|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
15.11.2008 9:36:49   
lara light
O, Pikovitek, dej mi ti povej, kako je s tabo? Ne zameri, a res več ne vem...vem da si bila v Mb, pa si morala ponovno tešča na hormonski? Pa kako si ti? Možek?user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
15.11.2008 9:37:17   
Pija76

Včeraj je bilo res luštno!

Hedi in Noki sta tolk luštni s svojimi trebuščki, da komaj čakam da bomo vse takšne!!!

Mlinčka in Mlinček simpatična bodoča starša še v dojemanju user posted image .

Miška 73 jaz sem danes tudi že s5 premišljevala od kje???? Zakaj si tako polomljena, sej spat ne hodiš kmalu.

Daisy upam, da že greješ dojenčke, jaz sem stavila na 6.

Kajši je prišel iz Koroške user posted image !!! Bomo videli kdaj bo naslednjič user posted image

Gigi imej lep dan! Kaj boš počela?

Pikovit stari doma? Mismis vidim da ima pesek res ritem! Imejta lepo soboto.

Hope user posted image user posted image user posted image , smo videli slikco! Cuker!!!

LL spet o hrani, ja kaj pa drugega user posted image . Kakšno imate vreme?

Lučka lepo da si se tako naklepetala, jaz bom danes fajn uživala z mojima lubčkoma user posted image . Komaj čakam da prideta, sam kable moram še pospravit user posted image .

Zarja kaj bo danes v loncih?

Kruce ti si zakon s kafetki!

Arneja lep dan!

POzdravček še prav vsem ostalim, grem pospravit, preden prideta nečaka, ker pol je raztur. LEP DAN!!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
15.11.2008 9:38:09   
zarja1
Mišek 73 a maš ti tolk velik hladilnik al si šla v trgovino?user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 3603
15.11.2008 9:40:58   
Pija76
Blanč malinovi listi naj rulajo!!!! JA REš da kmal stopko če nimaš dolgega postopka zgleda, men je tud dal  pri 18 al 19. NAj bo veliko celic v ponedeljek user posted image !

Kdo sprašuje kaj kuhat? Pr nas bodo pa pečenice, zelje in matevž. Drugač pa piščančji paprikaš, ajnfoh in men full dobr.Pa njoki zraven in solata

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
15.11.2008 9:41:40   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76
Zarja kaj bo danes v loncih?

mislim da kr špageti...še študiram kakšni. Sem kupla zadnjič v Rimu sipine in kakavove...zdaj pa berem recepte....

Zdaj mi je pa spet tak žal da se nisem prisilila in šla na srečanje........user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
15.11.2008 9:43:06   
zarja1
Kdo sprašuje kaj kuhat? Pr nas bodo pa pečenice, zelje in matevž. Drugač pa piščančji paprikaš, ajnfoh in men full dobr.Pa njoki zraven in solata

odličen predlog za nedeljsko kosilo.....zelje sem včeraj kupla.....jutri pa le še k mesarju po pečenice....user posted image user posted image user posted image . Bog ti požegnaj. Tak easy ideja......

Horny Teddy

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
15.11.2008 9:43:46   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

O, Pikovitek, dej mi ti povej, kako je s tabo? Ne zameri, a res več ne vem...vem da si bila v Mb, pa si morala ponovno tešča na hormonski? Pa kako si ti? Možek?user posted image

O Larica moja prav pogrešam najino čvekanjeuser posted image .Evo včeraj sem šla en del hormonov testirat,ko a pride M pa še druge.Potem pa začnem 7 dan z tabletkami.Potem,pa se bodo počasi dodajale stvariuser posted image In upam,da na konco ostane nekaj notri celih 9 mesecevuser posted image .Pupa kako si ti kaj in otroci?Kakšno slikico bi lahko dala v album.A se ti buši že kaj pozna?

Neposredna povezava do sporočila: 3607
15.11.2008 9:44:30   
Pija76
vam napišem recept?

čebulo na kocke, piščanjčja prsa na kocke, oboje zmešaš z vegeto. Daš da se mal popeče, 1 žličko rdeče paprike, tako še 1 žlico kisa, pomešaš, hitr zaliješ z vodo, kuhaš 20 minut. Zmešaš eno tamalo kislo smetano in pol, z žlico moke in malo vode in uliješ notr, pomešaš, naj malo vre še 10 minut, posoliš ( prej probaj kolk je od vegete haska), popraš in na koncu potreseš s peteršiljem........dober tek!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
15.11.2008 9:44:39   
lara light
Hej, Pija, danes sem bila o hrani izzvana, jaz sploh  ne biuser posted image ...ker imam v pon G in me bo po mojemuser posted image ž

Sicer pa hvala za kuh. nasveteuser posted image ... ni mi pomoči in lep dan tudi tebi!

Coelho

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
15.11.2008 9:46:29   
zarja1
Pija dober recept.....user posted image user posted image user posted image moj je malo drugačen, bom pa tud tvojga probala ob priliki.

Horny Teddy

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
15.11.2008 9:47:30   
miska73
Hope si že nazaj?
Hvala za porodno zgodbico...
A praviš, da je punkcija hujša. Sem si kar oddahnila...

Čestitke še enkrat.
Lepo cartaj svojega malega mišeka. user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
15.11.2008 9:47:30   
kajatina
Dobro jutro punce,
vidim, da ste tudi že zgodaj zjutraj zelo pridne.
Moram vas res pohvaliti kako lepo navijate, spodbujate in tolažite. Super ste res vse.user posted image  Ker ste preveč pridne in na dan naklofate ogromno sporočil, sem jih samo malo preleta, zato bom na splošno čestitala vsem, ki vam je uspelouser posted image , vsem tistim, ki pa žal ni ratalo, pa upam, da bo čim manj bolečine in da čimprej mine, potem pa v nove boje naprej.
No jaz sem danes začela z zadnjim postopkom (6) in zopet uradno postala špikarka - suprefact.
Sploh ne vem kako naj se počutim, ker je to najin zadnji postopek. Občutki so res mešani, včasih vzamem to za dobro in si rečem, da bo končno vsega konec in živimo normalno dalje, ter čakamo, če bo kaj ratalo naravno. Po drugi strani sem pa kar malo pod pritiskom, ker je le zadnji postopek.user posted image  Malo sem čudna, ja vem ampak verjetno me ve še najbolj zastopite poleg mojih najbližjih.

Punce bodite lepo, veliko sončka in veliko sreče današnjim akterkam.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
15.11.2008 9:48:28   
Pija76
LL kaj te bo? POmoje da si taprava! Sej veš če paše mamici, je dobr za otročke!!!

Zarja pol pa gasa k mesarju. Jaz sem včeraj napisala spisek za cel teden kaj bova jedla, tko da sploh ne rabm več šturat ta teden, ker to res sovražim! Sam moram še enkrat čez, če ni kaj preveč kuharije za čez teden user posted image

Pikovit a včeraj si bila v MB? Ja kake hormone pa to testirajo? A enake kot v LJ?

Pišuka moram res rit dvigniti user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3613
15.11.2008 9:49:18   
pikovit

Pikovit stari doma? Mismis vidim da ima pesek res ritem! Imejta lepo soboto.

Ja doma z mačkom al pa raj kr tigrom.user posted image Ga je včer mal več na zob daluser posted image Tako da zdej leži kot krava in pravi,da je ful žejenuser posted image .

Pija a si že vse pospravila.Kar priznaj,da si že v čeraj začela.Al pa si si vsaj načrte naredila.user posted image

Dobro kuhaj danes in uživajta.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
15.11.2008 9:50:27   
Tina1
Dobro jutro(vsaj zame je, sem si privoščila malo daljše spanje)  vsem

Prvo navijanje za danes:
Daisy - et zdaj imaš že vrjetno otročke pr sebi, čuvaj jihuser posted image

sapi in blanč uz - želim vama čim več in čim večjih foliklovuser posted image

Zdej grem pa kavico pit, pol bom pa še za nazaj prebrela in kaj napisalauser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
15.11.2008 9:50:54   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Mišek 73 a maš ti tolk velik hladilnik al si šla v trgovino?user posted image user posted image user posted image

Ne me hecat...
Sem si naredila avokadov namaz in ga na prepečencu pogrickala...
Pa še kruh dala pečt.

Za kosilo?... Še ne vem... je še prezgodaj.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
15.11.2008 9:51:11   
Pija76
Draga Kajatina,

lepo da si štartala! NAj bo uspešen tale postopek, bomo navijale! Glej sej ni nujno da je zadnji. obstajajo še plačljivi postopki! Lahko jih delaš na GK al pa kje drugje. Tko da ni nujno zadnji vsaj kar se tiče možnosti! Ti pa želim, da je zadnji, ker bo dal tisto za kar hodimo v / na njega! Srečno!!!!

(odgovor članu kajatina)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
15.11.2008 9:52:31   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

O Larica moja prav pogrešam najino čvekanjeuser posted image .Evo včeraj sem šla en del hormonov testirat,ko a pride M pa še druge.Potem pa začnem 7 dan z tabletkami.Potem,pa se bodo počasi dodajale stvariuser posted image In upam,da na konco ostane nekaj notri celih 9 mesecevuser posted image .Pupa kako si ti kaj in otroci?Kakšno slikico bi lahko dala v album.A se ti buši že kaj pozna?

Točno tako bo!user posted image  Sem vesela, ko te berem optimistično in polno planov, bravo!user posted image  Jaz sem fajn, hvala. Res se odlično počutim. Pride kak val nenadne slabosti in potem malo pojamram in spijem vodo, pa mine. Recimo včeraj zvečer sem se kar slabo počutila, ne znam opisat. Po mojem prevelika utrujenost. Upam, da grem z nasl. tednom na bolniško.
Se najdem, ko grem prehitro iz avta, ko tečem do prijateljice...se bom morala navadit, da sem noseča. Trebuh ja, je že velik. Meni se zdi full. Nič več starih hlač ne nosim. 
Sej boš vidla sama. Lepo je.

Coelho

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
15.11.2008 9:52:43   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Ob prvi priliki, vas pa vse navijačice vabim na kofetek, v zahvalo za podporouser posted image . Še enkrat hvalauser posted image

Hope...lepa porodna izkušnja.

Želim vam veliko lepih trenutkov in velikooooo crkljanja.

i belive i can fly....

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
15.11.2008 9:53:08   
pikovit
Pija ne včeraj sem delala test kar v Adrialabu.Te hormonske zadeve,ki jih narediš na začetku.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
15.11.2008 9:53:31   
Pija76
PIkovit a sam prav da je žejen, al pravi kaj mu prinesi user posted image ?
Včeraj sem samo na hitr pospravila, danes moram pa računalnika, daljince, miško, polnilce in take zadeve pospravit ker prideta nečaka.....

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
15.11.2008 9:55:38   
lara light

Draga Kajatina,

lepo da si štartala! NAj bo uspešen tale postopek, bomo navijale! Glej sej ni nujno da je zadnji. obstajajo še plačljivi postopki! Lahko jih delaš na GK al pa kje drugje. Tko da ni nujno zadnji vsaj kar se tiče možnosti! Ti pa želim, da je zadnji, ker bo dal tisto za kar hodimo v / na njega! Srečno!!!!

Se podpišem!user posted image  Ti pa kar optimistično in delaj kot da je zadnji, ker bo uspešen!user posted image

Coelho

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
15.11.2008 10:00:59   
lara light

Punce, a je Daisy s kom na gsmu na vezi? Kdo bo čakal še kalamareuser posted image ...

A kera ve?

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 3623
15.11.2008 10:04:36   
zarja1
glede zadeve z glupim kolegom G;
user posted image
ja sam vlak što zgazit če te mali,
vatromet kakav nisi probao,
ja sam vlak što zgazit če te mali,
zaboravit češ da si hodao....

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 3624
15.11.2008 10:05:37   
zarja1

Punce, a je Daisy s kom na gsmu na vezi? Kdo bo čakal še kalamareuser posted image ...

A kera ve?

a niso to Mlinčkotovi....

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Z leti tudi plodnost moškega upada
Ste vedeli, da imajo tudi moški svojo biološko uro? Glede na najnovejše raziskave, mora tudi moške skrbeti za biološko u...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?