|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2007
15.10.2009 13:24:10   
manca
ninocka: mogoče bo pa jutri treba dihatuser posted image ...mi je tašča napovedala, da me bo jutri zagrabilo, glede na to, kako pridna sem že dva dni. No, pa da vidimo, če mi je datum usojen pa če delo kaj pomaga sprožit. Ker baje je teža že tam cca. 3400g, samo se ni čisto za zanašati na to cifro, glede na to, da ima drug ultrazvok in ginekologinji ravno meritve glede teže nekaj ne grejo preveč v glavo.

darilo za rd za Majo: imamo ga doma že od začetka septembra. Smo bili ravno v Pikapolonici in smo slučajno videli voziček za otročka vozit + zraven je še košara. In ker je bila cena za 50 % znižana bi bil greh, če ga nebi vzeliuser posted image ...tako smo dali zanj samo 32 eur. Tašča ji šiva za v košaro še kovterček + blazinico, da bo njenemu dojenčku notri udobnouser posted image . Maja je voziček sprobala že v trgovini, samo, da ga imamo pa doma, pa nima pojma. Ga je šel mož dan kasneje iskat v trgovino ( sem ga rezervirala), pa še skrila sem ga dobro in čaka na njen rojstni dan.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
15.10.2009 13:34:25   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

next - sem 2 dni nazaj narocila za 350 EUR stvari user posted image user posted image , vecinoma za Evana, ker je preratel vse hlace. 

katero številko si pa naročila..pa kok je velik evan?
pa zanima me v kokem času boš dobila..škoda k nisi prej povedala sem mislila jaz tud nekaj naročit..no sej verjetno še vedno bom user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
15.10.2009 13:36:37   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76

sonchek.....je pa ni..je bel, ampak ima roza napis in muciko goruser posted image

ja sej se mi je zdel..hvala vseen žirafa...user posted image
..pr nas se pa tudi sedaj rojevajo sami fantki...user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
15.10.2009 16:25:00   
tabi
na hitrouser posted image

Sonchek joj kolk je cortuser posted image Tilen,bi še kr kakega naštimalauser posted image zato ne delat luštovuser posted image

Ninočka za nov avto in srečno vožnjouser posted image

No jst sem pa sinoči postala tretjič tetkauser posted image je sestrica rodila sinčka Matica(3830g,55cm)in to 13dni pred PDP.Ampak so ga dali na intenzivno ker je tako močno stokal,za enkrat še ne vejo točno kaj točno ga muči,ampak verjetno ima take močne glavobole,ker se je malo pri iztisu zagozdiluser posted image upam da ne bo kej resnejšega.

Manca držim pestke da kaj kmalu stisneš svojo bebico k sebiuser posted image ,teža bo pa verjetno čez 3500guser posted image ker letos je leto težkotakegornikovuser posted image .

Zdej pa grem ker je Nikica prišla k men pa me cmoka,lupčka,stiska sam da bi bila mojauser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
15.10.2009 21:56:56   
zirafa76
pozdravček...

Kot prvo sem tudi jaz danes prižgala svečko.....kr solzice so prišle....user posted image ..naši angelčki...user posted image user posted image user posted image

No, zato je pri nas RD vedno z malim priokusom žalosti, vsaj pri meni, ampak Izabeli tega nikoli ne bom dala vedeti...je to njen dan in tako mora biti, ji bomo pa vsekakor povedali ko bo dovolj velika...

Kar se pa darila tiče..
moji domači so ji kupili kuhinjo z prippomočki, ker rada moje ponve okol nosi, midve greva pa jutri na najboljšo tortico v mestu..user posted image same...v nedeljo pa na RD moji sostanovalki v porodnišnici s katero sva postali prijateljici...sin je dan mlajši..ko pa pridemo v SLo, pa bomo naredili mini RD party..da bo imela vsaj nekaj malega....user posted image
Itak pa je še mala, tako da kasneje bodo ti RD imeli večji pomen.....takrat pa se bomo potrudili, letos brez atija pa je vse tako..osamljeno...user posted image ..da bi pa sama kaj delala tukaj na slovaškem za domače, pa mi ni najbolj no....user posted image ....

Manca...drži se, jaz pa imam že zate vse pripravljeno...user posted image

sem se zmenla tudi z mojo žlahtnico, da si malo izmenjava oblačila, ker ima sina in sedaj pol leta staro hčerko, jaz pa ravno obratno, no prihaja sin...tako da dobim nekaj modregauser posted image , ona pa pinki...pa bo...user posted image

in da SE ŠE POHVALIM TUDI TUKAJuser posted image ...

Izabela je namreč danes sploh prvič izjavila, da gre kakat, šla v kopalnico, pograbila kahlico in si jo nesla pred tv..si začela vlečit hlače dol, pa skozi je govorila kaka, pa jo slečem, se vsede in tam..obsedi in gleda tv...pa jo pridem pogledam in pravi -- sama kaka, pa ni bilo nič..no, naslednjič pridem, pa je že smrdelo nekajuser posted image ..in spet reče...sama kaka.....js sem skor padla na rit..nisem mogla verjeti.....in cela ponosna, jo objamem polubčkam in oh in sploh....in pol je hodla kot pav po stanovanju in govorila - sama kaka.....

Ampak ne morem verjeti, ker nisem kahlice nikoli uporabila še, nisva niti poiskušali, ker mi je pediatrinja rekla, da bo že sama nakazala in da ko bo suha čez noč, da je to že znak...pa jo nisem forsirala....ampak kar sama mi izjavi, da gre kakat in pograbi tisto kahlo......sem mogla kar mojega poklicat na ladjo...user posted image ..in je bil full vesel in ponosen...hehe

No, pa bomo zgleda kakali....user posted image user posted image

zdaj pa grem nočko...

papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
16.10.2009 7:47:50   
tintin
Žirafca, sem se včeraj spomnila nate in na tvojo Sofijouser posted image . Sem prižgala malo svečko še zanjo, pa za našega pikca, ki bi se moral rodit decembra 2006, pa se ni.....

Bravo Izabeli za kakanje!

Manca
kot sem rekla, sporoči če greš dihat...sicer pa si po vsem pospravljanju privošči še kakšen day off...malo počitka in razvajanja...

Tabi čestitke za nečaka!!

Jaz sem pa zelo utrujena danes, se vidi, da je petek.

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
16.10.2009 7:49:39   
tintin
Aja darila....Vasja bo dobil Lego Duplo železnico....je že tudi nekaj časa doma skrita, ker smo jo kupili v Toys-u ful znižano...mamica bom naredila tortico in mini zabavo.

Babicam in dedkom smo pa rekli kar za denar, ker bomo spomladi kupil nov avtosedež...

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
16.10.2009 7:50:10   
tintin
Aja pa Izabela od Žirafce...vse naj naj in vse lepo še naprej

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
16.10.2009 8:25:37   
zirafa76
DOBRO JUTRO

user posted image in košček user posted image Vam pošiljava jaz, Izabela in naša Sofijauser posted image .......točno pred dvemi leti sem umirala na stolu--beri od straha....user posted image ...

Tintin..Hvala...tudi tebi je verjetno bilo hudo pri srcu.....user posted image .......

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
16.10.2009 9:34:53   
barika
Jutro

Izabela, vse najboljše!!!

Žirafa,
a vi pa že kr sneguser posted image user posted image user posted image .

Ne morem verjet, da bo spet kmalu leto okoli, Martin se je komaj rodil, pa bo star že dve leti.
Midva sma se malo pogovarjala, da boma izkoristila prijetno s koristnim in mu boma kupila preprogo, ko je gor narisana cesta, ker je pri nas ful mrzlo. Drugače ga boma pa verjetno peljala na kak izlet (odvisno kok bo mrzlo) in na tortico.

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
16.10.2009 10:06:02   
manca
Izabela vse najboljše za tvoj rojstni dan user posted image . Kako hitro sta minili ti dve leti.

IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Manca
kot sem rekla, sporoči če greš dihat...sicer pa si po vsem pospravljanju privošči še kakšen day off...malo počitka in razvajanja...

Ko poletim proti Rimu ti sporočim na mobiteluser posted image
Danes imam res počitek ja, ampak skupaj z Majo. Ima od včeraj spet vročino, zdajle greva pa k pediatrinji na pregled da vidim kaj se spet dogaja. Ker ravno ko sva nehali z antibiotiki pa ona spet z vročino na plan. Sicer ji zdajle kaže samo 37, včeraj je bilo pa 38,6. Apetit hb ima, dobre volje je pa tudi še zaenkrat.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
16.10.2009 10:13:33   
ninocka
Izabela vse najboljse za 2. rojstni dan!!! Sofija, tebi pa en poljubcek tja med angelcke!

zirafca, cetitke Izabeli za kakanje!!! A sem te ze vprasala, a klicete Izabelo samo s polnim imenom al tud kaksno okrajsavo (Iza, Bela...)? Mi Rubna klicemo s polnim imenom, v vrtcu ga pa klicejo Rubi. Pa moji mu vcasih tko recejo in sem vidla, da se kar odziva na to ime user posted image

Sonchek, ko bos ti narocevala iz nexta, mi PLS povej, ker jst moram se ene par stvari, ki jih niso meli zdaj na zalogi user posted image Jst sem za Evana vzela vse 4-5 let, za Rubna pa 2-3, kaksne majcke pa tudi 3-4. Za Liana sem pa kar 6-9 mesecev. Sem mu ze 1x narocila in so mu tiste stvari (sploh hlace), ki so bile do 3 mesecev ble ze pri 2 m prekratke. Tko da sem zdaj raje mal vecje, sej se da zavihat. So pa ful lustne cotke, pa fuuul mehke user posted image user posted image

babe na porodniski, a bi se me kaj na kaksni kavici dobile al pa na sprehodu po ZOOju?
barika, mi mamo tud ta tepih, se ful igrata na njemu user posted image user posted image

manca, kje si...a ze dihas?
tabi, cestitke za necaka user posted image user posted image user posted image

tintin, pri nam mamo tudi to zeleznico, je ful OK. A ste kupila ta velik ali tamali set? Mi mamo velikega.

Bom pa za Rubna narocila se enega gasilca od Bruderja, pa eno igrco od Trudija mam ze (Noetova barka - grajenje in lovenje ravnotezja), pa se v katalogu od Pikapolonice sem vidla en lusten gradbeni set, je se to v igri...aja, pa kaksne pravljice, pesmice. Pri nas zdej to ful poslusa, ko gresta spat.

Jst sem pa Rubna prejsnji teden (torek) postrigla. Sem ga kar z masinco v 5 minutah, je pustil. MI je blo ful hudo, ko so tisti njegovi goldilocksi padali na tla user posted image user posted image Je pa tolk lusten zdej, pa kot en pobalincek, ful starejsi zgleda user posted image
Govorno smo na istem kot prej, dodal je edino besedo Dan in pa Ne user posted image Drugace pa po stopnicah hodi, tako da se imenicno prestopa, pa slece si hlace sam, nogavicke in copatke, zdej si tud sam zeli narest kakav ali caj (vsut v mleko ali vodo).
Pa ful je lepo zacel jest, iz vrtca pride nic popacan in ima lahko celo isto majcko 2x obleceno, hlace pa celo veckrat. Slincka pa noce vec met, je tako dretje, samo da ga vidi...
Trma - uh, se je sposoben 1 uro dret zarad kaksne stvari, pa skoz se po tleh mece. Njegova vzgojiteljica pa pravi, da je v vrtcu najbolj priden user posted image user posted image
Kolk cifro nosite oblekc? Mi smo zdaj na 92, kaksna stvar (predvsem hlace) se 86.

Moram se to povedat, ko je bil zadnjic tko lusten pri mojih. Sestra je bla tud na bolniski in sva sla k njej na obisk. In je videl eno sliko, k jo majo moji v okvirju, smo slikani mi4 - tist dan, ko smo ga prinesli iz porodnisnice. In je hotel met sliko v roki, da je hledal ocija. POtem mata pa moja2 se eno njuno sliko in jo je drzal v roki in lupckal babi in dedija. Potem sva pa mogli se midve s setro ju lupckat user posted image he, he, zdej me pa zgecka, mi je sel z rokicami pod majcko in me zgecka user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
16.10.2009 10:26:24   
barika
Ninočka, Martin nosi cote od št. 92 do 104 ... čist odvisno. Lego železnici imamo pa mi tudi...obe, pa se samo z vlakci igra, železnice so pa pospravljene, ker še ni interesa.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
17.10.2009 21:46:04   
ninocka
A se lahko pohvalim? Ruben je danes povedal svoj prvi stavek user posted image user posted image user posted image
Mi je ful smesno, ker ma lih 5 besed in iz tega spaca nekaj user posted image user posted image user posted image
Rekel je pa: Ana ta (prevod Liana daj tja - v lezalnik, ker sem ga mela v narocju in zraven je ful kazal na lezalnik) user posted image user posted image user posted image

A se to steje, da ze govorimo user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
18.10.2009 15:22:10   
sonchek

babe na porodniski, a bi se me kaj na kaksni kavici dobile al pa na sprehodu po ZOOju?

valda..sam da bo kakšen bl topel dan..tole zdej je za crknt mrzlo..user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
18.10.2009 15:27:07   
sonchek

Trma - uh, se je sposoben 1 uro dret zarad kaksne stvari, pa skoz se po tleh mece. Njegova vzgojiteljica pa pravi, da je v vrtcu najbolj priden user posted image user posted image

hahahaaa..pri nas je tudi tako nekako..takoooooooooooooo pridna punčka,  da je niii..doma pa mali hudiček..hmmmmmmmmm..kaj čmo!!!!user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
18.10.2009 18:36:19   
Tanayya29
Čao,

joj sem videla, da že dolgo nisem nič napisala...:)
Sploh ne vem, kje začet.

Izabela vse najboljše za RD.

Manca
,uff super, da v drugo ni pritiska,in ti ni treba ostat not. Pa še cimr ti ni treba prenšat...haha,a se spomnš v prvo?

Ninočka za RD,jaz nč ne vem kaj bi mu kupla,se pa bliža, ja.Moj nosi št. 86,pa 92.

Sonchek, kako ste lepi,zelouser posted image user posted image .

Ajtak, držim pesti...;)
Mama 11,joj, samo,da se je srečno končalo.Glede grizenja, pa se nikar ne sekiraj,to je normalna faza v razvoju. vem,pa, da ni fino.........

Nicolina,zelo lepe slike s poroke,res ste bili lepi.Kdaj boš pa ti na vrsti?:::;)

next,ninočka,koliko časa traja, da pridejo stvari , ki jih naročiš?

Ja,res je mrzlo,brrrrr,ne vem,kako se je lahko tako hitro shladilouser posted image .Jaz sem ravno šla v šoping za jakno,pa sm si izbrala glih najdražjouser posted image ,đizs, kake cene imajo????Sam je nism kupla,bom šla raje v zaro pogledat za kak plašček,je zihr bol pocen, k ta od g-star.....:((

Joj,danes sm sama brez Taja(no sedaj prihaja),in sm čist zgubljena....

Še neki,a mogoče kera ve kje se dobijo uggice,ampak originalne stanejo 250€user posted image user posted image user posted image ,jaz bi une k niso glih originalne,pa nimajo pravega krzna not.Sm jih vidla v geoxu,pa so iste cene. Drugje pa nikjer?Včasih vem,da so jih mel v humanicu,zari zdj pa nč več.....a jih je kera vidla,pa da majo primerno ceno?

Nč šibam mal pojest......
Lp.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
18.10.2009 21:21:37   
jooly
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

Še neki,a mogoče kera ve kje se dobijo uggice,ampak originalne stanejo 250€user posted image user posted image user posted image ,jaz bi une k niso glih originalne,pa nimajo pravega krzna not.Sm jih vidla v geoxu,pa so iste cene. Drugje pa nikjer?Včasih vem,da so jih mel v humanicu,zari zdj pa nč več.....a jih je kera vidla,pa da majo primerno ceno?

Kupila na e-bay-u 86 funtov s poštnino vred. To ti je manj kot 100 €.
tukaj

Dobila v 3h dneh, hudo dobri, original iz Avstralije. Tole pri nas je too much, ne vem kaj se grejo... Ampak ljudje še kar nasedajo (mo).

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
18.10.2009 21:40:02   
Tanayya29
IZVIRNO SPOROČILO: jooly

Kupila na e-bay-u 86 funtov s poštnino vred. To ti je manj kot 100 €.
tukaj

Dobila v 3h dneh, hudo dobri, original iz Avstralije. Tole pri nas je too much, ne vem kaj se grejo... Ampak ljudje še kar nasedajo (mo).

EJ fullllllll hvala,sm tut na internetu gledala,ampak sm sam na njihovi strani jih vidla(uggs).Kere barve si naročila?

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
19.10.2009 11:56:16   
manca

Manca,uff super, da v drugo ni pritiska,in ti ni treba ostat not. Pa še cimr ti ni treba prenšat...haha,a se spomnš v prvo?

Ej, tega pa sploh ne bom nikol pozabila, kako sta vidla z tvojim prišla v porodnišnico. Pa še smešno mi je, kako sta najina moža ugotovila, da se po vsej verjetnosti midve poznavauser posted image .
Takrat bi bilo bolje, da bi naju kar v isto sobo na oddelek dali, pa bi bilo miljonkrat bolje kot je bilo. Hb sem te vsaj lahko prišla obiskat v večernih urah še predno si ušla v porodno.

Še poročilo od današnjega pregleda:
voda ok, pritisk ok, prvi ctg dala čez. Bilo je zaznanih malo popadkov, pa ugotovili so, da je moj otrok čist divji s svojim brcanjemuser posted image .
Še predno sem uspela zlest ven iz avta doma na dvorišču, že me je klicala tašča, saj je mislila, da so me že notri obdržali. Itak pa kot veste, nimam dovoljenja za v P pred nedeljo zjutraj, tako da se je treba tega držatuser posted image .
Če pa dočakam 28.10. še vedno kot kinderjajček potem me čaka amnioskopija in velika verjetnost, da me spravijo rodit ravno na tastov rduser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2545
19.10.2009 16:29:30   
nicolina
Dan,
ninočka, verjamem da si ful vesela user posted image user posted image  Ruben, pr nas je to že čist samoumevno, ker govori kot raztrgan doktor.. user posted image user posted image
En dan je izjavil: Mami, Tin je zaloten.... pa ga gledam, vprašam zakaj? Pa reče: Sončka ni zuni ...user posted image , kaj vse ne pogrunta...
Sem pa gledla od te Maje Štamol stran, svetovne obleke dela, kolk pa kaj računa?

Tanayya, hvala za pohvale user posted image ,.Čakam. da me moj zaprosi..., to pa verjetno ne bo nikoli...user posted image user posted image  
Jaz sem dobila od Next-a ful hitro, prvič v treh dneh, drugič pa v enem tednu.... men majo res dobre stvari, sem pa vzela Tinu velikost 2-3 let (98)cm), pa so mu še komot stvari, ker če bi mu vzela 1,5-2 let bi mu ble zdej trenutno prav, spomladi pa več ne.

O jolly, lepo da se kaj oglasiš...kako ste?user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
19.10.2009 17:49:07   
GB

Lep pozdrav vsem skupaj

Joj zmeraj se vam hocem oglasit in kej pametnega napisat,ampak me zmeraj neki zamoti in nato pozabim.
Mi smo v glavnem dobro, prejsni teden smo imeli kardiologinjo in je zelo zadovoljna z Tianno in ko smo prisle na recepcijo nas sestre sploh niso spoznale in potem so Tianno gnjavle se pol ure. user posted image user posted image . Stehtali so jo in je tezka 13,600 kg in 90 cm dolgauser posted image user posted image . Sicer nevem koliko je normalna teza v njeni starosti,ampak mi smo zelo zadovoljni glede nato kako smo se borili,da se je zredila.

Odlocili smo se,da jo se en cas ne damo v vrtec in nekako razmisljam,da bo naslednje leto morala v solo tko da verjetno bomo se mal pocekal .

Povedati vam se moram,da smo se vsi trije vpisali v fitnes in imajo mogocnost varstva otrok, ko so starsi v telovadnici. Prejsno nedeljo smo rezervirali eno uro za Tianno ,da vidimo kako bo slo. Ko smo jo pripeljali sem gospe v igralnici razlozila,da nikoli ni bila nikjer brez nas,da ce bo jokala naj me poklicejo itd itd. Takoj ko je Tianna stopila v igralnico se je zaigrala z igracami in smo se zmuznili ven. Celo uro sem bla cist zivcna kako je , kaj dela ali joka pa me nocejo poklicati.... Ko smo sli po njo sem malo pokukala skozi okno in se je igrala user posted image user posted image sva stopila notri in gospa pravi,da je bila " just perfect " in da nas sploh ni pogresala user posted image user posted image . JOj kako sem bila ponosna na njo user posted image user posted image . Sedaj jo bomo pa veckrat tja dali ,da se malo igra z otroci.

Izabela VSE NAJBOLJSE IN VELIKO SMEHA,ZDRAVJA IN NAJ TE MAMICA IN ATI ZMERAJ UBOGATA user posted image

Mama11 HB ,da se je vse dobro koncalo in me kar zmrazi ko kej takega preberem. Tianna je pred slabimi tremi tedni TRIKRAT padla in mal mankal ,da si ni glavo razbila. Sem bla cist fertik user posted image user posted image

Next : kar dostikrat kupujem tam in vedno kupim malo vecje stevilke,da bo ziher. Vcasih se mi zdi,da so kaksne stvari ful predrage in jih recimo v Gapu ali kaksni drugi stacuni najdem ceneje.

Manca: zelim ti srecno pot v RIm in cim manj naj bo bolece

Tintin : nevem,ce sem ti cestitala za nosecnost in ce nisem ti zelim vse najlepse in lepo, zdravo nosecnost
user posted image

Darilo : nimam nobene ideje , kaj kupiti Tianni za RD in bolj razmisljam manj imam idej . user posted image user posted image
Upam,da bom kej pametnega vidla za njo,ce pa ima katera kaksno pametno idejo pa naj pove user posted image user posted image .
Odlocila smo se ,da bo letos mela Tianna torto Hello Kitty in upam,da bo dobra user posted image

No nevem, kaj naj se napisem - sigurno sem kej pozabila . No lepo se mejte in lep vecer vsem skupaj

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
19.10.2009 23:25:15   
jooly
tanaya
odpri link v mojem prejšnjem postu, jih boš vidla. označla sem ga pod "tukaj"

< Sporočilo je popravil jooly -- 19.10.2009 23:27:28 >

Neposredna povezava do sporočila: 2548
19.10.2009 23:37:55   
jooly
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

O jolly, lepo da se kaj oglasiš...kako ste?user posted image

user posted image  drugač smo fino, na polno natempirani, kar se itak vidi... Kim je res že prava gospodična, laske ima že skor do polovice hrbta user posted image  In vsako jutro komaj čaka na "frizerske minutke", mi podaja špangice, gumice, mašnice... Imam pa resno težavo, ker si sama izbira kere čeveljčke bo obula. Je sposobna nardit tak halo, če ji ne dovolim obut zimskih goretex škornjev, ko je blo zunaj 20 stopinj, a zdaj pri minus 2 bi ona crocse user posted image
Govori ko strgan dohtar, poje, pleše, obožuje risat in barvat, če bi rada v miru pogledala kak film z mojmu, ji pa dam 5 albumov in jih dobesedno "požira".
Pri Stašu pa samo še čakam, kdaj mi bo reku, če mu posodim avto user posted image
Nič, čas gre svojo pot. Vsem ki ste se povečali, iskreno iskreno čestitam, vsem ki se še boste, enako. Pridem vas pogledat sem in tja, ampak res zmanjkuje časa za vse to.

Pridne bod'te

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
20.10.2009 6:13:02   
nicolina
user posted image user posted image  za Kim in Staša..... ja, čas res beži. user posted image

Tele uggice so pa super user posted image
GB, a obstaja tudi kakšna stran od Gap-a, pa da pošiljajo v Slovenijo? Majo tud lepe stvari. Drugač pa user posted image user posted image  za Tianno, da tako lepo napreduje....prava gospodična... user posted image

Ajtak, sm te hotla vprašat, kateri sedež ste že vi naročili? Ker mi tudi razmišljamo o novem. user posted image

Mama11, se že dolgo ni oglasila, a ste dobro?

Šibam, lep dan...

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Ko berete otroku …
Nova študija je pokazala, da starši, ki med branjem kažejo s prstom na črke in besede, ki jih preberejo, lahko s tem svo...

Nega
dejzi

Kaj uporabljate za nego kože svojega dojenčka? (po kopanju, previjanju, ...)

olje (48%)

mleko (23%)

krema (19%)

drugo (kaj?) (9%)

Število vseh glasov: 318

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!