|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
3.11.2008 23:26:09   
jasna
janja, ma kak sem lahk spregledalauser posted image . Bravo mali možuser posted image user posted image user posted image user posted image .

sanwebdra, bravo Julijauser posted image user posted image user posted image user posted image  

A bomo vidli kak filmček?user posted image

spet grem...user posted image

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 126
4.11.2008 7:54:00   
Klaudia
Dobro jutro

Po dolgem času častim kavico
user posted image

in čaj
user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 127
4.11.2008 9:24:56   
Kasija
Dobro jutro!

Sem pozabila nove mere klaudia 12,5 meseca 8310g 75cm. V 3,5 meseca je zrasel 3cm in se zredil 650guser posted image   Pa prav veliko je. Mah, bo pač suhec.

ok, sem dvignila telefon in govorila 3 minute in elian je v tem času splezal do računalnika in tolkel po tipkovnici, da je vse piskalo, me vgriznil v roko in ni hotel spustit ter splezal na posteljo in z nje do police, kjer je našel skoraj poln kozarec vode in ga polil za omaro. A so vaši tudi taki hudički? Prav ve, kaj ne bi bilo zaželjeno, in tisto opravi s stilom, res. Prej je vrgel kozmetiko v wc in gledal, kako bo padla. Mislim svašta se spomni tale otrok.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 128
4.11.2008 9:55:07   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

bencin se bo pocenil!!user posted image  jutri ali v sredo. tako da počakite s tankanjem

še dobro da nismo kupili kurilnega olja. Je moj finančnik za olje in špekulira, da še bo šlo dol. Vanili vi ste že kupili, če se dobro spomnim, si tudi rekla, da gre h koncu.

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 129
4.11.2008 9:58:40   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

vanili, ja v lekarni, čeprav so kar drage. okli 9eur.
Teo je verjetno v rasni fazi. Se ti bo potegnluser posted image . JAz nikoli ne odrekam hrane (razen sladkarij).

enako jaz, samo sladkarije štopam: T je začela ful jest in se enako sprašujem kot Vanili. Ampak po moje je v rastni fazi. In tudi po bolezni vse nadoknadijo. Saj Teo je bil tudi bolan in hoče nadoknadit.

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 130
4.11.2008 10:09:01   
skuštrana
Hojla..

Joj, ste naklafale...Kak vam uspeuser posted image

RR, jaz sem tudi skenslala na minimum, pa še to se mi zdi preveč..Sva se ravno par dni nazaj z mojim menila, da čisto preveč časa preživiva za računalnikom, pa čeprav službeno...user posted image user posted image Na Facebook me je pa enkrat moj dragi prijavil, sploh nisem imela  pojma, dokler niso začela prihajat vabilauser posted image Samo se mi zdi, da je to bolj za nekoga, ki ima več časa kot jazuser posted image

Kriza v zakonu, punce, mi smo se vsi preporodili, ko smo bili 1 mesec noč in dan skupaj, brez telefonov, televizije, računalikov, družbe drugih ljudi (pa ne me narobe razumet, smo vsi full družabni, ampak...)...Res - priporočam...Smo se res posvetili sami sebi, full se je čutila sprememba v nama, pa v otrocih..Samo kaj, potem pa prideš domov in je počasi spet po starem, pač tele vsakodneven obveznosti mene ubijajao in od njih padam v depresijo..Jah..Bo treba spat kam it za kakih 14 dniuser posted image

Homeopatski pripravki, jaz Lizi dajem Munostim(noter je tudi echinachea), full mojih kolegic ga daje, vse ga hvalijo...Če pomaga nimam pojma, odmaga pa neuser posted image Arsenu ne dajem nič....

Nič, letim...Lepo se imejteuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 131
4.11.2008 10:17:07   
janja
r
IZVIRNO SPOROČILO: majoli

Pandica, selimo se pribl. 5 km stran - v Moste pri Komendi. Imeli bomo 4-sobno dupleks stanovanje in atrij. Jeeeeeeee, res že komaj čakam. Potem boste pa desetke na piknik prišle....

A bo kej vselitvene žurke? Včasih se splača. Sej če maš pa atrij, pa sploh, da ti ne hodijo preveč po stanovanju.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 132
4.11.2008 11:17:11   
nova10ka
pri nas je pa danes čist divje. se mi zdi, da gre tjaši iz dneva v dan slabše. učki se sicer lepo pucajo, sam njeno počutje pa katastrofa. danes sem jo mogla nosit kot novorojenčka... apetita na srečo še ni izgubila, je pa zasovražila vse mlečne izdelke. ne spravi vase jogurta, skute ali kakšne kašice, še sir ji ne diši. danes sem ji mogla rogljiče spečt, ker drugega (nemlečnega) za zajtrk nimamo. A ni pred časom tu potekala debata o tem, da otroke mlečni izdelki med boleznijo še bolj zasluzijo? Če je to res, se jim je Tjaša očitno zavestno odpovedala v prid svojega zdravja.

Jasna - tvoj nasvet o tem, da zaviješ otroka v brisačo med "čiščenjem in zdravljenjem" odprtin je zlata vreden. danes sem to že parkrat uspešno testirala. Hvalauser posted image

Klaudia - lahko prosim še ti napišeš katere kapljice z ameriškim slamnikom ji daješ in kje jih dobiš.

Vanili in Teo - bravo za povrnjen apetit! Naj tvoj junak kar mlati juhe in obare!!! Pa seveda vse ostalo.

FB - tko kot Klaudija. Aplikacij je ful preveč, tako da se z njimi pač ne ubadam. Pišem bolj malo, zato pa rada nalagam slikice, gledam druge slikice in včasih kaj pokomentiram. Všeč mi je, da sem malo obnovila stike, čeprav na takšen pasiven način. Je pa res, da me ljudje že na splošno radi pustijo pri miru in jaz njih (a sem ful čudna???)

Kasija - hahaha, ga Elian pihne. No, imaš pač bolj aktivno materinstvo, zato pa veliko zabavnih zgodb. Tjaša nima takih ekstremov - največ je, da si povezne skledo čokolešnika na glavo ali pa (danes) poskuša jogurt z žlico spraviti v uho namesto v usta.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 133
4.11.2008 13:02:40   
VANILI
nahitro:

kurilc: ne ga še nismo kupili, ker moj čaka na svojo sestro, da izdavi, ali se mislijo odselit že ali ne. bomo ga pa v kratkem.

elian on je en tak mravljek. navihan možek. go elian, go elian!! ma teo je tudi ves divji. ko sem bila jaz na telefonu - nisem se mu 100% posvetila, je iz vseh 5 predalov zmetal vse ven. vse. da ne govorim, kaj to je vseuser posted image

posvetovalnica in teo: čez 2 uri jo mava. iz ušeska mu nekaj teče, a vročine ni, počutje in apetit na vrhuncu. vseeno bom zahtevala pregled krvi... pa živa ma mogoče dimeljsko kilouser posted image  bom danes vprašala.

u mi je nekaj prismrdelo mimo... ja, rit ena mala usranauser posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 134
4.11.2008 14:57:02   
mama06
sanwebdra - čestitke za hojo user posted image user posted image user posted image user posted image . Naš zaenkrat zna super "hodit" po mojih živčkih s svojo trmo in izsiljevanjem z jokom. Samo sem grda mama in se ne pustim.

Klaudia - user posted image da se čimprej porihtaš

VANILI - tudi Jernej se vedno bolj doji in me tudi sleče, če je potrebno. In ko vidi zizo, se nasmeji, vdihne ter se zarije not. Bi pa dudlal do onemoglosti, če bi mu pustila. In ko stopim v sobo, je enako kot pri vas, jok, dokler ga ne vzamem v naročje. Po možnosti si še zize zaželiuser posted image . Ne vem, kako se bomo odstavili.user posted image user posted image Vem, da še je čas, samo me vseeno skrbi, ker tako kot je sedaj, je že kritično. Toliko še ko je bil dojenček, ni iskal zize. Pa takrat me vsaj sleč ni mogel.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 135
4.11.2008 14:57:38   
mama06
Posvetovalnico pa imava v četrtek, tako da javim naše manekenske mereuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 136
4.11.2008 17:01:58   
lane31
Pozdravček še od mene......včeraj prvi dan službe vse b.p razen mene ,ki mi je celo dopoldan na jok sililo.....danes pa grem po malecko,pa pravi mama,da je čudna,preveč spi.....eto tt 38,4 v ritki in spi še zdaj ko to pišem - od 14h do zdaj bila budna pol h user posted image je pa 1 teden od cepljenja in sumim da je to,pa zobki veselo hodijo tako jih je zdaj 6 zunaj ......zjutraj jo kar v pižami in zavito v koco vozim k mami, pa mi je celo pot budna in se smejčka

Čestitke vsem novim hodačem user posted image

JERNEJ - VSE NAJBOLJŠE NAŠ ZADNJI DESETKO user posted image user posted image

Alinna.........ne morem se nagledat fotk ,kako so lepe user posted image moj je že enih parx hotel zabrisat fotoaparat ker ima full dolgi odzivni čas in ne ujame trenutka.....mi poveš keri fotoaparat uporabljaš.....glede vrtca ,naš ruški je vsak dan na sprehodu ,ta mali v vozekih,večji peš- sem jih srečevala

Majoli........seliš se v stanovanje kot ga sanjam sama, jaz bi raje namesto hiše imela tako kot ti z atrijem - da je za kako kavo spit in kamin user posted image

Vedra......si me nasmejala user posted image

Majazarja - katere se jo še spomnite ima že 2m pokvarjen računalnik in se ne more javiti.....
Noa1- sem ji končno predala tvoje lepo darilce - a sem ji ga prek ene poslala tako da še ji nisem niti povedala od koga je in za katero priložnost je bilo izdelano

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 137
4.11.2008 19:13:23   
Klaudia
JULIJI in URBANU user posted image  user posted image  bravo za prve korake.

nova10ka - kapljice kupujem pri avstrijskem zeliščarju ki pri nas ni znan. Schlifni Ignaz. V nemško govorečih državah je pa res 1A. Kot otroka so ga zdravniki odpisali, neka zeliščarka pa mu je rešila življenje. In od takrat naprej se ukvarja samo z zelišči in homeopatijo. Tukaj imaš eno izmed njegovih knjig. Tudi čaj za lažji porod sem pila njegov in je zgleda pomagal. Saj res... Kasija a ga rabiš? Sestra ga je preveč kupila.

Elian je pa res navihan. Lia je ravno prejšnji teden v WC zmetala par šamponov. Pa tisti gel ki se samo nalepi znotraj školjke je razmazala naokoli user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 138
4.11.2008 20:41:34   
*kinnie*
Jernej, vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 139
4.11.2008 20:53:00   
VANILI
ooohhhhuser posted image

mi smo pa spet bolniuser posted image

danes gapridem iskat k tašči in že vidim, da je nekam čuden. Mu zmerim T pred posvetovalnico - evo 37.7, iz l ušeska spet teče... in je dobil zinacin, pa že 2 svečki... revež moj mali, kaj ga to ne spusti že...

klaudija, mere pri 1l pa so: 80cm in 11450g

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 140
4.11.2008 20:57:50   
VANILI
mama06 -sem se spomnila živine prijateljice, zdaj v 1r, smo bili skupaj pozim na počitnicah, pri skoraj 3l je tekla za mamico jo medtem slekla in se ji - ja no, prisesala na joškuser posted image user posted image . zdaj je pa tko fejst punčka, igra violino, klavir...

--- no zdaj sem pa tko napisala, kot da bi hotla rečt

"Želite slišat zvoke violine vašega sinčka, ki raztura pri petih?? rešitev je na dlani: dojite, dojite in še enkrat: dojite ga, kar se dolgo dauser posted image user posted image

grem prečekirat sinkota...

< Sporočilo je popravil VANILI -- 4.11.2008 20:58:04 >

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 141
4.11.2008 21:13:02   
sanwebdra
Še dobro, da sem copy/paste-la!!!user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jasna
sanwebdra, bravo Julijauser posted image user posted image user posted image user posted image   A bomo vidli kak filmček?user posted image

Ko bo gospodična blagovolila, da jo uspem posnet. Sem se včeraj ful trudila, pa ni šlo. Je popoldan že tako izmučena, reva ubogauser posted image , da hitenje po 4-ih še zmeraj rula... Je danes popoldan kar sama na tleh zaspala, poiskala "ninico" in že je ni bilo ... Ja, hoja izmuči človeka!

IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia
Elian je pa res navihan. Lia je ravno prejšnji teden v WC zmetala par šamponov. Pa tisti gel ki se samo nalepi znotraj školjke je razmazala naokoli user posted image

4 dni nazaj zagledam v školjki računalniško revijo od dragega (kar me ni tako bolelouser posted image ), ko pa čez eno uro pristane noter moj šampon ... pa sem že grdo gledala ... in kdo je to ven pobiraluser posted image ...

Ooooooooooooo, Teo velikan .... pa daj se že pozdravi user posted image  ... Vanili, bo treba res iti na morje živet ... morda pa se vi preselite, pa si naj sestra olje kupi?

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 142
4.11.2008 21:17:09   
Pandica
Hello še od mene user posted image

VANILI, Lane31  in vsi ostali bolančki  user posted image   user posted image   user posted image
Pa kaj je zdaj to, pozdravite se hitro.

Janja   tebi pa hvala, da si mi razložla. Saj veš kaj user posted image

Vragolije  naših malčkov : ooo, Zala mi tut zna marsikaj ušpičit user posted image user posted image
Včeraj recimo, ko sem se tuširala mi je v tuš kabino vrgla prvo moj copat user posted image , pol pa še 2 x neki kremi. Bolj sem ji jaz govorila ne in ajs, večja akcija ji je bila user posted image

Aja, pa od včeraj se ji full dopade in skozi govori TETA user posted image Sem jo previjala na previjalni, pa je bla nekaj sitna in vidim čez okno, da gre mimo neka teta. In ji rečem:"Zala, glej teta"! in od takrat dalje skozi ponavlja teta user posted image kak je smešna.
Pa za ovčke se je tut naučila kako delalo, da pokaže, meeeee, za kužka, konjčka in muco pa že itak zna dlje časa. Res so tak lepi ti naši malčki, ko vsak dan znajo kaj novega.

Alina_alin  a ti si dobila moj sms? Ker mi nisi nič odpisala, da vem.

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 143
4.11.2008 21:17:27   
VANILI
sanwebdra, zgleda da imajo kopalnice en poseben čar. Našemu kar učke zažarijo, ko vidi, da so vrata odrta. Potem zmeče v banjo vse gumijaste igračke z lavorčkom vred, vse šampone, žajfe itd, ki jih doseže, ptem se napot do wc školjke, vzame krtačo in z njo okoli čisti, školjko imamo zaprto, tako da noter ni še nič romalo, pač pa je zadnjč cefral ves wc papir - novo rolouser posted image  - je čist not adel, saj veste, uni izraz, našobljene ustnice in med njimi priprt jeziček

a julija je pa kar na tleh zaspala, punči mala... in ninico ima? to je meni tko lepo. Teo pa nima nobene najljubše igrače. Celo živa je nima.

Neposredna povezava do sporočila: 144
4.11.2008 21:19:07   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

mama06 -sem se spomnila živine prijateljice, zdaj v 1r, smo bili skupaj pozim na počitnicah, pri skoraj 3l je tekla za mamico jo medtem slekla in se ji - ja no, prisesala na joškuser posted image user posted image . zdaj je pa tko fejst punčka, igra violino, klavir...

--- no zdaj sem pa tko napisala, kot da bi hotla rečt

"Želite slišat zvoke violine vašega sinčka, ki raztura pri petih?? rešitev je na dlani: dojite, dojite in še enkrat: dojite ga, kar se dolgo dauser posted image user posted image

grem prečekirat sinkota...

Sem komaj zvečer po osmi prišla danes domov,ker smo pri mojih starših in mali že lepo spi, ga je mami dala spat. In, ko mali sliši mamo-mene, nutolažljiv jok. Čakam, da se mogoče umiri- ni šanse. In kaj pali: mama + ziza. Samo da jo je videl, je že bil tiho, nato sledi slačenje mame in dudlanje do onemoglosti. Ja VANILI, mislim, da če ne bom čes čas sama naredila konca, da bo še pri treh letih skakal za mano in me slačil, kar pa mi ni več okusno, ker nekje pa mora bit meja, pa violinist gor ali doluser posted image . Raje vidim, da ni violinist, ampak kar bo, pač bouser posted image user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 145
4.11.2008 21:19:29   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra
Pa še enkrat ŠTAJERKE;
srečanje, v soboto 08.11.2008 ob 09.30, kraj ???
prijavljene:
1. sanwebdra
2. teka

3. vedra

KAJ ZDAJ ŠTAJERKE, SEM NA IGNORE, ALI KAJ????user posted image

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 4.11.2008 21:22:54 >

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

Neposredna povezava do sporočila: 146
4.11.2008 21:20:03   
VANILI
o, pandca! jaz sem si pa rej naredila sendvič s hrenovim namazom in inčuni in se seveda popacala z oljem po kavojkah... čez sem zmazala pol 250gramske gorenjke - pa mi sploh ne paše. Pa še grozdni sok pijem, mljac. imam občutek, da bo tale noč dolga, si moram nabrat moči!!

vragolije: teo je pa zadjič odprl kremo bubchen in z njo mazal šilček, pa malo kavč in sebe...

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 147
4.11.2008 21:21:27   
2ursae
user posted image  pa saj ne morem verjet user posted image , kolk se mi viša kredit za avto, ki ga imam vezanega na CHF user posted image  ... od julija do oktobra za 10 user posted image  % ... imam pa še pol leta do konca user posted image user posted image user posted image

SKRATKA ...

user posted image  Urban in Julija user posted image  za user posted image
Naš še vedno ne more brez opore pohištva, šiba pa že tko k sneta skira user posted image . Bo počas user posted image .

Mene pa zanima, kako pri vas izgleda večerno umivanje/nega/kar-pač-imate. Danes so bile pri nas take drame okoli striženja nohtkov na nogici, da sem uspela postrič le en (! user posted image ) noht, pol je pa hitro nogice k sebi vzel, jih objemal in gledal, da mu ja nisem odstrigla česa pomemebnega user posted image . Za crknit user posted image . Itak, zvečer je že fertik in komaj še gleda pa je volja temu primerna. Je pri vas tudi tako?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 148
4.11.2008 21:21:39   
Pandica
Zgleda, da wc-ji res rulajo pri naših malčkih user posted image  user posted image
Zala tut rada rola wc papir VANILI user posted image in wc krtača je zakon user posted image samo tut imamo vedno dekl od wc-ja dol zaprt user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 149
4.11.2008 21:22:32   
lane31
Vanili.......sem prišla gor zaradi tebe da ti povem,da ga kar hrani toliko kot hoče,ker pač noter spravlja po bolezni pa vidim ,da ste spet bubani user posted image .....moja pa tako slabo je kosila že ene dva tedna ,medtem ko ostala hrana ji pa gre ......bo že menda ,ko zrastejo vsi ti zobi,ki silijo ven in da mine še ta vročina brezvezna.......joj samo da se kaj ne izcimi iz tega......upam,da je cepljenje 

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Heroji furajo v pižamah
8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?