valči
|
Dobro jutro! Vso popoldne nobene gor ?Se nisem včeraj javila,pa sem mislila koliko strani bo polnih Klaudia,za seznam,sem že 14 dni nazaj ugotovila,da ima Nina zunaj 9. zobek,če lahko vpišeš v seznam.Izrastla ji je prva štirica,tri ji naenkrat rastejo,zato najbrž nič ne spimo ponoči.Pa čestitke,ker si postala teta malem nečaku 33 je imela Lara obseg glavice,ko sem jo rodila in to 2 dni čez rok.Tak da je vaš mali-veliki Kakšno ime nosi,če ni skrivnost? Prigrizki in hrana,ter razvade,ja pri nas je preveč tega.Kekse redno pečem,bilokake,tudi peciva,včeraj smo imeli čokoladno torto,ki jo je Mihael sam okrasil,je bil grozno ponosen Čokolad ne kupujem,dobijo,kar veliko,Nini ne dam čokolade,kekse in ostalo ja.Najraje pa skorjico svežega kruha,ki ga vzamem iz pečice.To imajo vsi najraje,vseh deset pri obeh hišah,svež kruh,ga mi vsi pohvalijo in težko čakajo. Za pit dobijo otroci razredčen z vodo domač jabolčni in grozdni sok,ki smo ga delali in čaj.Lara pije najraje vodo.Po umivanju zob ne dovolim ničesar,razen vode,pol črvi rastejo ponoči v zobkih Ninin jedilnik včeraj Zajtrk- skuta z banano Malica- flaša mleka pred spanjem,po spanju navadni jogurt in kruh Kosilo- goveja juha z rezanci,korenčkom in govedino,zrezki v omaki,restan krompir,cveteča Malica- jabolčni kompot in kuhani ovseni kosmiči v tistem soku,sladkam z rjavim sladkorjem,to fajn zmučkam Večerja- polenta s kislo smetano Dojenje po želji in volji. Nini kuham posebej,če ni prave hrane za njo.Maslice ji ekstra pripravljam,večćerje včasih za vse tri enako,včasioh ne.Danes sem recimo za večerjo skuhala juhico iz telečjega mesa z zelenjavo-krompir,bučke,cvetača,brokoli,korenček,grah.Vso zelenjavo dam svežo,jo še imamo na njivi,bravo tašča