|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra :)
27.11.2008 10:39:06   
cori
Sulfinija, super počitniceuser posted image user posted image

hja, jaz pa zadnje 3 dni delam, samo se prav nič ne pritožujem, ker grem pa sredi decembra malo na dopustuser posted image

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 351
27.11.2008 10:39:35   
crvicek
Tane, ti kar pridno delaš. Jaz pa imam ravno zdaj več lufta, tako da mi prav paša. Se tudi v službi že čuti novoletno vzdušje, obiski strank, večerje, ... In mi bomo tudi letos prvič zaprti od 20.12. do 3.1., malo je posledica krize in pa tudi kupci imajo zaprto in se temu prilagajamo. Tako sva se odločila da greva na Švedsko in Finsko, ker sva dobila full poceni letalske karte z Rynair do Stocholma. Najprej sva razmišljala za tople kraje, tudi Tajsko; ma kaj ko so v tem terminu nore cene ( 2x dražje). Tako sva se odločila raje za cenejšo varianto, čeprav bom v puhovki namesto v kopalhah.user posted image Ma nič zato, saj se bova ravno tako imela fanj!

Najini princeski raseta...

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 352
27.11.2008 10:39:49   
Anonimen
ja tud mene zanima kolk bo kej ostal na smrekic tistih bukic k je tamavčija že lani moj učil kako se jih na tla mečeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 353
27.11.2008 10:41:42   
cori
crvicek waaaaw .....noro!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 354
27.11.2008 10:41:43   
Anonimen
jaz bom šla pa zdele mal na gospodarsko rasztavišče pogledat za službo,no sej pol morm izpolnit še en vprašalnik za skb pa jim pošljem v ponedeljek imam pa psihološko testiranje na nlbuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 355
27.11.2008 10:41:58   
eva Ana
CRVICEK, midva pa greva naslednji vikend na Dunaj, da vidimo kakšno  čarobno moč imajo lučke in smrekice...joj komaj že čakam, tam sva se namreč spoznala user posted image  pred 3 leti. user posted image user posted image

Tud midva sva včeraj mal ideje nabirala po trgovinah. Potem sva pa šla na kavico in kakav in sva v tako debato padla glede najine user posted image , da sem še danes cela v rožicah user posted image
Smrekica bo pa letos prvič okrašena samo z lučkami in vato, sva dobro idejo videla v planetu tuš v celju.

TANE, tud jaz sem gor samo po obrokih; pišem račune pa z vami klepetam user posted image

LARILU ja ja smo bili pridni user posted image včeraj user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 356
27.11.2008 10:42:39   
cori
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

ja tud mene zanima kolk bo kej ostal na smrekic tistih bukic k je tamavčija že lani moj učil kako se jih na tla mečeuser posted image

mi smo sicer rekli, da bomo smrekico postavili na mizo.....ampak heheh naših nič ne ustavi....

bova po novem letu naredile bilancouser posted image

< Sporočilo je popravil cori -- 27.11.2008 10:43:49 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 357
27.11.2008 10:45:08   
Anonimen
me je že kr zdej groza  bomo postavljal smrekco bo vse tko k da bi jedrska bomba padla v kuhinjo

(odgovor članu cori)
  Neposredna povezava do sporočila: 358
27.11.2008 10:45:45   
cori
eva Ana...na Dunaj bi šla jaz tudi....ma takoj...a kaj ko je vsaka taka stvar za naju pravi podvig...nimava nič babi servisa.....

Kdaj pa gresta?

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 359
27.11.2008 10:46:30   
cori
larilu....zdajle boš pa novo user posted image dobilauser posted image user posted image

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 360
27.11.2008 10:46:59   
eva Ana
Joj, šef je ravnokar prinesel pošto in so zraven ABC NOVIČKE, ..........ah spet sem not padlauser posted image

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 361
27.11.2008 10:47:52   
baby1978
Hello bejbe, komaj vam se sledim, ko ste se tako zadnje dneve razpisale. Jaz si želim za novo leto v Paris, in če ne bom user posted image , me bom moj user posted image peljal v Paris, drugeče, če pa zagledam 14.12 svoj magičen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pol pa verjetno kaj v domačem okolju.

Tudi moja O bi morala bit nekje danes, jutri, tako da , nadaljujem z potrsomuser posted image user posted image user posted image , bogi sosedi.
Aja glede okraskov, pa sem že vse nakupila v modro, srebrno, temno vijolično.

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 362
27.11.2008 10:49:06   
crvicek
Jaz sem pa lani imela srebrno rdečo kombinacijo. Letos pa sem si zamislila čisto naravno, okraski iz slanega testa in slame. Nekaj sem že naredila, nekaj pa še moram. Za darilca pa sem letos nakupla različne prave čajčke pa zraven en majno cedilo na držalu, pa še en rumček. Druga varianta, pa naravne dišave za prostor- palčke in kakšna sladkarija. V bistvu malenkosti, ki so bolj za pozornost.

Larilu, ma tisti medvedek na slikici je tudi tvoj izdelek?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 363
27.11.2008 10:49:17   
cori
IZVIRNO SPOROČILO: eva Ana

Joj, šef je ravnokar prinesel pošto in so zraven ABC NOVIČKE, ..........ah spet sem not padlauser posted image

user posted image user posted image user posted image

mene  HB to nič ne mika....sem bila pa pri prvem ista....sem kar božala tiste oblekiceuser posted image , pri drugem me še ganilo ni....zato pa imamo roza fantkauser posted image

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 364
27.11.2008 10:52:20   
eva Ana
cori, v petek 5.12. greva in se vrneva 7.12., v lastni režiji .....
ja ta babi servis... jaz sam upam, da bodo drugi enkrat meni na voljo, tako kot sem jaz bila včasih drugim

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 365
27.11.2008 10:53:10   
cori
crvicek, ful  mi je všeč tvoj podpis....hmmm ne vem, če ne bom jaz isto napisala božičkuuser posted image

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 366
27.11.2008 10:55:09   
cori

ja ta babi servis... jaz sam upam, da bodo drugi enkrat meni na voljo, tako kot sem jaz bila včasih drugim

Meni kar paše, da sva kdaj sama....resnično....
Tako, da sem rekla, če bova sedaj hkrati na dopustu, bodo otročki kakšen dan kljub temu v vrtcu....in mi2 bova pa imela kak dan samoo zase....

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 367
27.11.2008 10:56:55   
cori
Ker smo tako pridne s pisanjem, častim en čajčekuser posted image
user posted image

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 368
27.11.2008 11:04:04   
eva Ana
cori, hvala za prijaznost user posted image

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 369
27.11.2008 11:13:51   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: cori

crvicek, ful  mi je všeč tvoj podpis....hmmm ne vem, če ne bom jaz isto napisala božičkuuser posted image

Cori, pa kaj ti nisi še pisala miklavžu? Pohiti, ker dugi teden bo že raznašal darila.user posted image user posted image user posted image

Punce, dejmo hitro pisat miklavžu, če še niste, kajti jaz bi rada imele take čvekice tudi med nosečnostjo.

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 370
27.11.2008 11:17:25   
cori
hmmm ja imaš prav, saj lahko naročim miklavžu....samo prinesel bo pa božičekuser posted image ...no upam da bo!

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 371
27.11.2008 11:37:00   
Sulfinija
Punce jaz imam eno prošnjo.Mogoče katera od vas ne bo zbirala točke zvestobe šparove se je akcija danes začela za srebrni nakit.Rada bi si 30.12 nabavila tri prstane in ogrlico in zato potrebujem kar 60.točk.Če katera n bo zbirala mi jih prosim pošlje?na zs pošljemnalsov če se bo katera javila in mi jih odstopila.nakit je noro dober user posted image user posted image user posted image user posted image

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 372
27.11.2008 11:37:41   
eva Ana
drage moje čvekice si predstavljate kako bo fajn, ko si bomo izmenjavale slikce naših malčkov user posted image

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 373
27.11.2008 11:39:23   
eva Ana
sulfinija, bom jih zbiral za te, sem vsak dan v sparu in ni problema, jih ne potrebujem, bova ostele v kontaktu; ok?

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 374
27.11.2008 11:41:18   
Sulfinija

sulfinija, bom jih zbiral za te, sem vsak dan v sparu in ni problema, jih ne potrebujem, bova ostele v kontaktu; ok?

Punca hvala iz srca.Častim kavico ko bom v Mb velja?Sem ti poslala tudi že zs.Hvala.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?