|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra :)
26.11.2008 17:09:50   
ninčy
Tokrat sem se odločila, da se vam spet pridružim. Ne pričakujem je 23. 12. Tokrat je to že najim 17. krog, 2. s klomifenom.
Naj bo december res veseli december!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 326
26.11.2008 17:31:33   
Nončika
Žaži, smola. jaz mam večkrat ta vnetja. probiotični jogurt pa res pomaga. stari dobri recepti naših babic. pa Pušenjaka.user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: eva Ana

drage moje punce, tud če bomo septembrovke 2009 bom vesela za vse nasuser posted image  user posted image

jaz pa bom veselo navijala za vas. ve pa boste za tem za mene. velja?

larilu, mi smo pa meli ravno obratno. naša pupika je sicer avgustovka, a rok sem mela 30.7.2005, UZ rok pa celo 24.7.2005. očitno se ji ni preveč mudilo in je hotela biti avgustovka kot moja sestra.

res je, da nosečke težje čakate, hvala bogu, da mate kak privilegij. ponavadi so prve nosečke, ki so naročene, nato pa ostali pacienti. da bi meli samo ekstra dan za nosečke, pa ne vem. pri nas ni tako.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 327
26.11.2008 20:29:52   
Anonimen
Žaži veš kaj še ful pomaga olje čajevca in si ga nakapljaš tm ene 5 kapljic na dnevni vložek in boš že po pol urah čutila da ti pomaga,men je ful pomagal in mi ni blo treba na antibiotike it tko da probi.
*csaje* no jaz sm mela 25.8 rok na svet je pa pokukal 16.7 pa bi še en teden prej pa nisem vedla da so tist pravi popadki a mene pa bolel k pr norcih jaz pa še skakala okrog in to že odprta
Bejbe a ste začutile k se je neki zatresel??zgleda da je že Eva ana na deluuser posted image user posted image pridna punca tko se delauser posted image user posted image user posted image
tamavči mi že panča,moj je v kopalnici jaz pa kle gor ždim pa buljim not v ekran in vidm da mam res čist prov če ne prilimam kakšnega lepotca potem nobene ni več kle gor ampak dober za zdele naj vam bo k je večer pa imate svoje drage doma.user posted image

(odgovor članu spelka12)
  Neposredna povezava do sporočila: 328
26.11.2008 20:35:25   
strumf
ČAV. za vnetje tudi pomaga olje31 od justa. si ga daš čisto malo na dnevni vložek(par kapljic),  pa je hitro boljše.tak sem se jaz rešila vnetja user posted image . punce veselo na delo da ugledamo user posted image . jaz imam ravno danes tretji dan Muser posted image . tak da čez en teden začnemo ponovno delati na user posted image .upam, da nekje konec decembra potem ugledam magični + user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 329
26.11.2008 20:35:37   
cori
larilu ku ku

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 330
26.11.2008 20:36:41   
cori
strumf, mi2 sva pa čist na istemuser posted image user posted image

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 331
26.11.2008 21:00:35   
crvicek
Kakšen dan nazaj sem jamrala, kako december samuje; zdaj pa vas komaj dohitevam.
Ste prave čvekiceuser posted image user posted image user posted image . Tudi jaz slutim da bo december moj mesec. Full sem vesela, ker sem se zaposlila z mojimi hobiji, s telovadbo in tako moje misli niso več toliko usmerjene na user posted image . Včeraj sem opazila, da že 1 mesec nisem gledala vozičkov na netu, nisem računala kdaj naj bi user posted image in prvič po 2 letih sem rezervirala dopust nemisleč: kaj pa če sem noseča? Kaj lahko, kaj ne? user posted image No saj veste kako to zgleda. Z mojim sva se odločila, da bova kar vsak 2-3 dan od M naprej, pa ni vrag da se ne bo primlo. user posted image

Žaži, jaz imam tudi vsake toliko kako blago vnetje in meni full pomaga tampon namočen v jogurtu in umivanje z razredčenim milom. Pa poskusi še uporabljati intimno milo z mlečno kislino - Lactacyid. Meni to pomaga in po 3 dneh se pomiri. Sem pa pogruntala, da dobim včasih vnetje po user posted image   če potem kar zaspim, kajti spermiji porušijo bazičnost nožnice.

Najini princeski raseta...

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 332
26.11.2008 21:04:07   
Žaži
Ah, saj jaz imam ta vnetja tudi kar naprej in imam ponavadi kar zalogo Canestena doma. Sedaj pa sem kot nalašč pozabila na pregledu reči za receptuser posted image . In vse kar bi morala sestra narediti je to, da bi dala mojo kartico v aparat, natisnila recept in mi ga dala v roke. Nič več. Ker imam ponavljajoča vnetja in sploh več ne rabim do zdravnice, samo pokličem in pridem po recept. Tako ima sestra že podpisane recepte v predalu za tabletke in take Canestene in podobno. Zato me je pa razkurila kouser posted image .
Ker danes ne more, ker je dan za nosečke. Ajoj. Kot da nebo tega vedela, ni dolgo nazaj ko sem ob sredah tam viselauser posted image

Je pa Vagisan res tudi dober, samo se meni zdi za malo da moram nekaj kupovat, če mi lahko zavarovalnica plačauser posted image .

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 333
26.11.2008 21:09:52   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek

Kakšen dan nazaj sem jamrala, kako december samuje; zdaj pa vas komaj dohitevam.
Ste prave čvekiceuser posted image user posted image user posted image . Tudi jaz slutim da bo december moj mesec. Full sem vesela, ker sem se zaposlila z mojimi hobiji, s telovadbo in tako moje misli niso več toliko usmerjene na user posted image . Včeraj sem opazila, da že 1 mesec nisem gledala vozičkov na netu, nisem računala kdaj naj bi user posted image in prvič po 2 letih sem rezervirala dopust nemisleč: kaj pa če sem noseča? Kaj lahko, kaj ne? user posted image No saj veste kako to zgleda. Z mojim sva se odločila, da bova kar vsak 2-3 dan od M naprej, pa ni vrag da se ne bo primlo. user posted image

Žaži, jaz imam tudi vsake toliko kako blago vnetje in meni full pomaga tampon namočen v jogurtu in umivanje z razredčenim kisom. Pa poskusi še uporabljati intimno milo z mlečno kislino - Lactacyid. Meni to pomaga in po 3 dneh se pomiri. Sem pa pogruntala, da dobim včasih vnetje po user posted image   če potem kar zaspim, kajti spermiji porušijo bazičnost nožnice.

Joj sem se zatipkala...mislila sem z razredčenim kisom.

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 334
27.11.2008 8:31:27   
eva Ana
Dobro jutro bodoče srečke  user posted image ...za mano je 1 dan O....

smo bili pridni, smo fajn user posted image . Upam, da ne brez efekta, če drugo ne se je kak gramček stopil user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 335
27.11.2008 9:07:03   
Anonimen
user posted image
Jutro!!!
eva Ana sej sm vedla da sta s tvojim k se mi je kle bajta tresla
midva sva tud včer   pa pač dans ne bova čepav imam dans ali jutri O. tko da bova pa jutri
Cori kako to da sem te zgrešila včeri?nč se men ni izpisalo da si gor

(odgovor članu eva Ana)
  Neposredna povezava do sporočila: 336
27.11.2008 9:22:56   
Anonimen
no kje ste pa dansuser posted image pa sej sm dala enga lepotca za dobro jutro user posted image aha že vem vam eden ni več za dostuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 337
27.11.2008 9:40:24   
cori
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

Cori kako to da sem te zgrešila včeri?nč se men ni izpisalo da si gor

No potem sva se pa mal zgrešiliuser posted image

Nisem nič skrita haha

Jaz dons nisem ravno najboljše, se me nekaj loteva, si grem skuhat en čaj....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 338
27.11.2008 9:43:20   
cori
No, tako, zdaj imam pa časuser posted image

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 339
27.11.2008 9:45:00   
cori
Že veste, kje boste preživele novo leto?

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 340
27.11.2008 9:59:17   
Sulfinija
Ojla!

Bliža se datum ha jaz mam ful dober filing da nama je tokrat ratalo.No bomo videli drugi teden ko bomo lulali na cB če bo treba kar bo treba.

Cori,midva boma za novo leto pet dni na Otočecu česa se ful veeslim,lani sma bila pa na Jezerskem je bilo ful lepo vendar ful mrzlo.Letos si boma pa pač privoščila Otočec za pet dni.

Punce komaj čakam nedeljo,ko bomo na mize in vrata dali adventne venče in nato bo minilo kot bi mignil in že postavljamo jelke,draila pod jelko,praznujemo en dan po božiču možev in babicin god nato pa pakiranje in že se peljemo za Otoceč komaj čakam.Vedno se ful veeslim praznikov letos pa še nekako posebej.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 341
27.11.2008 10:09:08   
tane
no, crvicek...vidiš kake čvekice so se pridružile in to ravno zdaj, ko imam jaz tooooolko dela v službi, da vas sam preberem potem pa ni več cajta, da kaj napišem ali pa še boljše kakšno slikco napopam...dejte punce pridnouser posted image , da bomo imele roza DECEMBER.

jaz še ne vem kje bova preživela novo leto, sem pa že razmišljala, da bi si kaj lepega za obleči kupila....potem bom pa lokacijo oblekci prilagodila, npr. kaj takega...ah, I wish!!!vendar kot je rekel bivši Predsednik Kučan ob osamosvojitvi ' Danes so dovoljene sanje...'

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil tane -- 27.11.2008 10:11:17 >

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 342
27.11.2008 10:10:53   
Anonimen
uff mene tud dans grlo neki boli pa sem že čajček spila pa nič pomagu.
sulfinija upam da vama je uspelouser posted image
mi ne bomo šli nikamor za nov let in bomo kr doma preživel mogoče bomo šli enkrat v ljubljano lučke pa to pogledat če bo seveda tamal zdrav k je tok občutljiv in se ga kuj kej loti pač nedonošečnki so bolj privzeti za te bacile pa to.
cori kam boš šla pa ti?

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 343
27.11.2008 10:12:56   
Anonimen
tane dej če boš šla tja mi sporoč pa se bom zapakirala v en kovček pa šla s tabo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 344
27.11.2008 10:22:37   
crvicek
Kako smo kaj punce? Včeraj zvečer sem se čudila nekim čudnim sunkom, ma zdaj ko berem; mi je čisto vse jasno.user posted image user posted image user posted image user posted image Ste pridne, ni kaj reč.
Pri nas pa se bo treslo drugi vikend v Berlinu, kajti greva na en kratek izlet. Se že veselim stojnic, Miklavža, lučk....

Jaz sem včeraj popoldne spet zavila po trgovinah in kupila par malenkosti in potem doma uživam v aranžiranju darilc, ki jih postavim pod smrekico. Full rada nakupim že vse v začetku decembra, ker potem je prava nočna mora po trgovinah, kot da kaj dajejo zastonj. Kar živčno me dela ta gužva.

Punce kako bo ste kaj letos okrasile smrekice? Barvne kombinacije?

Kaj ne bi bilo fanj, ko bi eno smrekico okrasile z našimi pozitivnimi testki?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 345
27.11.2008 10:24:44   
tane
larilu, ja pa še dojenčke v naših trebuščkih bomo prešvercaluser posted image zdajle je na Tajskem verjetno še vse poceni ali pa zastonj, ker imajo frke.

ok zdaj se moram pa res delu posvetit...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 346
27.11.2008 10:28:42   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Ojla!

Bliža se datum ha jaz mam ful dober filing da nama je tokrat ratalo.No bomo videli drugi teden ko bomo lulali na cB če bo treba kar bo treba.

Cori,midva boma za novo leto pet dni na Otočecu česa se ful veeslim,lani sma bila pa na Jezerskem je bilo ful lepo vendar ful mrzlo.Letos si boma pa pač privoščila Otočec za pet dni.

Punce komaj čakam nedeljo,ko bomo na mize in vrata dali adventne venče in nato bo minilo kot bi mignil in že postavljamo jelke,draila pod jelko,praznujemo en dan po božiču možev in babicin god nato pa pakiranje in že se peljemo za Otoceč komaj čakam.Vedno se ful veeslim praznikov letos pa še nekako posebej.

LP Mojcauser posted image

Mojca, pošiljam ti eno user posted image za srečo in da bi bil pravi filing. Ma kaj se že kaj drugače počutiš, al je samo en notranji občutek?

Ti si tudi že čisto praznično razpolžena. Jaz tudi obožujem to predpraznično vzdušje. Danes popoldne imam tudi namen že delati piškotke z novoletnimi motivi. user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 347
27.11.2008 10:29:45   
cori
Sulfinija, tudi jaz upam, da je uspelouser posted image

Novo leto: Smo letos dogovorjeni z enimi prijatelji, da bomo pri njih,...vsi imamo male otročke, tako da kaj drugega tako ne pride v poštev....Seveda, če bomo zdravi...

ma na splošno itak pri nas za Novo leto ni kaj posebnega....ponavadi bolj ali manj vse tako kot med letom.....moram pa priznat, da me letos bolj zanima, če me bo Božiček presenetil in mi izpolnil eno željouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 348
27.11.2008 10:34:05   
cori
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek

Punce kako bo ste kaj letos okrasile smrekice? Barvne kombinacije?

mi imamo v rdečo-zlati kombinaciji, se mi prav dopade naša smrečica...samo res ne vem, kaj bo letos od nje ostalo...pri dveh lumpihuser posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 349
27.11.2008 10:38:39   
Anonimen
crvicek pri nam bo letos vrjetno prevladovala zlata pa srebrna in rdeča barva,in letos bomo šli skupi v trgovino da bo tamal si izbral svoj prvi obesek za na smrekicoin potem drugo leto drugega tko mamo majhno tradicijo
glede daril bom pa sama izdelala pač otročki bodo dobil prava darila odrasli pa home made varjantatkole nekak:
user posted image

(odgovor članu crvicek)
  Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?