lučka 25
|
Tina, če se počutiš dobro, kar pojdi na kak sperhod, samo ne pretiravat. Te pa zastopim glede ležanja, je muka. bambi, samo da stimulacija uspeva. Je pa s prehrano tako, da jaz sem črtala moko, oz. sem jedla le polnozrnat kruh in testenine, omejila krompir, več jedal zelenjavo in sadje, meso mi že tako ne diši - jedla se le belo meso, pa pila LCA jogurte in skuto. Pa sem jedla eliko več kot prej, pa so šle kile kar dol (5,5, v 2 mesecih) in počutje je bilo izrazito boljše. Zdaj pa s tem nadaljujem tudi v , ker mi paše. Le da mi sedaj bolj diši sladka hrana kot pa slana. tita13, vesela sem, da vama je uspelo in sedaj opazuješ svojo prelepo štručko. In tako je prav. Take zgodbe nam dajo še dodatni zagon, željo, optimizem in potrditev. Daisy, hvala za kavo. Danes bo pa es treba nekam na sonce, da nas malo napolni z energijo. arneja, ja bo treba na sonce, da se napolnimo z energijo. Knjiga, ki jo omenjaš pa govori o čem? A o tem ali bo punčka ali fantek,..? Glede tega, da te postopki in neuspehi čisto poderejo je res. Mene je v 1. postopku čisto šokiralo, ker ni bilo niti ene celice, da kaj če nikoli ne bom mogla. Ampk sem se odločila, da ne bom pustila taki stavri, da mi pride do živega. Priznam, da sem še 1 mesec vsak četrtek (ko je bil apunkcija) jokla, ampak vdala se pa nisem. In v tem postopku sem ves čas govorila, bodo že videli kdo sem jaz, bom imela celice, pa sigurno vsaj 2 zarodka, pa se je vse uresničilo. Po transferju pa sem si ves čas govorila, saj sem tako in tako noseča,.. Pa me je prvi izcedek čisto vrgel iz tira, jokala in mislila, da je konec, potem pa dan za test in en debel +. Sem vesela in se veselim svoje nosečnosti in se je boš tudi ti. Itak, da si želim, da bi vsem tu uspelo, ampak srečna sem pa vseeno. In isto boš občutila ti in vse ostale. A ja, danes sem šla pa lulat "samo" 3x, enkrat manj kot včeraj. zvezdica, spočij se in razvajaj. Tako je prav. zarja, pri nas je tudi malo sončka, pa se megla spet spusti, pa spet malo sonček pokuka,...začaran krog. Greva zdaj malo višje, v konec kjer je sonček33, ker tam vem, da lepo sveti in greje. Goldy, tud mene kar n vleče med nosečke, tu se počutim bol doma. Pa tu nas vse tako lepo sprejmete. Bo res treba tam odpret temo IVF/ICSI nosečke. Abra, vidim da gimnastičarka še naprej pridno trenira. sapi, potem pa jutri spet držimo pesti. A ta veliki folikli pa v redu rastejo? Potem o moral bit pa danes močna fotostimulacija, da bo zbudila še tiste ta male.
|