|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra :)
17.12.2008 13:57:41   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek
Sonček, tudi jaz sem včeraj zavijala darilca, jutri pa še smrekico postavim im darila dam spodaj. Sem pa vesela, ker sem naredila po dolgem času generalno čistko in se vse tako lepo sveti. Parket sem namazala z enim loščilom od Pronto in je prišel kot nov, niti ene praskice ni več opazit. user posted image Zdaj pa malo srfam in iščem kakšen dober recept za kekse. Kaj pa vi, boste kaj pekle? Imate kakšen dober recept?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image priden črviček.Ja jaz bom pekla kekse in pecivo ,ti lahko prpopam kak recept ,sam ne danes k se mi ne dauser posted image user posted image sem sedaj spala 3ure k me je neki glava hotla bolet ,sedaj pa kuham kosilo.A me lahko spomneš jutri ,če se sama ne bomuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
17.12.2008 14:47:20   
Sulfinija
Crvicek,jaz mam ful dobrih receptov kekse,...

Jupi mi je danes božiček po pošti poslal eno lepo knjigo z recepti,...kok je luštna samo kaj ko jaz nimam sedaj nič energije.Draila se spravlajm zavijat še cel teden špa sedaj ni nobene zavito.Dvomim,da tudi danes bo čeprav je že skoraj nujno.Sem pa sedajle spala sedaj pa spet tole neznosno riganje pa še kaj bi se našlo.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
17.12.2008 15:00:54   
Anonimen
sulfinija ma men se riga že od nedelje tko da vem kako ti jeuser posted image
zdele kavico pijem pa mi nekak ne potegne najboljuser posted image
če mate kak enostaven recept pol sm jaz tukiuser posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2128
17.12.2008 15:18:45   
Sulfinija
Larilu,kave ne morem videti od user posted image  dalje,zjutraj pijem benko kakav namesto kave mi je veliko boljši.

LP MOjcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
17.12.2008 15:22:21   
Anonimen
jaz sm pa čisti kavoholikuser posted image sej me je sram ampak pred tamavčijem sm spila tud do 3litre kave na danuser posted image pač služba je bila taka da je bilo treba delat tud po 17 ur in ni blo cajta za jest za pit pa tko ane sprotuser posted image
jaz sm se sprijaznila da nisem user posted image da zgleda da me je user posted image tok napihnila al sem se pa zredila user posted image
nč grem jaz zdej po tamavčija
čav bav

Neposredna povezava do sporočila: 2130
17.12.2008 15:27:11   
Anya22
Evo, punce, po dolgem času se vam malo javim, namreč včeraj sem imela pregled pri G in mi je vzela bris ter mi je napisala recept za klomifen, tako da bom začela jemati klomifen, kajti nama ne rata nikakor. No sedaj moram še najprej počakati, da pride ta user posted image , ki imam še vedno upanje, da je ta mesec ne bo!!!! Bomo videli. Če pa bo, bom začela jemati klomifen!!!

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
17.12.2008 15:41:41   
Sulfinija
Če katera želi recepte naj bi na zs pošlje mail,da jih posredujem.

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
17.12.2008 15:49:16   
crvicek
Sulfinja, jaaaaaaa prosim za kak dober recept za kekse iz modelčkov. Sem kupila modelčke smrečice, zvezdice, lunice in zvončka, pa bi rabila recept za testo. Pa še kaj drugega, ker sem vidla da si ti zelo pridna za take zadeve.
Ti se pa letos ne sekiraj, jih bomo me nardile malo več pa ti jih poslale. user posted image Tvoje trenutno delo je počivanje in čuvanje tvoje pikice.

user posted image user posted image user posted image

Sonček, tudi za tvoje recepte prosim. Potem pa ne bom vedela kaj izbrat, ker jih bo preveč.user posted image user posted image user posted image

Najini princeski raseta...

Neposredna povezava do sporočila: 2133
17.12.2008 16:01:36   
sonček85
evo mi smo se pa najedli,smo imeli pozno kosilo ,ker smo malo še šli poležavat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem se najedla celo skledo krompirjeve solate in hrenovkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Anya22:  jupi navijamo zate in naj vama čim prej uspeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

črviček:bom poslala ,uuuuuuu kako bo vsepovsod dišalo po keksihuser posted image user posted image user posted image in pecivihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se mi kr slone cedijo.No jaz bom prvo rundo že pekla v nedeljo ko grem tašči pomagat pečt k ma tast rd 24.4 in bo nesel nekaj v službouser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
17.12.2008 16:01:49   
Sulfinija
Crvicek pošlji na zs mail pa ti tja pošljem.Ja nekam bom pa že malo pomagala mamici ko bom lahko itak sedaj vse miruje,dvigovanje pa mam 100% prebranjeno hi,hi.Itak pa veliko ne zmorem,ker mi je tak user posted image .Pošlji na zs mail nalsov pa ti pošljem recepte.

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
17.12.2008 16:07:21   
giotti
Ojla, pupe

ne morem verjet, kako ste pridne s temi smrekicami in keksi in jaslicami. Midva še nimava kuhinje, zato tudi ne pečice, imava samo eno električno plato, dvomim, da bi se na njej dalo spečt kekse user posted image

Jaz pa kar malo čakam januar, ko je ful spokojno in mirno. Mi tile decembri vedno povzročajo malo težav. Vsak pričakuje neka darila, meni se pa taaaaakoooo ne da kupovat. Prav nič se mi ne zdi vredno nakupa, no, razen kakšnih bio testenin, paradižnikove omake in olivnega olja. Al pa kakšno ekološko milo, to vedno prav pride. Potem pa od drugih dobim takšne neumnosti, da je joj. Ali je neka brezvezna kozmetika, čeprav skoz vsem trobim, da je moja kozmetika edino biološko pridelano sezamovo in olivno olje ter milo. Ali pa so neke neumnosti, na Kitajskem narejene ter same sebi v namen, ali pa je neka hrana, ki je itak ne jem, če ni biološkega izvora in sevda ni, ker to pač nikogar ne gane. Važno, da je lepo zapakirano, od kod in kako je pridelano, pa jih ne briga. Ja, težko je meni kupiti darilo, se strinjam, samo kaj lahko več naredim kot to, da vedno prosim, da ne želim daril in naj se namesto daril raje nakaže za UNICEF ali podobne organizacije. Bom januarja poročala, kako bo letos z darili, mogoče se pa kam premakne user posted image

Hej, drugače pa žarim kot rožica. Nič ne boli, vse je super in zvečer grem na službeno zabavo, he, he, gledat, kako se bodo pupe zrihtale.

Hvala za recepte. Ja, žejbel je super, poznam to. Moja mami ima itak celo naravno lekarno doma, celo leto nabira rožice, potem jih suši in jih ima kot čaj ali pa kot različne pripravke v alkoholu, ki ga tudi sama skuha, na primer ameriški slamnik itd. Ona je prava čarovnica user posted image . Če še nekaj časa ne bo user posted image , bom šla pa res malo v njeno lekarno, gotovo ima kakšno rožico tudi za takšne primere.

In pa, najbolj važno, kar hočem danes povedat. Približno 11 mesec nazaj, ko sem prvič zanosila, sem imela vgnezditveni rdeč madež na 24. dan zvečer. Danes je moj 24. dan in kljub temu, da ne dajem nobene šanse, da sem ta mesec user posted image , ker sem prepričana, da sva prepozno user posted image  , sem danes nekaj živčna. Ful je zanimivo, kako moj um pričakuje zvečer rdeč flekec. To se mi še ni zgodilo, da bi bila tako nervozna kateri mesec. Prav čaka ga, jaz (le kdo je ta jaz??) pa mu skoz dopovedujem, da naj neha pričakovat, da je to čista neumnost, da ta mesec nismo sploh upravičeni do user posted image , ker nismo bili dovolj pridni s user posted image   Potem pa me prisili, da grem na wc pogledat, če je že ta flekec prišel. Stvar v glavi je šla tako daleč, da me je začelo v maternici malo bolet. Itak, kako da ne, saj to sodi zraven... skratka, samo da veste, da se jaz danes borim s svojim umom z vsemi orožji, ki jih premorem. Komaj čakam večer in jutrišnje jutro, ko bo 24. dan mimo in bo spet vse po starem.

Mejte se sladko. Ja, dež pa že mal preveč teži, se strinjam, samo brez veze, da bi to vplivalo na to, kako se počutimo. Imamo srčki so sončki in naj nas grejejo in razsvetljujejo.

Sulfinija, naj slabosti hitro minejo. Kupi biološko pridelan ingver in ga žveči.

Polno ljubezni in modrosti user posted image

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
17.12.2008 16:07:26   
sonček85
pri nas je pa prej za 5 minut posijalo sonce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no zdaj mi pa naš želvak nagaja k mi rine pod stol, user posted image user posted image user posted image user posted image pa ne more spodaj k je tak velik in debel že user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2137
17.12.2008 18:58:15   
Sulfinija
Evo punce mene sem ZMAGALA.Zavila sem 25.paketov darilc za pod jelkico juhu.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
17.12.2008 19:36:16   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Evo punce mene sem ZMAGALA.Zavila sem 25.paketov darilc za pod jelkico juhu.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2139
17.12.2008 20:31:06   
S*
Pa kako ste vse pridne, kuhate pečete, darila zavijate. Mene še ni primlo praznično navdušenje, no za vspodbudo sebi in vam v pohvalao pa vam pošiljam mal prazničnega vzdušja

user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
17.12.2008 21:44:30   
Arual
Hey.
Kako kaj? Mene jajčniki noro bolijo, bt imam paod kar mi je padla 36.4 in se ne dvigne user posted image . Sem včeraj dobila odpustnico HSG- desni jajčnik super, maternica super, levi - ne vidijo iztekanja v trebušno votlino- tako da priporočajo laparoskopijo. Upam, da bo že ta mesec user posted image  in ne bo potrebno na laparo.
Držim pesti za vse nas.

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
17.12.2008 22:28:06   
sonček85
držimo pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
18.12.2008 7:10:43   
aprilčica07
Jutro  dame:):):):)

na hitro, včeraj sem nardila test in se je pokazal en velik plusssssssssssssseeeeeeeeekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Za karkolki napovedovat je itak prezgodaj, na pregled bom šla šele po novem letu:):):):), v glavnem če bo vse tako kot mora bit, bo naš fantek avgusta dobil družbo:):)

smo res srečni!

Ste prve, ki sem vam to povedala, razen lubija, sevedauser posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
18.12.2008 8:17:47   
Anonimen
Čestitam ...user posted image lepo nosečnost želim.
No pri meni je trnutno stanje bolj žalostno. Včeraj se je izcedek povečal, postal je temno rjav, enkrat pa sem opazila tudi kapljico svete krvi tako, da sem 100 %, da ta mesec spet ni uspelo in samo še čakam, da se bo usula. Ne vem kaj mi zdaj nagaja, od kar sva se odločila za bebiko ( 3-4 mesce ) se mi pred M pojavla tale izcedek in traja ene 4 dni preden se usuje.
Ta mesec pa je bilo vmes sluz zato sem si pustila malo upanja, no ja pa kot zgleda tudi zdaj ne bo nič. Takoj po novem letu se bom prijavila na pregled in pogovor z G, da ni kaj slučajno narobe s temili izcedki, ki jih prej ni bilo.
Veliko več sreče vsem ostalim, da bo veliko + okoli božiča.

(odgovor članu aprilčica07)
  Neposredna povezava do sporočila: 2144
18.12.2008 8:18:04   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

Jutro  dame:):):):)

na hitro, včeraj sem nardila test in se je pokazal en velik plusssssssssssssseeeeeeeeekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Za karkolki napovedovat je itak prezgodaj, na pregled bom šla šele po novem letu:):):):), v glavnem če bo vse tako kot mora bit, bo naš fantek avgusta dobil družbo:):)

smo res srečni!

Ste prve, ki sem vam to povedala, razen lubija, sevedauser posted image user posted image user posted image

čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2145
18.12.2008 8:18:28   
S*
user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  aprilčica user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Iskrene čestitke!

Neposredna povezava do sporočila: 2146
18.12.2008 8:21:25   
crvicek
aprilčica čestitam! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najini princeski raseta...

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
18.12.2008 8:25:25   
Anonimen
aprilčica
user posted image

(odgovor članu crvicek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2148
18.12.2008 8:28:54   
S*

user posted image user posted image

user posted image   oz.   user posted image     pričakujemo DECEMBRA

xx.12.
- M1987 (10.krog) - srečka nosečka user posted image     user posted image  user posted image  user posted image          
xx.12. - miklarom user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
xx.12. - strumf
xx.12. - spelka12
xx.12. - Flora2
xx.12 - nena1978
xx.12 - pravoda
xx.12 - lunika user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
02.12. - dini
03.12. - S* (5.krog)user posted image  user posted image user posted image user posted image      v nove boje
04.12. - Žaži
05.12. - pikapolonica 24 (3.krog)
05.12. - nhaya
05.12. - Sulfinija - srečka nosečka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image              
06.12. - a.jrad
06.12. - lucy86 - srečka nosečka  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image          
06.12. - zvezdica1980 
07.12. - kalypso (3. krog)user posted image  user posted image user posted image user posted image     v nove boje
09.12. - sams
09.12. - Matejčika (4.krog)user posted image  user posted image user posted image user posted image     v nove boje 
10.12. - živa1
11.12. - larilu   v nove boje
12.12. - charlyka
12.12. - eva Ana
12.12. - Tejchy25 ( 7. krog )
12.12. - Muca83 -  user posted image  user posted image   user posted image   user posted image srečka nosečka    
13.12. - Bojana82user posted image  user posted image   v nove boje
13.12. - aprilčica07 user posted image  user posted image   user posted image   user posted image  
14.12. - baby1978 (3. krog)user posted image  user posted image user posted image   v nove boje
15.12. - Tanisha      v nove boje
17.12. - Vitaebella
19.12. - SMELIKA 
20.12. - nincika (2. krog)
20.12. - METULJ1 (3.krog) user posted image  user posted image user posted image user posted image    v nove boje
20.12. - Tanchy ( 2.krog )
21.12. - evolinca
21.12. - Anya22 (12.krog)
22.12. - pikicaa25 (12.krog )
22.12. - misk2
22.12. - cori
22.12. - sonček Lara
23.12. - beety ( 9.krog )
23.12. - bubika86 ( 5.krog )
23.12. - Inana
23.12. - tropical (8. krog)
23.12. - little angel ( 11.krog )
24.12. - Arual ( 14. krog )
25.12. - VilaMaLina
25.12. - hel32
26.12. - punčka10
26.12. - kalaxy 
27.12. - anonimna Vita
27.12. - BEBIII
28.12. - Nea_teja_
28.12. - crvicek
28.12. - katka11 
29.12. - *TaMiKaaa* (2. krog)
30.12. - Tiki55 (17.krog)
31.12. - murkica
31.12. - ROmama
31.12. - tane

Decemberk  nas je 61 od tega že 5 srečke  user posted image

modrih:    10
  roza:        5
skupaj:       14

user posted image

Dragi Miklavž!

veliko nam prinesi,
kar skozi dimnik nam jih raztresi!

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

* Giotti
* ursa30
* Sonček85
user posted image
* pikicao
*spps
user posted image
*anya22
*aqua77
* Inčika

**csaje*
*larilu
*DannyS
*Me to you

HIMNA (by BEYBA)

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

DECEMBRSKA STAVNICA  

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... .20,9% srečk nosečk  
APRIL..........................................23,7% srečk nosečk  
MAJ............................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ...........................................22,5% srečk nosečk  

JULIJ ..........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST.....................................19,30% srečk nosečk
SEPTEMBER...............................21,0% srečk nosečk
OKTOBER...................................22,2% srečk nosečk
NOVEMBER................................28,1% srečk nosečk
DECEMBER.................................--,--% srečk nosečk

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
18.12.2008 8:29:40   
Anonimen
jutro
no to je pa tkole zjutri prov lepo videt da se pojavi kak plusekuser posted image
včer sm se odločila da letos še ne bom delala jaslice zato k mali jih itak razmetava pa tko in pol je škoda mojga truda.
pri nam pa spet pada dež no pa sneg neki vmes,ne da se mi nič (standarduser posted image )

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?