|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra :)
16.12.2008 14:23:07   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Tanči,
pa saj ni bilo kaj za odločat. Zdravnica ga je zdravila, vendar neuspešno, nikoli ni omenila, da je to tudi opcija, ko sem pa zdaj jamrala, kako me boli, pa je rekla, ni druge kot dat ven. In so me na hitro poklicali in dali to ven user posted image
Grem naprej počivat, ker imam kar precej vneto vse skupaj in komaj goltam, pa sem trma, ki noče vzet še enga lekadola user posted image
Si jutri kaj več pišemo...
na veliko pluskov user posted image

giottka poskusi še z nalgesinom so baje malo močnejši pa jih potem ni treba tolkokrat vzet...naj hitro mineuser posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
16.12.2008 14:33:01   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

zdej pa da še dr.Larilu odgovori na vprašanje in odgovor je sledeč:
pravilni sexuser posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

HUDO!!!!!!!!!  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
16.12.2008 14:52:37   
ursa30
dan, sem vas prišla na brzino pogledat. sem bila 2 dni v službi brez računalnika, zdaj moram pa nadoknaditi za nazaj..
čestitke novim nosečkam, pa user posted image user posted image  za vse, ki ste dobile user posted image

glede našega mitinga, mislim, da ste že vse potrdile za torek, 23.12, razen elle, če se ne motim.
vam ustreza 17.30? lokacija ista kot prejšnjič ali ne? predlogi prosim user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
16.12.2008 14:57:32   
ursa30
tane, giotti, ella, tiki, aqua, mogoče še kšna.... potrjeno...torek, 23.12. ob 17.30, v Mačku...
aqui, ti veš, kje je to??
lp

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
16.12.2008 16:49:37   
sonček85
larilu:hvala za spodbudne besede za pesija,ko bi ga tudi mi našli pa čeprav tudi po treh mesecihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sulfi:me veseli ,da si odpovedala Otočec ,bo š vsaj pomirjena in bolje tako koda bi pa Bog ne daj šlo kaj narobeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mišk2:ja z veseljem vas spremljam in vas podrim in popiram kot ste ve mene

MOJE POROČILO IZ PREGLEDA
Zjutraj sva šla z dragim že ob 7.30 v Laško ,da sem dala vodo, potem pa sva šla še malo pojest v pekarno dobrot. user posted image user posted image user posted image ,počakala da se je pikapolonica odprla kamor sva šla najprej pogledat za vozičke in previjalno ter posteljico user posted image user posted image user posted image voziček sem rekla da bom vzela jane ali pa brevi ovo za katerega sem zagreta od samega začetka in mislim ,da bo kar ta user posted image user posted image user posted image ,previjalno greva pa iskat ta teden user posted image user posted image user posted image .no potem sva šla pa še kupovat darila za vse naše bližnje za Božička user posted image user posted image user posted image
No potem še v službo se pogovrit za dopust ,da ga koristim in na pregleduser posted image ja klončno boste lahko brale kako je šlo user posted image user posted image user posted image

Čakala sem kakih 5-10 minut in bila na vrsti,me je zvahala ,kg imamo 79(zredila sem se samo 6kg-od tega še ima moj bebi 520g) user posted image ,zmerila pritisk in že sem bila na vrsti.
Najprej mi je G razložila kaj bova danes gledali ,poklicali dragega in pregled se je začel,MV je 40,premer trebuščka je 168,težki smo 520g,nogica je dolga 41mm,posteljica je spredaj ,zato tudi ne čutimo tako intenzivnih brc našega bejbija in rokice smo si držali preko glavice da naša gospa G ni morala zmeriti glavice ,tako da imam naslednji pregled spet v sredo.
Povprašala sem tudi za MŠ in je rekla ,da se mi ni potrebno naročiti prej ko okoli 30t in da je lepo če gre oči poleg user posted image user posted image dobila sem tudi slikico ,ki ni nevem kaj razločna,zato je ne bom dajala gor.malo smo skrivali kaj imamo med nogicami,zato sva se odločila ,da ne bova več spraševala. user posted image

no to je bilo moje poročilo ,več pa upam ,da bom zvedela v sredo na pred Božični večer user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
16.12.2008 16:59:18   
Sulfinija
user posted image user posted image user posted image ,sonček85 za takole izčrpno poročilo.Hvala bogu,da je vse ok.Za spol pa bo tudi ok da bo presenečenje bo tolk večje.Super tudi za previjalno in voziček.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
16.12.2008 17:18:36   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

user posted image user posted image user posted image ,sonček85 za takole izčrpno poročilo.Hvala bogu,da je vse ok.Za spol pa bo tudi ok da bo presenečenje bo tolk večje.Super tudi za previjalno in voziček.

hvalaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
16.12.2008 17:25:56   
lunika
Dober dan punce! Kako ste kaj v tem deževnem vremenu? Jaz sem bolj slabo, včeraj sem dobila user posted image , zamujala mi je 13 dne, tako da sem upala, da je kaj uspelo ampak ni! user posted image user posted image user posted image user posted image  Vmes sem imela še vnetje jajčnika, je močno bolelo!
Zgleda bo treba veliko pisati božičku!
Se bom morala preseliti na forum upajmo januarja ali pa "nikoli"!?

Neposredna povezava do sporočila: 2083
16.12.2008 17:58:45   
Muca83
Punce, hvala vsem za pestke! Zelo ste prijazne... user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
16.12.2008 18:02:16   
little angel
soncek super da je vse ok!!!!
lunika zal mi je da te je obiskala user posted image

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
16.12.2008 18:38:28   
Matejčika
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Draga Pravoda

ful ti želim, da si nosečka user posted image

Kar se tiče kremic in vsega, kar se dogaja od ovulacije do dneva za delat testek, predlagam, da se sploh ne sprašuješ in živiš popolnoma isto kot da so dnevi od M do ovulacije in ne od ovulacije do M, če me razumeš.

Če niti tvoje telo zares ne ve, da si nosečka, ampak je to zelo jasno šele približno tiste dni, ko je tudi test pozitiven, potem se nima absoutno nobenega smisla ukvarjati z mislijo, kaj pa če sem user posted image , a potem... Ker se ti potem hitro zgodi, da 14 dni al pa en teden na mesec ne živiš popolnoma vsakdanjega, nebremenjenega, normalnega življenja, ampak je vedno prisoten tisti, kaj pa če sem user posted image , a potem lahko... Najbolje je, da si damo v glavo, da dokler nam test ne pokaže črtic, pač nismo nosečke in se s tem sploh ne ukvarjamo.
Seveda pa te razumem, vse si želimo, da bi bilo vse perfektno in pod kontrolo že od samega začetka.

Ampak življenje je pač takšno, ne moremo vsega splanrati v naprej in imeti pod kontrolo.
Tudi sama sem v upanju za pikico, in ne boš verjela, če ti povem, kako sem se jaz pripravljala na zanositev. Ma kakšne kreme, še aspirina nisem želela vzeti celo leto, čeprav me je včasih glava ful bolela. Ma, kaj aspirin, kakršnegakoli umetnega dodatka, konzervansov nisem želela pojesti. Da ne govorim, kako veliko sem telovadila in resnično pazila, da jem samo biološko pridelano hrano. Pa še ene posebne vaje sem delala... Skratka, želela sem biti popolnoma "čista". Ampak potem se mi je kmalu uprlo, potem ko sem vidla, da pluska ni bilo ne prvi, ne drugi, ne tretji mesec... spregledala sem, da tako ne morem živeti.

Zdaj se s potencialno nosečnostjo ne ukvarjam niti malo in niti malo ne prilagajam načina življenja v dnevih po ovulaciji. Pač, ko bom na testu zagledala dve črtici, takrat ko bom tudi uradno noseča in ne samo v moji glavi, pa bom prilagodila svoje življenje glede na nove okoliščine. In tudi šele takrat bom začela malo več računati, kaj moram pojesti, da dobim malo več folne kisline na primer.

Da boš vidla, da pri meni tudi v praksi to laufa, ti naj povem, da sem si včeraj dala izdret modrostni zob, dobila lokalno anestezijo (torej antibiotik), nato dobila še en antibiotik, da se mi kaj resnega ne vname, nato pa še protibolečinsko tableto, potem pa sem zvečer, ponoči in zjutraj vzela lekadol, ker me pač tako zelo boli. M pričakujem v soboto, sem pa tudi potencialna user posted image . Aja, pa prejšnji teden, ko me je bolel zob po tem, ko mi je vanj zdravnica dala zdravilo (seveda antibiotik), sem se filala z aspirini. Seveda sem pomislila, joj, pa ravno zdaj imam to sranje, ko sem mogoče user posted image , sicer po čudežu, pa vendar... pa tako sem se čuvala celo leto, da sem živela popolnoma brez zdravil ali kakršnihkoli farmacevtskih pripravkov razen, ko sem imela poleti operacijo na maternici.

Tako da moj nasvet tebi bi bil, če ti kremica pomaga, da se pozdravi vnetje, si mirne duše lepo namaži. Ko boš zagledala user posted image , šele takrat se pa začni spraševati, ali je primerno, da....

Srečno user posted image

Tole si pa zasluži stoječo ovacijo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image To si naj kr vsaka prebere, ker je zelo dobro tole napisala Giotti!

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
16.12.2008 18:59:06   
sonček85
kje ste nove nosečkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
16.12.2008 20:10:31   
Anonimen
sonči večinoma smo samo tuki nenosečkeuser posted image uu kako poročilo o bejbiki lepo touser posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2088
16.12.2008 20:11:01   
Anonimen
lunikauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2089
16.12.2008 20:15:04   
Sulfinija
Larilu,pri tebi je še kaj upanja ali se je oreng vlila.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
16.12.2008 20:16:09   
Anonimen
Giotti hvala za napisano, res si zaslužiš en velik user posted image . Držala se bom tvojega nasveta, ker mislim, da spet ne bo nič, ker je bilo popoldne sluzastega izcedka kar veliko ( vmes je bilo tudi rdečkaso ) tako, da...
Res treba bo spremeniti naše mišljenje in pozabiti na to, da delamo na otroku, kaj lahko kaj ne...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2091
16.12.2008 20:19:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Larilu,pri tebi je še kaj upanja ali se je oreng vlila.

ma je teta s krvavca k je ni mal, sam tok velik kot ponavad je pa niuser posted image sama pri seb vem da sigurno nisem user posted image ampak bom k bo koncuser posted image test vseen nardila da se mi bo tist minus vbil v glavo pa bo mir,sej vrjetn k ga bom zagledala me bo čist podrl ampak vseen.

Neposredna povezava do sporočila: 2092
16.12.2008 20:21:40   
Anonimen
ampak morm rečt da me ful potre k sta dve kolegici zanosili pa sploh nista načrtovali tko da sta bili tud v dvomih k npr. jaz bi pa skakala od veselja ,pa jima privoščim sam pač tak feeling mam v seb in ne morm prek tega kar se mi zdi čist normalno

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2093
16.12.2008 20:26:11   
Anonimen
To je normalno Larilu. Seveda, da jima želiš vso srečo v sebi pa čutiš, kako bi ti bila rada v njuni koži. Ma ponavadi gre tako :  tisti, ki si želijo, ne dobijo, tisti ki pa ne, pa takoj dobijo. Ampak ne moremo tako gledati, tudi za nas bo 1x sonček posijal, pa bomo tudi me v dvomih...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2094
16.12.2008 20:27:41   
S*
larilu, popolnoma te razumem. Vedno ko izvem, da je kaka moja kolegica zanosila, se mi kar trže, pa da ne bo pomote jim vsem iz srca privoščim, samo tisti zakaj pa meni ne uspe, je pa vedno prisoten. Še huje je, ko kaka kolegica rodi... Pa kaj čemo, človek se pobere in gre naprej.
Kar se pa - na testu tiče, je res dosti hujši kot sama user posted image , ki pride.

Sonček user posted image   user posted image   user posted image , lepo je prebrat tvoje poročilo.

Muca83, res ti is srca želim, da bi tvoja želvica v tickeryu srečno prispela na cilj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
16.12.2008 20:35:53   
S*

user posted image user posted image

user posted image   oz.   user posted image     pričakujemo DECEMBRA

xx.12.
- M1987 (10.krog) - srečka nosečka user posted image     user posted image  user posted image  user posted image          
xx.12. - miklarom user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
xx.12. - strumf
xx.12. - spelka12
xx.12. - Flora2
xx.12 - nena1978
xx.12 - pravoda
xx.12 - lunika user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
02.12. - dini
03.12. - S* (5.krog)user posted image  user posted image user posted image user posted image      v nove boje
04.12. - Žaži
05.12. - pikapolonica 24 (3.krog)
05.12. - nhaya
05.12. - Sulfinija - srečka nosečka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image              
06.12. - a.jrad
06.12. - lucy86 - srečka nosečka  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image          
06.12. - zvezdica1980 
07.12. - kalypso (3. krog)user posted image  user posted image user posted image user posted image     v nove boje
09.12. - sams
09.12. - Matejčika (4.krog)user posted image  user posted image user posted image user posted image     v nove boje 
10.12. - živa1
11.12. - larilu   v nove boje
12.12. - charlyka
12.12. - eva Ana
12.12. - Tejchy25 ( 7. krog )
12.12. - Muca83 - srečka nosečka    
13.12. - Bojana82user posted image  user posted image   v nove boje
13.12. - aprilčica07
14.12. - baby1978 (3. krog)user posted image  user posted image user posted image   v nove boje
15.12. - Tanisha      v nove boje
17.12. - Vitaebella
19.12. - SMELIKA 
20.12. - nincika (2. krog)
20.12. - METULJ1 (3.krog) user posted image  user posted image user posted image user posted image    v nove boje
20.12. - Tanchy ( 2.krog )
21.12. - evolinca
21.12. - Anya22 (12.krog)
22.12. - pikicaa25 (12.krog )
22.12. - misk2
22.12. - cori
22.12. - sonček Lara
23.12. - beety ( 9.krog )
23.12. - bubika86 ( 5.krog )
23.12. - Inana
23.12. - tropical (8. krog)
23.12. - little angel ( 11.krog )
24.12. - Arual ( 14. krog )
25.12. - VilaMaLina
25.12. - hel32
26.12. - punčka10
26.12. - kalaxy 
27.12. - anonimna Vita
27.12. - BEBIII
28.12. - Nea_teja_
28.12. - crvicek
28.12. - katka11 
29.12. - *TaMiKaaa* (2. krog)
30.12. - Tiki55 (17.krog)
31.12. - murkica
31.12. - ROmama
31.12. - tane

Decemberk  nas je 61 od tega že 4 srečke

modrih:    10
  roza:        4
skupaj:       14

user posted image

user posted image user posted image user posted image

Dragi Miklavž!

veliko nam prinesi,
kar skozi dimnik nam jih raztresi!

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

* Giotti
* ursa30
* Sonček85
user posted image
* pikicao
*spps
user posted image
*anya22
*aqua77
* Inčika

**csaje*
*larilu
*DannyS
*Me to you

user posted image user posted image user posted image

HIMNA (by BEYBA)

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

DECEMBRSKA STAVNICA  

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... .20,9% srečk nosečk  
APRIL..........................................23,7% srečk nosečk  
MAJ............................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ...........................................22,5% srečk nosečk  

JULIJ ..........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST.....................................19,30% srečk nosečk
SEPTEMBER...............................21,0% srečk nosečk
OKTOBER...................................22,2% srečk nosečk
NOVEMBER................................28,1% srečk nosečk
DECEMBER.................................--,--% srečk nosečk

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
16.12.2008 20:41:04   
sonček85

sonči večinoma smo samo tuki nenosečkeuser posted image uu kako poročilo o bejbiki lepo touser posted image

ja sem napisala kar dolgo poročilouser posted image user posted image user posted image ,sem bila prejšnji mesec kregana ker nisem nič napisala pr borkah,sedaj sem pa vsepovsod dalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
16.12.2008 20:51:53   
dini
Ojla punce, čestitam usem novim user posted image  in ful user posted image user posted image user posted image za tiste ki jih je obiskalauser posted image ,
jst mam ful malo časa ta teden.user posted image
Novega še nič.

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
16.12.2008 20:59:42   
Anonimen
sonči vem da so te okregale sm mela prste zravenuser posted image user posted image user posted image (se mi zdi)user posted image
nč punce moje jaz grem housa pogledat pol pa pančat pa si jutri pišemo
nočko pa lepe sanje

(odgovor članu dini)
  Neposredna povezava do sporočila: 2099
16.12.2008 21:32:32   
sonček85

sonči vem da so te okregale sm mela prste zravenuser posted image user posted image user posted image (se mi zdi)user posted image
nč punce moje jaz grem housa pogledat pol pa pančat pa si jutri pišemo
nočko pa lepe sanje

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja se mi zdi da si res bila hhuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?