giotti
|
He, he, Tane... za ostale pa ... slikca Nortona A je to on? Kaj sem ti kdaj rekla, da mi je všeč? Par filmov z njim je tako fenomenalnih (American Histroy X, 25th Hours), da ne moreš, da ti ne bi bil všeč Kaj je zdaj to, da kar dežujejo tele coprnice ? Za vse en velik in saj veste, dedek mraz prinese darilo šele po polnoči, torej že v novem letu. Smo le generacija dedkov mrazov, no, vsaj me, rojene v 70-ih... pri meni doma nismo poznali ne miklavža, ne božička, tako da bo, ko bo, upam, za vse nas v januarju. Dini, še zdaj mi nisi rekla, al si do zdaj naredila samo en testek (tistega 27.11.) al dva, torej v decembru tudi? Vem, da mi je Sonček odgovorila, da si menda dva, pa vseeno želim slišati še od tebe, kaj praviš. Jaz še kar stiskam pestke zate Sulfinija, zate pa v srčku prosim, da se kmalu odplete, kot se je vse skupaj čudno zapletlo in da boš z notranjim mirom v sebi in brez strahu zaspala vsak nadaljni večer. Pošiljaj ogromno ljubezni temu majhnemu bitjecu, ki se razvija v tebi. Ter ostani še naprej tako pozitivna in prijetna!ž Crvicek, sem gledala Good Bye Lenin! (saj poznaš zgodbo, a ne?) ravno ta vikend in sem te skoz imela v mislih, kako bo pa vajin otročiček mogoče ravno iz tega tako famoznega kraja. A sta delala ljubezen v vzhodnem al zahodnem Berlinu? Pa saj je vseeno, zdaj smo končno vsaj na tem delu sveta vsi pod isto streho, brez mej. Midva sva se pa v petek ponoči fizično ljubila, seveda spet samo zaradi projketa bejbek, ampak sem prepričana, da je bilo za ta mesec prepozno. V sredo in četrtek, ko sem imela nekaj podobnega izcedku (v petek je bilo že vse popolnoma suho), sva bila preveč vsak na svojem bregu, preveč daleč stran, da bi se lahko srečala na tak način. Boli pa mene nikoli nič od nič, tako da lahko ste res srečne tiste, ki ovulacijo čutite. Ta mesec mi je itak vseeno, sem se to že prejšnji mesec tako odločila, no, naslednji pa bo nova stvar, ki jo bom uvedla, ovulacijski testi. Bom kupila najdražje in mogoče mi bodo prav oni, izum nove dobe, razsvetlili to skrivnost o mojem telesu. Bodite sladko in imejte se rade, pa vas bo imel rad ves svet
|