|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2007
30.4.2009 20:18:06   
mama11
Aja, ti to zase. Sem čisto narobe razumela, sem mislila, da govoriš o obleki za krst za Tianno. Meni osebno je hlačni komplet od Next zelo lep, pa prvi par čevljev mi je ful hud.

Danes sem pa kar izmučena. Če nisem bila za pegleznom ali za štedilnikom, sem pa letala naokoli za pupo. Tile trije dnevi mi bodo super prav prišli, da se malo odpočijem od letanja za in dviganja škratulje.

Šibam, me moj kliče, da jo je skopal.

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
30.4.2009 21:00:30   
tintin
hojla punce,

sterimar - ja, sem tamalo dozo porabila predvčerajšnjim v enem dnevu sama...vneti sinusi in HB sem se kokrtolk izmazala s pomočjo sterimarja, olyntha, sinupreta, lekadola in čaja. Očitno sem se prehladila nekje...ali na teku ali na kolesu. So me sodelavci zafrkavali, da imam prašičjo gripo...

mi smo v nakupovanju kamping opreme  - večjega šotora,....in čez dober mesec odrinemo na dopust.

oblačenje - za ven bodi z dolgimi, majčka, flisek ali vetrovka. Tok, tok smo kar zdravi.

fiziološka - kupujem Nivejino. Draga, ampak fajn. Fiziol. tako ne sme bit bojda odprta več kot en teden...pa doze so priročne. POrabimo eno do dve na dan.

Prvi maj - ne gremo nikamor, razen na kaka igrala. Smo bili danes v Beljaku v eni kamping štacuni, potem pa še v Atriu pa Toys r us. Kupili smo crocse za Vasjo in kopalkeuser posted image

Uživajte.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
30.4.2009 21:15:49   
Tanayya29
Hojla.

Gb čevlji so hudi vsi,res,obleka pa prva...;))
next,kaj je to,a pri nas tega ni...?Zelo lepo,res.

Čevlje bi pa mela jaz une bele za poroko..;))Pa drugič....;)
Jaz bi imela 21,4.obletnico poroke...;))

Mkkls,ja meni je žal za službo....škoda.Pridi k nam,pri nas rabimo...sploh take fejst punce.....če bi bla iz Lj...Pa še tak fajn vrtec je.....Škoda,res.....;((

Nicolinauser posted image user posted image ,pol bomo lahko mel žurko,kar pri vas?? :))

Fiziološka,tudi jaz uporabljam nivea,jaz porabm cca 3-4 dnevno,...

Manca,čestitke k obletnici.....bravo!!!

Moj sinek si je priščipnil prst,je reku tati,da ima čist črnega.....božček....No,tko je,če te predal prehiti,ko ga zapiraš...ah,otroc......;))Jutri pride domov,ga takooo pogrešam,3 dni je bil pr tatiju,sm jaz delala.....
Prvi dan mi je še kar,ko gre,drugi,pa imam že krizo.....Res,sploh ne smem njegovih slikic gledat.......Pa vedno,ko Kliče po telefonu pravi mami,mami,papa....
Je pa rad pri očku....
S te strani mi je zmer hudo,ko ne mormo bit skupaj,in skupaj odraščat,ampak.......
Smo pa šli vzadnjič skupaj na kosilo ,pa mi je blo full smešno...Taj,je take počenjal,prov preizkušal naju je do konca....sem pa opazla,da je fulll užaljen,če ga kdo drugi krega(prov tko usta se mu krivijouser posted image ),pa če sem jaz zraven....skoz me pol gleda,kako bom jaz odreagirala,in ga "rešla",.....

Uh,sem se razpisala neki......Uglavnem,pogrešam mulca na veliko........

Joj,sem opazla,da se fulll bolj poredko oglašamo...;((

Grem še mal pred TV.....

PAPA

< Sporočilo je popravil Tanayya29 -- 30.4.2009 21:17:00 >

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
30.4.2009 22:40:54   
GB
Dobr vecer punce . Hvala za komentarje in sedaj se odlocam med prvo obleko in hlacnim kostimom. Nekako racunam , kaj pa ce bo dez pa se prva oblekca mi je nekako prevec odprta za cerkev . Nevem no moram se dobro premisliti.

Nicolina: glede Nexta nevem, kako je v Sloveniji mislim da ga ni . Poglej na njihovo stran, mogoce pa posiljajo v slo. nevem. Ce bi pa slucajno kej takega vidla in bi si zelo zelela pa lahko narocis na moj naslov pa ti jest samo pre-posljem.

Tanaya : joj bogi Taj upam,da je prstek ze bolje. Glede pa bivsega moza ti cisto verjamem,da je hudo, ampak mogoce te pa za ovinkom caka druga sreca ( upam,da razumes kaj ti hocem povedati  .

Mama11: joj nemorem verjet,da se ti priblizuje rok. Cas kar leti no .
Glede recije moram rect,da je tukaj se vedno prisotna in upam,da bo cim prej sla sc sc sc. Vprasala si me, kaksno je bilo okrevanje Tianne po operaciji in lahko ti povem,da je zelo hitro prisla k sebi in ko sedaj pomislim se mi zdi ta operacija tako dalec je pa v bistvu minilo samo tri mesca.

No bom tudi prilimala linke potencialnih Tianninih oblekic za krst . Najprej grem sedaj Tianno uspavat. ( ja se vedno je pokonc - gleda American Idol user posted image user posted image

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
30.4.2009 23:26:47   
GB
http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/product_10001_10001_87102_829628_-1

http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/product_10001_10001_87102_829820_-1

http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/product_10001_10001_87102_829495_-1

no tole so potencialne oblekice za Tiannin krst. Sedaj bom pa res nehala tezit z temi oblekami  . Sorry user posted image

Sedaj se bom pa se jest poslovila. Ce jutri kam greste pa zelim,da se imate lepo .

srecen 1.maj

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
1.5.2009 8:11:19   
Tanayya29
Dobro jutro,

Lep praznik ,in eno velikoooooo skodelico kave user posted image user posted image .
Jaz bi lahko spala,pa ne morem....že od 7h pokonc ....

GB za Tianno mi je najbolj všeč prvi link....Jaz sem malo pregledala,pa nisem zasledila,da bi pošiljali v slovenijo.

Danes je tudi v Lj,končnoooooooo sonce...jupi.Po celem tednuuser posted image ,upam,da bo vreme kaj bolje....

nicolina
,ti delaš v šolstvu,tk k jst...a ta mesec dobimo regres??Močno upam....user posted image

Ta denar kar gre,včeraj sem sam v DM-u pustila 60evrov,za Tajeve stvari(pleničke,robčke,šampon
itd............).......

tintinuser posted image user posted image ,ja,ta prašičja gripa....no,vsak let ima,kksno novo ime,po novi živali,eh kr nekej....

Ja,Gb,nč ne vem,sami čudni so tle okol,ne vem kdaj me bo srečala čakala...hehe...sm vzadnč peljala Taja h dežurnemu zdravniku,zarad vnetih oči,je bil tok en lep pa prijazen zdravnik,sm kr mal pozabla,kaj morm rečt......hihi.....
Uglavnem hočem rečt,da trenutno nč pametnga............

Joj,zdj pa grem za likalnik,lep dan!!!!!!!!!!

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
1.5.2009 8:30:38   
tintin
Tanayya, Next pošilja v slovenijo, poštnina je 5 evr. Moraš pa imet kreditno k. (mastercard ali visa).

http://www.nextdirectory.eu/

Nisem še naročala, ampak sem na RR zasledila, da jih veliko naroča in so zadovoljne.

Jaz imam iz Next-a kar nekaj stvari, še iz časov mojih izletkov v London (letos tudi upam na enega, jeseni!!!) in so mi ful fajn. Tudi Vasja ima nekaj stvari iz Nexta, ampak sem jih kupila second hand...od ene forumovke na forumu Mama. Ful fajn! Imajo krasne stvari, sploh za fantke user posted image

lp!

Neposredna povezava do sporočila: 1607
1.5.2009 9:17:04   
nicolina
Dobro jutro,
hvala za kavico Tanayya. user posted image
Ja, mislim da bomo dobili regres ta mesec, nam bo kar prav pršlo user posted image .
Ah boš že srečala pravega, nč se ne skiraj, taka ženska kot si ti, bo srečen vsak, če te bo dobil user posted image user posted image

GB, meni je tud prva všeč. user posted image  Pa enih par oblek zame.... so ful dobre na tej strani, če bi se za kaj odločila, a bi se lahko potem zmenle?user posted image

A pol je sonček v Lj, smo zmenjeni z enimi prijatli, pa bi šli mogoče v živalski vrt.

lep praznik vam želim... pa pa

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
1.5.2009 15:31:15   
mama11
Živel 1. maj!

Moja dva oba hrčkata po izletu na Rožnik, jaz pa za računalnikom. Ja, kaj naj rečem, očitno sem v najboljši formi user posted image

GB, meni je tudi prva oblekica najbolj všeč. Kaj pa čeveljčki?

Regres - kolikor jaz razumem, naj bi ga vsi v javni upravi dobili ob aprilski plači.

Tanayya, bom držala pesti, da ti ta pomlad prinese posebno darilo user posted image  user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
1.5.2009 15:32:21   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina
A pol je sonček v Lj, smo zmenjeni z enimi prijatli, pa bi šli mogoče v živalski vrt.

Sonce in na Rožniku 24 stopinj. Je pa ful, ful gužva v ZOO (vsaj, ko smo se mi okoli 11h peljali mimo).

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
1.5.2009 15:58:45   
GB
Dobr dan

Evo kosilo je kuhano  (mamo sirov burekuser posted image ) in sedaj cakam da se Tianna zbudi pa greva mal ven in potem po atija v sluzbo. Danes moram vplacati euro milion je znesek 89 milijonov funtovuser posted image user posted image user posted image user posted image . Ce bo kej dobitka vas vse nekam pelemuser posted image user posted image .

Mama11:za ceveljcke,obroc in spangice pa se  nisem se odlocila, oziroma nimam nobenih lepih se ogledanih. Ko bom kej pametnega nasla bom seveda prilimala.

NIcolina : ni problema, ce bo kej takega samo javi .

Sem vas mislila vprasat , ce kej poznate tiste samoporjavitvene tuse ali banje ( nevem tocno kako se rece) . Sem mislila se it mal "posoncat" pred krstom ,da nebom cist bela madona. Nekaj moram zrihtat,ker tiste kreme so za en drek se vsa flekasta .

No se grem zdej basat user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lep dan se naprej

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
1.5.2009 20:59:08   
tintin
aha, sem pozabila še Manci glede avtosedeža napisat...

meni je ful všeč tale

http://bob.webteh.com/si/recaro-otroski-avtosedezi/skupina-i-in-ii-iii-g80.shtml

ker je v bistvu od 9-36 in imaš nekaj časa otroka še lahko "opasanega" s pasovi od avtosedeža, vsi sedeži ki so od 15 kg dalje namreč teh pasov več nimajo (pripneš samo z avtomobilskimi pasovi) in to se mi zdi malo prešvoh.

No, ko bo vaše novo dete rabilo avtosedež, ki ga ima zdaj Maja, bo Maja nekaj manj kot 3 leta, mogoče bo že ready za sedež 15 kg + (čeprav so to sedeži, ki so bojda primerni od 3 l. naprej) in bo tudi kakšren koli 15+ okej.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
1.5.2009 21:10:55   
nemrak
user posted image user posted image ,
tintin, a za vso pošiljko je 5 eur poštnine pri Nextu, ne glede na količino oz. težo nakupljenega??

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
1.5.2009 22:23:53   
tintin
nemrak:hm, najbrž ja? Razen če res ful kupiš zna bit več, ampak nisem zasledila, da bi katera plačala več.

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
2.5.2009 14:39:48   
Tanayya29
Hojla,

Gb,jaz tist nč ne poznam,jst hodm v solarij...,sj če greš en parkrat v solarij,boš dobila barvo...

mama11,ti le uživaj za compom......zihr paše,pol spet ne bo časa...

No,naš prst in predal,se je končal tako,da smo včer pristal na urgenci......user posted image user posted image glih za prvi maj,in smo čakal k norci,so vsi mel prednost,k so bli full polomljeni al pa pijani na smrt....
Uglavnem ,doma imam junaka z povitim prstom,in noht so mu dol dali,najprej so misll ,da je zlomlenuser posted image ,smo mogl še slikatuser posted image ,no nasreč ni blo...je pa tam v mali operacijski took se drl,da so ga trije držal,pa ni šlo,user posted image ,no pol na konc je le šlo.....jst sm mojga not z njim poslala....
Jst sm pa vn čakala.......;((
Uglavnem,sam previjat hodva,jutr metelkova,pol pa njegova P.

No,zdj ma pa neke izpuščaje,pa me skrbi,da niso norice,so pa samo po riti,pa možno,da je samo od tega,ker je mel drisko?Ampak so podobni noricam....no,ne vem...?
Sm ga prej pustila stem namenom brez plenice,da se prelufta,pa se je pokakal in polulal v kot......

No,zdj pa grem...........lep dan!!!!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
3.5.2009 11:32:28   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29
No,zdj ma pa neke izpuščaje,pa me skrbi,da niso norice,so pa samo po riti,pa možno,da je samo od tega,ker je mel drisko?Ampak so podobni noricam....no,ne vem...?
Sm ga prej pustila stem namenom brez plenice,da se prelufta,pa se je pokakal in polulal v kot......

Božček brez nohtka. Moja pupa je tudi nekaj časa tulila po parkrat na dan, ker si je priprla prstke na predal, ampak k sreči ni bilo nič tako hudega. Zdaj je pa že nekaj časa mir... kaj hočeš, na napakah se najbolje naučijo.

Za norice ti ful ne znam svetovat, ker še nimamo izkušenj, ampak po moje bi se prej pojavile po trupu kot po ritki. Možno, da je od driske.

A kar kot ti je spedenal user posted image . Pupa mi je enkrat pobegnila s kahlice, se ukajlala med steno in pralni stroj in polulala. Potem pa stala v lužici in me gledala kot majhen kužek. Sem skoraj dol padla od smeha. Komaj sem se zadržala in jo okregala, da ne bi slučajno mislila, da je lulanje po tleh sprejemljivo.

Danes imam pa eno veliko pavzo - user posted image  in pupa sta se odpeljala tasta in taščo obiskat v toplice, jaz sem si pa izgovorila, da bom sama doma. Saj ne, da planiram kakšen hud počitek, ful dela se mi je nabralo, ki bi ga rada opravila pred odhodom v porodnišnico, pa sem časovno ful omejena, kadar je pupa doma (se raje igram in sprehajam z njo, kot da bi pospravljala, tisti 2 uri, ko spi, pa sem vezana na tišja opravila). Ena omara je že pospravljena, pa imam še 4-5 ur user posted image  časa. Sledi kuhinja, praznjenje kartic za fotoaparat, zlaganje fotk v album, pospravljanje papirjev za novogradnjo, itd... pa seveda malo surfanja po internetu. Majčice so ful naspidirane, jih sploh ne dohajam z branjem... nimam pojma, ali smo bile tudi me tako klepetave user posted image  Ampak po moje si to lahko privoščiš dokler pričakuješ prvega user posted image , potem pa vedno manj in manj.

Lepo nedeljo.

Neposredna povezava do sporočila: 1616
3.5.2009 20:18:47   
sonchek
hoj..
evo mene čist na hitrco..
smo iz krajšega dopusta, smo mal združili počitnice in obveznosti in se podali na štajersko v toplice, pa na birmo...
Zdej smo pa doma z goro cunj, ki nas kr sledi in nikakor nočejo zgint..hmmmmm
user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

user posted image  a pa je normalno da otrok med dajanjem fizioloske v nos tuli kot zival??

se bo navadu,če boš to redno počela...;))

tulenje...pr naši je o standard vsak večer, ko pucamo nos...pa to delamo redno, pa še vedno tuli kot bi jo iz kože dejali...
pa smo res vse probral..tudi sterimar..ni šans...user posted image

nicolina..pridni 100 na uro..user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: sonchek
Dopust...gremo od 21.6. za 10 dni na Cres v Bučanje...user posted image user posted image user posted image
komaj čakam....

mI TUT GREMO NA cRES, SAM DRUGA POLOVICA AVGUSTA IN V mIHOLAŠČICO AL NEKI TAZGA. sPLOH NE POZNAM, UPAM, DA BO OK.
ups, vlke črke

mal sem zajeb...Bučanje so na Lošinju....hahahahahaa..me daje nosečniška zmedenost..hihihiuser posted image

tko zdej pa grem mal pred tv...ker sem čist zmučena..jutri vas pa berem naprej...

Aja GB..men je pa druga hudaaaaaaaaaaaaaa :)))

nočko

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 1617
3.5.2009 21:07:37   
nicolina
Čer,
evo praznik in počitnice so mimo, imeli smo se fajn, se potepali, v petek smo bli v živalskem vrtu, je bla res gužva, ampak Tin je ful užival...od vsega so ga najbolj zanimali prašički...ja kaj čmo, kmečko dete user posted image user posted image

Včeraj sva šla z mojim na en pohod, Tin se je čuval pri babici, sem mislila, da nimam nič kondicije, pa je kar fino šlo, me danes nič noge ne bolijouser posted image .

Danes smo bolj počivali, šli na sladoled,se crkljali.

Tanayya, ja bogi Taj, pa vidva imata skos kaj. user posted image  A tako ti je zagodel, kar v kot se je pokakal...user posted image user posted image

Mama11, upam da si uživala danes in vse splanirano naredila user posted image .

Sonchek, dobrodošli nazaj...lepo da ste uživali. user posted image

Scubo pogrešam, se že dolgo ni javila....

Grem si še nekaj naredit za službo, pol pa spančkat...NOČKO

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
4.5.2009 9:08:25   
mklks
hej hej!

pa je konec praznikov:)

pri nas nič novega, ema se je malo prehladila, pa se že izboljšuje stanje tko da...filamo s fiziološko:)

GB....meni je tudi druga ful huda:)

za praznike nismo šli nikamor, ker je bila povsod taka gužva in se mi res ni dalo po cestah vlečt po polžje tko da...pa drugič:)

no, se kasneje kaj oglasim, imam stranke pa letim:)

aja, a ima katera tist planinski nahrbtnik za prenašanje otroka? malo sem se pozanimala, nekdo prodaja enega rabljenega, pa bi ga zelo kupila, ker pri nas ogromno hodimo po hribih, pa ne vem kako je funkcionalen??

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
4.5.2009 9:43:03   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

Čer,
evo praznik in počitnice so mimo, imeli smo se fajn, se potepali, v petek smo bli v živalskem vrtu, je bla res gužva, ampak Tin je ful užival...od vsega so ga najbolj zanimali prašički...ja kaj čmo, kmečko dete user posted image user posted image

Mi smo bili tudi v ZOO v petek, morda smo se pa celo kje srečaliuser posted image . Prišli smo pa okrog 13ih- kaj pa vi?

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
4.5.2009 10:24:41   
Mamathea
Pozdravček

No pa je spet minilo kar preveč časa, odkar se nisem javila, ampak prebrala sem pa vse za nazaj in sem kr ponosna nase. Mklks ne se sekirat zaradi službe, sej bo, nekaj se bo našlo, prav kmalu, saj veš, za vsakim dežkom posije sonček.
Tanayya tudi mi smo bili zadnje čase veliko okoli zdravnikov, saj je tudi naš malček, palček skoz nekaj bolehal. Imel je vnete učke, pa potem se mu je začelo na polno cedit iz noska (zelen gnojček), pa kašljal je ful, pa vročina 40,5.... skratka na Metelkovi so bili ful prijazni, so mu vzeli kri in je imel CRP-ja klar več kot 160, mene je skoraj kap, saj to je res kazalo na neko hudo vnetje. Po premisleku dr. se je odločila za hiconcil in svečke proti zbijanju vročine (paracetamol) in mali je kr kmalu prišel k sebi. Vmes je še mene enaka zadeva popokala in sem tudi dobila antibiotik, amoksiklav 1000, pa me je blo ful strah ga jemat zarad nosečnosti, pa so mi v porodnišnici zatrdili, da naj ga kr mirno pojem. No oba z malčkom sva pojedla antibiotike, ampak kašljava pa še sedaj kot pri norcih:))))) Upam, da bo kmalu bolje.
Vmes smo bili malo tudi na slovenski obali in bilo je super lepo, pa mal na Koroškem, kjer smo se cartali pri babici in dediju..... Pestro in zanimivo.
Za novega dojenčka počasi perem in likam cunjice in ugotavljam, da prav veliko pa tudi ne bo prišlo v poštev od prvega pikca, saj je čisto drugi letni čas in predebeli plišasti pajacki sedaj odpadejo.... tako da bo treba mal še v nakupe....
Moje počutje je sicer super, včasih pa se mi zdi, da vem, kako se čuti nasedli kit v morju;))))) No ja pa sej vse to spada zraven.
Glede oblačenja js našega pikca oblačim v kratki body pa tanko majčko čez, pa tanjše hlačke spodaj in jaknca za vsak primer, če veter potegne, pa kapica.... pa zadnje čase so naš nujni pripomoček sončna očalca, zaradi pogostega vnetja učk, najbrž ga draži ta presneti cvetni prah in mu očalca res super pomagajo.
Kahlice še ne uvajamo prav pogosto, ker nima smisla, se samo premika sem in tja na njej..... Dudke še nismo ukinili in tudi ne vidim smisla, zakaj bi mu jo na sili vzeli, sploh zdaj, ko prihaja novi član-ica.
Spanje je pri nas še vedno prava uganka, kakšno noč je tako, drugo spet drugače.... Navajam ga na to, da gre zvečer spat z atijem, že zaradi prihoda nove bebice... Kakšen večer prav pridno zaspančka, seveda se ponoči zbudi in mu da ai za pit vodo.... kakšen večer pa je pravi obup, tuli  kt pri norcih in meni se kr srce para, potem pa tuli vse dokler jaz ne pridem noter (v spalnico, mali namreč spi celo noč pri atiju na francoski postelji), jaz pa v dnevni sobi, saj mi je na kavču veliko boljše spati kot na postelji, saj lahko naslonim svoj težek hrbet na stranico... Pa itak meni nosečniški hormončki ne dajo spati, zato je tudi bolje, da sem ločena od malega, ker tako ga vsej ne zbudim s premikajem sem in tja....
Tudi pri nas se pogosto zgodijo napadi histerije pri malemu pikcu, sploh zadnje čese, ko zahteva samo mene, se mi zdi, da se ful zaveda, da bo prišel dojenček in ful je jezen, ker ga pač s tem velikim trebuhom ne dvignem vedno v naročje in ne nsoim naokoli, čeprav ga po mojem mnenju kr dosti dvigujem in nosim, ampak on bi še več.
Aja še eno vprašanje, oz. prošnja, če ima kateri pikice od mercatorja in jih ne zbira se zelo toplo priporočam, potrebujem jih za taščo, ki bi si rada kupila tisto dormeo oddejo, pa kaj js vem kaj še, v glavnem če jih ima katera odveč bom zelo, zelo vesela.
Lep in krasen dan želim vsem, bodite super fajn in lepo se cartajte.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
4.5.2009 11:10:35   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: Mamathea

Aja še eno vprašanje, oz. prošnja, če ima kateri pikice od mercatorja in jih ne zbira se zelo toplo priporočam, potrebujem jih za taščo, ki bi si rada kupila tisto dormeo oddejo, pa kaj js vem kaj še, v glavnem če jih ima katera odveč bom zelo, zelo vesela.

Pošlji mi na ZS svoj naslov pa ti jih bom nekaj poslala...nekaj malega naj bi jih imela v denarnici, ne vem pa točno koliko, saj sem danes na žalost pozabila denarnico doma. Ti jih lahko jutri pošljem po pošti.

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
4.5.2009 17:33:44   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: manca

IZVIRNO SPOROČILO: Mamathea

Pošlji mi na ZS svoj naslov pa ti jih bom nekaj poslala...nekaj malega naj bi jih imela v denarnici, ne vem pa točno koliko, saj sem danes na žalost pozabila denarnico doma. Ti jih lahko jutri pošljem po pošti.

Tudi jaz ti jih lahko odstopim - javi naslov na ZS.

Danes smo imeli družinski izlet na Bled - k zobarju. Sem ful zadovoljna, da sem to odpravila in imam zdaj pol leta spet mirno vest. Sicer sem pa kar utrujena. Tele dolge vožnje niso več zame.

Mamathea - tudi jaz sem ugotovila, da marsikaj od pupe pri novi pridobitvi ne bo prišlo v poštev, ampak v glavnem pri cifri 74 - poletnih cunjah. Za novorojenčka pa mislim, da bodo bodyji z dolgimi rokavi še kar prišli v poštev. No, odvisno od tega, kakšen bo letošnji junij. Pajacki pa - ja, bolj malo uporabni.

Šibam, imam še nekaj opravkov

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
4.5.2009 17:34:00   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: mklks
aja, a ima katera tist planinski nahrbtnik za prenašanje otroka? malo sem se pozanimala, nekdo prodaja enega rabljenega, pa bi ga zelo kupila, ker pri nas ogromno hodimo po hribih, pa ne vem kako je funkcionalen??

user posted image user posted image , mi imamo Deuterja III in ga kar nucamo. Super stvar, vaga cca. 3 kg, ima pa dovolj prostora, da spraviš notri vse, kar rabiš za otroka (previjanje, preoblačenje) in malico. Dober naj bi bil tudi Vaude.

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
5.5.2009 9:40:16   
Mamathea
IZVIRNO SPOROČILO: mklks

Tudi mi imamo planinski nahrbtnik Vaude in je res super, se ful fajn obnese, naš malček pa zelo uživa, ko ga nosimo naokoli. Meni je sicer trenutno to onemogočeno, ker je pretežko za moj nosečniški buši, ati in dedi pa se pogosto poslužujeta tega nahrbtnika in je res super. Pa tale Vaude je bil prejšnji teden, če sene motim v akciji v Tušu, nekje okoli 139 eur, če pa imaš slučajno planinsko izkaznico dobiš v trgovini Promontana (tukaj je tudi njihov link http://www.promontana.si/spletna-trgovina/izdelek/986/jolly_light_nahrbtnik_za_otroka/) 10 % popusta, če pa ti kdo posodi vdoniško planinosko izkaznico pa imaš 20% popusta, to se pa že splača.

Drugače pa smo mi kr ok, malo me še muči kašelj in malega pikca tudi ampak bomo preživeli.

Lep dan želim vsem.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......