|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
1.11.2008 22:31:41   
mlinček
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

uf, sam ne vem, če bom zdržala tak dolg... sej če bi bil negativven, bi pa še 12. al pa 13. dan še enga... no, sej ne vem.. bom vidla al bom zdržala... ne vem,, dans imam zaradi teh občutkov v notranjosti res dobr občutek, ampak resničn upam, da me ne vara, in da bom ugledala user posted image . In to si še toliko bolj želim tud zarad mojga, ki je mnogo bolj pesimističen kot jst (jst sm malce tko na trenutke), ker vem, da bi bil tko vesel, da bi se ga kr napil do onemoglosti pa me tko polubčkal da do sape neb mogla...user posted image user posted image user posted image

WP pa ne ga sr.ac.kat - test delaj šele pol, recva EN 18 DAN, da bo 100% pokazal user posted image user posted image   user posted image , tako boš testirala svojo voljo in vztrajnost, pa še mal boš živčke potrenirala, mal heca - ne mi zamert

user posted image   

ampak mislim da počakaj vsaj do 12 al pa 13 dne, da bo rezultat vsaj približno tak kot ga itak že prčakuješ = en pljusek velik
user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mlinček -- 1.11.2008 22:33:35 >

Pupki, pupkici, mali moji,
očka vaju čaka in z mamico
se veselita srečnega dne.
Ta srečni dan prišel je že,
pupike domov odpeljala sva,
presrečna z mamico oba.

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 201
1.11.2008 22:51:42   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Ko boste bližje pridemo zraven (če bo služba dopuščala)

Pa nam vsaj okvirno namigni, kje naj bi to blo. Naša mala Slovenija ipak ni tko mala user posted image .

Heh, kak naj vem, ko pa se še tam v parlamentu ne morjo zment kam spadamo... Rećmo da pod Severno Primorsko al pa Goriško, z eno nogo na Notranjsko....

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 202
1.11.2008 22:56:08   
Shadow
Bumo, kolikor sem jaz razumela, ti praviloma vstavijo le en zarodek, če si mlajša od 35 let, starejšim pa enega ali dva, kot se pač odločijo. Tri mislim da ne vstavijo nikomur več, je pa možno, da se motim.

Punce, vsem pa hvala za dobrodošlico. Berem vas dokaj redno, pišem bolj malo, a zdaj, ko sem tudi sama spet v postopku, bom gotovo kaj bolj zgovorna.

Držim pesti za nas vse! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 203
1.11.2008 22:59:07   
11122379b
Zdravo vsem skupaj in hvala za user posted image sprejem! Dejstvo je, da tipkate hitreje kot lahko berem, zato še enkrat vprašanje izkušenim user posted image : teoretično vem kar nekaj o IVF, pa vendar, kako to zgleda prvič??? Kaj naredi s tabo sestra Blanka (LJ) in kako se potem vrstijo postopki. Pa še to, a ste šle na bolniško, ko ste se začele špikat??? A je človek čuden od tegale špikanja??? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 204
2.11.2008 0:23:37   
Rakica_80
Samo to je res noro, kako hitro tipkateuser posted image
Jaz bi vas pa rada vprašala, koliko časa čakaš po navadi na Konzilijuser posted image
Jaz se opravičujem, ampak bom imela še verjetno nešteto vprašanjuser posted image

(odgovor članu 11122379b)
Neposredna povezava do sporočila: 205
2.11.2008 7:35:38   
mismis
dobro, sončno  jutro vsem skupaj...evo mi smo vstali, kužona popedenali, zdaj pa ne morem več spati, pa čakam da se naš zbudi...

11122379b (joj kako dolg nick), takšna je situacija, sestra Blanka ti v bistvu ne naredi nič, ona te samo popiše, določi zdravila, pregleda če imaš vse potrebne stvari (izvid bris, napotnico, izvid za spolno prenosljive bolezni), nato te napoti na oddelek SIII, kjer ti dobiš zdravila, pokažejo ti, kako se špikati in to je to. Nato se ti pridno doma špikaš, do tistega dne, ko ga imaš določenega za UZ. Takrat grep na GK LJ, tam v tisti čakalnici, kjer si čakala na sestro Blanko so tudi UZ-ji, kjer ti pogledajo kako rastejo tvoji folikli in endometrij, ter se odločijo za naprej, kako boš hodila na UZ-je. Ko folikli zrastejo tam nekje do 23 (včasih tudi manj), pade stopka, kar pomeni, da bo čez dva dni punkcija.  Na punkciji ti poberejo ven folikle, pogledajo koliko celic je. Isti dan, mora dati tudi tvoj dragi spermo, ker jih (celice in spermo) v labaratoriju združijo. 5 dan po punkciji prideš zoper na ET, tukaj ti samo vstavi oplojene zarodke v maternico, pove če je kaj zamrznjenčkov in to je to.
V postopku ti pripada 5 dni po punkciji bolniške in 3 dni po ET-ju, večina nas NI bila na bolniški med špikanjem, saj to ni nič takega, kar se tiče "biti čuden" je odvisno od ženske do ženske, ne pozabi da se špikaš s hormoni.

BebiIII, konzilij je vsak mesec, kako hitro pa prideš na vrsto je odvisno predvsem od tega, kdaj odda tvoja zdravnica papirje. Držim pestke, da prideš čimprej.

WP, kot že rečeno, test se dela najprej 12. dan, še bolje 14. dan in čisto nič prej. Če ga delaš prej, nikoli n eveš, ali je minus realen, ali samo ni dovolj hormona.

Žižek, mislim nate, pa sej to itak veš  user posted image

Mlinčka
, ti si že morda abstinirala na Vranskem, ampak misli so bile grešne (in otroci to vedo). Praviš, da imajo nekaj zame, bemti zdej me pa firbec matra. Drugače je pa naš kužon priden, sva imela v petek snemanje v šoli in nama je kar šlo (ni bilo odlično), ali šta je tu je. Večino časa midva itak zgledava takole: user posted image
Štanga se pripravlja za petkovo glancanje, ko ga bomo spet malo s prijatelji zarajali.
Mlinček, kako zob? Kaj bolje?

Gretka, kaj pri tebi dogaja, ti je uspelo včeraj zadositit potrebam po user posted image user posted image

Pikovit, kako si mi ti? Tudi ti si zadnje čase bolj malo tu gor.

Kajši, še malo pa bo dragi doma, v petek če se ne motim, sigurno že komaj čakaš

Lara, danes je nedelja, torej zoper prideš med nas?

Netka, upam da se nam čimprej javiš, da vidimo koliko jajc si znesla.

Miška, rahla krvavitev še čisto nič ne pomeni, dokler se na vlije ohrani upanje in nadaljuj s utropizderajem.

Pija, kako kaj, kaj je pri tebi novega?

Daisy, si še vedno v mama hotelu? user posted image

Shuki, Bravo za včerajšnji posebni tretman, 100% si si ga zaslužila user posted image user posted image user posted image

Zarja, ku ku user posted image

tudi vsem ostalim, ki vas nisem poimensko navedla, želim prav lep dan še naprejuser posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 206
2.11.2008 8:08:57   
želvica99
11122379b mismis ti je res ful lepo razložila. Večinoma res nismo na bolniški, ko se špikamo, lahko imaš pa kakšne manjše težave: ene so mal zaspane, ene boli glava, kaj hujšega pa nisem zasledila, tko da kar pogumno s špikamiuser posted image . Aja pa sestra Blanka je men včasih mal tečna, ampak to je tud samo stranski učinekuser posted image

Grethy dobr si mela tale privat party zvečeruser posted image a si bolj rokerka po duši?

Goldy hiperca ni nevarna za otročka, sam tečna zate.

Lučka maš čist prav, morm se dat na frekvenco, da se mi fučka za službo v tej situaciji, pa bouser posted image Kako se ti kaj počutiš?

WP vidš kako moški včasih presenečajouser posted image naj te pedena še naprejuser posted image

Zarja a že user posted image , jest grem zdj v akcijouser posted image

Gigi kako si lubica?

Lara, Shuka??

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 207
2.11.2008 8:28:25   
lučka 25
Dobro jutro, da nes je en tako lep dan. Sonce, modro nebo,...user posted image

želvica, ja možgane na off, pa bo. Jaz pa dobro, kot da ne bi bilo nič zadnje dni. Itak po punkciji bolečin ni, se pa probam odklopit z vsemi vrstami razmišljanja, a me al me ne špika.user posted image

WP, te zastopim, jaz bi se potem tud raje skrivala. Če so obiski napovedani imaš vsaj čas, da se urediš, če pa takole uletijo je pa bolj kriza.user posted image

mismis, si pa pridna danes. Že zgodaj vstala? Seveda, kužon te je že v akcijop spravl. Pridna.

miška, še kar navijam za tebe. user posted image

Vsem ostalim po spisku od A do Ž en lep dan, izkoristitega, ker potem bo spet par dni dež (baje). user posted image

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 208
2.11.2008 8:48:24   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Miška kako? a je izcedek že pobegnu al moram jaz enga strahca poslat??

Bo. Izcedek je pa zelo prisoten, kja čmo.

Kako je tvoje počutje? Glavobol še prisoten?

miska...nič obupat. Saj vidiš kako je bilo pri meni. Lepo počivaj!!! Vse bo še vredu! Saj veš kako ste me podpirale! Res ti priporočam, da počivaš in ne pretiravaš s kakimi aktivnostmi. A si naredila test? Čeprov je še fulll prezgodaj ane? Lahko da je vgnezitvena! Vse bo ok!!!! Držim pesti in ti pošiljam 10000000 user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 209
2.11.2008 9:08:50   
daisy23
Dobro jutro vsem user posted image .Če prav sledim, smo se preselili na novo temo. Upam, da se počutite dobro. Vsem tistim, ki ste ugledale novi user posted image user posted image iskreno čestitam, tiste ki čakate na rezultat vso srečo, ostalim pa pogum za nov postopek.user posted image

Pogumen korak, ko ne razmišljamo kaj bo nas pripelje vedno v pravo smer.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 210
2.11.2008 9:38:04   
biba007
Dobro jutro, pupike (in džentelmena, se razume)! joj kolk ste duhovite, se mi je tko smejal, da sm zbudila mojga in me je pršel uprašat, če bi moral kej vedet, hihi user posted image

A mate pri vas tud tak sončekuser posted image ? Pri nas bodo končno lahko montiral strešna okna, k je bil prej cel teden dežekuser posted image , pa je dan takoj lepši...

Ja, ampak naklofate pa res tolko, da bom morala še mal trenirat hitro branjeuser posted image

Kruce, a si ti spraševal glede Klomifena in hiperstimulacije? No, učinki so lahko tud drugačni... ker nekaj pupik ne reagira... jest sem npr. na Klom. že 6 m., pa so mi spreminjal dozo od 1 na 2 tabletki, zdej me je pa Reško dal na polovičko. No, reagiram pa še zmeri ne user posted image

(odgovor članu daisy23)
Neposredna povezava do sporočila: 211
2.11.2008 9:40:35   
lara light
Lepotičke moje in fanta, dober dan!user posted image

Mismis, sem prišla, saj veš, da drugače ne gre..kako si? Bo danes kak izlet? Menda je jurčkov, po vsem tem dežju...da glava boli! Upam,da bo kužon kej navohaluser posted image

Netka, Gigi? Kako dečve?

Zarjica, tri lubčke nazaj...pri tebi v kuhinji sigurno že diši, moram tud jaz kozicam naprotiuser posted image

Shuki, dan! Palačinke bi tud jaz!user posted image

Blanči, zakon gostilna, tanajboljš tiskana reklama vseh časov in super sokovnik!user posted image

Mlinčkovi, kako šiba cajt? Upam, da se vrti hitrouser posted image

Lučka, božaš trebuščka?
Želvica, kaj poveš lepega?
Pija, hmal bi mi spet ušla z glave, kako napreduje domek? Ti si ok?

November je čas za? A je sploh za kej? Da se špara za praznike? V čem je fora? Za kaj je dober november, če nimaš recimo r. dne? Buu. Meni je od vedno tak čuden mesec. No, ko je bil še dan republike, je bil boljšiuser posted image ...zdaj pa? Hmm, če imaš denar greš recimo na karibe, za to je odličen mesec. No, če greješ in si v postopku je itak fajn, ...če imaš kak pregled pri G tud ni slabo, če ne pa deževni kratki dnevi...pa kuhaš in ješ z domačimi in prijatelji, gledaš dobre filme, bereš, štrikašuser posted image ...bo tako? Sej ste me prepričale, čisto v redu je. user posted image

Lepo nedelje vsem!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu daisy23)
Neposredna povezava do sporočila: 212
2.11.2008 9:43:10   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

A mate pri vas tud tak sončekuser posted image ? Pri nas bodo končno lahko montiral strešna okna, k je bil prej cel teden dežekuser posted image , pa je dan takoj lepši...

Mi bi tudi kakšen žarek, lepo prosimuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 213
2.11.2008 9:56:21   
womanpolice
MISMIS in MLINČEK.. Hvala za nasvet. Bom testirala svojo vztrajnost do sobote.. če mi pa "slučajn" neb uspelo in bi test delala prej in če bi bil -, se še neb sekirala, saj bi se zgledovala po jazzz... user posted image

ŽELVICA99 Ja, sej potem je pa bil kr malce užaljen, ker ga nism pohvalila, ker je čist vse zlikal.. Joj ti naši moški otroci... včasih se mi pa zdi, da že imam otroka pri hiši user posted image user posted image user posted image user posted image No, sej potem sm ga pa full pohvalila....

LUČKA25..No, no... vidiš... ne, res sm se rajši kr pod odejo skrivala nagicauser posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 214
2.11.2008 9:57:53   
womanpolice
PUNCE IN FANTA.. grem nekaj pojest, pa se popoldan kaj tipkamo, če boste seveda ob takem vremenu doma... aja, k nama pa itak dans pride tamala od mojga. Ojoj, muceka bosta spet tako utrujena... no, vsaj eno noč bomo spali brez kravala na hodniku...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 215
2.11.2008 9:58:52   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

November je čas za? A je sploh za kej? Da se špara za praznike? V čem je fora? Za kaj je dober november, če nimaš recimo r. dne? Buu. Meni je od vedno tak čuden mesec. No, ko je bil še dan republike, je bil boljšiuser posted image ...zdaj pa? Hmm, če imaš denar greš recimo na karibe, za to je odličen mesec. No, če greješ in si v postopku je itak fajn, ...če imaš kak pregled pri G tud ni slabo, če ne pa deževni kratki dnevi...pa kuhaš in ješ z domačimi in prijatelji, gledaš dobre filme, bereš, štrikašuser posted image ...bo tako? Sej ste me prepričale, čisto v redu je. user posted image

Larauser posted image user posted image user posted image , ti si pa mene prepričalauser posted image . Če ga pogledaš s taprave strani je čist okuser posted image user posted image

Shadow...ne vem od kje ti informacija, če si mlajši kot 35, da ti vstavijo samo enega? To ni res. Že po našem seznamu poglej, da jih večina nosi user posted image user posted image  (pa smo fulll različne letnice)...razen pri n74, ker je bila samo ena celica dobra in oplojena. Vsaj pri Rešu je tako, da se odločiš sam koliko jih boš imel. Praksa je taka, da ti vstavijo user posted image user posted image , razen če nočeš ali imaš zdravstvene omejitve. Veliko uspeha pri postopku.

Neposredna povezava do sporočila: 216
2.11.2008 10:03:23   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

MISMIS in MLINČEK.. Hvala za nasvet. Bom testirala svojo vztrajnost do sobote.. če mi pa "slučajn" neb uspelo in bi test delala prej in če bi bil -, se še neb sekirala, saj bi se zgledovala po jazzz... user posted image

ŽELVICA99 Ja, sej potem je pa bil kr malce užaljen, ker ga nism pohvalila, ker je čist vse zlikal.. Joj ti naši moški otroci... včasih se mi pa zdi, da že imam otroka pri hiši user posted image user posted image user posted image user posted image No, sej potem sm ga pa full pohvalila....

LUČKA25..No, no... vidiš... ne, res sm se rajši kr pod odejo skrivala nagicauser posted image

wp...ja kar vse se po meni zgledujte, da bo čim več user posted image user posted image ....pa brez tistih krvavitev. Pa tud, če je bila vgnezditvena me je čist potolkla. Sem mislila, da je že vsega konc...in poglej....nosečka sem! Sicer se še ne zavedam kaj pišem, jaz samo potrdim kaj test praviuser posted image . Jaz sem prvega delala na 12ti dan po transferju, drugega pa na 14ti dan...in že se je videlo. Sem pa prepričana, če nebi v torek spila pol litra vode predno sem šla lulat, da bi bil že v tore test pozitiven. (to seveda rečem zdaj, ko je +user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 217
2.11.2008 10:06:38   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

WP kak si pupa? Vidim da si tvojga končno zdresirala user posted image
Se mi je spraznu telefon, pa sem ga do zdle filala.
Tko da sem šele vidla tvoj SMS.

Kaj ti naj rečem... se je zjutri začel z mal izcedka, pa se tole kar nadaljuje zdaj že z rahlo krvavitvijo.
Tko da bolj slabo kaže. Bom še zaenkrat nadaljevala z ultropizderajem. Mogoče pa še vseeno ni vsega konc.

user posted image  73, kaj pa če bi ti en testek polulala??

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 218
2.11.2008 10:17:34   
blanč
user posted image  takole nekako je danes pri nas. Sem mojga po user posted image poslala v interšpar, da bomo mal tiganček zadiml...

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 219
2.11.2008 10:19:41   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Lepotičke moje in fanta, dober dan!user posted image

Mismis, sem prišla, saj veš, da drugače ne gre..kako si? Bo danes kak izlet? Menda je jurčkov, po vsem tem dežju...da glava boli! Upam,da bo kužon kej navohaluser posted image

Netka, Gigi? Kako dečve?

Zarjica, tri lubčke nazaj...pri tebi v kuhinji sigurno že diši, moram tud jaz kozicam naprotiuser posted image

Shuki, dan! Palačinke bi tud jaz!user posted image

Blanči, zakon gostilna, tanajboljš tiskana reklama vseh časov in super sokovnik!user posted image

Mlinčkovi, kako šiba cajt? Upam, da se vrti hitrouser posted image

Lučka, božaš trebuščka?
Želvica, kaj poveš lepega?
Pija, hmal bi mi spet ušla z glave, kako napreduje domek? Ti si ok?

Larica, ja, november je za gret trebušček al pa za user posted image na Karibe. A ne bi blo fino!! No, pa za user posted image , če bo le sonček.

Saj res, drage moje, a imate kej izkušenj z nosečnostjo in letenjem? Razen tipičnih nosečniških nevarnosti vem, da so ene omejitve glede sevanja. A mogoče katera ve, kako je s tem?

Neposredna povezava do sporočila: 220
2.11.2008 10:23:08   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

dobro, sončno  jutro vsem skupaj...evo mi smo vstali, kužona popedenali, zdaj pa ne morem več spati, pa čakam da se naš zbudi...

Drugače je pa naš kužon priden, sva imela v petek snemanje v šoli in nama je kar šlo (ni bilo odlično), ali šta je tu je. Večino časa midva itak zgledava takole: user posted image

mismis, kaj pa imaš ti za enga kužona? TV zvezdo? ;) Obstaja kakšna fotka?
IZVIRNO SPOROČILO: biba007i user posted image   user posted image

Kruce, a si ti spraševal glede Klomifena in hiperstimulacije? No, učinki so lahko tud drugačni... ker nekaj pupik ne reagira... jest sem npr. na Klom. že 6 m., pa so mi spreminjal dozo od 1 na 2 tabletki, zdej me je pa Reško dal na polovičko. No, reagiram pa še zmeri ne user posted image

Kaj ste vse pri G. preverjale reakcijo na Klomifen? Nama je Reško dejal da bi sicer bilo to najbolje, vendar pa da zdravstvena tega ne prenese, da pa če bi hotela stane 34€ en UZ......

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 221
2.11.2008 10:30:18   
mlinčka

Kaj ste vse pri G. preverjale reakcijo na Klomifen? Nama je Reško dejal da bi sicer bilo to najbolje, vendar pa da zdravstvena tega ne prenese, da pa če bi hotela stane 34€ en UZ......

Ko sem bila na klomifenu kar tako, za povečanje možnosti zanositve, me nikoli niso gledali z UZ. Enostavno sem ga dobila za 3 cikluse, če rata rata, če ne pač ne.

Kasneje sem imela stimulacijo s klomifenom tudi v 4 poskusih IUI, takrat pa seveda spremljajo, kot v IVF.

In vendarle so bile štorklje...

Neposredna povezava do sporočila: 222
2.11.2008 10:34:25   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Drugače je pa naš kužon priden, sva imela v petek snemanje v šoli in nama je kar šlo (ni bilo odlično), ali šta je tu je. Večino časa midva itak zgledava takole: user posted image

mismis, kaj pa imaš ti za enga kužona? TV zvezdo? ;) Obstaja kakšna fotka?
IZVIRNO SPOROČILO: biba007i user posted image   user posted image

Mogoče bi blo pri vajinemu G. lažje kot pri Rešku. Meni je moja G. ves čas spremljala ovulacijo. A ne bi blo siceruser posted image , da se filata z zadevo, ki sploh ni povsem nedolžna. Meni je npr. pol ciklusa ves čas slabo, no, je pa res, da sem mogoče miceno bolj hopsidopsiuser posted image user posted image user posted image   po Klomifenu. Vsaj moj tko pravi user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 223
2.11.2008 10:34:34   
jazzz27
Kruce...mene tudi Reš, ne moj G. ni spremljal na UZuser posted image . Mogoče bi se pa kar k svojemu G. naročila tvoja žena? Mah nimaš kaj zgubit.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 224
2.11.2008 10:38:18   
pika.po
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Shadow...ne vem od kje ti informacija, če si mlajši kot 35, da ti vstavijo samo enega? To ni res. Že po našem seznamu poglej, da jih večina nosi user posted image user posted image  (pa smo fulll različne letnice)...razen pri n74, ker je bila samo ena celica dobra in oplojena. Vsaj pri Rešu je tako, da se odločiš sam koliko jih boš imel. Praksa je taka, da ti vstavijo user posted image user posted image , razen če nočeš ali imaš zdravstvene omejitve. Veliko uspeha pri postopku.

Jazzz na predavanju so nam povedali (mislim da je bil dr. Vogler), da do 35 leta, če je zarodek dovolj kvaliteten vstavijo samo enega, če pa so zarodki manj kvalitetni vstavijo dva. Nad 35 letom avtomatsko vstavijo 2. Hočejo se namreč izognit večplodnim nosečnostim, ker to ne predstavlja tveganja samo za mamo, ampak tudi za user posted image user posted image . In so nekak pogruntali da so do 35 leta velike šanse da se prime tudi samo en, po 35 pa so te šanse manjše in zato posledično vstavijo dva.

In kako ste babike moje in dedca seveda user posted image na ta lep sončen dan?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?