lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Lučka...jaz pa sem res dober primer za komplikacije . Jaz vem, da bo vsem uspelo! A boš kaj prej delala test? Za enkrat sem še mnenja, da ne. Mi je moj zabičal, da ne bova nič prehitevala. Tako, kot je rekel Reš, pa pika. Ampak kaj bo pa tam okoli 13.11. ko je uradni test pa še ne vem. Lahko, da naju bodo zasrbeli prsti. 14 dni od punkcije bo 10.11. takrat pa mislim, da naj stopka ne bi imela več učinka, a ne? netka, pa ti si iz špikarke postala tabletomanka. Po tramalu si že tako in tako vsa zadeta, ti si jih pa kar nekaj vzela, pa še ketonal. hudo. Nč čudnga, da si bla čist koma. Jst mam tud tramal, pa sem raje kr ketonal vzela, ker drugač bi bla vsa zadeta. No, zdaj naj se pa vseh 12 jajčec (mimogrede, bravo si prava koklja ) oplodi, po novi in stari metodi. Tako bosta imela na transferju 6.11. veliko izbire. shadow, naj bo 12.11. hitro tu, da začneš s pravo municijo. Pa še en den pred mojim uradnim testom je to. Bumo, a ti imaš istočasno kot Shadow timing az drogiranje? Pa kot kaže bambi tud začne s pravo municijo 12.11. Vas bo pa spet veliko na kupu. Darja, naj hitro mine čas do ET. je res smotano doma čakat, ko pa ves čas tuhtaš, koliko se jih je oplodilo, kako so se oplodili, a jih bo kaj za zamrznit,... Naj čas čim prej mine, na ET pa naj te čaka čim več otročkov. Pija, upam da ti Pehta da rcnije za pomoč, da prideš v ravnovesje, da te nafila. Jaz pa sem v redu, otroc pa ubogajo. jazzz, mene tudi zanima kako je z miško. me kar skrbi. Mislim, da ima gigi neno telefonsko, pa WP. Ko bi vsaj oni lako kontaktirali z njo, da izvemo če je vse o.k.
|