|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra :)
15.12.2008 23:14:59   
Anonimen
Držim pesti, da vama uspe...user posted image , upam da decembra, ko je bol sproščeni mesec a ne ? Sem pa tudi sama opazila kako hitro gre čas, glede na to, da na začetk misliš, da se bo takoj '' prijelo'' potem pa kr ni, pa je takoj 4 mesece mimo. user posted image
Potem pa razmišlamo kaj najprej kariera, služba, otroci,...ko pa ne nikoli ne veš kako pa kaj..Ampak nam bo uspelo boš videla user posted image
Grem jaz zdaj počasi  posteljo počivat, da ne bom preveč utrujena v službi jutri. Lahko noč pa čim več pozitivne energije user posted image

(odgovor članu Inana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2026
15.12.2008 23:21:28   
Inana
Hvala Pravoda, ta mesec je bil zelo čuden ... ovulacijo bi morala imet že pred enim tednom, pa se mi zdi, da sem jo imela šele včeraj oz. danes - glede na izcedek ... ja, res čudno. Bomo videli, kdaj pride user posted image ... Ja, na začetku misliš, da bo kar prvi mesec, ane? user posted image Potem pa kar ni in ni ... Načloma naj bi bila oba okej, ampak prime se pa ne user posted image Ko dobim user posted image ta mesec, kličem G za pregled in napotnico za naprej ... Tale cikel je res čuden, zato tudi nimam kašnega hudega upanja na user posted image user posted image , čeprav smo bili pridni user posted image ... pa itak smo vsak mesec bolj ali manj ... nimava prehudih problemov s tem ...
Ja, ura je cajt, bo treba it ajat ... čeprov meni ni problem bit do polnoči, enih, ko pa je treba zjutri vstat je pa kriza user posted image .
Nočko!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
15.12.2008 23:47:57   
dysan
ojla punce
vidim kr lepe novičke kle user posted image   user posted image   user posted image   Muca83 čestiiiiiiiitaaaaaaaaaam, pa Sulfinija si me kr mal vstrašila pa vidim, da maš krasnih 4mm čudovito user posted image  super čestitke tud tebi, pa velik počivaj, se ne naprezaj, ne težko dvigovat,.....

jst sm pa dons user posted image ta tetouser posted image  dobila tak, da v novi boj januarja greva. user posted image

no drage moje nočko vsem pa dober počitek

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
16.12.2008 7:32:18   
Anonimen
Dobro jutro punce. No jaz se danes počutim veliko bolje, voda je prozorna, me nič več ne peče ko grem na wc in potem. Včeraj sem uporabila VitagynC in si bom naredila kuro . Ali mogoče katera ve, sicer piše, da se lahko uporablja v nosečnosti, ampak vseeno, mislite, da je kaj narobe, če bi ravno prišlo do vgnezditvene jaz pa to uporabljam ? Kot kaže sem imela vnetje ker je že danes bolše..

(odgovor članu dysan)
  Neposredna povezava do sporočila: 2029
16.12.2008 7:52:10   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Muca83 Iskrene čestitke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Vse novice o srečkah user posted image so lepe, najlepše pa so tiste, od starih bork, saj nam vsem nam dajejo upanje, da nam bo nekoč uspelo.
Želim ti lepo user posted image , pa čuvaj svojo user posted image .

...sem istih misli kot S*. Tudi mene take novičke še posebej razveselijo.

Muca, želim ti vse dobro v nosečnosti in zdravo pikico! user posted image user posted image user posted image

Najini princeski raseta...

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
16.12.2008 8:27:12   
Nea_teja_
Čestike obema in čuvajta vaše pikice.

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
16.12.2008 8:36:16   
crvicek
Sulfinja, joj kaj se tebi vse dogaja. Ma hvalabogu, da je ok in da kaže na dobro. Ti lepo počivaj in čuvaj svojo pikico, da lepo raste.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
16.12.2008 8:44:27   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

jutro!
ma punce nisem noseča no,je to kr user posted image predvidevam da je pač taka user posted image po ss-u tko da ne vem no,slabo mi je še zmer ampak občutno boljš mi pa je kot pa včer.pol zvečer sm se še z mojim mal pogovorila k zmeri ko sem govorila o user posted image je bil tih,tko da je pol povedu da je raj tih kot pa da vidm da je še on razočaran.
črviček dej prosim slikco angelčkauser posted image

Larilu, najprej user posted image , pa korajžno v nove boje.

Slikico pa bom dala v album, samo da končam.

Skušam bit čimmanj obremenjena z user posted image , zato čez dan samo na hitro pokukam sem gor in se raje zaposlim z drugimi stvarmi, da sploh ne razmišljam. Ma nimam pa nobenega pričakovanja, ker se mi zdi preveč lepo, da bi po tolikem času uspelo. Potihem sem že prepričana, da bo potrebna kakšna zdravstvena pomoč, tako da konec januarja se bova naročila v neplodnostni. Ne bo druge.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
16.12.2008 8:52:14   
Sulfinija
Punce jutro!

Jaz in moja user posted image  sma ok,izcedka več ni je bil lažen alarm hi,hi kok sem veesla,da je vse ok.Me tolaži misel,da imam user posted image ,ki v meni raste.

Sem zdajle stornirala rezervacijo na Otočcu sedaj pa le molim,da bo vse ok kot mora biti in 23.12 me čaka ziher bitje user posted image .

Sedaj pa grem da bom malce darila zvijala za božička.

Punce fanj bodite,se še kaj javim...

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
16.12.2008 9:17:46   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: Muca83

Po dobrem letu dni imam dobro novico user posted image
Ta mesec sem bila v tretjem krogu klomifena, ampak 100% prepričana, da mi itak ne pomaga. Tako močno prepričana, da se tudi na seznam nisem dodala.
In ker user posted image ni in ni bilo, sem danes naredila test in ugledala user posted image user posted image user posted image
Presrečna sem! Uspelo mi je v 14. krogu!

Vidim, da je res kar pravijo  - zgodi se takrat, ko to najmanj pričakuješ.

Zdaj pa potrebujem samo še veliiiiko mero sreče in držečih pesti, da končno dosežem svoj cilj, saj se je že 2x slabo končalo...

Enkratna novica, ki mi je polepšala današnji dan, Muca83, zdaj pa kot praviš je na nas, da držimo pesti in navijamo, da se tokrat resnično dobro izteče...pošiljam ti veliko pozitivne energije in misli ter ti želim prelepo nosečnost!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
16.12.2008 9:18:56   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: Inana

Hvala Pravoda, ta mesec je bil zelo čuden ... ovulacijo bi morala imet že pred enim tednom, pa se mi zdi, da sem jo imela šele včeraj oz. danes - glede na izcedek ... ja, res čudno. Bomo videli, kdaj pride user posted image ... Ja, na začetku misliš, da bo kar prvi mesec, ane? user posted image Potem pa kar ni in ni ... Načloma naj bi bila oba okej, ampak prime se pa ne user posted image Ko dobim user posted image ta mesec, kličem G za pregled in napotnico za naprej ... Tale cikel je res čuden, zato tudi nimam kašnega hudega upanja na user posted image user posted image , čeprav smo bili pridni user posted image ... pa itak smo vsak mesec bolj ali manj ... nimava prehudih problemov s tem ...
Ja, ura je cajt, bo treba it ajat ... čeprov meni ni problem bit do polnoči, enih, ko pa je treba zjutri vstat je pa kriza user posted image .
Nočko!

... joj kako te razumem.
Tudi midva delava na user posted image že 2 leti, čeprav je to en 10. ciklus. Lani mi je uspelo zanositi, ma je sledil ss. Nato sem imela operacijo pregrade. Tako sva odločena, da greva konec januarja v neplodnostno, ker če je karkoli narobe, je boljše ukrepati čimprej, ker naša leta bežijo. Je bil pa moj med tem časom na samoplačniškem spermiogramu in je z njegove strani vse ok. Tudi moja G pravi da je z nama vse ok in da je pri nama vzrok prevelika želja in psiha.

Upam, da nam uspe čimprej!

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
16.12.2008 9:24:59   
tane
dobro jutro crvicek, berem da si pridna pri ustvarjanju in s tem, da preusmerjaš misli drugam...jaz, pa držim pesti zate in navijamuser posted image sama komaj čakam naslednji teden ko sem doma in bom lahko ustvarjala, pekla in okraševala...

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
16.12.2008 9:50:16   
little angel
IZVIRNO SPOROČILO: pravoda

Joj, da bi blo res...samo mehur si moram malo pozdraviti, mi je zdravnik naročil naj pijem 4 litre kompota, vode, čaja na dan, ker sem zelo občutljiva...to se mi dogaja od majhnih nog. Tako,da sedaj se grejem in pijem čaj in se poiskušam sprostiti, saj je psiha pri meni prevelik '' gospodar ''.

meni tudi. da ma samo zebe par min mam ze skoraj vedno drug dan mehur vnetuser posted image zdaj ponavadi sploh vec ne grem do zdravnika ampak si raje samo oni caj za mehur kuham pa se toplo oblecem pa pokrijem in cakam da mine.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
16.12.2008 9:51:05   
little angel
IZVIRNO SPOROČILO: tane

IZVIRNO SPOROČILO: Muca83

Po dobrem letu dni imam dobro novico user posted image
Ta mesec sem bila v tretjem krogu klomifena, ampak 100% prepričana, da mi itak ne pomaga. Tako močno prepričana, da se tudi na seznam nisem dodala.
In ker user posted image ni in ni bilo, sem danes naredila test in ugledala user posted image user posted image user posted image
Presrečna sem! Uspelo mi je v 14. krogu!

Vidim, da je res kar pravijo  - zgodi se takrat, ko to najmanj pričakuješ.

Zdaj pa potrebujem samo še veliiiiko mero sreče in držečih pesti, da končno dosežem svoj cilj, saj se je že 2x slabo končalo...

Enkratna novica, ki mi je polepšala današnji dan, Muca83, zdaj pa kot praviš je na nas, da držimo pesti in navijamo, da se tokrat resnično dobro izteče...pošiljam ti veliko pozitivne energije in misli ter ti želim prelepo nosečnost!user posted image user posted image user posted image

se podpisem pod to!vceraj sem skoraj cel dan mislila nate in drzala pesti da se dobro iztece!

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
16.12.2008 9:52:05   
little angel
zal mi je za vse ki ste dobile teckouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
16.12.2008 9:52:23   
hel32
Dobro jutro,punce
Po daljši odsotnosti se javljam,da vidim kako vam kaj gre.
Men je že 3 dni  slabo po jutrih,pa ne vemuser posted image ,v petek je moj dan D,znakov zauser posted image  
ni nobenih občutnih.
Sem mrala mel premora nardit,in preusmerit misli drugam,ker sem bila čist aut.
Se javim konec tedna,ko vidim kako in kaj,upam seveda na velik in debeli +!
ČAVČI

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
16.12.2008 9:57:22   
Sulfinija
Punce je katera slišala kak sem wc školjko obračala???Sem mislila da bo hin pa še komaj se je začelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Kaj bote pa finega kuhala????

Molim le,da bi si moj premislil in ne bi drugi teden goda praznoval 15.ljudi na enem kupu na koislo ne vem kak bom prenesla tole,sicer kuhala ne bom vendar z temi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bo hudičevo fanj pa z bledim obrazom.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
16.12.2008 10:36:24   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: tane

dobro jutro crvicek, berem da si pridna pri ustvarjanju in s tem, da preusmerjaš misli drugam...jaz, pa držim pesti zate in navijamuser posted image sama komaj čakam naslednji teden ko sem doma in bom lahko ustvarjala, pekla in okraševala...

Dobo jutro Tane, kako si? Jaz sem pa razumela, da si ta teden doma.user posted image Te dni so pa tvoji plodni dnevi. Ne bom te nič sprešavala, ampak samo zaželela sproščeno user posted image brez razmišljanja o user posted image .

Ja jaz imam polne roke dela, ker v soboto pridejo k nam tast in tašča in bodo z nami en teden, tako da se bova drugi teden samo njima posvečala. Danes sem se lotila okna prat, ker skoraj ni bilo videt skoziuser posted image . Ko bom pa konec tedna postavila lučke, se mora videt skozi. Mi kar paša bit doma ta teden. V nedeljo sem si kupila cd Chritmas hits in si dam naglas in delam. Za smrekico pa je še prehitro, jo bova z mojim konec tedna - v petek postavila. Komaj čakam.

Ja mene je kar prevzelo...

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
16.12.2008 10:42:04   
Matejčika
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek

IZVIRNO SPOROČILO: Inana

Nočko!

... joj kako te razumem.
Tudi midva delava na user posted image že 2 leti, čeprav je to en 10. ciklus. Lani mi je uspelo zanositi, ma je sledil ss. Nato sem imela operacijo pregrade. Tako sva odločena, da greva konec januarja v neplodnostno, ker če je karkoli narobe, je boljše ukrepati čimprej, ker naša leta bežijo. Je bil pa moj med tem časom na samoplačniškem spermiogramu in je z njegove strani vse ok. Tudi moja G pravi da je z nama vse ok in da je pri nama vzrok prevelika želja in psiha.

Upam, da nam uspe čimprej!

Kolko pa stane samoplačniški spermiogram?

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
16.12.2008 10:43:31   
Anonimen
dan!
jaz sm dala zdej mah mal sušit pol če bo čas bom šla pa še jaslice delat če se mi bo daluser posted image
sulfinija user posted image bogica veš te čist razumem kako ti je,k jaz sm prov štela dni do 4 meseca k takrat bo se mogla slabost nehat no pr men je šele v 6 se nehala pa še to je blo tko da sm v 1 tedni vsaj 2x bruhala ampak boljš je že blo kot pa vsak danuser posted image sej bo user posted image pa tvoj si kr naj premisli če noče da kle punce skup zberemo pa da ga napademo k ti morš STROGO počivat to ti pravi dr.Lariluuser posted image user posted image
Tanči kaj boš pa pekla?če maš kak dober recept se spomni nameuser posted image se vid ja da nočeš ej dost gor hodit k te kr pogrešam tukiuser posted image ampak držim pesti user posted image

(odgovor članu crvicek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2045
16.12.2008 10:44:37   
Matejčika
Četitke vsem novim nosečkam! user posted image user posted image user posted image user posted image

Sulfinija, hvala bogu da sta oba vredu! Sem vesela zate! Zdaj pa le pridno počivaj in 23. bo še srček bil 100/h! user posted image user posted image user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
16.12.2008 10:54:21   
Sulfinija
Larilu,moj bi si ziher premislil smao tile bedaki bi prišli če jih bo povabil ali ne.Meni je itak vseeno ker ne bom mignila z prstom ker bojo drugi skuhali kosilo.Ti ljudje niamjo uvidenosti itak da ne smao kaj čmo.Ko pride v petek se bom aoreng pogovorila,samo nočema izdat za mojo user posted image  in si bo treba nekaj oreng fanj izmisliti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
16.12.2008 10:58:13   
Anonimen
Sulfinija reč da imaš trebušno gripo,tm ti je tud slabo pa tko,al se pa izgovorta da gresta kam za vikend.

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2048
16.12.2008 10:59:53   
S*

02.12. - dini
04.12. - Žaži
05.12. - pikapolonica 24 (3.krog)
05.12. - nhaya             
06.12. - a.jrad          
06.12. - zvezdica1980 
09.12. - sams 
10.12. - živa1
12.12. - charlyka
12.12. - eva Ana
12.12. - Tejchy25 ( 7. krog )
13.12. - aprilčica07

Hej kje ste punce, javite se kaj, jaz vas bi tako rada barvala roza user posted image   user posted image  user posted image   user posted image .

Še vedno je nekam reven ta december tako da go go girls
user posted image user posted image

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
16.12.2008 11:02:32   
Anonimen
za dini ne vem al bo šla še kak test delat al neuser posted image
ostale pa ne poznam razen evo k je tud že neki cajta ni blo,aprilčica pa še ni dobila user posted image tko da upamo da je tudi ne bo in da bi zagledalauser posted image kot tudi ostaleuser posted image
S* in kako si ti kej?

(odgovor članu S*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?