|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra :)
17.12.2008 7:10:14   
crvicek
Giotti user posted image user posted image user posted image za tvoj zobek. Joj ti ne zavidam, ker vem da so hude bolečine. Moj oče ima že leta težave z zobmi in vnetjem dlesni in si izpira usta z žajblovim čajem, ki deluje protivnetno. Tudi za vnetje grla full pomaga, samo da ga grgraš čaj. To je stari in preizkušen recept moje babice in res full pomaga. Sem tudi jaz že preizkusila pri vnetem grlu.
Upam da te tvoj kaj razvaja. Pa pazi se kakšnih prepihov in bodi na toplem še kak dan.

Glede obnašanja v čakanju na naše user posted image pa se popolnoma strinjam. Jaz hodim 2x tedensko v fitnes in sem se na začetku tudi spraševala , če si lahko kaj škodim z dvigovanjem pretežkih uteži. Ma pol sem si rekla, da brezveze na to mislit. Če bi bilo res kaj na tem, potem bi vse ženske od O do M bile na bolniški. Včasih so ženske delale na njivi celo nosečnost, mimogrede rodile in potem takoj spet na njivo z otrokom v košari. user posted image user posted image user posted image
Ko bomo user posted image , se pa bomo čuvale.

Pošiljam ti en topel user posted image .

Najini princeski raseta...

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
17.12.2008 7:12:15   
crvicek
Sonček user posted image za pregled. Lepo je brat, kako vse to poteka in kaj nas še čaka.user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
17.12.2008 7:15:48   
crvicek
Aja, sem pozabila na dr. Larilu.
user posted image user posted image user posted image za opravljene teste. Zdaj pa držim pesti še za razgovor, da se dobro izteče in da dobiš službo.

Pa ostale punce, ki jih nisem omenila, ma mislim pa prav na vse in navijam!user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
17.12.2008 8:37:05   
Anonimen
jutro!
hvala črvičekuser posted image
Giotti ja glej to sm včeri pozabila napisat da če boš zaotečena postajala čedalje bolj pojdi takoj nazaj k moj je odlašal in se mu je tok poslabšal da ni mogel niti ust odpret,tko da pol je bil dober mesec zarad tega doma pa še gibalne vaje je mogu delat,usta na širok odpirat pa čeprav je bolel.Drgač pa ti tud jaz priporočam žajbelj pa sladoleduser posted image pa da te čimprej neha boletuser posted image
Kako ste kej punce?
jaz morm pol nardit jasli iz slanega testa čeprav še ne vem kako točen ampak bomo videluser posted image

(odgovor članu crvicek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2104
17.12.2008 8:48:23   
Anonimen
Živijo...no pa smo spet v enem deževnem dnevu user posted image  Jaz sem imela včeraj popoldne spet povečan izcedek, tudi rjavkasti, in še sedaj opazim ko grem na wc rahlo rjavkasto, prozorno ..tako, da menim, da nama ta mesec spet ni uspelo. Ker se je ta izcedek pojavlav že prejšne 3 mesece pred user posted image , vendar je bil bol rdeč in temno rjav. Ta pa je bil prvi dan zelo včečljiv in rozkast, včeraj pa prozorno rjav. Moram počakati do sobote ( imam user posted image  na cca. 34 dni ) tako, da...bomo videli. Moj je bil včeraj tako žalosten, da joj... Ma saj bo 1x nama bo uspelo.
Zdaj je december je treba lepo preživeti praznike. Kako se pa naredi tele jaslice ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2105
17.12.2008 8:49:05   
Sulfinija
Ojla!

Punce lepo deževno jutro.Pa ne morem verjeti zunaj že spet dežuje???
Le kdaj bo kaj snegeca zapadlo???

Moja noč je bila kriminla ne vem če sem dve uri skupaj spala samo na wc letala,premetavala ko nora in šr povrh user posted image user posted image user posted image .

Včeraj sme si kupila kar tri orhideje za svojo dušo,ter dragemu še dve stvari za god...Danes bom pa renso draila zavijala smao kaj ko sem tak brez energije da je joj.
MOjega izcedka ni upam,da takole ostane mirno do konca.

Larilu,kak pa narediš jasli iz testa?Pa kaj tole potem pojeste??Punce kdaj boste pa delale jelkice?Jaz že komaj čakam sredo danes teden,da jo boma končno postavila.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
17.12.2008 8:56:24   
Anonimen
pravoda dokler ne pride user posted image še zmeri držim pesti da boš zagledalauser posted image ali pauser posted image lahko pa tud obauser posted image
sulfinija super da ni izcedkauser posted image te jaslice bom neki po svoje probala nardit k sm mal ustvarjalne dušice tko da delala jih bom prvič potem bomo pa videl,drgač pa ta testo ni za pojest ampak je tko za okrasuser posted image no če mi ne bo uspelo bom pa škrate nardila k morm za vzgojiteljice od tamavčija.
smrekco smo pa mi že postavil in to ta vikend k je bil tko da bunkice so letele po celem stanovanju,tamal itak ves navdušen k sva pa midva z mojim gor pa dol jih lovilauser posted image

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2107
17.12.2008 8:57:48   
Anonimen
veste ktero bejbo pogrešam,cori?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2108
17.12.2008 8:58:40   
Sulfinija
Vsem novim user posted image  četsitam sem pozabila zadnjič,vsem ki se je tokrat prikazala user posted image  pa pogumno v novi boj ne pozabite upanje umre zadnje.

Nama je uspelo v 78.krogu.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
17.12.2008 8:59:24   
Sulfinija
Dini,poročaaaaaaaaaaaaaaaaaaj si naredila test?

Pa ti larilu?

Neposredna povezava do sporočila: 2110
17.12.2008 9:03:31   
S*
Dobro jutro!

Mogoče veste kam je šlo sonce??? Jaz sem že pozabila kako zgleda user posted image   user posted image   user posted image .
larilu, srečno pri peki jaslic, pa kako sliko nam prilepi, da vidimo tvojo umetnijo.
pravoda, jaz navijam zate user posted image   user posted image   user posted image , odženi proč črne misli

Sulfinija, 86 krogov to pa je kar nekaj časa, zato ti še bolj iz srca privoščim user posted image

Giotti kako kaj bolečine, upam da si kaj bolje

Neposredna povezava do sporočila: 2111
17.12.2008 9:12:24   
Anonimen
Sulfinija jaz če ga bom nardila ga bom v petek k če sm že tok počakala bom pa še tokuser posted image

(odgovor članu S*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2112
17.12.2008 9:25:01   
murkica
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Nama je uspelo v 78.krogu.

Joj Mojca zate sem še vedno tako vesela.user posted image user posted image user posted image user posted image  Vsaka vama čast za vztrajanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

Neposredna povezava do sporočila: 2113
17.12.2008 9:27:34   
Anonimen
Sulfinija sem bolj nova na forumu pa nisem vedela, da sta se toliko krogov trudila. Kar solze so mi prišle na obraz, iskrene čestitke, da vama je uspelo. user posted image  Kjer je volja tam je pot, a ne ?!

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2114
17.12.2008 9:31:14   
Sulfinija
Ja punce maja bi bilo šest let od najinega truda.Vmes sma dala skozi jaz:
hsg
5xinseminacija MB vse -
potem po 2,5letih naravna zanositev ss 8t5dni nehalo bitje srčeka
nato
3 IVF-umetna vse tri -
potem laparo histero,odstranjene zarastline
potem po 5.tednih po operaciji + in ss 10t1dan
sedaj pa ratalo po abraziji ki je bila v maju tik pred 4.IVF,sedaj decembra bi mogla dvigniti zdravila in se začeti pikati.

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
17.12.2008 9:40:04   
bayb77
Mojca, tokrat greš do koncauser posted image , držim pesti, vesela sem zate!!!!user posted image

Lp. A.

Neposredna povezava do sporočila: 2116
17.12.2008 10:03:14   
sonček85
ja sulfi kar navadi se ,mene so noge bolele prvi mesec ko nore ,da nisem mogla spat ponoč ,če si jih nisem zmasiralauser posted image

Kaj si pa kupila dragemu.
No tudi midva sva včeraj kupila darila za vse bližnje in sem jih tudi že zavila včeraj ,ker mi ni dalo miru,da jih nebi user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2117
17.12.2008 10:06:07   
Sulfinija
Sonček85,dragemu sme kupila za god oranžen gilette aparat za bitje in žiletke zraven si ga je že lani noro želel,dobi ga pa komaj letos vem da bo ful vesel.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
17.12.2008 10:08:04   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Sonček85,dragemu sme kupila za god oranžen gilette aparat za bitje in žiletke zraven si ga je že lani noro želel,dobi ga pa komaj letos vem da bo ful vesel.

o potem si mu kupila to kot si rekla,juipiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2119
17.12.2008 10:36:30   
lunika
Ojla punce! Spet eno deževno jutro!
Tudi mene zanima, kako izgleda sonce, sem že pozabila kako izgleda! Vidim, da že pridno nakupujete darila za božička!
Jaslice in smrekico bomo pa pri nas postavljali v nedeljo!
Kje boste kaj preživljale novo leto?
Mi gremo na eno smučišče in bomo na eni kočki!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
17.12.2008 10:42:20   
baby1978
Pozdravljeni...

oja tečka je 12.12.2008 prišla.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
17.12.2008 10:42:30   
sonček85
mi bomo postavljali smrekico v torek ,ker prej ne morva ,moj dela ponoč in po šel prej še spat
,mi bomo doma,

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu lunika)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
17.12.2008 10:43:00   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: baby1978

Pozdravljeni...

oja tečka je 12.12.2008 prišla.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in veliko moči za naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
17.12.2008 10:53:38   
Sulfinija
Ha novo leto sma mislila in imela rezervirano na otočcu za pet dni vendar nama je moja user posted image ,ki je z občasnimi izcedki prekrižala načrte,takole da sma strunirala rezevracijo včeraj in boma kar lepo doma saj z takimi user posted image  ne bi bilo fanj okrog hodit.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
17.12.2008 13:21:57   
crvicek
Baby1978 user posted image user posted image user posted image

Sulfinja ti pa kar počivaj in za Otočec se ne sekiraj, bo pa drugo leto nepozabno silvestrovo, ko boste že v treh.

Midva pa ga bova dočakala na Finskem v Helsinkih. Komaj čakam.

Sonček, tudi jaz sem včeraj zavijala darilca, jutri pa še smrekico postavim im darila dam spodaj. Sem pa vesela, ker sem naredila po dolgem času generalno čistko in se vse tako lepo sveti. Parket sem namazala z enim loščilom od Pronto in je prišel kot nov, niti ene praskice ni več opazit. user posted image Zdaj pa malo srfam in iščem kakšen dober recept za kekse. Kaj pa vi, boste kaj pekle? Imate kakšen dober recept?

Larilu, tudi jaz sem razmišljala, da bi naredila jaslice iz slanega testa, ma se mi zdi prezahtevno in nimam ideje kako bi to oblikovala.user posted image In nevem kaj bi prišlo iz tega user posted image . Če ti uspe nam prilepi kakšno slikco.

Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?