|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2007
10.1.2009 22:59:08   
Dajica
ne ne, nc ne bo...vsaj ne se....user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
10.1.2009 23:21:44   
barika
Potem pa ene vitaminske tablete, multivitamin, Q10 ...

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
11.1.2009 8:26:37   
GB
Dobro jutro vsem skupaj. No ker sem prva to jutro tukaj vas castim eno kavico user posted image user posted image , da pridete cim prej k sebi. Sem danes mal prej ustala , da v miru popijem kavo , ker sicer jo Tianna zlije ali pa jo moram piti stoje .
No naj vam povem ,da je Tianna naredila par samstojnih korakov. Sva bila z mojim cist trda ko sva jo gledala. Je bila prav posrecena in ko je sla na rito se je zacela smejat user posted image user posted image user posted image user posted image . Ugotovila sva ,da jo ne smeva gledati in potem se spusti ,ce jo pa opazujeva se pa noce premakniti. Par dni nazaj se je odpuzala na hodnik in naenkrat nastane tisina - sem vedla da nekaj ni v redu letim na hodnik in Tianne nikjer. JO klicem nje ni . Je baraba mala sla na stopnice in prilezla na pol . Me je skori kap zadela. Moram zdej kupit ograjco in jo namontirati na stopnice , sicer bo skoz gor lezla.

Mama : imam par predlogov : Lana , Denaja, Gloria , Ela

No punce upam ,da bomo v novem letu bolj cvekale tukaj gor in da nebo vec takega zatisja. No vsem zelim lep preostanek vikend in cim manj stresov jutri v sluzbi .

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
11.1.2009 11:02:27   
nicolina
Dobro jutro,
jaz imam še enega bolnika in to velikega....user posted image user posted image , je zakuhal z vročino in ponoči je imel skoraj 40, sem preoblačla posteljnino, mu pomagala pižamo sleč, ma kaj so ti deci bogi... user posted image user posted image  No, pol je pa še Tin celo noč kaljal, pa nosek ima čist zabasan... tko da imamo pestro, sem kot cunja. Upam, da samo jaz še ne zbolim.

Scuba user posted image user posted image  za v šoping, jaz sem bila v petek v Cityu, sem kupla sm dvoje hlače, Tinu bodije in mojmu eno majčko, nisem nč pametnega našla. Uživajte danes user posted image

Tianna user posted image user posted image  za prve korake, kje smo še mi od hoje, Tin se ful boji, ma bo že.

Dajica, ja test naredi...user posted image user posted image

Dejte čvekice mal več se oglaste, drugač bomo izumrle....user posted image user posted image

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
11.1.2009 11:27:19   
mama11
Saj bi se večkrat oglasila, ampak to je kot kakšna spirala - manj kot se piše, na manj je za odpisat, vprašanj imamo pa vedno manj in manj, se vidi, da smo že skoraj v vsem izverzirane.

Pri pupi nič novega, razen da še vedno teče in teče iz noska. Sem že rekla, da se moram naslednje leto malo zorganizirat in poiskat kraj, kjer se da (mislim, da ni kakšne industrije ali hudega prometa) nabrat kamilice, da si jih posušim zalogo. Ugotovila sem namreč, da ji je ful pomagalo, ko sem ji pred spanjem dala v sobico vrele kamilice - para ji je pomagala vse prepucat, vključno z učki.

Zadnje čase so noči spet super prespane, zato ti ne znam svetovati Dajica, vsak otrok je poglavje zase, vključno s spanjem. Nekateri spijo skoraj od rojstva cele noči, starši drugih pa imajo prvo prespano noč šele pri 2-3 letih. Slaba tolažba pa je, da ti do takrat, ko je treba v šolo, vsi spijo, jih pa moraš matrat z jutranjim zbujanjem.... Poskusi kakšne nove trike - obrni ji posteljico za 90 stopinj ali jo prestavi na drug konec sobe in nekaj dni vztrajaj. Če je problem duda, ji jih daj več v posteljico pred spanjem, pa se jih bo sama naučila poiskat. Poskusi s spalno vrečo. Uvedi ninico. Malo toplega mleka pred spanjem. Masaža s kakšno lavandino kremo pred spanjem. Če se zbuja v joku, kaj slabega sanja, ali pa ji kaj manjka. Mi je ful težko verjet, da ti pikci in pikice že tako živo sanjajo, ampak mora biti kaj na tem, ker sem že parkrat ugotovila, da pupa med spanjem govori user posted image

Upam, da se bo s povrnjenim zdravjem tudi okus za hrano povrnil - včeraj je po dolgem času spet brez hudih protestov pojedla celo skledico zelenjavne juhe... sicer je morala zraven imeti skorjo kruha, ampak uspelo je pa vseeno. Od govora zna zdaj oponašati tudi račko, pa banani reče nana in jo ful rada je.

Druge novosti - jih niti nimam. Druga pupika okoli 10h dopoldne živahno brca, pa danes me je ene parkrat ob 6h zjutraj zašutirala - najbrž zato, ker sem hrčkala na hrbtu.

Takole, toliko od nas. Zdaj si grem pa risat sanjsko kuhinjo.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
11.1.2009 12:08:29   
mama11
No, pa sem se spomnila enega vprašanja, ki me že nekaj časa daje - ali je vašim že zarasla mečava (fontanela ali kako se ji že reče) na glavi? Moja ima še vedno za cca 1 prst široko mečavo, pa me zanima, kdaj naj bi to izginilo. Imam pa tudi malo slabe vesti, ker mi je začetek novembra zmanjkalo AD3 kapljic in ji jih potem kak mesec in pol nisem dajala, dokler nisem šla k P po nov recept....

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
11.1.2009 14:29:45   
DEBELUŠKA30
Pozdravljene damice,
no pa sem le utegnila, da se malo javim, najprej bi se zahvalila NICOLINI, za informacije, ki mi jih je posredovala user posted image ! In GRUŠKI za številko!
No pri nas pa je takole; mož user posted image je bil operiran in ni še ravno najbolje, gre pa konec meseca v Dolenjske toplice in po  vseh teh terapijah, pa naj bi bilo bolje, bomo videli.
E1 je pridna v šoli user posted image user posted image user posted image !
E2, pa je pri 12,5 mesecih shodila user posted image user posted image user posted image , smo bili fullll presenečeni, imamo pa še vedno samo 6 zob user posted image user posted image user posted image !
Jaz pa sem ravno na bolniški in sicer od četrtka user posted image , ma sem tud fulll nekaj "virozna" user posted image ! Naj povem, da sem si dala Mireno vstavit, in sicer že v začetku decembra, pa še vedno po malem krvavim user posted image user posted image user posted image user posted image , to je baje normalno, a ma katera izkušnje s tole Mireno? Kako je bilo pa pri vas?

Hvala vsem za novoletne čestitke.

Bolančkom pa user posted image user posted image user posted image user posted image , da se čim prej pozdravijo.
Sem pa slišala, da je tudi nekaj že user posted image user posted image user posted image , vsem ČESTITAMuser posted image user posted image user posted image user posted image !

Se še oglasim user posted image

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
11.1.2009 17:43:45   
naraščaj
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica
Kdaj bo pupika prespala celo noc, da se se jaz naspim pa spocijem?? A katera ve? user posted image
Joj, Dajica to pa tut mene zanima. Ker mi imamo zadnj i teden spet noro. Moj pred polnočjo ne uspe prit spat, ker itak dežura pri T, pol pa mogoč urco do dme spi pa ponovi vajo, pa dretje, ... pa pride k nama, pa se premetava pa plazi pomen, pa rita in rogovoli, da je za pop.....

Kaja,  user posted image user posted image user posted image  za lulanje v kahlico. Naši še ni nč ratal. Je pa babi rekla, da ko gre gor ful prtiska (se napravla). he tko posrečena.
IZVIRNO SPOROČILO: barika

hm Dajica ...naredi test nosečnosti user posted image
Sem tut jst misla to napisat, sam ker si prej jamrala o nespanju, čist vem kak to zgleda, ker sem tut jst čista koma pa moj tut. tko, da .....

Scuba, super za shooping.
Jaz bi tut šla, sam se mi kr ne da še popldne tam bluzit.

Včer smo šli na Koroški k svakinji še mal za praznke voščit. T je bla tam ful pridna sam v avtu, ga pa ful serje.

nicolina, upam, da se hit vsi pozdravte

Tianna user posted image user posted image  za prve korake

Šibam t se je zbudla

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
11.1.2009 19:47:32   
potepinka
Čer

No Mark že spi od 18.30,se je že enkrat zbudil ,je danes spal samo od 10-11.30,potem pa več ni hotel in je bil od 17 prava driska.user posted image .Mah mi tudi ne spimo ponoči vsako noč se zbudi ob 2h-3h  in bedi 1-1,5 ure.Pa mu dam mleko in ga spije,zaspi še vedno samo na rokah skratka vse štirke so mu že ven plilezle tak da nimam pojma kdaj bomo prespali celo noč.Sem že probala zvečer ga dat spat ob 20ali21 pa ni nič boljša noč.Po navadi zaspi od 19-19,30.

Marka vsak večer pred kopanje  dam na kahlico in se vsak dan polula.Čez dan ga pa še ne mislim gnjavit pred poletjem.

Scuba-user posted image user posted image za nakup
Tianna-za prve korake
Debeluška-no končno da si se mal oglasila,E2 super za hojo,možu pa želim čimprejšnje okrevanje
vsem bolančkom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mark zaenkrat je zdrav(trkam)je pa hči bolna viroza,upam da se je ne nalezemo še ostali

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
11.1.2009 19:56:55   
Mishika
IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: Dajica
Kdaj bo pupika prespala celo noc, da se se jaz naspim pa spocijem?? A katera ve? user posted image
Joj, Dajica to pa tut mene zanima. Ker mi imamo zadnj i teden spet noro. Moj pred polnočjo ne uspe prit spat, ker itak dežura pri T, pol pa mogoč urco do dme spi pa ponovi vajo, pa dretje, ... pa pride k nama, pa se premetava pa plazi pomen, pa rita in rogovoli, da je za pop.....

Kaja,  user posted image user posted image user posted image  za lulanje v kahlico. Naši še ni nč ratal. Je pa babi rekla, da ko gre gor ful prtiska (se napravla). he tko posrečena.

Kot da bi opisovala mojga otroka, zaspi okol  9.30 pa spi do cca 1-2h, takrat ga moram ene 5 min božat pa tapkat pa zaspi, ob 3 je pa cirkus - ne pa ne zaspat, ne pomaga nič, ne paše mu nikjer - ne v rokah, ne pri naju, v svoji postli se pa dere da groza. Tko da traja tam nekje od 1-2 ure da zaspi nazaj. Tud midva se ne spravma spat pred 11 zihr ne, jaz sem že obupana. Dans je bla polna luna in ga je sral rekordne 3 ure 3-6huser posted image user posted image .

mama11 kolkor jaz vem je baje fajn da se ne mečava prehitro zaraste. Od daljne sesrične sinu se je zarasla pred 1 letom pa kao ni blo ok in so ga dal na neke preiskave. Tko da ne skrb. Pa super za brcike, noro dober občutek kajne user posted image , no dokler ne zadane rebrce al pa mehurja user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
11.1.2009 19:59:48   
Mishika
potepinka  vi mate pa podobne budnice kot mi, sem kr mal "vesela" da nismo edini, ker sem že orng obupana.
Tud pri nas rineta še spodnji trojki, sa greta zelooooo počas, tud zgornji sta bli počasni pa najbolj sta ga mučli od vseh. Se pa tolažim da ko prebodeta nam ostanejo le še petke user posted image

(odgovor članu Mishika)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
11.1.2009 20:48:56   
Ilije
Ojla!

Ja se strinjam mama, da je vse manj in manj vprašanj. Glede mečave ti sicer ne znam nič pametnega povedat, Ajdi se namreč ne pozna kaj dosti, samo mislim, da še ni v celoti zaraščenauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30
imamo pa še vedno samo 6 zob user posted image user posted image user posted image !

Mi tudi in to od septembra... Sem mislila že 14 dni nazaj, da ji bode ven zgornja desna trojka ali štirka (ne vem točno) pa še vedno nič od tega... pa bodo že, ker kot kaže jih teh šest zadostuje za žvečenje, ker ful lepo je in to brez izjeme vse, ne glede na trdoto.

Uživajte jutri v službiuser posted image  

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
11.1.2009 23:20:51   
Dajica
Oj!
mama-hvala za nasvete, ampak mislim, da smo ze vse sprobali, kar si svetovala. Se zvecer skopa, oblece, gre povecerjat, umit zobke, potem pa spanje, ponavadi dudika v usta, pa ujckat na rokah, vcasih se kaj zapojemo.Pa dojenje je tudi se prisotno. Ce je sreca, hitro zaspi, ampak vcasih nagaja, v narocju trdno spi, ko jo damo v posteljico, se zbudi in zacne jokat, tako da ponovi vajo, spet na roke in pocasi nazaj v posteljico. Vcasih se zbudi ze po parih minutah in rabi ali samo dudiko ali pa jo je treba vzeti ven, poujckat in spet nazaj v posteljico. Ima v posteljici 2 dudi in vsaj eno vedno najde in si jo sama da v usta, vcasih tudi ce jo ima v ustih, ne pomaga, se zbudi in zajoka.
Vcasih jo potolazi, da jo vzamemo v narocje in poujckamo, vcasih se pa joce k pri norcih, se steguje nazaj, dviguje v narocju...Ampak vztrajam, saj vem da bo omagala slej ko prej in zaspala.
Mah, sej vem, da enkrat bo prisel tisti cas, ko bo lepo spanckala do jutra. Ampak priznam, da me vcasih kr fejst zivcno naredi...ja ja, sej vem, ona to cuti in zato se bolj joka.Zacaran krog. Ampak tolikokrat vstati sredi noci, ves neprespan, utrujen, zjutrj je treba kmlau vstati in v sluzbo.... Sem optimist in vem, da bo bolje.

Tudi pri Kaji se mecava na glavici se ni cisto zaprla, je se nekaj prostora, ji pa dajem kaplice res vsak dan. Je pa baje se cas za to, tko da ne se sekirat glede tega.

Lep zacetek tedna zelim in lahko noc

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
12.1.2009 8:43:02   
sonchek
hoj...
res se javljam bolj poredko..ampak se mi zdi da kr nimam kaj napisat....

IZVIRNO SPOROČILO: mama11

No, pa sem se spomnila enega vprašanja, ki me že nekaj časa daje - ali je vašim že zarasla mečava (fontanela ali kako se ji že reče) na glavi? Moja ima še vedno za cca 1 prst široko mečavo, pa me zanima, kdaj naj bi to izginilo. Imam pa tudi malo slabe vesti, ker mi je začetek novembra zmanjkalo AD3 kapljic in ji jih potem kak mesec in pol nisem dajala, dokler nisem šla k P po nov recept....

..tudi naši se še ni popolnoma zacelila...je pa baje čas do 2-let....

Ja vidim, da jih že kr nekaj dajete na kahlico..no mogoče bi tudi mi to poskusili..če bi slučajno šlo...user posted image
Kakšne ste pa kupili...? a čist navadne????

grem mal delat..ker že celo jutro v službi nisem čisto nič naredila..psttttttttttttttt
user posted image ...
aja..zdej grem najprej na kufe user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
12.1.2009 10:09:43   
mklks
čao!

se že tko dolgo nisem nič javla, da ste sigurno že čist pozabile kdo sem:):):)

ja najprej sicer z veliko zamudo pa vseeno iz srca SREČNO IN ZDRAVO V NOVEM LETU 2009!!!

pri nas skos samo letamo okol, ema je prehlajena že tri tedne....tud povohala ni vrtca, kaj šele da bi šla noter:)
je blo na začetki zlo grozno, ker ji je kar hropelo v prsih, ni se mogla skašljat tko da....zdej je sicer blo že velik bolj, ampak je pa včeraj ponoči spet zbruhala mende vse kar je pojedla tko da....ne vem kdaj bo konec vsega tega....prehladov in bolezniuser posted image user posted image
sem že tko zmatrana, ker se niti en dan ne naspim, ampak skos dežuram pri emi, jo držim za roko, pucam nosek itd......pa, za vsakim dežjem posije sonček:)

drugače je pa ema zelo zrastla...in AJTAK....IMAMO ŽE 11 ZOBKOV!!
zelo je dojemljiva, razume skoraj vse kar ji rečem, pomaga pri hišnih opravilih:) začela je kar tečt, tko da, včasih se prou bojim da se bo sam zvrnila na nos...ampak spet....vsaka šola nekej košta:)

začela je ponavljat besede, sicer zelo počasi, in poredko ampak začetek je pa le:)

sem se pa odločila, da bom počasi "zgubila" dudo...oz. jo bo kuža vzel ker joka:)
zadnji mesec je kar se dude tiče grozna, skos bi jo mela v ustih, kliče jo, išče, pa sploh ni potrebe, tko da, bom jo kar stran dala, preden se jo še bolj navadi kokar se je ni že:)

na kahlico sva tud že probale pa se je neki napenjala, da bo kao kakala, pa ni še nič pršlo ven, pa sej ma še čas:)

no, drugače  pa ČESTITKE VSEM NOVIM NOSEČKAM...DA BI BLI VSI ZDRAVI IN VESELI....!!!
sem ful vesela za vas.....

no, sej zdej ko spet delam, se bom probala mal pogostej oglasit, ker ko pridem domov nimam nobenega pravega časa več zase:)

aja, pa še neki morm povedat.....sicer se zdej čist pubertetniško sliši ampak tkooooo sem spet zaljubljenauser posted image user posted image user posted image .....sem mogla povedat...

jst sem tud na FB, vas bom kej poiskala pa si lahko še tam kej tipkamo:)

ajdi

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
12.1.2009 12:07:19   
ajtak
Hej, hoj!!

Mi smo koncno spet povezani s svetom (beri, delata nam telefon in internet).
Drugace smo ze en teden na novem naslovu in uzivamo! Kolegi nas zafrkavamo ce se kej iscemo k mamo zdej tok prostora user posted image .

Mirena- tud mene je kake 2-3 tedne matral, mal bolel pa mal kri... pol k sem pa glih hotla se jit mal pokazat je pa nehal. In zdej nimam tezav, pa bo kmalu eno leto kar jo mam.

Nc, za ob 1h grem v sluzbo pa mam se neki dela...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
12.1.2009 12:58:23   
DEBELUŠKA30
No jaz sem ravno od zdravnika in sem še vedno na bolniški, v četrtek pa v službo user posted image !

Ajtak, kolk časa približno pa si imela te krvave izcedke?

IZVIRNO SPOROČILO: mklks
aja, pa še neki morm povedat.....sicer se zdej čist pubertetniško sliši ampak tkooooo sem spet zaljubljenauser posted image user posted image user posted image .....sem mogla povedat...

Bravo user posted image user posted image user posted image , kolk je to lepooooooo........

Mklks, želim, da se čim prej pozdravite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Konec meseca pridem v Dolenjske toplice, a si ti kje blizu (saj si  Dolenjka?), pa bi se lahko kaj na kavi dobile?!

Zdaj grem pa mal pospravljat, pol pa ležat user posted image , po odredbi zdravnika user posted image

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
12.1.2009 16:04:45   
Mamathea
Pozdravček

Vidim, da nas je kr nekaj, ki imamo zaradi malčkov/malčic neprespane noči. Žal je tudi pri nas tako. Zbujanje na 2 uri in jokanje, kljub dudki, pa dojenje je ponoči še vedno na sporedu... Tako, da dajica in ostale "nespečnice" vas popolnoma razumem, da bi pasala kakšna prespana noč. Pa sej bo, tudi mi je bomo deležne. No jaz seveda ne tako zelo kmalu, saj se nam kamlu pridružuje novi član/ica in bodo noči spet svetle. Ta teden bomo opravili morfologijo za novo bebico in komaj čakam, da bi videla, kaj se tokrat skriva v trbuščku.
Glede kahlice imamo mi res super fajno, tako v obliki račke in ko pritisnemo na kljunček, račka "gagagaga", super lepa je res, mapak lulat in kakat noter nam pa še ne gre. Pa bo že počasi.
Grem zdj poskušat malčka mal uspavat, če bo uspelo.
Lep popoldan želim vsem, bolančkom pošiljam čimveč zdravja in pozitivne energije.
Lp

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

Neposredna povezava do sporočila: 1018
12.1.2009 17:31:36   
nicolina
Dan,
mene pa tako že cel dan zebe, upam samo da ne zbolim. user posted image  Tin je že skoraj, ok, dragi pa tudi...

Mama, nam se je mečava že zarasla in nam ni potrebno dajat več kapljic, da bi bilo zaradi tega kaj narobe pa prvič slišim user posted image user posted image , po moje je boljše, če prej, je pa zopet odvisno pri posamzeniku.

Debeluška, pocajtaj se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , konec meseca se pa vidimo....

mklks, lepo da si se oglasila, sej veš da te nismo pozable, uuuuu pa čestitke za zaljubljenost user posted image user posted image user posted image , kolk je to lepo slišat.

Mamathea, držim pestke za morfologijo user posted image .

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
12.1.2009 19:07:31   
Ilije
Ojla!

IZVIRNO SPOROČILO: sonchek
Ja vidim, da jih že kr nekaj dajete na kahlico..no mogoče bi tudi mi to poskusili..če bi slučajno šlo...user posted image
Kakšne ste pa kupili...? a čist navadne????

Mi imamo čist navadno... takšne z igrali se po moje ne obnesejo kaj dosti, ker je za moje pojme otroke preveč nerodno gor devat... tako ali tako je kahlica uporabna zelo kratek ča (spet moje mnenje), ker so okrog drugega leta že veliko bolj aktualni nastavki za na školjko. 

mklks... ma kako je to fajn prebrat, da je še kdo zaljubljenuser posted image  vse lepouser posted image

ajtak ... ste pa hitro nazaj v civilizacijiuser posted image

Lepo se imejte, grem namreč odložit malo štručko,ki mi je zaspala na rokah potem pa pred TV. LN

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
12.1.2009 20:20:04   
Dajica
Čer!
Najprej moram pokomentirat mklks... kok lepo, da si spet zaljubljena!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa se pomlad ni, kaj te sele caka.user posted image
nicolina-upam, da se nisi kaj nalezla od svojegauser posted image
mamathea in ostale+jaz- cimpreje prespane noci user posted image
debeluska- ooj, lepo da prides se sem user posted image

Kaja ze skor eno uro panca, pa drzim pesti, da bo vsaj nekaj ur skupaj prespala.

lp

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
12.1.2009 21:40:33   
tabi
čer

user posted image user posted image o čvekiceuser posted image

MKLKS user posted image za zaljubljenostuser posted image kolk je to lepo slišatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ajtak si končno v civilizacijiuser posted image user posted image user posted image

Bolančki pozdravite seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mečava se tudi pri naši še ni čist zarasla,ampak ma čas do 2leta

S kahlico bova me probale spomladi in to čist z osnovno opremouser posted image
Pri Nejcu sem začela pri letu,je bil ful zainterisiran pa ga je tut kmal minil in ni in ni hotel na kahlico pol sem pa pri 18mes.kupla nastavek za WC pa pručko je bilo pa tako zanimivo da je kar hitro začel hodit lulat.Tako da tut Nike ne bom preveč silla ko bo pripravljena pa bouser posted image .

No da ne bote imele sam ve nočne žurerje in žurerke imam tut jst enga tacga in to še pri 3letihuser posted image tamala pa spi kot bi ji dajali uspavalauser posted image ne vem če je imela do zdaj 5 žurerskih nočiuser posted image .

No drugač pa nič novega Nika je končno začela pomahat za adijo,pa ploska ko jo pohvališ pa prav bavo,bavouser posted image .Začela je delat po par korakov,ampak še ni čist sigurna,na sedežni naredi komot 5-6 korakov na tleh pa ne in ne,ampak sej bo tut to kmal osvojila a neuser posted image .Pri Niki v skupini razsajajo norice,ampak mi smo dali to že česuser posted image ,drugače pa smo za enkrat zdravi kot ribiceuser posted image (trkam,trkam)

Danes sem končno šla mal na razprodaje pogledat in to samauser posted image ,sicer me je moj skor pol s pogledom ubil ko sem tolk časa okol lutala pa še kr nekaj nabavila in to ZAMEuser posted image pa v sredo sem kočno naročena pri frizerki jeeeee spet bom rdečelaskauser posted image

zdej pa šibam pod tuš pa v mižule

NOČKO

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
12.1.2009 22:13:04   
Nana Liza
Pa da se še malo javim. Sej berem vsaj pa še kolikot toliko redno. user posted image

Še enkrat čestitke vsem nosečkam. Čedalje bolj ugotavljam, koliko je fajn, da se drugi dojenček rodi v začetku poletja, ker sploh ni panike za viruse. Drugi otroci so tako izpostavljeni virusom zaradi starejših. Tako da vsem čestitke k odlični izbiri letnega časa. user posted image

Spanje - Tudi pri nas se zbujamo še vsaj enkrat, spije flašo mleka in pade nazaj v komo spanja. user posted image    Če pa slučajno ne dobi mleka je pa tak jok, tako da zaradi čistega miru, sedaj pijemo mleko tudi ponoči. Pi ta veliki sem bila tako striktna, samo vodo čez noč. Zdej pa popuščam, samo da je mir. user posted image Ja, Tevž bo en razvajenček.  Je pa nekaj tednov nazaj imel tudi večkratno zbujanje, no končno so mu  potem prilezle na dan štirke. Tako da ima sedaj 11 zob. Ena štirka mu še manjka.

Na sankah preveč ne uživa, tako da kaj preveč dolgo ni zunaj. Enkrat na dan za pol ure je čist dovolj.

Fajn bodte! user posted image

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
13.1.2009 9:25:40   
mklks
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

IZVIRNO SPOROČILO: mklks

Bravo user posted image user posted image user posted image , kolk je to lepooooooo........

Mklks, želim, da se čim prej pozdravite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Konec meseca pridem v Dolenjske toplice, a si ti kje blizu (saj si  Dolenjka?), pa bi se lahko kaj na kavi dobile?!

DEBELUŠKA....ja komot se lahko dobiva na kavici, če se bo le ema do takrat pozdravla, jst sem drugač iz nm, pa imamo dolenjske toplice čisto blizu:)
sva na vezi a ne? :):)

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

Neposredna povezava do sporočila: 1024
13.1.2009 11:04:37   
ninocka
Dober dan,

sem vas prišla mal pozdravit user posted image

Mi smo OK, Ruben je sicer začel v nedeljo kašljat (tak suh kašelj), pa mamo zdaj čez noč vlažilec prižgan in je ful bolje. Je bil pa ful bogi čez vikend - v vrtcu so namreč nekam založili njegovega oslička in je bil ful žalosten cel vikend. Je skoz Evanu njegovo slončico nosil in mu jo dajal, pa nič ni pomagala nobena druga igračka, ki smo mu jo hoteli dati za tolažbo user posted image
Včeraj sem mela pregled, vse OK, naslednjič je že morfologija...uh, gre hitro, še mal pa bom rodila.
A sem vam povedala, da se novembra poročim? Z mojim sva se odločila, da se končno poročiva oz. da me končno naredi za pošteno žensko. Poročiva se pa lih na 14. obletnico.

mklks: super za frišno zaljubljenost user posted image user posted image  Tvoja pupika je pa prava čveka user posted image
tabi, a veš da je naša pikica na NS res ful skakala in se premikala.  Tamaladva sta bla pa bolj pri miru user posted image
kahlica - mi mamo navadno, ampak Evan je itak v stoje lulal v njo, pa tisto pucanje po kakanju mi je blo tud user posted image  Smo zato v roku 2 tednov prešalatali na WC in nastavek. Se pa Ruben čist vsak dan, ko se gremo umit, prime za banjo in polula user posted image   Ko sem ga dala pa na kahlo oz. na WC je bil pa ful jok, tko da naj kar raje na tla lula user posted image
spanje ponoči - mi bomo vejetno lih kakšen teden spali, pol bom pa rodila pa jovo na novo...sem se že sprijaznila, da naslednji 2 leti še ne spim...user posted image user posted image
ajtak, čestitke za novo stanovanje user posted image user posted image  prijetno, ljubeče in harmonično bivanje v njem vam želim
mecava - nimamo še zaprte, ampak kapljice pa pozabim dajat user posted image  Ko sem mela une avstrijske, sem mu vsak dan dala, te AD3  pa kar pozabljam...joj, sem grozna user posted image
zobki - še zmeraj samo 6, ampak ostre ko...me včasih kar mimgrede malo v prste vgrizne, ko mu dajam kaj za jest...in se mu zdi ful smešno, ko se pol derem AU, AU...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......