|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   November IVF/ICSI
15.11.2008 18:30:38   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25
Kruce, najbolje da rečemo kar tako. Tvoja ne bo dobila obiska s krvavca še naslednjih 9 mesecov. A se strinjaš?user posted image

Iz tvojih ust v........user posted image user posted image user posted image

Kaj si ti v Postojni doma al kaj pomeni tisti PO na seznamu?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
   RE: November IVF/ICSI
15.11.2008 19:20:52   
DaisyE
He, he miška, tale bartez je pa res grozen. user posted image user posted image user posted image

Mlinčka rožnik? Kaj pa vem. V petek bom verjetno prepozno doma, lahko greva pa v soboto okol enih, dveh.

Pikovit telovadba user posted image ? Kaj točno maš v mislih?

Kruce, ker se Lučka verjetno cartlja, PO, LJ ali MB poleg imena pomeni, v katerem centru je nekdo imel postopek.

Blanči, še ena ura in 45 minut do stopke. Vse bo okey v ponedeljek, boš videla. Evo malo stimulacije.

user posted image

Drugač pa hvala pupe, još jedan put, za vse spodbudne besede. Sem prej malo padla za svobodo, se zbudila šele, ko je prišel naš domov, pol sva šla pa na teren. Jutri pa na sončka.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
15.11.2008 19:24:15   
DaisyE
Miš, stavo smo pa vsi zgubili! user posted image user posted image user posted image  Midve sva ble vsaj najbolj blizu. Tolažilna nagrada je pir ob priliki, ki nama ga častijo poraženke. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
15.11.2008 19:45:50   
miska73
Blanč malo stimulacije zate

user posted image

Pa še malo za Dejzi -  a je dost zdelan user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil miska73 -- 15.11.2008 19:47:47 >

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
15.11.2008 19:49:32   
pika.po
Ojla pupe in fanta!

Je danes zgleda bolj zatišje tu, pa saj sem tudi jaz čisto lena! Zdaj pa že malo čakam na službo, da mi dnevi hitreje minejo. user posted image   Tole čakanje ni nekaj kar bi si človek želel. user posted image

Tina čestitke za tvojih 5 zrelih celic. Vidiš kako se splača vztrajat! Sem vesela!Že odštevaš dneve, ko greš po otročke?

Želvi bravo za 2 pikici. Cartaj jih, cartaj! Si videla, ti boš pa uradno 1. decemberska nosečka. user posted image user posted image user posted image

Abra naj tvoja gimnastičarka pridno raste. user posted image  Pišuka ne morjo bit vsi po JUS-u user posted image user posted image user posted image

Dejzi glavo pokonci. Sem v mislih s tabo, k si res ena duša od človeka. Mogoč je pa "srotek" tak borec kot ti, nikol ne veš. Drugače pa imaš zdaj priložnost, da stvari spremeniš in poskusiš drugače. Kot so ti že rekle. Poskusi cigarete, alko stran. Gibanje, pa zdrava prehrana. Tu pri zdravi prehrani ti morda lahko tudi jaz kaj pomagam, ti samo reči, saj me eni moji zezajo kr z ekofrikom.user posted image
Pusa.

Hope tako lepo si opisala to svojo izkušnjo. user posted image user posted image user posted image  Še enkrat čestitke. Lepo se cartajte vsi trije.

Uf, da ne naštevam naprej, pa upam, da nisem koga in kaj pomembnega spustila, vsem ostalim objemčke in poljubčke. user posted image user posted image user posted image  Navijam za nosečke, trepetalke, navijačke, tiste v postopku in tiste pred postopkom, da gre vse v smeri našega cilja. user posted image user posted image user posted image

Fino, da ste ga včeraj kvalitetno zažurale, upam da vas pridem naslednjič pogledat. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
15.11.2008 19:50:16   
blanč
O daisye in miška hvala, ampak danes me nič ne gane splohuser posted image .

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
15.11.2008 19:53:30   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Pa še malo za Dejzi -  a je dost zdelan user posted image

user posted image

Glih prav! user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
15.11.2008 19:55:31   
zarja1
Blančka ta pa mora zapalit....fire!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
15.11.2008 19:59:48   
zarja1
al pa vsaj ta dva....
user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
15.11.2008 20:00:47   
blanč
O zarja hvala, ne nič ne pomaga. Sem danes v službi tolk jokala za daisye za sebe in za vse katere sem se spomnila, še dobr, da sem bila sama v pisarni. Tile hormoni pa res na bed udarjo, pol še pa take novice, tako, da se sploh ne morem k sebi spravit.

(Mark Twain)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
15.11.2008 20:01:45   
mlinček
ježešana, a ste pa že začele, pa še brez uvoda - sam BUM, tle so pa jih mejte a ne

user posted image user posted image user posted image

Pupki, pupkici, mali moji,
očka vaju čaka in z mamico
se veselita srečnega dne.
Ta srečni dan prišel je že,
pupike domov odpeljala sva,
presrečna z mamico oba.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
15.11.2008 20:02:02   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

O daisye in miška hvala, ampak danes me nič ne gane splohuser posted image .

Blanč, nehi ga srat!!! Bom huda. user posted image  Pol me boš mogla pa prosit, da biljard špilam. In ne bom se ti več pustila. user posted image user posted image

Bejž zdaj o slabih scenarijih razmišljat. Evo, iz pozitivne strani, sranje je med IVFjevkami za letos potalano, od zdaj naprej bo šlo samo na boljše.

Jaz bom pa res probala, neki spremenit pri sebi, pol pa v ena dva postopka po novem principu in če še to ne bo pomagalo, bo treba pač neki novega pogruntat. Ampak tam še nismo. Ko bomo, bomo pa pripravljeni. In bo čisto ok.

Torej slabe misli na stran, dons pade stopka, folikči so čisto simpatične velikosti, lahko pa še kako jajco poješ, da bo na ziher. Al pa še kak pir spij.

Pika.po ekofrik, te bom pa res pocukala za rokav, če bom kaj rabila.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
15.11.2008 20:04:19   
miska73
Zarja, če nisi Blančke zapalila, si pa vsaj mene user posted image
Glede na to, da je pri meni čas O, si ga bom kar prisvojila...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
15.11.2008 20:04:22   
DaisyE
Grem zdaj the matrix gledat.

user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
15.11.2008 20:08:55   
miska73
Ja, Blanč ne ga sračkat s slabo voljo in pesimizmom. Posluš Dejziko. Pa ziher je kej tazga, kar bi te v dobro voljo spravilo. A ti prilimamo tistega, ki ga ne smemo imenovati ? user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
15.11.2008 20:09:50   
DaisyE
Zarja, ti ji kar popaj stimulacijo, dopade se ji cavazza in bon jovi. Blanči, saj na hormone vpliva. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
15.11.2008 20:12:08   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Zarja, ti ji kar popaj stimulacijo, dopade se ji cavazza in bon jovi. Blanči, saj na hormone vpliva. user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
15.11.2008 20:18:28   
blanč
eh ste smotane. prosim, če me postite v moji totalni depri in smiljenju sami sebiuser posted image .
Samo še user posted image mi manjka pa imam popoln dan.
Ne no sej bo boljš, ampak mene vedno tele postopki čist ob pamet spravijouser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
15.11.2008 20:18:55   
gigi1
Čer

Dejzi naj gre v piuser posted image . Saj ne vem al sem bolj žalostna al jezna. Nč te ne bom tolažila. Sama pa veš, kako čutim do tebe. Gremo naprej...kaj pa čmo. Folikla pa prosim začni z maco in vitamini futrat in tudi ti uberi to pot. Šport in gibanje na svežem zraku lahko samo koristi, iz prehrane izključita belo moko in slador, poskušajta se odpovedat dišečim palčkam...če bo pa prehudo pa zmanjšajta. Osebno sem proti temu, da se odpovemo vsem pregreham v življenju...Idealni pa tud ne mormo bit . Kaj si bodo pa naši bodoči otroci mislili? user posted image

Hope res prelepa zgodba. Si me kar potolažila user posted image . In slike, ki jih je Pikovit včeraj pokazala....kakšen cuker je Lovro. In ti si tud prav fejst videt.

Želvi draga user posted image  user posted image  user posted image  superca.

Blanči meni so na GK rekli, da je endometrij od 4 naprej že primeren. Baje je odvisno od posameznice. Tako, da nič se s tem ne obremenjuj in si nežno zapiči stopko.

Sapi user posted image  user posted image  user posted image  se je men kar zdel, da bo gužva v spodnjem štuku.

Stijan močno navijam, da se kmalu vse uredi. Kar nekaj naših deklet je imelo podobne težave in je sedaj vse BP.

Sabsa vse bo dobro. Razumem pa tvoje skrbi.

Kajatina kar pogumno. Naj bo zadnji uspešen user posted image

Srečevalke in srečevalec (!) rada vas imam in upam, da bomo kmalu ponovili. Res je bilo prijetno kot vedno user posted image

Moja user posted image   je prišla v vsem svojem sijaju in sem danes kar med objemčke zapisana.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mlinček)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
15.11.2008 20:19:17   
blanč
user posted image

Tole pa že mal pomagauser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
15.11.2008 20:20:39   
blanč
Blanči meni so na GK rekli, da je endometrij od 4 naprej že primeren. Baje je odvisno od posameznice. Tako, da nič se s tem ne obremenjuj in si nežno zapiči stopko.

Si me potolažla. Piknu me bo pa moj user posted image ajej se že veselim.

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
15.11.2008 20:21:43   
želvica99
Pika.po upam, da bo tale moj datum res srečen, pa bomo vidli. Drugač sva pa midve čist skupaj in boš ti zadnja novemrska user posted image  aneuser posted image Si se odločla za bolniško al greš delat? Men se meša od dolgčasa tko da grem v torek kar v službo. Upam da bo tri dni horizontale dovolj

Blanči super folikli ti kar pogumnouser posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
15.11.2008 20:25:46   
gigi1
Blanči evo mal stimulacije user posted image
user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
15.11.2008 20:27:04   
želvica99
Hvala Gigiuser posted image

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
15.11.2008 20:31:16   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Blanči evo mal stimulacije user posted image
user posted image

Pa res ne morte pustite človeka, da bi se utapljal v žalostiuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Z leti tudi plodnost moškega upada
Ste vedeli, da imajo tudi moški svojo biološko uro? Glede na najnovejše raziskave, mora tudi moške skrbeti za biološko u...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?