mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: manca Glede na to, da sem v službi, pa da ni strank imam danes precej časa in že malo razmišljam o naslednjem avtosedežu. Namreč drugo leto bomo rabili kupiti novega v katerega bomo dali Majo, dojenček bo pa po lupinci šel v zdajšnjega Majinega. Pa me zanima, kateri avtosedež od 15kg naprej priporočate? Ker sem namreč mislila malo spremljati cene in če bo kje kakšna ugodna se bom kar spravila v nakup. Kaj pa naročanje na spletu iz tujine-preko katerih strani se splača naročati? Ja, je meni tudi že dalo mislit. Sicer je Tobi mislim da do 18 kg, pa ne vem, če bomo čez eno leto že tam, ampak glede na to, da bo nova pridobitev pri cca. enem letu prevelika za lupinico, bo Tamara dobila novega. Ampak nisem še čisto nič gledala tako da ti ne znam svetovati. Verjetno se bom temu vprašanju resno posvetila šele naslednjo pomlad. Dotlej bo na trgu tudi že kaj novega. Sicer pa tudi pri nas kupujemo fiziološko na veliko - ponavadi pol litra, v lekarni sem pa kupila eno manjšo flaško, po moje ima kakšnih pol deci in jo prelivam tja noter. Tiste Nivea flaške so sicer za novorojenčka super, ker imajo tak majhen nastavek za v nosek, ampak so pa primerjalno gledano ful drage... pa pri nas bi šla ena na dan gotovo. Pa čestitke za 4. obletnico poroke. Praznujta kar se da lepo (saj vreme je ravno pravšnje za crkljanje). Ja, s kresovanjem danes verjetno ne bo nič, jo bomo pa jutri dopoldne mahnili na Rožnik. Mklks, če bo lepo vreme ti tudi jaz priporočam ZOO, samo bo jutri res najbrž gužva, vsaj na parkingu, ker bo dopoldne naval na Rožnik. Če hočeš malo več miru jaz priporočam Bistro (od Vrhnike malo naprej), naša tam ful rada hrani račke - imajo krasen vrt z lokalčkom in ribnikom. Muzeja pa že nekaj časa nisem obiskala, ampak mislim, da je za naše malčke še malo zgodaj, čez par let jim bo pa zanimiv. GB, tole glede službe je pa zanimivo - ali to pomeni, da gre za prve znake konca recesije. Jaz sem že tako sita govora o recesiji, še bolj pa, da gre vsaj ena firma v stečaj vsakič, ko prižgem poročila. Še dobro, da se je pupi prebava uredila brez zdravniške pomoči. Poročaj o obleki za krst. Jaz sem načeloma za oblekice, ki so še potem uporabne; šparovna, ni kaj Še kaj o pupi - zgovorna je 100 na uro, razumemo pa bolj malo . Rožici je ful dolgo rekla šiši - ker ima lutko od Fifi in f ne zna izgovoriti, potem so bile pa vse rože šiši. No, zdaj je spremenila in roži reče oja. Sicer pa je mala papiga. Včeraj sva se peljali mimo bagerja in mi je potem še 10 min v avtu najedala - baga, baga, baga. Pa če vidi traktor je celo sr****, potem poslušamo pa aka, aka, aka. Tovornjak je ak, kombi je bobi, avto je apa. Skratka, očitno bo bolj tehnični tip . Tanayya, točno, tista fiziološka je Sterimar. Mater imam luknje v glavi.... Nicolina , ful ste pridni. Koliko kvadratov boste pa pridobili?
|