Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 30.11.2008 21:50:17
|
|
|
|
Anonimen
|
čer! evo jaz sm pa zdele že tok zmatra ampak sem vseen prlezla sm gor mal pokukat tamavči mi še zmer razgraja z mojim čeprav bi mali mogu že ob 8 bit v pančevi deželi,noro. anyway zdele sem tok čudne volje,pa še trebuh mam neki čuden napihnjen mah kr neki brez volje sem pa tko. ta mesec itak ne bo vsaj tak je moj občutek in ne vem no jutr mam psihološko testiranje in pridem šele popoldne tko da bejbe lepo se obnašite nč grem jaz probat razgrajača v pojstlo dat kar se mi zdi da bo mision immposible nočko pa lepo pančite uuu ROmama jutr je pa lulanje
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 1.12.2008 8:06:33
|
|
|
|
S*
|
Dobro jutro! Pa smo ga dočakale, najbolj nori mesec v letu. Pa naj ne bo le norčav, upam da bo tudi čim bolj roza. No dobri možje, me smo bile celo leto pridne, sedaj ste pa vi na vrsti, da nas primerno nagradite.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 1.12.2008 8:10:30
|
|
|
|
ursa30
|
jutro. jap res je, december je tukaj. potrudite se, da bo še bolj roza kot je bil november ella., tane, giotti, lepo vas je blo spoznat. super ste
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 1.12.2008 8:18:23
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce še dva dni,še dva dni pa bo rezultata znak,najkasneje do petka. Mam ful enih mozoljev,pa v trebuhu standart se pripravlja kaj pa vem???? LP Mojca
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 1.12.2008 8:22:29
|
|
|
|
Nea_teja_
|
Pozdravljene punce tudi jaz upam da mi bo božiček prinesel ozitivno črtico na testu.Sedaj se mi počasi končuje druga po ss,ki sem ga imela 1.oktobra. To pikico sva delala pol leta in sva si jo oba tudi močno želela vse je potekalo super do 12 t. ko sem na lepem začela krvaveti in izgubila najino pikico. Ampak sedaj gremo v nove boje naj povem da imamo doma že tri princeske in mož ima iz prvega zakona dva fanta tako da smo kr številčna družina ampak onadva sta že polnoletna in ju skor nč ni doma. Ravno včeraj me je vprašal moj dragi kaj bi pa ti rada ,da ti božiček prinese pa sem bila kr tiho in je reku sej vem mogoče pa bo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 1.12.2008 8:34:07
|
|
|
|
eva Ana
|
Nea tea, nič obupat, zdaj se je začel naš mesec in ti dobri možje, nam bodo ziher prinesli . Vidim, da imaš že številčno družino - blagor tebi in mislim, da zna pri vas doma bit zelo pestro .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 1.12.2008 8:37:21
|
|
|
|
eva Ana
|
S* ja, res je pa smo ga dočakale, naš mesec . Kdaj delaš test? Sulfinija navijamo za tebe , pol boš pa ti za nas
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 1.12.2008 8:37:28
|
|
|
|
katka11
|
cao bejbe! se vam spet mal pridruzim, sem bla mal odsotna. pa sem sam mal preletela. tihoupanje, ma cestiiiiitaaaaaaam!!!!!! a je se katera srecnica, pa sem jo zgresila. no, tihoupanje uzivaj!!!!! ja evo mi gremo pacasi spet na plodne dni, pa nekako tam okol novega leta upam, da ne bo nic. glede na moje dolge cikluse ne bom delala testa ta mesec prav do silvestra! takrat bo 44 dan mojega cikla. in res prej ne bom delala! ker sem mela zadnji cikel dolg ze kar 40 dni.in upam, da je ta mesec ne bo, da dobim najlepse novoletno darilo kar jih lahko. pa valda, sej sem bla pridna, bo pa ja dedek mraz tolk dobr, da bo uslisal mojo zeljo . mal kasnej bom sla mal prebirat kaj ste lepega napisal. no drugac pa tko, kot vedno cimvec pluskov in cim manj , pa seveda cimvec . pa lep dezeven dan!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 1.12.2008 8:49:54
|
|
|
|
eva Ana
|
o katka, to pa res ni fajn, da so taki dolgi cikli, jaz mam tam nekje 28 dni pa sem cela nestrpna, kaj še le ti, joj ne znam si predstavljat. Sicer pa glavno je da je na koncu +. lep dan tudi tebi
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 1.12.2008 8:57:19
|
|
|
|
crvicek
|
Dobro jutro punce! No pa je le prišel čarobni december, naš mesec. Joj, jaz res upam, da nam bo ta mesec naklonjen, da bo pravi decemberboom. Meni se bodo plodni dnevi začeli ravno za vikend, tako da sva sklenila z mojim kar na 2 dni, brez štetja in brez obremenjevanja. Tako da bom kar nastavila za miklavža in potem pričakujem za božič najlepše darilo tega sveta. Za vse tiste, ki ste že naredile svoje in čakate v teh dneh, močno stiskam pesti; tiste ki pa moramo še oddelati svoje pa veselo na delo. Lep dan punce!
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 1.12.2008 9:07:08
|
|
|
|
crvicek
|
IZVIRNO SPOROČILO: tane crvicek, kako je bilo v japonski restavraciji, kaj si jedla? Hm, tako je bilo z najino večerjo... Prideva do japonske in fuuul gužva, midva pa fuuul lačna; malo počakava, se pogledava in že z pogledi razumeva, da sva preveč lačna za čakat na prosto mizo. No in sva šla ven in zavijeva v sosednjo restavracijo - kitajsko. Že ob vstopu v restavracijo, sem imela slab očutek in tako se je izkazalo tudi pri hrani. Nisem še jedla tako zanič kitajske hrane. Škifo! Skoraj nič nisva pojedla. Na hitro sva se pobrala ven in šibala na štante na hot dog in kuhano vino . Tako je pašalo, da sva si rekla, zakaj nisva že prej prišla kar sem. Na koncu sva pojedla še ene karamelove arašide, se sprehodila skozi štante in šla domov. No tako je zgeldala najina večerja.
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 1.12.2008 9:15:20
|
|
|
|
eva Ana
|
crvicek, skoraj sem zadela, jaz sem predvidevala (beri nazaj), da sta iz japonske šla še na pico
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 1.12.2008 9:17:15
|
|
|
|
simonaa
|
Sem čist slučajno zašla k vam.... Pa si ne morem kaj, da ne bi napisala par besed. Kaj naj rečem, držim pesti za vse vas, da vam veseli december prinese , točno poznam te občutke zdravljenja neplodnosti in pričakovanja na dve črtici.... Pa da vam seveda vsem stric September prinese krepke in zdrave . Zdaj pa na delo . lepo lepo vas pozdravljam in res vsem želim
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 1.12.2008 9:31:06
|
|
|
|
S*
|
Eva ana sem si obljubila, da testa ne bom delala do nedelje, če me prej ne preseneti , ker negativni test me potem 3x bolj depremira, kot če pride . Drugače pa spet nimam dobrega občutka, v jajčnikih me špika in včeraj sem imela klasičene PMS napade na hladilnik. Ne vem kaj torej ne pričakujem, bomo videli, ponavadi se mi T že kak dan prej spusti za 0,3 do 0,5°C, no danes zjutraj je še bila 37°C, tako da...pustimo se presenetiti. Lp
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 1.12.2008 9:34:27
|
|
|
|
cori
|
Dobro jutro No dobro hmmm kaj pa vem ja.....že ves čas dežuje, pa moram priznati, da nisem najbolje razpoložena ....če bo šlo takole naprej....potem božiček ne bo nič prinesel Celo noč sem slabo spala, sva imela včerej z možekom glede otrok kratek stik .....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 1.12.2008 9:37:42
|
|
|
|
cori
|
S*: jaz pa imam občutek, da imam hormonsko vse pomešano po abraziji....vsa sem mozoljasta....tako kot pred M.....to se mi še ni zgodilo...če bi rekla glede na "znake" bi morala biti 1 dan pred M, sem pa po M....eh bluzim....se vidi, da me je čisto it tira vrglo tisto včeraj...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 1.12.2008 9:40:58
|
|
|
|
eva Ana
|
hej cori ne bit slabe volje ....glej naš december je tukaj .Glavo pokonci in ne pozabi borke smo s tabo!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 1.12.2008 9:53:20
|
|
|
|
cori
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva Ana hej cori ne bit slabe volje ....glej naš december je tukaj .Glavo pokonci in ne pozabi borke smo s tabo!!! ooo hvala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 1.12.2008 9:57:26
|
|
|
|
cori
|
Saj ne da sedaj slabo voljo trosim tukaj,...samo tako boli.... Bom raje en čajček postregla
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 1.12.2008 10:04:29
|
|
|
|
tane
|
IZVIRNO SPOROČILO: cori Dobro jutro No dobro hmmm kaj pa vem ja.....že ves čas dežuje, pa moram priznati, da nisem najbolje razpoložena ....če bo šlo takole naprej....potem božiček ne bo nič prinesel Celo noč sem slabo spala, sva imela včerej z možekom glede otrok kratek stik ..... Ah cori, glavo pokonci, saj veš to pride in gre...je bil pa včeri itak en tak zoprn dan, samo, da sem bla pri meni jaz tista, ki je težila...malo počakaj potem pa se ga loti tako kot znamo samo me ženskice...pa ti bo spet predel kot mucek
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 1.12.2008 10:04:46
|
|
|
|
cori
|
In ravno razmišljam, da bi spekla kakšne fenomenalne piškotke......ima katera kakšen dober recept?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 1.12.2008 10:07:38
|
|
|
|
cori
|
Tanči Ko bi le.....bilo tako....samo je po mojem njegov ne kar odločen...ejejej.... Je imela še katera podobno? Se moram kar v roke vzet a ne
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 1.12.2008 10:08:40
|
|
|
|
cori
|
Tane,eva Ana , sta videle, kako lep avatarček imam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 1.12.2008 10:19:51
|
|
|
|
ella.
|
Dobro jutro, srčkice decembrske, evo, pa je res kle srečni december, nastavite vsem trem dobrim možem...če bi dodala še "pa ne pozabite svojemu dragemu tudi" , bi me Tane pogledala, češ kako vulgarna sem, a ne, tanček? Sem prišla le zaželet vse lepo in prav vsem borkam, pa reči hvala za lepo snidenje Urši30, Tane in Giottki, če se še kaj pride pofočkat na tale forum. Crvicek, ful zamujaš, ko špricaš naše sestanke ob času ;)) Tane, okrasek pa že prirpavljen za na novoletni venček...res lepo in pozorno darilo.... Bodite pridkane.
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 1.12.2008 10:20:58
|
|
|
|
ella.
|
ob čaju, sem mislila napisat...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......