|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
2.11.2008 15:09:55   
Shadow
Netka ufff... 12 jajčk!!! user posted image  user posted image  user posted image

Toliko jajc imam jaz le, če jih v trgovni ducat skupaj kupim ... user posted image

ČESTITAM!!!

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 251
2.11.2008 15:11:44   
želvica99
Joj Netka tole je pa štorija za crknit smešnauser posted image , madonca dobr da nis na intenzivni pristala, objemanje školjke je še na izi prot temu, kar bi lahko blo. Sicer pa bravo za vseh 12 komadov, tistih 5 takoj dojetih in ostalih, ki so prišle za tabouser posted image . Zdja seveda navijamo, da se dobro razumejo s plavalci, če bojo ta dobre zbiral ni zime za eskime.

Mateja in Lučka vidve pa tko super, brez tiščanja in ostalega sranja. Držita se še naprej in naj vama čas hitro teče.

Lara okrog novembra se strinjam, da se ga da polepšat, drugač je pa meni to en tak beden mesecuser posted image ne morem pomagat. Upam, da mi ga bojo letos user posted image  polepšale,ga bom pol takoj prestavla na top listo mesecevuser posted image

Zarja pametna dečva, ti sam piči na teren, svinjarija lahko čaka, ne bo nikamor ušla (nažalostuser posted image )

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 252
2.11.2008 15:39:30   
netka34
Ja, hvala, hvala, res sem jo lišo skos odnesla!!user posted image user posted image
Mlinček, tko nekak ja!!user posted image user posted image

Tak lep dan, kot je bil danes, sem kar ignorirala na compu, sam d ornk h sebi pridem! Madona nešolana!!user posted image user posted image user posted image

November pa bajdwej zna bit prow lep mesec, avesta Lara pa Želvica!! Še posebej želvici in meni ( in ostalim trepetalkam in špikarkam) Želim, da bi ga čimprej lahko dali na top listo!! Ker iz novemberskih ++ se rodijo pol tabulš ljudje!!! Aveš, Lara!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 253
2.11.2008 15:43:10   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

Jazzz27, ja, sem v postopku. Trenutno še jem Femoden (kontracepcijske) in si dajem injekcije Diphereline, 12.11. pa dobim, če bo vse v redu, še Gonal. Tako kot menda tudi Bumo. Pol pa začnem pospešeno rožne vence deklamirat! user posted image

Lp.

ta zadnja je pa močna user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 254
2.11.2008 15:51:15   
Bumo
Jap, Grethy. Sva na istemuser posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 255
2.11.2008 15:52:51   
Bumo
Shadow, jaz bom deklamirala še kaj drugega, sam, da se primeuser posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 256
2.11.2008 16:30:13   
bambi75
JOj ste s5 toliko napisale, da se mi ne da za nazaj brat. Sem šla še na staro temo malo brat, ampak vse skupaj je pa preveč.
Zato dobrodošle vse nove.
Pa Mateja lepo grej user posted image  user posted image .
Pa  user posted image  user posted image  Netka za tvoja jajčka.

Miška73  kako pa kaj ti. A je kaj bolje,smo izcedek nagnali stran?

Šukica ali pa Mismis katera pač rihta seznam pa naj doda tam spodaj, ko bo imela čas, da dobim 12.11.  Gonal ali pa Menopur seveda če bo na UZ vse  ok. A sem si prav zapolnila Šuki, druga barva in odebeljeno.

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 257
2.11.2008 16:31:11   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: netka34
Pr zvonki sm pa mislna, d se je zihr zmotla, sej mi je rekla št.12. 12 jajc???sm bleknila!!user posted image Ma, ne jst!!user posted image user posted image
Ja, ja,
pravi...seme pa je blo bl slabo, zato bi prosila, d si tole prebereta, pa podpišeta če želita...
Delajo eno študijo, nov postopek ločevanja dobrih oz. odličnih semenčec, s katerimi pol upalijo tango. Tko d glede na 12 kom jaja, sm podpisala za polovico po starem postopku, pol pa po tanovem.
Seveda sem v strahu, kaj bo, zaradi semena, ampak sem optimistična in verjamem, d jih bo šlo naprej vsaj 6. Tak filing sm dobila.

Netka, bravo bejbika, ti si pa res ena taka vzorna kokoška. Modelček za vse nasuser posted image Da bi te kar kopiral user posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 258
2.11.2008 16:33:42   
Darja*
Hej punce moje,

vidim, da ste odprle novo temo,..pa že veeeeelik napisale, jaz pa vso pisanje prespala. Tako me je zdelala ta punkcije, da bi kr spala in spala,......za nič mi ni. Kr potikam se sem in tja. Malo me lampek še boli, ampak že nestrpno čakam moj ET, me zanima kolk pingvinčkov me bo kaj počakalo.

Lepo se imejte, navijam za vse.

papa Darja

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 259
2.11.2008 16:47:48   
Pija76
Jel me netko tražio user posted image ?

Evo me drage moje, nisem nikamor ušla ali šla, sam imam tolk enih zadevic, sej berem vas, ker drugač čez ne pridem, napišem pa ne preveč, zakaj? Ja nič se ne dogaja pretresljivega.

Mismis evo kod nas vse po starem, mislim da ta tedn pokličem Pehto, pa da vidimo kaj mi fali. Čez praznike sem bila doma, zdaj sem se pa usedla pred računalnik, da napišem ure za ta mesec ( to je pri nas ubibože!!!) in  vidim, da je čas da se javim. Kako si mi ti? Kdaj imaš namen iti še po pingvina?

Lara kako pa da ti jaz iz glave padem user posted image ? Jaz sem fajn, si mi pa dala misliti za tale november ja kaj je tolk fajn v njem. Meni osebno ni preveč všeč mesec, se ga pa veselim, ker pride moja prijateljica iz tujine in bo tle ostala cel mesec! To bo pira stekl in čveka user posted image .

Zarja pokorno se javljam na broju. Ti imaš še neke pingvine a ne? A maš že plan kdaj štartaš? Kaj je bilo dobrega za kosilo danes?

Kje je Abra? Nekaj časa se že ni javila.

Gigi in deca kako ste? Ni vas nič okoli, se kje potepate?

Dajči vidim, da si že na seznamu za NS user posted image . Boš veselo začela veseli december

Netka user posted image  user posted image  user posted image , ti si pa ta mesec vodil na kura v Jati. A je tam pr vas kera druga kokošnica in imaš tam mogoče polpozišn? Naj bodo vsa oplojena!!!!

WP nehaj z negativizmom prosim! Do testa je še kar nekaj!!!

Miška 73 kako je pri tebi? Se je tečnež umiril?

Lučka helou a otročki ubogajo?

Mah grem jaz tiste bedne ue skupi spravit. Me že zdele križ boli od sedenja user posted image . Aja evo punce, to je novo, križ me boli kot hudič že cel teden user posted image

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 260
2.11.2008 17:06:01   
jazzz27
Netka....bravo za super številko, dobro si to zrihtalauser posted image user posted image !!

Darja*....velik sreče, pa naj jih bo kar se da maksimalno!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 261
2.11.2008 17:47:31   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76
Zarja pokorno se javljam na broju. Ti imaš še neke pingvine a ne? A maš že plan kdaj štartaš? Kaj je bilo dobrega za kosilo danes?

Ja Pijek si nas le našel.........user posted image user posted image user posted image . Kaj dogaja pri tebi? Teta Pehta mal pomaga vidim....

Ja midva še imava 6 pingvinčkov, štart po novembrski user posted image , tam bolj proti koncu meseca. Upam, da bo decembra ET. POL PA BI ŽE LAHKO BIL TAuser posted image user posted image .

NETKA SUPER KOKOŠKA!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 262
2.11.2008 18:10:20   
Pija76
Uf Zarja, še cela vojska pingvinov. Naj dedek mraz prinese user posted image user posted image !!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 263
2.11.2008 18:15:32   
jazzz27

Uf Zarja, še cela vojska pingvinov. Naj dedek mraz prinese user posted image user posted image !!!

Jaaaaaaa, se podpišem.

A je katera kontaktirala z našo podgankico?user posted image  Me skrbi zanjo, se nič ne javi. Vse naj, naj ti želim miska!!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 264
2.11.2008 18:18:41   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Jaaaaaaa, se podpišem.

ja jaz bi tudi tak zelo zelo zelo zelo zelo rada da se vsaj en prime........Jazzzika a ga fejst božaš, trebuščka mislim?user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 265
2.11.2008 18:19:56   
zarja1
Kaj je bilo dobrega za kosilo danes?

eh kr špinačne testenine al olio, pa zelena solata....zdaj pa pečem palačinke za večerjo.........

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 2.11.2008 18:20:38 >

Horny Teddy

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 266
2.11.2008 18:23:57   
blanč
user posted image  kje si?
Zarjica, ti si pa res pridna user posted image ..

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 267
2.11.2008 18:24:44   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25
Kruce fiks, mene je G spremljal le zadnji msec (jedla sem pa 6m), pa je bila reakcija bol tko ko in sem dobila napotnico za IVF.

Midva sva napotnico za IVF dobila avgusta in prišla do Reškota.
Ta je ženički naredil UZ predpisal Prometrium jaz pa sem prispeval svoje...
Naj bi naslednji mesec šla v postopek
No ob drugem pregledu je ugotovil da je moj prispevek enkraten in njena sluznica kot se šika ter nama predpisal 4 meseca sexa na Klomifenu.....
Osebni G. je mnenja da so vsi poskusi razen IVF zaradi ponovne endomitrioze (bila v januarju na laparoskopiji) že v naprej obsojeni na negativen rezultat.

ko boš govoril z Rešem, mu kar povej kaj se je vse zgodilo s tvojo dargo in kakšno mnenje iamta oz. osebni G glede ponovitve endomitrioze, pa se boste zmenili za prej, da greste v postopek.

jazzz, je pa meni tudi osebni G napisal napotnico za IVF, ker ni bole več rešitve. je pa res, da sem jaz vse posege (HSC, PCT, laparo, klomifen) opravila pri osebnem G.

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 268
2.11.2008 18:24:56   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Lučka...jaz pa sem res dober primer za komplikacijeuser posted image . Jaz vem, da bo vsem uspelo! A boš kaj prej delala test?

Za enkrat sem še mnenja, da ne. Mi je moj zabičal, da ne bova nič prehitevala. Tako, kot je rekel Reš, pa pika. Ampak kaj bo pa tam okoli 13.11. ko je uradni test pa še ne vem. Lahko, da naju bodo zasrbeli prsti. 14 dni od punkcije bo 10.11. takrat pa mislim, da naj stopka ne bi imela več učinka, a ne?

netka, pa ti si iz špikarke postala tabletomanka.user posted image   Po tramalu si že tako in tako vsa zadeta, ti si jih pa kar nekaj vzela, pa še ketonal. hudo. Nč čudnga, da si bla čist koma. Jst mam tud tramal, pa sem raje kr ketonal vzela, ker drugač bi bla vsa zadeta. No, zdaj naj se pa vseh 12 jajčec (mimogrede, bravo si prava koklja user posted image ) oplodi, po novi in stari metodi. Tako bosta imela na transferju 6.11. veliko izbire.

shadow, naj bo 12.11. hitro tu, da začneš s pravo municijo.  user posted image  Pa še en den pred mojim uradnim testom je to.user posted image

Bumo, a ti imaš istočasno kot Shadow timing az drogiranje?

Pa kot kaže bambi tud začne s pravo municijo 12.11. Vas bo pa spet veliko na kupu.user posted image

Darja, naj hitro mine čas do ET. je res smotano doma čakat, ko pa ves čas tuhtaš, koliko se jih je oplodilo, kako so se oplodili, a jih bo kaj za zamrznit,... Naj čas čim prej  mine, na ET pa naj te čaka čim več otročkov.

Pija, upam da ti Pehta da rcnije za pomoč, da prideš v ravnovesje, da te nafila. Jaz pa sem v redu, otroc pa ubogajo.

jazzz, mene tudi zanima kako je z miško. me kar skrbi. Mislim, da ima gigi neno telefonsko, pa WP. Ko bi vsaj oni lako kontaktirali z njo, da izvemo če je vse o.k.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 269
2.11.2008 18:25:49   
zarja1
Mismis glej glih za vaju.....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 270
2.11.2008 18:31:12   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Zarjica, ti si pa res pridna user posted image ..

ah kje???? Ni se mi dalo čistit user posted image dans, zdaj mam pa malo slabo vest....

Horny Teddy

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 271
2.11.2008 18:32:14   
zarja1
Kje je naša user posted image ?

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 272
2.11.2008 18:37:30   
zarja1
Za enkrat sem še mnenja, da ne. Mi je moj zabičal, da ne bova nič prehitevala. Tako, kot je rekel Reš, pa pika. Ampak kaj bo pa tam okoli 13.11. ko je uradni test pa še ne vem. Lahko, da naju bodo zasrbeli prsti. 14 dni od punkcije bo 10.11. takrat pa mislim, da naj stopka ne bi imela več učinka, a ne?

Lučka fajn da sta se tako odločla. Navijam za vaju....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 273
2.11.2008 18:42:00   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Lučka fajn da sta se tako odločla. Navijam za vaju....user posted image user posted image user posted image

Ma ja, do zdaj š nikoli nisva testa delal pred user posted image , tudi na začetku ne. Pa so bili moji ciklusi dolgi od 29-59 dni. Test sem do sedaj delal 3x v vseh 3,5 letih. Enkrat na 60 dan, enkrat na 62 dan (to sta bila edina ciklusa, ki sta bila tako tzelo dolgaaaaaaaa) in enkrat na 30 dan, to je bil pa zadnji ciklus s klomifenom.

Moj je malo vraževeren, da se stvari pač ne prehteva, ker to prinaša nesrečo.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 274
2.11.2008 18:42:28   
zarja1

Sapi - UZ
mojsončekuser posted image - UZ
user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?