Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 27.11.2008 10:39:06
|
|
|
|
cori
|
Sulfinija, super počitnice hja, jaz pa zadnje 3 dni delam, samo se prav nič ne pritožujem, ker grem pa sredi decembra malo na dopust
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 27.11.2008 10:39:35
|
|
|
|
crvicek
|
Tane, ti kar pridno delaš. Jaz pa imam ravno zdaj več lufta, tako da mi prav paša. Se tudi v službi že čuti novoletno vzdušje, obiski strank, večerje, ... In mi bomo tudi letos prvič zaprti od 20.12. do 3.1., malo je posledica krize in pa tudi kupci imajo zaprto in se temu prilagajamo. Tako sva se odločila da greva na Švedsko in Finsko, ker sva dobila full poceni letalske karte z Rynair do Stocholma. Najprej sva razmišljala za tople kraje, tudi Tajsko; ma kaj ko so v tem terminu nore cene ( 2x dražje). Tako sva se odločila raje za cenejšo varianto, čeprav bom v puhovki namesto v kopalhah. Ma nič zato, saj se bova ravno tako imela fanj!
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 27.11.2008 10:39:49
|
|
|
|
Anonimen
|
ja tud mene zanima kolk bo kej ostal na smrekic tistih bukic k je tamavčija že lani moj učil kako se jih na tla meče
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 27.11.2008 10:41:42
|
|
|
|
cori
|
crvicek waaaaw .....noro!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 27.11.2008 10:41:43
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz bom šla pa zdele mal na gospodarsko rasztavišče pogledat za službo,no sej pol morm izpolnit še en vprašalnik za skb pa jim pošljem v ponedeljek imam pa psihološko testiranje na nlb
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 27.11.2008 10:41:58
|
|
|
|
eva Ana
|
CRVICEK, midva pa greva naslednji vikend na Dunaj, da vidimo kakšno čarobno moč imajo lučke in smrekice...joj komaj že čakam, tam sva se namreč spoznala pred 3 leti. Tud midva sva včeraj mal ideje nabirala po trgovinah. Potem sva pa šla na kavico in kakav in sva v tako debato padla glede najine , da sem še danes cela v rožicah Smrekica bo pa letos prvič okrašena samo z lučkami in vato, sva dobro idejo videla v planetu tuš v celju. TANE, tud jaz sem gor samo po obrokih; pišem račune pa z vami klepetam LARILU ja ja smo bili pridni včeraj
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 27.11.2008 10:42:39
|
|
|
|
cori
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu ja tud mene zanima kolk bo kej ostal na smrekic tistih bukic k je tamavčija že lani moj učil kako se jih na tla meče mi smo sicer rekli, da bomo smrekico postavili na mizo.....ampak heheh naših nič ne ustavi.... bova po novem letu naredile bilanco
< Sporočilo je popravil cori -- 27.11.2008 10:43:49 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 27.11.2008 10:45:08
|
|
|
|
Anonimen
|
me je že kr zdej groza bomo postavljal smrekco bo vse tko k da bi jedrska bomba padla v kuhinjo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 27.11.2008 10:45:45
|
|
|
|
cori
|
eva Ana...na Dunaj bi šla jaz tudi....ma takoj...a kaj ko je vsaka taka stvar za naju pravi podvig...nimava nič babi servisa..... Kdaj pa gresta?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 27.11.2008 10:46:30
|
|
|
|
cori
|
larilu....zdajle boš pa novo dobila
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 27.11.2008 10:46:59
|
|
|
|
eva Ana
|
Joj, šef je ravnokar prinesel pošto in so zraven ABC NOVIČKE, ..........ah spet sem not padla
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 27.11.2008 10:47:52
|
|
|
|
baby1978
|
Hello bejbe, komaj vam se sledim, ko ste se tako zadnje dneve razpisale. Jaz si želim za novo leto v Paris, in če ne bom , me bom moj peljal v Paris, drugeče, če pa zagledam 14.12 svoj magičen , pol pa verjetno kaj v domačem okolju. Tudi moja O bi morala bit nekje danes, jutri, tako da , nadaljujem z potrsom , bogi sosedi. Aja glede okraskov, pa sem že vse nakupila v modro, srebrno, temno vijolično.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 27.11.2008 10:49:06
|
|
|
|
crvicek
|
Jaz sem pa lani imela srebrno rdečo kombinacijo. Letos pa sem si zamislila čisto naravno, okraski iz slanega testa in slame. Nekaj sem že naredila, nekaj pa še moram. Za darilca pa sem letos nakupla različne prave čajčke pa zraven en majno cedilo na držalu, pa še en rumček. Druga varianta, pa naravne dišave za prostor- palčke in kakšna sladkarija. V bistvu malenkosti, ki so bolj za pozornost. Larilu, ma tisti medvedek na slikici je tudi tvoj izdelek?
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 27.11.2008 10:49:17
|
|
|
|
cori
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva Ana Joj, šef je ravnokar prinesel pošto in so zraven ABC NOVIČKE, ..........ah spet sem not padla mene HB to nič ne mika....sem bila pa pri prvem ista....sem kar božala tiste oblekice , pri drugem me še ganilo ni....zato pa imamo roza fantka
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 27.11.2008 10:52:20
|
|
|
|
eva Ana
|
cori, v petek 5.12. greva in se vrneva 7.12., v lastni režiji ..... ja ta babi servis... jaz sam upam, da bodo drugi enkrat meni na voljo, tako kot sem jaz bila včasih drugim
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 27.11.2008 10:53:10
|
|
|
|
cori
|
crvicek, ful mi je všeč tvoj podpis....hmmm ne vem, če ne bom jaz isto napisala božičku
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 27.11.2008 10:55:09
|
|
|
|
cori
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva Ana ja ta babi servis... jaz sam upam, da bodo drugi enkrat meni na voljo, tako kot sem jaz bila včasih drugim Meni kar paše, da sva kdaj sama....resnično.... Tako, da sem rekla, če bova sedaj hkrati na dopustu, bodo otročki kakšen dan kljub temu v vrtcu....in mi2 bova pa imela kak dan samoo zase....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 27.11.2008 10:56:55
|
|
|
|
cori
|
Ker smo tako pridne s pisanjem, častim en čajček
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 27.11.2008 11:04:04
|
|
|
|
eva Ana
|
cori, hvala za prijaznost
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 27.11.2008 11:13:51
|
|
|
|
crvicek
|
IZVIRNO SPOROČILO: cori crvicek, ful mi je všeč tvoj podpis....hmmm ne vem, če ne bom jaz isto napisala božičku Cori, pa kaj ti nisi še pisala miklavžu? Pohiti, ker dugi teden bo že raznašal darila. Punce, dejmo hitro pisat miklavžu, če še niste, kajti jaz bi rada imele take čvekice tudi med nosečnostjo.
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 27.11.2008 11:17:25
|
|
|
|
cori
|
hmmm ja imaš prav, saj lahko naročim miklavžu....samo prinesel bo pa božiček ...no upam da bo!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 27.11.2008 11:37:00
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce jaz imam eno prošnjo.Mogoče katera od vas ne bo zbirala točke zvestobe šparove se je akcija danes začela za srebrni nakit.Rada bi si 30.12 nabavila tri prstane in ogrlico in zato potrebujem kar 60.točk.Če katera n bo zbirala mi jih prosim pošlje?na zs pošljemnalsov če se bo katera javila in mi jih odstopila.nakit je noro dober LP Mojca
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 27.11.2008 11:37:41
|
|
|
|
eva Ana
|
drage moje čvekice si predstavljate kako bo fajn, ko si bomo izmenjavale slikce naših malčkov
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 27.11.2008 11:39:23
|
|
|
|
eva Ana
|
sulfinija, bom jih zbiral za te, sem vsak dan v sparu in ni problema, jih ne potrebujem, bova ostele v kontaktu; ok?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 27.11.2008 11:41:18
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva Ana sulfinija, bom jih zbiral za te, sem vsak dan v sparu in ni problema, jih ne potrebujem, bova ostele v kontaktu; ok? Punca hvala iz srca.Častim kavico ko bom v Mb velja?Sem ti poslala tudi že zs.Hvala. LP Mojca
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?