valči
|
Sem raje poslala,da me ne bi vrglo. Hotela sem povedati,da se zelo trudim,kar se zdrave hrane tiče,sploh zaradi našega piščančka.Ji ne dajem surovega sadja,sploh jabolk,mandarin,ker že tako preveč kaka.Edino banane. Ja,dobra novica.Sva bili pri zdravnici zjutraj in se je celo zredila 300 gramov v enem tednu Me je skoraj kap od veselja.Ima 8450 gramov.Joj,sem bila vesela in pohvaljena.Samo gre v vrtec in tam,upam,da bo jedla.Popoldne od 3.dalje pa ji tako dajem na 2-3 ure jesti.In seveda se vrtim skoz s piskri v rokah Samo,da mi dete je in pridobiva na teži.Druga mi ni važno.Sem pa se odločila,da ji bom pred vrtcem dajala jesti.Polento,gris,čokolino,da se vsaj naje,magari pol še tam v vrtcu. Imeti 2,3. otroka doma po porodu Moja situacija je bila takšna,da sem imela sina in potem oba v vrtcu.Pač v vrtec zelo rada hodita,tam se dogaja,imajo družbo,ustvarjajo,se učijo,potrpljenja,delit stvari...Jaz polek novorojenčka nisem bila zmožna še animirat starejšega,dva,pol so še ostale stvari za naredit po hiši,pri nas še kmetija,posledično nionstop sama z njimi.Torej vrtec zagovarjam popolnoma.Od 8. zjutraj,do pol trej je tam zabava,potem pa popoldne doma in vikendi.Jaz pomoči od tasta,tašče,očeta nimam nič.Popolnoma nič,ker imajo preveč dela.Torej mi je vrtec pomoč,rešitev,hiša,kjer sta otroka vesela,sita,zanimirana,zadovoljna.Še ni noben rekel,da bi bil doma,kot nekateri.Komaj čakata svojih prijatelčkov in krasnih vzgojiteljic. Bolezni pa pač so.S tem se je za sprijaznit.Naš večji je do 4. leta bil veliko bolan,na AB več kot 15 krat,Lara isto gnezdo,pa dvakrat bronitis,enkrat bronhiolitis pri 8. mesecu,AB enkrat ali dvakrat,vnetja ušes še ni imela-trkam.Medtem ko Mihael najmanj 10 krat. Prišel možek,lahko preskočite moje nakladanje.V glavnem vrtec zagovarjam