par minutk tudi za forum user posted image

Evo castim kavico
user posted image

kr tko, ker tega ze dolg nisem nardila user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 1654
8.5.2009 8:05:44   
ninocka
Uh, ajtak, ti pa si zgodnja user posted image
Jst sem pa ze dala prat eno zehto perila - zdej perem se zimske bunde, ko je zunaj tko lepo in se pol lahko na hitrco posusijo. Pa za macke moram po hrano v trgovino, bosta reveza crknila od lakote, ker sta mogla vceraj samo na briketih zivet user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
8.5.2009 11:27:49   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: gruška

bratranec je par minut čez polnoč dobil hčerkico user posted image  ... ime ji je Nana, ima dobre 3 kilce in 50 cm user posted image  ... ful je luškana ... polt ima tako lepo, kot bi bil stara že en mesec - nič verniksa, nič dlakic, nič ni vijolična .... user posted image

Sestrica še čaka user posted image

ČESTITKE bratrancu..sestrici pa čim lažjo pot v Rim...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
8.5.2009 20:15:29   
tintin
gruška čestitke za novo članico.

mehčalec
- načeloma ne uporabljam, če pa že je pa to Frosch Mandel.

meso - vasja je kar ljubitelj, samo ker ma čudne starše doma še ni od blizu videl poli (al pa kaj podobnega)....meni je to precej bljak, vasji pa če je všeč (kar ne vem, ker nimam pojma koliko tega dobijo v vrtcu) naj kar to v vrtcu je:)

čez 6 t gremo na dopust - komaj čakam...

vasja - ima tudi okol 90 cm in pomoje nekje med 12-13 kg.

mamathea, ninočka in mama11 - lepe priprave. Mama11 - že imate ime? Pa vi, Ninočka?

LP!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
8.5.2009 20:30:30   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

Sonchek,no pa še malo počakaj.............če ne ti pa jaz kaj odstopim,če bo luli...user posted image (oblekce).....

user posted image user posted image user posted image
odlično!!!!

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 1658
8.5.2009 22:05:31   
nicolina
Čer,
no mi imamo že dva dni vročino in prejle, ko sem ga dajala spat, je imel take pikice po trebuščku, lahko so norice ali šesta user posted image user posted image , bomo vidli, kaj bo jutri user posted image user posted image

Gruška, čestitke user posted image user posted image  in držimo pestke za sestrico. Vse najbolše Tevžu in user posted image user posted image  za novi avto, pa srečno vožnjo.

Za večerjo sem jaz za, če le ne pride kaj vmes.

Grem počasi spat, ker nevem kakšna bo noč.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
10.5.2009 8:51:44   
Tanayya29
dobro jutro,dober dan.

Najprej vam skuham eno kavouser posted image user posted image (a se spomnite,k smo si jo včasih,ko smo ble še noseče ali na porodniški,kar naprej kuhaleuser posted image user posted image ),zdj pa enkrat na tedenuser posted image user posted image .

Nicolina,taj ma tut kdaj take izpuščajčke,to je pomoje zarad vročine.
Kako je Tin,a je kakšna otroška bolezen?

Pri nas v vrtcu so zdj norice,zdj čakam,kaj bo.....Še 2 tedna je do konca ink.dobe.....No,čimprej tem bolje....

Včeri sm šla v šoping v supernovo,kupt mal za Taja za oblečt(no,pa zame tut mal...),sm fulll zadovoljna.

Meso,taj ga ma bl tko rad...najraje ma hrenovke,ki so najbolj zdraveuser posted image user posted image user posted image .

Jaz se pa full trudim in zdravo kuham.....

Zdaj čakam,da mi ga pripelje,je bil včeraj pri očku.

Jaz mam eno vprašanje.Ne vem,a sem zoprna,sam a imam jaz pravico vedet,če ma on kkšno bejbo(od njega ne bom kar tako zvedla)...user posted image Sej,meni je zdj vseeno,a ma al nima,sam npr.če bi živel s to bejbo(če že neuser posted image ),se mi zdi,da bi blo fajn,da bi zvedla,saj bo ravno tako vplivala na Tajevo vzgojo(vsaj delno).Kaj ve mislte?Al sm tečna?
Če ga jaz vprašam,mi reče,da nima,pa da ne bo pomote,nisem ljubosumna al pa kej,samo rada bi vedela,s skom je Taj poleg njega še....user posted image .

No,pa lep dan,grem si še lase pobarvat,plus cunje zložit....

Čaoooo

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
10.5.2009 19:20:48   
Nana Liza
Helou po dolgem času, da se še tu oglsim. Sicer me pa ves čas čas baše. Nekaj sem prebrala za nazaj, vidla, da sem med pogrešanim in moram takoj kaj napisati. user posted image

Danes smo imeli bolj delaven dan. Ela in Tevž se rada igrata v peskovniku in oblikujeta tortice, potičke, kuhata mešata... Skratka polno vesellja. Je pa zadnji teden že tako vroče, da smo uvedli klobučke in pa mazanje s kremo za sončenje po obrazu. Drugač pa smo na kraju, kjer vedno piha kot raje ne povem kaj in se bojim, da se kaj ne prehladita, če sta v senci.

Kahlica - Tevž sedi na njej samo oblečen, seveda s plenico in hlačami. user posted image

Cepljenje - še pri enem letu ga nismo. Mogoče v petek, samo je Ela prehlajena, pa še ne vemo kaj bo...

Kocke - Zakon so lego kocke in zlaganje stolpov. user posted image

Kitajščina - najbolj proljubljen jezik. user posted image lišim fajt

Najljubša igračka - 2 mucka, se ne loči od njih. Ja sej vem da je fant. ha ha ha Je pa tok luškan in nežen s tem igračkam. Ja, še prehitro bo divjal naokoli.user posted image

Nosečke - joj kako sem vesela za vas! Uživajte, počivajte in se razvajajte. Potem bo bolj malo časa...no trenutno se stanje že izboljšuje.

Prespani dnevi do danes: 1 (od 9ih - 6ih). Ostale dneve se zbudi vsaj 1krat po flaši mleka in potem nadaljuje spanje na sredi med možekom in mano. Ponavadi se pridruži ponoči  še Ela.user posted image Zgleda takole, če si predstavljate I=I na zakonski postelji (Ija sva midva z možem, = pa otroka) user posted image

Slišim spet fajt med Elo in Tevžem. Moram it reševat Eline lase. user posted image
Uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 1661
11.5.2009 8:47:35   
Mamathea
Lepo dobor jutro

Danes pa jaz častim eno slastno user posted image za boljši in lepši dan. Zunaj je spet tako lepo sončno, da je kr veselje, zato naj bo tudi naša volja temu primerna. Jah vikend je za nami, pa moj pregled v petek tudi, sem imela ctg in je vse super, detece se krasno počuti in zaenkrat menda še nenamerava na ta lepi svetuser posted image user posted image user posted image .
Gruška čestitke za bratrančevo deklico, ful lepo ime Nana, krasno res. No ker mi še vedno ne vemo, kaj pičakujemo, se tudi glede imena ne moremo zjasnit, sicer pa moj ljubi možek pravi, da mi bo ime povedal, ko se bo detece rodilo, saj sem 1. izbirala jaz in sedaj izbira pripada njemu, sicer pa ne vem, če ne bo spet kakšna moja obveljala navsezadnjeuser posted image user posted image user posted image .
Jaz imam spet eno banjico cot za posušit in bo kr najbolje, da se odpravim ven in opravim to nalogo.
Sicer pa 15.5. se nekaj pogovarjate za večerjo, mogoče, ampak res zelo vprašljivo se vam tudi jaz pridružim, imam dopoldan na ta dan pregled in bomo videli kaj mi bojo lepega povedali.
Včeraj smo bili v Arboretumu in je bilo super fajn, sicer tulipani že močno odcvetajo, ampak je pa blo ful lepih cvetočih grmovnic.... pa vreme super lepo, otroško igrišče super fajn tako da je blo v celoti gledano res fantastično.
Evo zdej pa grem cotke obesit.
Lep dan želim vsem.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
11.5.2009 15:58:00   
mklks
se vidi, da je sonček vzuni, ni nobene nikjeruser posted image user posted image

uživejte, sem vam fouš, jst morm danes tudi popoldne delatuser posted image

bomo pa jutri nadoknadli:)

ajdi

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
12.5.2009 9:28:23   
mklks
dobro jutro vsem skupaj!!!

včeri zadnja, danes prva, to se mi pa še ni zgodilouser posted image user posted image

mam očitno preveč časauser posted image user posted image

mah, sej pri nas ni nič novega...danes imajo v vrtcu kolesarski dan, tko da smo peljali zjutraj še tricikel. ema je čist ponorela, ko ga je vidla, neverjetno, kako se je razživela zadnje dni....začela je tko vriskat za vsako stvar, pa očitno se je začelo zdej obdobje ponavljanja, ker zdej pa res vztrajno ponavlja vsako besedo, tko da je treba res pazit kaj se govori pred njo...user posted image user posted image user posted image

jst sm šla prej pred službo plačat par položnic, pa sem tkoj lažja....grozauser posted image

glede službe še vedno nič ne kaže kej preveč dobro tko da....bom verjetno se vpisala naprej na faks tko da bom mela status, da bom lahko vsaj prek študenta delala...bo že se nekej tud zame najdlo, takrat, ko bom najmanj prčakvala:)....sem optimist:)

tannaya....če bi bla jst v tvojem položaju, bi verjetno tud rada vedla, če bivši živi s kako punco, ker v vsakem primeru to vpliva tudi na otroka...vsaj jst tko mislm, blo bi fajn da bi ti povedal, da tudi ti veš, kako reagirat pred otrokom, oz. kako ga na to pripravit

ajdi, uživajte v tem lepem dnevu

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
12.5.2009 12:56:30   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: tintin
Mama11 - že imate ime? 

Mah, pri nas je poimenovanje komplikacija posebne sorte... nimava ravno podobnega okusa in sva že pri pupi oklevala do konca... no, potem, ko sem bila vsa izčrpana na porodni, me je obvestil, kako ji bo ime user posted image . Tokrat bo verjetno podobno... je pa še težje, ker je spet punčka...

Gruška, čestitke bratrancu za Nano - res lepo ime, razen Drnovškove hčere še nisem slišala za nobeno.

Glede večerje name ne računat. Te dni se zvečer že ful stežka spravim zdoma. Upam pa, da se boste imele zelo lepo in da boste obesile kakšno fotko.

Mehčalec - rumeni Lenor.

Nicolina, ste že ugotovili, kaj je Tinu?

user posted image  - ja, včasih jih je bilo precej več - tudi v realnem življenju. Zdaj spijem mogoče 1-2 na mesec.

Tanayya - glede na to, da si delita skrb za Taja mislim, da si upravičena do informacije, kdo je "soudeležen" pri njegovi vzgoji. Se mi zdi čisto normalno, da bi tudi tvoj bivši hotel vedeti, če bi ti imela kakšnega novega.

Nana Liza, welcome back, pa javi se kaj bolj pogosto. Pri nas imava z mojim posteljo zase, si na 140 cm niti ne predstavljam, da bi bila pupa z nama, kaj šele 2 mulčka. Ampak bom raje tiho, zarečenega kruha...

Mklks bom držala pesti, da se čim prej najde kakšna super služba tudi zate.

Pri nas vse po starem. Danes sem bolj frej, ker rabim poskrbet za kosilo le zame in pupo. Tako sem se malo vrgla na računalnik - vmes me je seveda zagrabilo gnezdenje in sem mojemu v nulo pospravila pisalno mizo (to bo nehvaležen, ko ne bo ničesar našel user posted image ), potem moram pa zalimat še eno pupino knjigico - jo je v navalu veselja malček načela... potem pa peglat in ponovno matrat se z natikanjem prevleke na lupinico (sem jo oprala in seveda tistih elastičnih zankic nikakor ne morem toliko nategnit, da bi šle nazaj na čepke... Pa če bo sreča, mi bo uspelo pospraviti še papirje. Sem končno dobila odločbo za porodniško in sem kar zadovoljna. Se mi kar izplača rojevat user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
12.5.2009 14:56:02   
GB
Dobr dan vsem skupaj. Sem vas prisla malo pozdravit. Nimam nic pametnega za napisat, imamo soncno in vetrovno vreme in greva z Tianno ven in tko no - nic pametnega.

Tanaya : glede tvojega bivsega, bi se strinjala z ostalimi puncami in bi bilo fer od njega,da  bi ti povedala ker bo tudi vplivalo na Taja.

Grem se kej nardit - lep dan vsem skupaj.

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
13.5.2009 22:24:29   
tabi
čer vsem skupaj

Me dolgo že ni bilo tu gor,mi je računalnik crknil,tko da nisem še nič za nazaj bralauser posted image sej bom obljubim

Drugač pa nič posebno novega Nika je pridelala 2zobeka (zgornje trojke)spodnje pa bodo lih kar,tko da nam preostanejo samo še peticeuser posted image .Začele sva navajanje na kahlico(pa za enkrat brez uspeha,sedi že rada pa pravi ka samo ne naredi ničuser posted image )Drugač pa mi pride povedat da je pokakana(mama kaka)me prime za hlačnico pa me žene v kopalnico.Danes sem kupila en orng tobogan pa sta se skor stepla kter bo prvi se spustil.
Pa zdej je tut ona zelo rada za pultom ko jst ustvarjamuser posted image sem mojmu rekla da mava kr naenkrat premalo placa in bo treba mal povečatuser posted image mislim pult.
Pa v roku enega tedna jo je strah teme,jo moram v dnevni pri meni uspavat pol jo pa v posteljo odnesem,upam da kmal mine.

Danes sem pa mojga puntota prodala v pičle pol ure ,so se skor stepluser posted image jutri naredim prepis pol pa šibam po grandeja-fun,sem danes dop.že aro dala.komaj čakamuser posted image

no zdej pa šibam pod tuš pa v mižule sam po moje ne bo veliko spanca,ko pa dobim novo igračkouser posted image

Nočkouser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
14.5.2009 6:16:39   
nicolina
Dobro jutro, vam kuham dišečo user posted image .

Nisem imela zadnje dni nič časa, ker je blo doma noro, pa še kabel od interneta so nam delavci pomotoma ven potegnili in smo bili brez SIOL-a.
Drugač smo pridno, delamo oz. drugi user posted image , jaz samo nadziramuser posted image user posted image .
Še kak mesec, pa se bomo lahko oddahnili.

Pri Tinu iz tistih pikic na koncu ni bilo nič, zgleda da jih je dobil od vročine. Je pa mal smrkav, ampak nič kaj takega.
Sem pa opazila, oz. mi je mami rekla, da je imel že ene parkrat zjutraj pleničko čist suho, ampak na kahlico nismo še nič probali.

Mama, men je tud najboljši rumeni Lenor, al pa črni.
Kako si, se že kaj dogaja?

Tanayya, so ti že druge povedle, jaz bi tud hotla vedet, če je kdo z mojim bivšim, pa ne zaradi njega, ampak otroka.

Mklks, držim pestke za službo. user posted image

Tabi čestitke za nov avto, pa srečno vožnjo user posted image user posted image

Kaj je zdaj z večerjo, jaz bom probala prit, ni pa še 100%.

Lep dan vam želim, pa pa

< Sporočilo je popravil nicolina -- 14.5.2009 6:17:35 >

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
14.5.2009 9:02:23   
Mamathea
Dober dan

No jaz pa še vedno gnezdim, gnedzim in gnezdim.... Tako pridna že dolgo nisem bila in verjetno spet potem dolgo ne bom, zato se kr držim delovne vneme in pospravljam vse, kar mi pride pod roke. Likanlnik mi kr drsi sem in tja in če ima katera kakšno cunjico za speglat se javim, da to nardim, dokler me delodiš še držiuser posted image user posted image user posted image .
Drugače pa vse po starem, naš mali pikec še ne hodi na kahlico, niti lulat, niti kakat... Govorimo še vedno ne kaj dosti, bi lahko veliko več pa nočemouser posted image user posted image user posted image . No najbolj posrečen je, ko oponaša kužija, to se je tako za nasmejat, da je kr veselje, z ustnicami nekako fino zavija in zraven spušča glasove (vovovov), res prisrčno. Pa nekaj ostalih živali še oponašamo, kot npr. kravo, mačko, leva in tigrčka, kdaj pa kdaj račko.... rečemo še mama in am-am, pa ati, pa včasih nam uspe še kakšen konček imena npr. Drago (Ago.....) Pa bo že počasi.
Sem pa opazila, da je naš pikec postal precej nestrpen do drugih otorok, še posebej do mlajših od sebe (tam nekje med 12 in 15 meseci), taki mu res niso všeč in jih kr podre na tla ali pa ugrizne... Včeraj je dva majhna fantiča na peskovniku zasul s peskom po glavci.... Mož se je ful opravičeval staršem in otročkom, men bi blo ful nerodno sej kaj več kot opravičit se itak ne moreš. Kaj vi storite v takih primerih? Jaz pikca vedno potegnem k sebi, mu razložim, da se to ne sme delat, da to ni prav, včasih ga tud sama posipam nazaj s peskom, da vidi kako je to, mu preusmerim pozornost na kaj drugega.... kaj več mi pa ne pade na pamet. V vrtcu menda tega ne dela in vse "sosošolke in sosošolce" menda samo boža, ker se tam itak samo božajo in nič ne tepejo. Ne vem kaj ga to drži, vsekakor pa upam, da ga bo minilo.
Kako pa kaže za večerjo, to naj bi bilo jutri, kajne? Kje pa?
Lep dan želim vsem.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
14.5.2009 14:55:41   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina
Mama, men je tud najboljši rumeni Lenor, al pa črni.
Kako si, se že kaj dogaja?

Črnega pa še nisem poskusila - a to je samo za črno perilo?

Da bi se kaj dogajalo, ne bi mogla reči, ampak G je danes na pregledu rekla, da sem 3-4 cm odprta. Še malo, pa bo dete kar samo ven padlo user posted image . Občasno mi proti večeru otrdi trebuh (lažni popadki), ampak je povsem neboleče in me sploh ne moti. Spim pa zadnje noči prav super (sicer z izletom ali dvema na stranišče, ampak potem zaspim nazaj kot dojenček.... hihihi, saj se hecam, nisem še pozabila, kako mukotrpno je lahko uspavanje dojenčka).

Gnezdenje - se nadaljuje, včeraj sem drgnila kuhinjo do 22h user posted image . Ampak je pa končno preurejena po željah, tako da se lahko od tega dela poslovim. Nadaljujem pa z mukami ob poskušanju oblačenja prevleke na lupinico. Me počasi mineva potrpljenje...

Sicer pa ne vem, kaj napisati. Danes sem kupila dve testni dudici za v porodnišnico (NUK in Mam), tako da kompletiram torbo za s seboj. Pa če sem iskrena si tokrat želim, da bi se porod pričel sam, ne da mi ga sprožijo čez rok (prvič sem bila 2 cm odprta 2 tedna pred rokom, pa so mi potem sprožili 9 dni po roku, ker ni bilo popadkov od nikoder).

Aja, pa seveda glede gradnje - končno imam skompletirana vsa soglasja za vlogo za gradbeno dovoljenje, tako da prihodnji teden vložimo user posted image user posted image user posted image . Ful mi je v redu, ker je bilo teženje vsem po spisku za čim hitrejšo ureditev zadeve moja naloga. In zdaj se počutim tako super, da lahko grem rodit.user posted image

Mamathea - glede nestrpnosti ti ne znam svetovati drugače, kot že delaš. Otroci imajo enostavno faze, čez katere morajo. Prej ali slej ga bo minilo. Našo je npr. ta teden minil strah pred tuširanjem. Je trajalo nekje od januarja (prej se je ful rada kopala), in smo jo prebrodili tako, da jo je moj vzel v naročje in sta se tuširala skupaj. Zdaj je pa ven iz tuša ne moremo dobiti ne da bi na ves glas tulila... skratka, ne moreš zmagati user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
15.5.2009 9:49:10   
mklks
dobro jutro oz. dober dan vsem skupaj:)

danes sem tko dobre volje, sem se lepo naspala tko da....sem kot nova :)

včeraj smo preživeli res en zlo lep dan, smo šli na Otočec račke fotratuser posted image user posted image , ema je res uživala tko da....komi čakam, da gremo z vrtcem na izlet v zoo, bo po moje ful uživala :)

zdej odkar je lepo vreme morm reč, je skos vzunej in posledično je zvečer tolk zmatrana, da spi ko angelček celo noč v svoji sobi, tko da ma tud mamica nekej časa lahko zase:)...trkamuser posted image
sem ji zelo hvaležna.....:)

edin danes ponoči me je pa presenetla, vedno pustim vrata njene sobe priprta, in ponoči okrog treh je vražiček prišel do moje sobe in do moje postelje, pa začne...." nani, nani, mami, nani...."
da prevedem...nani je duda, ponoči jo ima še vedno, in ji je padla iz ust, pa je v temi ni najdla....no, ko smo jo našle, je lepo zaspala nazaj....se kar bojim, ko bo treba tudi ponoči vzet dudo, kaj bo....pa ne mislim še čisto nič hitet:)

nič, letim, ajdi, uživejte:)

mama11...držim peste, da tvoj otroček čimprej prišel na svet:)

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
15.5.2009 11:34:23   
GB
Dobro jutro vsem skupaj.

Prvo naj vam povem,da sem predvcerajsnem zvecer imela malo vec casa in sem brala malo naso " zgodovino " kaj smo kej napisale in zal ugotovila, koliko nasih punc se nic vec ne oglasi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam,da je to samo trenutno in da se v prihodnje se kej oglasijo. Moram vam povedati, da sem se kar malo zjockala ( evo se sedaj se mi oci zarosijo ) , ko sem brala , kako ste me vse tolazile in bodrile v casu Tianne operacije in kako ste VSE PO VRSTI  drzale pestke za nas . Zato bi se vam SE ENKRAT ZAHVALILA VSEM IN RES STE ZLATA VREDNE  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . HVALA

Mama11: joj nemorem verjeti ,da je ze cas za v Rim. 3-4 cm jest nisem bila odprta ko sem rojevala user posted image user posted image  in na koncu je bil carski .
No zelim ti veliko srece in naj otrocek cim prej pokuka.

Mamathea: no ce si se kar pri volji si dobrodosla k nam na eno delovno akcijo user posted image user posted image user posted image user posted image

Vprasala bi vas , koliko mleka vasi otrocki spijejo cez dan. Tianna je zacela nekaj strajkati z mlekom in ga bolj malo spije ( 200-300ml) . Vodo dosti pije ,samo mleka pa nic ??
Pa se vprasala bi vas v kateri trgovini kupujete (za puncke ) tiste fletne rutke za poleti . Sem prosila mojo mami,da kupi ampak je rekla da nikjer ne najde .Je gledala v babycentru , pikapolonici in teh trgovskih centrih in ne najde. Bi bila hvalezna,ce katera ve , ker bi res rada kupila za Tianno ene par .

No grem se kej nardit po bajti , se kasneje se kej oglasim .

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
15.5.2009 11:59:35   
tintin
En hiter pozdrav, sem sredi beljenja:)))

GB - Vasja ne pije mleka sploh. Odkar sem ga nehala dojit (pri 14m) ne pije mleka doma nič, v vrtcu pa kokr ga dobijo pač...(to ni vsak dan, sem pa tja dobijo kakav). Dobi pa čokolino pa jogurte....

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
15.5.2009 12:57:23   
ninocka
Dober dan,

jst sem na polno v cistilni akciji. Trenutno (ze 2 dan) cistim kopalnico in samo mecem stran kozmetiko. Prej sem vrgla stran 30 lakov, da ne govorim kolk parfumov, pa deodorantov, pa od mojga ene 7 aftershave-ov...Vse ze cez rok, pa sem kr sparala, pa sparala, pa cakala na boljse caseuser posted image ??? To je tko, kot ko je moj oci dobil od svoje tete eno darilo za NL (nek kozmeticni komplet), pa je bil datum izdelave tam nekje 1983 user posted image user posted image

GB, Ruben spije tam okrog 4 dcl mleka. Tud tvoja ga pije cist dovolj, sej ga dobi verjetno se v drugih oblikah - skutice, jogurti, cokolino...
mamathea, ko pri sebi koncas, lahko prides kmen likat (pa pospravljat) user posted image
Ruben je tud do enih otrok taksen - sploh tle do enega soseda, ampak ta je ze 3 l star - cist nic mu ne dovoli, nobene igracke ne sme prijet, skoz ga odriva...nas mali je pravi gavnar user posted image user posted image Kako je v vrtcu pa ne vem, ker ga nisem peljala v vrtec ze ulala casa...moram en dan it, pa se mal z vzgojiteljico pomenit kako je kaj z njim user posted image
A ga bos ti cez poletje ven vzela al ga bos mela v vrtcu? JSt bom moja2 z julijem dala ven in gresta septembra nazaj  (bom koristla rezervacijo)
mama11, mogoce bo pa ze kaj ta vikend user posted image V glavnem od zdaj naprej se moras obvezno 2x na dan javit - zjutraj in zvecer, da vemo a si se kindersurprise al ne user posted image
mklks, mi smo tud vceraj pri sosedih gledali male racke...majo 2 v reji. Jih je soseda prijela v roke in dala Rubnu za pobozat, pa jih je tko ful pazljivo, z 1 prstkom bozal po glavici. Pol je hotu pa na vsak nacin k njim not zlezt v skatlo user posted image
Tanayya, jst bi tudi zelela vedet, sej v koncni fazi je tudi tista oseba nekako vpletena v vzgojo mojega otroka
tabi, cestitke za avto user posted image user posted image user posted image jst mam tud grandete, ful frajerski avto user posted image
nanaliza, welcomeback user posted image user posted image ja, nasa dva tud tko spita, povprek...ne vem v cem je fora?user posted image

Sibam pucat naprej, ker drugac bo mojga kap zadela, da mamo ze 2 dan raztur v kopalnici in nimas niti kam stopit...
Jst sem pa danes dobila regres in se bonus pri placi user posted image user posted image user posted image jupi user posted image user posted image user posted image

Aja, se vecerja - verjetno itak odpade, ampak mene ne bo v vsakem primeru user posted image user posted image tu mac utrujena zvecer, pa nemorem tud 10 min pri miru sedet, ker me vse boli...zal, pa kdaj drugic...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
15.5.2009 13:47:16   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka
mama11, mogoce bo pa ze kaj ta vikend user posted image V glavnem od zdaj naprej se moras obvezno 2x na dan javit - zjutraj in zvecer, da vemo a si se kindersurprise al ne user posted image

No, pokorno se javljam user posted image , da zaenkrat še nismo na poti v Rim. Po mojem izračunu je sicer danes dan D, ampak ga niti ne jemljem resno. Ne obljubim pa, da mi bo uspelo javljati se 2x na dan user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: GB
Vprasala bi vas , koliko mleka vasi otrocki spijejo cez dan. Tianna je zacela nekaj strajkati z mlekom in ga bolj malo spije ( 200-300ml) . Vodo dosti pije ,samo mleka pa nic ??
Pa se vprasala bi vas v kateri trgovini kupujete (za puncke ) tiste fletne rutke za poleti . Sem prosila mojo mami,da kupi ampak je rekla da nikjer ne najde .Je gledala v babycentru , pikapolonici in teh trgovskih centrih in ne najde. Bi bila hvalezna,ce katera ve , ker bi res rada kupila za Tianno ene par .

GB, jaz naši v bistvu mleka niti ne dajem za pit (oz. zelo redko, ko sva kje na kakšni "kavi" dobi pol mleka, ki ga dobim za v črn čaj. In ga pomlacka v sekundi... v bistvu ne vem, zakaj ji ga doma ne dajem za piti - verjetno zato, ker dobi 2 mlečna obroka - za zajtrk skledico kislega mleka (domač jogurt) in za večerjo kašo iz cca. 2 dcl mleka. Se mi zdi, da je nekako dovolj. Mogoče si me pa spodbudila, da ji še občasno dam skodelico mleka npr. pri malici. Vsekakor se mi zdi, da je 2-3 dcl pri naših črmljih kar dovolj. Kakšna so pa sicer priporočila pediatrov?

Rutico imamo eno ful luškano, sem jo v Babycentru kupila ravno prejšnji mesec. Si ne predstavljam, da jih ne bi več imeli, je pa možno. Jaz sem jo našla v Babycentru na Celovški (pri Mercator centru) in so jih takrat imeli ful na izbiro.

Tako, zdaj grem pa na kosilo.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......