skuštrana
|
Hojla.. Joj, ste naklafale...Kak vam uspe RR, jaz sem tudi skenslala na minimum, pa še to se mi zdi preveč..Sva se ravno par dni nazaj z mojim menila, da čisto preveč časa preživiva za računalnikom, pa čeprav službeno... Na Facebook me je pa enkrat moj dragi prijavil, sploh nisem imela pojma, dokler niso začela prihajat vabila Samo se mi zdi, da je to bolj za nekoga, ki ima več časa kot jaz Kriza v zakonu, punce, mi smo se vsi preporodili, ko smo bili 1 mesec noč in dan skupaj, brez telefonov, televizije, računalikov, družbe drugih ljudi (pa ne me narobe razumet, smo vsi full družabni, ampak...)...Res - priporočam...Smo se res posvetili sami sebi, full se je čutila sprememba v nama, pa v otrocih..Samo kaj, potem pa prideš domov in je počasi spet po starem, pač tele vsakodneven obveznosti mene ubijajao in od njih padam v depresijo..Jah..Bo treba spat kam it za kakih 14 dni Homeopatski pripravki, jaz Lizi dajem Munostim(noter je tudi echinachea), full mojih kolegic ga daje, vse ga hvalijo...Če pomaga nimam pojma, odmaga pa ne Arsenu ne dajem nič.... Nič, letim...Lepo se imejte