|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra :)
16.12.2008 11:05:25   
tane
crvicek ja, pa še jaz sem se nalezla od tebe...se že dolgo nisem tako veselila praznikov, zadnje čase je bilo 'ah kr neki', no letos je drugače...glede tistih dnevov pa ja nočem preveč razmišljatuser posted image
seveda pa pridno čakam na tvoje novičkeuser posted image

dr. Lariluuser posted image super mi je všeč...sem malo za nazaj brala...a zdej je sigurnouser posted image , ali je še upanje?slabosti so še vedno?ja, tole vreme in vse skupaj mi res že močno načenja živce, se mi nič ne da, tudd na RR prit...kje je poletje pa gola telesa, no v kopalkah, da ne bo pomoteuser posted image .

sulfinija, ti samo reci da imaš trebušno gripo...pri meni je delovalo so verjeli, pa res čimveč počivaj.

hel32, držimo pesti za +!

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
16.12.2008 11:06:36   
S*
Pri meni je vse po starem, pestro v službi, doma pa še čakam da me prime kaj božičnega vzdušja. Sem se pa ta mesec odločila, da ne bom nič merila temperature in da ne bom pila nobenih vitaminčkov, razen alkohola v različnih oblikah user posted image . Prepustila se bom noremu decembru, pa bo kar bo. Ja pa drugi teden greva z mojim odpret smučarsko sezono, jupi.

larilu, stanje pri tebi, počutje, psiha, tašča...???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
16.12.2008 11:08:36   
misk2
helllo punce....soncek lepo da se vztrajas pri nas...in nas spodbujas...nice... jst se morm opravict ker ko pride user posted image ( ta zloba) rabm nekaj casa in se umaknem...vidim da december ni nic rozast ( punce mogoce smo premalo pisale miklavzu in treba bo duplo pisat bozicku!!!!!!! ) se strinjate z mano? user posted image lepo vas je vidt...nekatere celo nove ...no mi se vedno vztrajamo...( minilo je 3 leta.....) lp dan se vsem ...ceprov je dezeven ....

PUNCE GLAVO GOR!!!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
16.12.2008 11:11:07   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Pri meni je vse po starem, pestro v službi, doma pa še čakam da me prime kaj božičnega vzdušja. Sem se pa ta mesec odločila, da ne bom nič merila temperature in da ne bom pila nobenih vitaminčkov, razen alkohola v različnih oblikah user posted image . Prepustila se bom noremu decembru, pa bo kar bo. Ja pa drugi teden greva z mojim odpret smučarsko sezono, jupi.

S*, no potem sva pa že 2user posted image user posted image user posted image jaz isto še tifol bom t amesec skenslala...nič kar bi me spominjalo na to da hočemo user posted image , pa žur do jutranjih ur, ker drugo leto za to ne bo več cajta, kajneuser posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
16.12.2008 11:12:35   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: misk2

. jst se morm opravict ker ko pride user posted image ( ta zloba) rabm nekaj casa in se umaknem...vidim da december ni nic rozast ( punce mogoce smo premalo pisale miklavzu in treba bo duplo pisat bozicku!!!!!!! ) se strinjate z mano? user posted image

se podpišem pod tole...te čisto razumem, ker sem sama istauser posted image ja, al pa smo bile premalo pridne, da ne nosiuser posted image

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
16.12.2008 11:27:33   
hel32
tane
Hvala za pestke,jih rabimuser posted image user posted image ,lepo mi bodite
in seveda čimveč srečkuser posted image želim,z mano vred.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
16.12.2008 11:32:29   
Anonimen
S* moja stanje je tko tko še zmer mi je slabo tja pa sem,ta teta user posted image ni čist taka kot bi mogla bit in bi zdej mogl velik več bit kolikor jo je,trebuh je še zmer napihnjen tko da hlače komi zapnem in zjutri sploh nism mogla vrjet nouser posted image tko da bom na konc vseen probala test nardit razen če se ne bo kr naenkrat fulll vlil.
No Tanči maš kako vprašanje za dr.Larilu sm dala special očalca gor tko da kr na dan z vprašanji?user posted image user posted image
S* v naslednjih trenutkih ti odgovorim glede taščeuser posted image

(odgovor članu tane)
  Neposredna povezava do sporočila: 2057
16.12.2008 11:38:17   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

IZVIRNO SPOROČILO: crvicek

IZVIRNO SPOROČILO: Inana

Hvala Pravoda, ta mesec je bil zelo čuden ... ovulacijo bi morala imet že pred enim tednom, pa se mi zdi, da sem jo imela šele včeraj oz. danes - glede na izcedek ... ja, res čudno. Bomo videli, kdaj pride user posted image ... Ja, na začetku misliš, da bo kar prvi mesec, ane? user posted image Potem pa kar ni in ni ... Načloma naj bi bila oba okej, ampak prime se pa ne user posted image Ko dobim user posted image ta mesec, kličem G za pregled in napotnico za naprej ... Tale cikel je res čuden, zato tudi nimam kašnega hudega upanja na user posted image user posted image , čeprav smo bili pridni user posted image ... pa itak smo vsak mesec bolj ali manj ... nimava prehudih problemov s tem ...
Ja, ura je cajt, bo treba it ajat ... čeprov meni ni problem bit do polnoči, enih, ko pa je treba zjutri vstat je pa kriza user posted image .
Nočko!

... joj kako te razumem.
Tudi midva delava na user posted image že 2 leti, čeprav je to en 10. ciklus. Lani mi je uspelo zanositi, ma je sledil ss. Nato sem imela operacijo pregrade. Tako sva odločena, da greva konec januarja v neplodnostno, ker če je karkoli narobe, je boljše ukrepati čimprej, ker naša leta bežijo. Je bil pa moj med tem časom na samoplačniškem spermiogramu in je z njegove strani vse ok. Tudi moja G pravi da je z nama vse ok in da je pri nama vzrok prevelika želja in psiha.

Upam, da nam uspe čimprej!

Kolko pa stane samoplačniški spermiogram?

Matejčika, moj je bil v Ljubljani na leonišču in če se dobro spomnim je dal 25 eur, potem (ma nisem sigurna) pa še 25 za posvet z andrologom. Torej 50 eur. Je pa prišel na vrsto v enem tednu in čez 2 tedna še k andrologu. Z napotnico pa bi takrat dobil datum šele čez 3 mesece.

Najini princeski raseta...

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
16.12.2008 11:38:26   
Anonimen
evo S* tak kavč mam zanjo naročenuser posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2059
16.12.2008 11:46:09   
crvicek
Dr. Larilu, meni si še vedno sumljiva, tako da ti kar naredi test user posted image .

Tane, sem full vesela, da sem te okužila s tem vzdušjem. Še posebno v teh dneh, ko so polni grdih spominov. Ti se kar prepusti decembru in žuranju, tako kot S*. Tudi jaz sploh ne gledam, da vsak dan vzamem tifol in matični mleček, ko se spomnem vzamem, sem vidla danes da nisem cel vikend vzela nič. Je že dober znak, ne? Saj vseeno mislim, da že z hrano dobimo dovolj vitaminov. S

S* joj tudi jaz komaj čakam smučanje, ampak midva bova šla kak vikend šele po novem letu. Si pa moram letos kupit smučarske hlače in bundo, ker sem lani na sejmu prodala in sem brez. Želim vama lepo smuko in veselo user posted image !

Hel, zate pa navijam! Upam da bo user posted image in da se ta december bolj roza obarva.

Sulfinja, ti pa kar glumi trebušno gripo. Ponavadi to najbolj zapali, pa še tako obdobje grip je.

Najini princeski raseta...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
16.12.2008 12:00:57   
SMELIKA
Ojla!

Sporočam, da me je danes zjutraj obiskala user posted imageuser posted image  In to dva dni prej kot po navadi. Tako, da se selim v januar. Grem v nove boje, v tretji poizkus in upam na najboljše. Vsem, ki še čakate na user posted image   pa veliko sreče.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
16.12.2008 12:27:07   
Anonimen
joj punce zdele so me pa iz nlb-ja poklical da sm zelo uspešno opravila tist test in če bi prišla na razgovoruser posted image user posted image user posted image tko da zdej mam v petek ob 9. razgovor,zdej pa sam upam da ne bom dobila zavrnitev ki ne bo dobr utemeljenauser posted image

(odgovor članu SMELIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2062
16.12.2008 12:27:27   
Anonimen
smelikauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2063
16.12.2008 13:01:44   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

evo S* tak kavč mam zanjo naročenuser posted image user posted image
user posted image

Ej kje si ga naročila, moja tašča tudi pravi da rabi nov trised in ta bi bil prav idealen zanjo user posted image   user posted image   user posted image  user posted image   user posted image   user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  Bravo za teste, sej sem vedela da boš razturila.

Crvicek, midva greva za 2 dni na Golte ker sva dobila po smešno nizki ceni. Za 2 PP+3 smučarske karte=90€. Drugače ne bi šla, ta pravo enotedensko smuko pa si bova privoščila januarja.

SMELIKA user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
16.12.2008 13:24:15   
aprilčica07
Evo še jst,

na hitro, ker se mi uber mudi:):) sem pri tašči, sva se z tamalim prišla malo razvajat:):):):):):):)

moje M res še ni, ampak testa ne grem še kupit.. bom počakala do konca tedna, pol bomo pa vidli kako in kaj:):):) itak boste zvedle, ta prve kaj se dogaja :):):) znakov nimam nobenih, jih tudi v prvo nisem imela, tako da po tem ne morem sklepat kaj se dogaja z mano, bo treba še malo počakat:):) uffa, samo si nočem zbujat kašnega upanja, zato cincam in čakam kaj bo:)

sulfinija: počivaj, počivaj, pa bo vse ok:):)
larilu: kako je stanje? si šla mogoče po test?

kako ste ostale? Zdaj pa letim, ker zlorabljam računalnik od mojega zlatega tasta user posted image user posted image

lp vsem.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
16.12.2008 13:35:36   
Anonimen
Punce, danes je pa že bolše vzdušje tukaj na forumu kot včeraj. Jaz se vam javljam iz službe...rabim malo pavze user posted image  Sem šla prejle na wc in opazim prozorn, vlečljiv, belo-rozast-rdeč izdecek. Jajčniki so me prejle rahlo za špikali ( in to oba , desnega nism čutila že uff 5 let pomoje ). Ne vem mislim, da bom dobila, imam jo na 34 dni danes pa je 30 dan.
Včerej sem uporabila še Vitagyn C in si bom naredila kuro 5 dni, ker sem imela rahlo vnetje mehurja in nožnice, pa bi rada pozdravila. Saj v primeru, da bi bl amogoče to vgnezditvena ( vem da je malo možnosti user posted image  ), ta krema ne bi škodovala kaj ne ? Priše, da s elahko uporablja tudi med nosečnostjo ...

(odgovor članu aprilčica07)
  Neposredna povezava do sporočila: 2066
16.12.2008 13:47:01   
tane
moja stanje je tko tko še zmer mi je slabo tja pa sem,ta teta user posted image ni čist taka kot bi mogla bit in bi zdej mogl velik več bit kolikor jo je,trebuh je še zmer napihnjen tko da hlače komi zapnem in zjutri sploh nism mogla vrjet nouser posted image tko da bom na konc vseen probala test nardit razen če se ne bo kr naenkrat fulll vlil.

Dr. Larilu zdaj pa od mene, pejt že test narestuser posted image kolk ti zdej zamuja...jaz ponavadi ne podpiram delanja testov prej ampak ti si pa že kar krepko čez se ne motim...al nas samo zezaš in TI že vešuser posted image
vprašanje zate za milijon $$$$$$...kako takoj zanositi? če pa to znaš odgovorit ti pa psloh ne bo treba službe iskat, boš čez noč obogatela.

Za razgovor na NLB pa sej, veš oprijet črn svetleče 'kombinezon' pa bič...da ne bodo pol rekel, da nisi dovolj odločna ali kaj ti je že zadnjič prjavuuser posted image nekaj takega... potem pa sigurno službo dobiš!

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
16.12.2008 13:50:19   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: pravoda

Punce, danes je pa že bolše vzdušje tukaj na forumu kot včeraj. Jaz se vam javljam iz službe...rabim malo pavze user posted image  Sem šla prejle na wc in opazim prozorn, vlečljiv, belo-rozast-rdeč izdecek. Jajčniki so me prejle rahlo za špikali ( in to oba , desnega nism čutila že uff 5 let pomoje ). Ne vem mislim, da bom dobila, imam jo na 34 dni danes pa je 30 dan.
Včerej sem uporabila še Vitagyn C in si bom naredila kuro 5 dni, ker sem imela rahlo vnetje mehurja in nožnice, pa bi rada pozdravila. Saj v primeru, da bi bl amogoče to vgnezditvena ( vem da je malo možnosti user posted image  ), ta krema ne bi škodovala kaj ne ? Priše, da s elahko uporablja tudi med nosečnostjo ...

draga moja, žal boš morala še malo počakat druge ni...ker čisto mogoče je da je tale izcedek vgnezditvena ampak saj veš še 4-5 dni pa bo vse jasno...druge ni kot čakat.
drugače pa VitagynC ne škoduje plodu piše na navodilih pa tudi Pušenjak je to že napisal, tako, d ati kar mirno kuro naredi me bomo pa navijale, da bo čez 5 dni +!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
16.12.2008 14:03:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tane

moja stanje je tko tko še zmer mi je slabo tja pa sem,ta teta user posted image ni čist taka kot bi mogla bit in bi zdej mogl velik več bit kolikor jo je,trebuh je še zmer napihnjen tko da hlače komi zapnem in zjutri sploh nism mogla vrjet nouser posted image tko da bom na konc vseen probala test nardit razen če se ne bo kr naenkrat fulll vlil.

Dr. Larilu zdaj pa od mene, pejt že test narestuser posted image kolk ti zdej zamuja...jaz ponavadi ne podpiram delanja testov prej ampak ti si pa že kar krepko čez se ne motim...al nas samo zezaš in TI že vešuser posted image
vprašanje zate za milijon $$$$$$...kako takoj zanositi? če pa to znaš odgovorit ti pa psloh ne bo treba službe iskat, boš čez noč obogatela.

Za razgovor na NLB pa sej, veš oprijet črn svetleče 'kombinezon' pa bič...da ne bodo pol rekel, da nisi dovolj odločna ali kaj ti je že zadnjič prjavuuser posted image nekaj takega... potem pa sigurno službo dobiš!

user posted image

user posted image user posted image user posted image matr tale bejba je pa prov huda pa še tko dark pa tko i love ituser posted image user posted image user posted image user posted image sam te čevlje bi zamenjala k ne maram odprtihuser posted image user posted image user posted image sam če bi taka pršla me še notr ne bi spustil no sej če bi bil direktor pol ja tko k mam pa razgovor pa z direktorco pa dvomimuser posted image user posted image
tanči mam user posted image sam ni pa taka kot bi mogla bit,mogl bi mi ful lit pa mam recimo 2 vložka na dan,pa to mi je čuden k mam trebuh napihnjen k ne vem kaj ,sej mogoče se bo sam vlil naenkrat pa bi zginuuser posted image k bo konc teuser posted image nardim test pa bomo vidl

(odgovor članu tane)
  Neposredna povezava do sporočila: 2069
16.12.2008 14:07:04   
giotti
Draga Pravoda

ful ti želim, da si nosečka user posted image

Kar se tiče kremic in vsega, kar se dogaja od ovulacije do dneva za delat testek, predlagam, da se sploh ne sprašuješ in živiš popolnoma isto kot da so dnevi od M do ovulacije in ne od ovulacije do M, če me razumeš.

Če niti tvoje telo zares ne ve, da si nosečka, ampak je to zelo jasno šele približno tiste dni, ko je tudi test pozitiven, potem se nima absoutno nobenega smisla ukvarjati z mislijo, kaj pa če sem user posted image , a potem... Ker se ti potem hitro zgodi, da 14 dni al pa en teden na mesec ne živiš popolnoma vsakdanjega, nebremenjenega, normalnega življenja, ampak je vedno prisoten tisti, kaj pa če sem user posted image , a potem lahko... Najbolje je, da si damo v glavo, da dokler nam test ne pokaže črtic, pač nismo nosečke in se s tem sploh ne ukvarjamo.
Seveda pa te razumem, vse si želimo, da bi bilo vse perfektno in pod kontrolo že od samega začetka.

Ampak življenje je pač takšno, ne moremo vsega splanrati v naprej in imeti pod kontrolo.
Tudi sama sem v upanju za pikico, in ne boš verjela, če ti povem, kako sem se jaz pripravljala na zanositev. Ma kakšne kreme, še aspirina nisem želela vzeti celo leto, čeprav me je včasih glava ful bolela. Ma, kaj aspirin, kakršnegakoli umetnega dodatka, konzervansov nisem želela pojesti. Da ne govorim, kako veliko sem telovadila in resnično pazila, da jem samo biološko pridelano hrano. Pa še ene posebne vaje sem delala... Skratka, želela sem biti popolnoma "čista". Ampak potem se mi je kmalu uprlo, potem ko sem vidla, da pluska ni bilo ne prvi, ne drugi, ne tretji mesec... spregledala sem, da tako ne morem živeti.

Zdaj se s potencialno nosečnostjo ne ukvarjam niti malo in niti malo ne prilagajam načina življenja v dnevih po ovulaciji. Pač, ko bom na testu zagledala dve črtici, takrat ko bom tudi uradno noseča in ne samo v moji glavi, pa bom prilagodila svoje življenje glede na nove okoliščine. In tudi šele takrat bom začela malo več računati, kaj moram pojesti, da dobim malo več folne kisline na primer.

Da boš vidla, da pri meni tudi v praksi to laufa, ti naj povem, da sem si včeraj dala izdret modrostni zob, dobila lokalno anestezijo (torej antibiotik), nato dobila še en antibiotik, da se mi kaj resnega ne vname, nato pa še protibolečinsko tableto, potem pa sem zvečer, ponoči in zjutraj vzela lekadol, ker me pač tako zelo boli. M pričakujem v soboto, sem pa tudi potencialna user posted image . Aja, pa prejšnji teden, ko me je bolel zob po tem, ko mi je vanj zdravnica dala zdravilo (seveda antibiotik), sem se filala z aspirini. Seveda sem pomislila, joj, pa ravno zdaj imam to sranje, ko sem mogoče user posted image , sicer po čudežu, pa vendar... pa tako sem se čuvala celo leto, da sem živela popolnoma brez zdravil ali kakršnihkoli farmacevtskih pripravkov razen, ko sem imela poleti operacijo na maternici.

Tako da moj nasvet tebi bi bil, če ti kremica pomaga, da se pozdravi vnetje, si mirne duše lepo namaži. Ko boš zagledala user posted image , šele takrat se pa začni spraševati, ali je primerno, da....

Srečno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
16.12.2008 14:09:48   
tane

Aha, direktorica...potem pa kaj takega...še vprašanje a to imaš na TRG REPUBLIKE 3 razgovor?

user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
16.12.2008 14:13:49   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Da boš vidla, da pri meni tudi v praksi to laufa, ti naj povem, da sem si včeraj dala izdret modrostni zob

To giottka, si se le odločila, bravo zdaj naj pa samo hitro bolečine minejouser posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
16.12.2008 14:15:29   
Anonimen
zdej pa da še dr.Larilu odgovori na vprašanje in odgovor je sledeč:
pravilni sexuser posted image
user posted image
in trditev
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2073
16.12.2008 14:17:50   
Anonimen
Tanči ne tm sm pisala test zdej morm it pa v nove fužine k je direktorica iz enote moste polje sam zgleda ma pisarno na fužinahuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2074
16.12.2008 14:18:39   
giotti
Tanči,
pa saj ni bilo kaj za odločat. Zdravnica ga je zdravila, vendar neuspešno, nikoli ni omenila, da je to tudi opcija, ko sem pa zdaj jamrala, kako me boli, pa je rekla, ni druge kot dat ven. In so me na hitro poklicali in dali to ven user posted image
Grem naprej počivat, ker imam kar precej vneto vse skupaj in komaj goltam, pa sem trma, ki noče vzet še enga lekadola user posted image
Si jutri kaj več pišemo...
na veliko pluskov user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?