ninocka
|
Izabela vse najboljse za 2. rojstni dan!!! Sofija, tebi pa en poljubcek tja med angelcke! zirafca, cetitke Izabeli za kakanje!!! A sem te ze vprasala, a klicete Izabelo samo s polnim imenom al tud kaksno okrajsavo (Iza, Bela...)? Mi Rubna klicemo s polnim imenom, v vrtcu ga pa klicejo Rubi. Pa moji mu vcasih tko recejo in sem vidla, da se kar odziva na to ime Sonchek, ko bos ti narocevala iz nexta, mi PLS povej, ker jst moram se ene par stvari, ki jih niso meli zdaj na zalogi Jst sem za Evana vzela vse 4-5 let, za Rubna pa 2-3, kaksne majcke pa tudi 3-4. Za Liana sem pa kar 6-9 mesecev. Sem mu ze 1x narocila in so mu tiste stvari (sploh hlace), ki so bile do 3 mesecev ble ze pri 2 m prekratke. Tko da sem zdaj raje mal vecje, sej se da zavihat. So pa ful lustne cotke, pa fuuul mehke babe na porodniski, a bi se me kaj na kaksni kavici dobile al pa na sprehodu po ZOOju? barika, mi mamo tud ta tepih, se ful igrata na njemu manca, kje si...a ze dihas? tabi, cestitke za necaka tintin, pri nam mamo tudi to zeleznico, je ful OK. A ste kupila ta velik ali tamali set? Mi mamo velikega. Bom pa za Rubna narocila se enega gasilca od Bruderja, pa eno igrco od Trudija mam ze (Noetova barka - grajenje in lovenje ravnotezja), pa se v katalogu od Pikapolonice sem vidla en lusten gradbeni set, je se to v igri...aja, pa kaksne pravljice, pesmice. Pri nas zdej to ful poslusa, ko gresta spat. Jst sem pa Rubna prejsnji teden (torek) postrigla. Sem ga kar z masinco v 5 minutah, je pustil. MI je blo ful hudo, ko so tisti njegovi goldilocksi padali na tla Je pa tolk lusten zdej, pa kot en pobalincek, ful starejsi zgleda Govorno smo na istem kot prej, dodal je edino besedo Dan in pa Ne Drugace pa po stopnicah hodi, tako da se imenicno prestopa, pa slece si hlace sam, nogavicke in copatke, zdej si tud sam zeli narest kakav ali caj (vsut v mleko ali vodo). Pa ful je lepo zacel jest, iz vrtca pride nic popacan in ima lahko celo isto majcko 2x obleceno, hlace pa celo veckrat. Slincka pa noce vec met, je tako dretje, samo da ga vidi... Trma - uh, se je sposoben 1 uro dret zarad kaksne stvari, pa skoz se po tleh mece. Njegova vzgojiteljica pa pravi, da je v vrtcu najbolj priden Kolk cifro nosite oblekc? Mi smo zdaj na 92, kaksna stvar (predvsem hlace) se 86. Moram se to povedat, ko je bil zadnjic tko lusten pri mojih. Sestra je bla tud na bolniski in sva sla k njej na obisk. In je videl eno sliko, k jo majo moji v okvirju, smo slikani mi4 - tist dan, ko smo ga prinesli iz porodnisnice. In je hotel met sliko v roki, da je hledal ocija. POtem mata pa moja2 se eno njuno sliko in jo je drzal v roki in lupckal babi in dedija. Potem sva pa mogli se midve s setro ju lupckat he, he, zdej me pa zgecka, mi je sel z rokicami pod majcko in me zgecka