netka34
|
O, dobro jutro pupike moje in fanta!! Sm prišla malček h sebi, tko d bom na hitrco napisala kako sem včeraj doživela en kup presenečenj... No, kukr sm oblubla, sm že doma (ob 5h) vzela en tramalčič.. Ko sm ugotovila, d ni neg.reakcije nanj, sem v Lj. ruklna še enga. Pol pa preoblečt, pa inekcijo ketonala... Ko pa smo v čakalnici čakale kr en cajt, sm rekla nč, če mi inekcija naha delat, bo štala, pa sm ruklna še enga!! Čez dve minuti sm bla tko zadeta, d sploh nism registrirala, kva dogaja. Vem, d je blo v čakalnici ful pupc, med njimi tut mateja , simpatična pupka, za žur... Pol sm pa ugotovila, d dr. B sploh ni tista, na katero sm bla pripravljena, ampak čisto druga...ma dobro, zej smo tle in kar bo, bo... Sm bla tretja na vrsti, ki je moja srečna številka..., se slečem, uležem, dr. ful prijazna... Me umije, (kr se cel tedn nism ), pa naštima lokalno...js pa na kp...nč slišala, nč vidla...dobro d je sestra stala zravn mene na pručki in se scela naslanjala na moj trebuh!! Super je blo. Prav uživala sem. Na punkciji!! Pa dr....op, tu mamo še neki ,pa op, tu mamo še neki, pa op, tu mamo še neki.... Ob izhodu, mi je sestra povedala, da mam najmanj 5 kom jaja, točno zvem pri zvonki! Ok, kar kul. Pa sem se odkotalila do une sobce, se ulegla in ugotovila, d če se ne prav takoj spokam domov, me ne zbudijo do naslednjega dne. In sem šla. Pr zvonki sm pa mislna, d se je zihr zmotla, sej mi je rekla št.12. 12 jajc???sm bleknila!! Ma, ne jst!! Ja, ja, pravi...seme pa je blo bl slabo, zato bi prosila, d si tole prebereta, pa podpišeta če želita... Delajo eno študijo, nov postopek ločevanja dobrih oz. odličnih semenčec, s katerimi pol upalijo tango. Tko d glede na 12 kom jaja, sm podpisala za polovico po starem postopku, pol pa po tanovem. Seveda sem v strahu, kaj bo, zaradi semena, ampak sem optimistična in verjamem, d jih bo šlo naprej vsaj 6. Tak filing sm dobila. In potem sva odpujsala proti domu. Celo pot sem seveda spala, in ko sem prišla do doma, najprej objemat školjko! Pol pa spat in zvečer vsa v filingu.... odprem js pivo, pa hajd h računalniku, d vam povem štorijo, ki jo bom lahko točno po dejzinih besedah, kaki večer čez par let ob kaminu pripovedovala svojima škratoma!! Pa preberem dva posta, pa šluknem dva požirka....in samo gas nazaj v ležečki, sem bla še popolnoma zadeta!! Mislim, kaj takega!!! Za večerjo samo par smokijev in pivo do konca(itak), pa spat kukr medved! Zej sm se pa privlekla do škatle, tole podrobno sporočila, -kakor ste želeli in sedaj se grem nafilat še z utropiz....jem, tko d bom lažje še današnji dan prespala, haha !! Eko, tko d prosim, vse potencialne drogerašice, ne počnite tega same doma, ker je življensko nevarno!! Oz enga mate čist dovolj zravn ketonala!! Pa hvala, ker ste ornk navijali, pa dobre misli pošiljali, pridelek je bil dobr,zdej pa nestrpno počakamo še na izdelek! Lavjuol!!