|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra :)
29.11.2008 12:13:48   
tane

user posted image user posted image

oz.   user posted image user posted image   pričakujemo DECEMBRA

xx.12.
- M1987 (10.krog)
xx.12. - crvicek
xx.12. -miklarom  
xx.12. - strumf
xx.12. - spelka12
xx.12. - Flora2
xx.12 - nena1978
xx.12 - pravoda
xx.12 - lunika
01.12. - ROmama
03.12. - S* (5.krog)
04.12. - Žaži
05.12. - pikapolonica 24 (3.krog)
05.12. - nhaya
05.12. - Tiki55
05.12. - Sulfinija
06.12. - a.jrad
06.12. - lucy86 
07.12. - kalypso (3. krog)
08.12. - tane
09.12. - sams
09.12. - Matejčika (4.krog)
10.12. - živa1
11.12. - larilu
12.12. - charlyka
12.12. - eva Ana
13.12. - Bojana82
13.12. - aprilčica07
14.12. - baby1978 (3. krog)
15.12. - Tanisha
17.12. - Vitaebella
19.12. SMELIKA 
20.12. - nincika (2. krog)
20.12. - METULJ1 (3.krog)
20.12. - Tanchy ( 2.krog )
21.12. - evolinca
21.12. - Anya22 (12.krog)
22.12. - pikicaa25 (12.krog )
22.12. - misk2
22.12. - cori
22.12. - sonček Lara
23.12. - beety ( 9.krog )
23.12. - bubika86 ( 5.krog )
23.12. - Inana

24.12. - Arual ( 14. krog )
25.12. - VilaMaLina
31.12. - murkica

user posted image

user posted image user posted image user posted image

Dragi Miklavž!

veliko user posted image nam prinesi,
kar skozi dimnik nam jih raztresi!

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

* Giotti
* ursa30
* Sonček85
user posted image
* pikicao
*spps
user posted image
*anya22
*aqua77
* Inčika

**csaje*
*larilu
*DannyS

user posted image user posted image user posted image

HIMNA (by BEYBA)

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

DECEMBRSKA STAVNICA  

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... .20,9% srečk nosečk  
APRIL..........................................23,7% srečk nosečk  
MAJ............................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ...........................................22,5% srečk nosečk  

JULIJ ..........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST.....................................19,30% srečk nosečk
SEPTEMBER...............................21,0% srečk nosečk
OKTOBER......................................22,2% srečk nosečk
NOVEMBER.......................................% srečk nosečk
DECEMBER....................................--,--% srečk nosečk

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 501
29.11.2008 12:25:47   
tane
lunika, dobrodošla...sem te dala na seznam pod xx, če pa še veš datum kdaj pričakuješ pa sporoči, pa bejbike saj lahko tud ktera druga seznam dopolnjuje...nimam exskluzive...

larilu, najina psiča je pa danes rekord potolkla (ima šele 4 mesece), ker še vedno spi,  moj dela, tko, da jaz lepo zajtrk, salama in mayo, pa kavica, pa RR in gledam sneg vzunaj, pa čakam, da se zbudi in greva malo po snegu laufat, pa se metat...

S*...pa pridi na kuhanca v LJ, pa boš imela takoj dosti snega

eva, vidim, da sta zaključila zuser posted image ker včeri ni bilo več potresnih sunkovuser posted image

cori, moj tandem girl kje si ti zadnje cajte...se greva mal sankat pridem v rovte, kjer imate verjetno dost snegauser posted image no, tud tlele v v Šiški ga je dost, aha se je naša zver že zbudila tko, da...see ya later, jaz se grem v sneg metat

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 502
29.11.2008 13:24:51   
crvicek
Ojla pupe, a zdaj pa ni nobene gor? user posted image

Jaz sem pa še v pižami pred tv. Saj sva z mojim že ob 8. vstala, ma moj je šel potem na predavanja, jaz pa še kar poležavam, ker sem ponoči slabo spala zaradi krčev user posted image . Je pa točno prišla, tako da čez en teden bo res v Berlinu potres.user posted image user posted image Mi je pa bilo čudno, ker sem prvič imela en roza-rjav izcedek že včeraj in četrtek, saj ponavadi se kar vlije.user posted image Upam, da to nič ne pomeni, sem se pa takoj spomnila nate Tane, ko si rekla da imaš tudi ti pred M tak izcedek in da je to lahko znak, da popušča rumeno telesce. Ma ne smemo paničariti, ne.

Joj kako vam zavidam sneg. Pri nas je bilo prejšnji vikend vse belo in sva šla v največjem metežu na sprehod. Sva bila kot dva otrokauser posted image user posted image . Zdaj pa pada dež in je prav škifo.

Zdaj pa je že čas, da se grem počasi uredit, ker greva potem z mojim v japonsko restavracijo. Nisem še bila, tako da ne vem, al naj za vsak slučaj že prej kaj pojem. Bomo vidli. user posted image

Lepo soboto vam želim in uživajte na snegu. S*, ti pa jutri lahko res povabiš svojega v LJ na eno kuhano vinčko, pa boš vidla še sneg.

Lepo se imejte....

Najini princeski raseta...

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 503
29.11.2008 14:49:42   
cori
Tanči, evo upam, da ste bili uspešniuser posted image ....da boš dala dobro napoved zameuser posted image ...in potem kavica defenitivno pade....saj se strinjaš a ne...

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 504
29.11.2008 14:50:43   
cori
jupiii čez 2 dni je pa že naš mesec!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 505
29.11.2008 14:52:53   
eva Ana
cori, verjemi da vsak dan posebaj odštevam user posted image

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 506
29.11.2008 15:18:43   
strumf
čav punce. pri nas na kranjskem pa ni čisto nič snega user posted image . včeraj ga je napadlo le za vzorec, tako da sem resno razočarana. sem upala, da le bo napadel, pa nič. drugače pa imamo zlo mrzlo, pa je imam vsaj nekaj od vremena user posted image .

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 507
29.11.2008 16:11:00   
eva Ana
ola, sem videla na forumu II pričakujemo novembra, seznam srečk user posted image  in po statistiki ugotovila, da % iz meseca v mesec naraščajo, tako da upam da bo v decembru pravi bum user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , dajmo user posted image user posted image user posted image punce, pridno user posted image user posted image , jaz tud čakam mojega da pride domov, da mal po trenirava user posted image

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 508
29.11.2008 16:20:49   
tane
eva če bodo vse tako pridne kot vidva in crvicek, ki obljublja da bomo potresne sunke celo iz Berlina čutil potem bo res decemerbum.
midve z S* že nardile svoje kajne in zdaj nestrpno čakava, cori sva bila pridna tud midva ta mesec zdaj je pa sam še sreča v igri.
nič midve z našo žvalco greva spet na sneg dokler je še svetlo...se beremo

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 509
29.11.2008 16:42:30   
eva Ana
punce prosim za eno pomoč
nimam nekih izkušenj glede O, oz. nikoli do zdaj nisem polagala neke posebne pozornosti na te znake. Že včeraj in danes pa full čutim napetost v spodnjem delu trebuha in krče. Je to to? Je možno, da je to tako intenzivno? Zdaj če se kateri zdi to vprašanje smešno ji pač naj bo...user posted image
hvala pa vseeno kateri za odgovor

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 510
29.11.2008 17:22:47   
tane
eva sploh ni smešno vprašanje...ampak mene bolijo jajčniki in to kakšen dan pred O, najbolj pa me bolijo takrat ko je O, trebuh pa je tako napet kot pred M, pa seveda sluz je tudi prisotna, pa O imam na 12 dan, vsaj prejšnji mesec  je bilo tako.

crvicek, kako je bilo v japonski restavraciji, kaj si jedla?

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 511
29.11.2008 17:57:11   
eva Ana
tane hvala ti za odgovor;
pa veš kaj mislim da je crviček, šla iz japonske restavracije še na pico, pa je še ni doma user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 512
29.11.2008 18:14:18   
Anonimen
ojla bejbe!!!!
Tanči ktero pasmo pa imaš?men so všeč ful veliki kužiji npr. nemška doga pa mejčkeni npr. višavski terier no moja larilu je pa glih vmesuser posted image
no mi smo prej domov prišli k smo šli po sanke pa po kombinezonček matr in vam povem da za suhe otročke se skoraj nikjer ne da dobit kej pametnega   H&M majo pa ful in večinoma sam za deklice tko da punce k delate otročke naj bodo punčke da bo pol za cunjce lažji kej pametnega najdt. evo en nasvet od mene no vsaj en pametenuser posted image user posted image
jaz oziroma mi računalnik izračuna O. k mam ta spletni menstrualni koledarček sam zdej k sm mela ta ss in je bil pač prej kot bi morala user posted image pridet in zdej sploh ne vem kako je s temuser posted image
pa jaz zdej tud čakam D dan tko da bomo vidl
Tanči a ti si iz Šiške al kaj?že vidim da bodo kavice na sporeduuser posted image user posted image user posted image
punce pa veste ktero bejbo pogrešam *csaje* že nč ni bila tukiuser posted image

(odgovor članu eva Ana)
  Neposredna povezava do sporočila: 513
29.11.2008 18:22:54   
Anonimen
mene pa tkoooo zebe tko da morm se mal segret
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 514
29.11.2008 18:27:44   
strumf

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 515
29.11.2008 18:53:11   
tane
larilu, poglej v moj album...mojo ok najino lepotičko, sem tudi pristaš velikih pasem...zadnjič je moj vidu nemško dogo pa je rekel da mu je ful všeč pa sem rekla no odpade pr nama...k bo doga večja od mene, k sm tko majhna, no pa še čist sem nora na bokserje, je ta naša že 5 oz. tokrat samo moja.
kaj imaš pa ti? ja ravno v petek smo se giottka, ella, pa ursa30 dobile na kuhančku v Mačku, to zdajle bolj paše v mrazu, od kod si pa ti?

no, še kakšnega hudega nalepi, ker mene tko zebe...

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 516
29.11.2008 19:03:01   
tane
user posted image

ok, sem si kar samauser posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 517
29.11.2008 19:57:20   
cori
IZVIRNO SPOROČILO: eva Ana

nimam nekih izkušenj glede O, oz. nikoli do zdaj nisem polagala neke posebne pozornosti na te znake. Že včeraj in danes pa full čutim napetost v spodnjem delu trebuha in krče. Je to to? Je možno, da je to tako intenzivno?

Ja, jaz svojo čutim podobno, kot si opisala, tam 17. dan....vsaj mislim da to to. Me prav malo boli, tako da mi takratsploh ne paše in je prav skregano z logiko narave  Čeprav nazadnje, ko sem zanosila, pa tega ni bilo. Sem enkrat delala tudi ovulacijske in do 16. dneva niso zaznali O. Po tem se pa nisem hotela več obremenjevati s tem, ker....škoda mojih živčkov. Zdaj bomo mal pogosteje, ko bo predvidena O....pa bo kar bo.....

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 518
29.11.2008 19:59:12   
cori
Larilu, lahko vprašam, kdaj si imela ss....in koliko po tem si dobila M....če ti je preveč osebno, razumem...

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 519
29.11.2008 20:00:06   
cori
Se še jaz danes mal pohvalim, sem popoldne spala po mojem sigurno 2 urici, to pa se ni zgodilo že zelooo dolgo, je tako pasalo.....

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 520
29.11.2008 20:23:28   
lunika
Dober večer punce!
Hvala, ker ste me sprejele in me dale na seznam! Vidim, da se imate tule gor lepo in ste prave optimistke! Ja jaz pričakujem user posted image  tega rdečega vrageca 2.12. že zelo kmalu, ampak mi vedno par dni zamuja! Ko pa grem delat test jo pa sigurno naslednji dan dobim in potem sem spet user posted image . Pa saj bo! Obupat ne smemo!
Vidim, da nekatere pogrešate sneg, pridite k nam na Štajersko ga imamo okrog 10-15 cm!
Lepo nočko vsem in uživajte jutri na snegu, katere ste ga deležne!
Lp

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 521
29.11.2008 20:49:06   
Anonimen
čer
evo Tanči čist neki zate special for you
user posted image
user posted image
drgač pa sem hotela pogledat v album pa mi je napisal da nimaš nobenega albumauser posted image
cori prejšnji mesec sem imela ss bolel k hudič pa tud psihično te zbije na tla in potre kolikor se je le dal in potem še moji možgani in um k pač nardi svoje in seveda krivdo nase zvalila da pač k sm tamavčija dvigovala in tako naprej,v seb mam še vedno tak občutek ampak se mu ne pustim in kaj naj zdej z glavo v zid nabijam pač je treba it naprej.Teto s krvavca bi mogla dobit pa zdej 11 pa upam da je ne bouser posted image
ja no evo dobr da sm se spomnila hotela sem vas vprašat a ve kej folne kisline ali pa elevit al karkol je že zdej na trgu?user posted image
lunika upam dauser posted image ne bo,pa to maš še par dni pa boš videla

(odgovor članu lunika)
  Neposredna povezava do sporočila: 522
29.11.2008 20:56:53   
Anonimen
punce vidim vas da ste vpisane pa se nobena noče pogovarjat z mano al kaj,no sej prov nič več lepotcev za vasuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil larilu -- 29.11.2008 20:57:13 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 523
29.11.2008 21:01:27   
lunika
Ja tudi jaz upam da ne bo!user posted image
Če pa bo pač bo! Kaj čmo!
Če te zanima cena za folno, Tifol tablete stanejo 4,64 evra! Sem jih ravno včeraj nabavila, nov zavojček!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 524
29.11.2008 21:09:16   
cori
Larilu: hvala za odgovor.....
mene  je to pot tudi psihično totalno sesulo...upam, da bo sedaj ok...pa če mi kdo verjame ali ne, sem imela že takoj občutek, da se ne bo dobro končalo....

Zdaj sem pa čisto drugače naravnana....
Če sem prav razumela, potem po ss nisi imela nobene M?

(odgovor članu lunika)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

odnosi med spoloma(prosim odgovorite saj potrebujem za šolo hvala že v naprej)
tina152

Kakšni so odnosi z partnerjam pri vas doma?

slabi (6%)

dobri z občasnimi pepiri (32%)

dobri (20%)

zelo dobri (36%)

nimam partnerja (6%)

drugo (0%)

Število vseh glasov: 142

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!