|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
2.11.2008 10:40:20   
mlinček
Dobro jutro vsem pupam in soborcu.

Na začetku prvo eno kavico za vse

user posted image  
WP upam, da se bosta mačkona postavita postrani, se našopirila, dala ušesa nazaj in pihala.

user posted image

Mišmiš - jah zob je OK, sam oteklina od zoba pa še ne

Danes je lep sončen dan in gremo mal v službo in pol mal na sprehod in so prazniki za nami.

Pupki, pupkici, mali moji,
očka vaju čaka in z mamico
se veselita srečnega dne.
Ta srečni dan prišel je že,
pupike domov odpeljala sva,
presrečna z mamico oba.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 226
2.11.2008 10:40:54   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Mogoče bi blo pri vajinemu G. lažje kot pri Rešku. Meni je moja G. ves čas spremljala ovulacijo. A ne bi blo siceruser posted image , da se filata z zadevo, ki sploh ni povsem nedolžna. Meni je npr. pol ciklusa ves čas slabo, no, je pa res, da sem mogoče miceno bolj hopsidopsiuser posted image user posted image user posted image   po Klomifenu. Vsaj moj tko pravi user posted image .

Sej to me/naju pri vsem skupaj muči!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 227
2.11.2008 10:51:12   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: pika.po

IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Shadow...ne vem od kje ti informacija, če si mlajši kot 35, da ti vstavijo samo enega? To ni res. Že po našem seznamu poglej, da jih večina nosi user posted image user posted image  (pa smo fulll različne letnice)...razen pri n74, ker je bila samo ena celica dobra in oplojena. Vsaj pri Rešu je tako, da se odločiš sam koliko jih boš imel. Praksa je taka, da ti vstavijo user posted image user posted image , razen če nočeš ali imaš zdravstvene omejitve. Veliko uspeha pri postopku.

Jazzz na predavanju so nam povedali (mislim da je bil dr. Vogler), da do 35 leta, če je zarodek dovolj kvaliteten vstavijo samo enega, če pa so zarodki manj kvalitetni vstavijo dva. Nad 35 letom avtomatsko vstavijo 2. Hočejo se namreč izognit večplodnim nosečnostim, ker to ne predstavlja tveganja samo za mamo, ampak tudi za user posted image user posted image . In so nekak pogruntali da so do 35 leta velike šanse da se prime tudi samo en, po 35 pa so te šanse manjše in zato posledično vstavijo dva.

In kako ste babike moje in dedca seveda user posted image na ta lep sončen dan?

ne vem pika.po, potem je pa praksa čist drgač, kot teorija! Se mi zdi, da vse borkice na seznamu pa tudi niso nad 35 letom. Jaz še do 30 nisem prilezla, pa mi je vstavil dva.

Gremo kuhat naprej...

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 228
2.11.2008 11:08:30   
Goldy
želvica99 - hvala za odgovor, pol bomo pa še mal s to hiperco se poigral, če bo treba in pili in pili vode....user posted image  Se mi itak zdi, da je že bolje, ker lahko bušija noter potegnem, prej ga pa nisem mogla.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 229
2.11.2008 11:11:21   
Goldy
jazzz27 - potem bi tako izgledalo, da so nam manj kvalitetne zarodke vstavljali, ker so nam po dva (tistim pod 35 let), čeprav če se jaz prav razumela, sta bili blastocisti. Pol pa vedi.user posted image  Samo, da nam je uspelo!!!!! pa naj so bile morulce ali pa blastociste...., a ne jazzz27? user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 230
2.11.2008 11:11:27   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99
Zarja a že user posted image , jest grem zdj v akcijouser posted image

SEM SI PREMISLILA...KUHAM KOSILCE POL PA VEN S user posted image . Bo že počakala svinjarija...user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 231
2.11.2008 11:16:37   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Mogoče bi blo pri vajinemu G. lažje kot pri Rešku. Meni je moja G. ves čas spremljala ovulacijo. A ne bi blo siceruser posted image , da se filata z zadevo, ki sploh ni povsem nedolžna. Meni je npr. pol ciklusa ves čas slabo, no, je pa res, da sem mogoče miceno bolj hopsidopsiuser posted image user posted image user posted image   po Klomifenu. Vsaj moj tko pravi user posted image .

Sej to me/naju pri vsem skupaj muči!

Kruce, da vaju ne bo preveč skrbel - Klomi ima tko nizko vsebnost hormona, da se glede hiperstimulacije ni za bat. Najbrž sicer ne bo odveč, če prosita svojega G za UZ, zgolj iz previdnosti.

Sicer pa je praksa, da se eno rundo počaka (3m), pa če ratauser posted image , superjupiiiiiiiiuser posted image , če ne, se pa potem spremlja, če tvoja sploh reagira na spodbudo, al so kakšni drugi vzroki.....

Sicer pa user posted image vsem! Grem gledat sonček....

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 232
2.11.2008 11:19:26   
zarja1
Ja dobro jutro čvekice......

Mlinček itak hvala...kavica paše kadarkoli v dnevu.

Mismis kdaj bosta šla po pingvinčke?

Larica lubek neki prčkam po kuhinji, bo kr nekaj na easy.

WP naša Shuki te bo naučila vso tehnologijo smajlijev....a ne draga?

Pika.po teorija o številu zarodkov ne drži. Sem pod 30. in nama so prepustili odločitev o številu. Na moj ET je imela ena celo 3 pingvinčke vstavljene pa je štela komaj 33 let. Tko da v Mb ta teorija ne vzdrži.

Goldy ti pa ogromno počivaj in pij kolk se da. Pa lulanje mal glej....

Mišek73 a si lulala na palčko? Daj še to probi.

Kje sta naši Abra in Ajska???????

pa Pija? Tebe kot da je uzela magla......javi se javi se....pa Pikovitek????? A sta tud DaisyE zravn vpisale??

Babe moje lepo se mejte......se beremo zvečer...

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 233
2.11.2008 11:19:30   
sonček85
evo ene prišla mal pokukat

.GRETKA :a si dobila moj zs ,ki sem ti ga poslalauser posted image user posted image
A je kaj novega?

leppo nedeljo še naprej

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 234
2.11.2008 11:28:20   
mateja_goljev
punce dobro jutro.
prespala prvo jutro gretja mojih pikic.

Se počutm ful dobr, kot da nič ni, sam bom do srede še lepo na bolniški. Upam da je ta naš Tom Tom, aja sem pozabla povedat, da je Tomaževič (Tom Tom) včeraj delal transferje, Bokalova pa punkcije. No skratka upam, da je Tom Tom včeraj lepo zasidral moji pikici.

Sva se ful smejala k je reku, da sta žive, kot Janko pa Metka, pol je pa biologinja rekla če so po možu, sm pa rekla, da če sam na hodnik pogleda pa najglasnejšga sliš je to to. ( k so mel težko "debato" tile naši deci).  pa se je naš Tom Tom tko smejal.....

Uglavnem blo neboleče, za razliko od prvič tudi nekrvaveče, sm šla s tako muko na WC doma k sm se bala da bo kot prvič kri prtekla, pa na srečo ni, seveda je Tom Tom delal... hahhahahaha

Sedaj pa grejem in čakam. Mam ful energije in bi kr hodla pa hodla, me moj kr mal nazaj drži.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 235
2.11.2008 11:44:51   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: mateja_goljev

punce dobro jutro.
prespala prvo jutro gretja mojih pikic.

Se počutm ful dobr, kot da nič ni, sam bom do srede še lepo na bolniški. Upam da je ta naš Tom Tom, aja sem pozabla povedat, da je Tomaževič (Tom Tom) včeraj delal transferje, Bokalova pa punkcije. No skratka upam, da je Tom Tom včeraj lepo zasidral moji pikici.

Sva se ful smejala k je reku, da sta žive, kot Janko pa Metka, pol je pa biologinja rekla če so po možu, sm pa rekla, da če sam na hodnik pogleda pa najglasnejšga sliš je to to. ( k so mel težko "debato" tile naši deci).  pa se je naš Tom Tom tko smejal.....

Uglavnem blo neboleče, za razliko od prvič tudi nekrvaveče, sm šla s tako muko na WC doma k sm se bala da bo kot prvič kri prtekla, pa na srečo ni, seveda je Tom Tom delal... hahhahahaha

Sedaj pa grejem in čakam. Mam ful energije in bi kr hodla pa hodla, me moj kr mal nazaj drži.

Pridna, pridna, pridnauser posted image . Le tko naprej, pa bosta user posted image

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 236
2.11.2008 11:55:10   
Shadow
jazzz27, ta informacija o zgolj enem vstavljenem zarodku je iz MB ambulante, iz prve roke. je pa to zgolj pravilo, ta pa seveda imamo, da jih kršijo! user posted image  Tako da je jasno, da nas/vas ima veliko dva zarodka vstavljena.

Vendar so oni bolj za enega, da se s tem izognejo morebitnim zapletom...

Jaz bi si jih vstavila kar deset, da bi se le en prijel... user posted image  Seveda pa ne smem razmišljati o tem, kaj bi bilo, če bi se jih usidralo več kot dva... No, pa saj takšno razmišljanje je nerealno, hvala bogu.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 237
2.11.2008 11:59:31   
Shadow
Aja, imam pa tudi jaz kolegico, ki jih še ni dopolnila 30, pa so ji v MB vstavili 3 zarodke... žal se ni noben obdržal. user posted image  Tako da očitno res ni pravila ali pa se očitno odločajo na podlagi mnenja biologov, preteklih izkušenj, pozicije planetov, smeri in jakosti vetra... user posted image  Kdo bi vedel.

Glavno, da imajo kaj za vstaviti in da pikica ostane in čez devet mesecev zajoka!

Lepo nedeljo vsem!

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 238
2.11.2008 12:01:29   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Lučka, božaš trebuščka?

Božam, božam. Pa moj dragi tudi.user posted image

Kruce fiks, mene je G spremljal le zadnji msec (jedla sem pa 6m), pa je bila reakcija bol tko ko in sem dobila napotnico za IVF.

mateja, super za dobro počutje. jaz sem tudi čist normalna, nič špikanja,..... vse kot da ne bi imel apostopka. Sem bolj n izi, aktivna, jutri grem v službo,...

Ja, jutri me v službi čaka velikoooo dela. En otrok se začne uvajat (in to čist micen v primerjavi z ostalimi), pa še 2 praktikantki imam (ja ena bi bila premalo user posted image ).

zarja, pametno. Delo zna počakat, sonce pa ne. Uživaj  lepem vremenu, po vsem tem dežju to paše.

biba, tu moraš skoz sproti brat, če ne si v takem zaostanku, da se ti ne splača za nazaj brat, ker še sproti komaj slediš user posted image

jazzz, ja ti si ena od tistih, ki lahko daš upanje miški. Izcedki, potem pa + na testu. Enako je bilo z mojo svakinjo, izcedki pa potem + na testu, ker se je pač en prijel, drugi pa ne. Zdaj pa imamo 9 dni starega korenjaka.user posted image  Moja starša bosta pa ena redkih, ki sta "umetna" starastarša, ker bodo vsi vniuki/vnukinje spočeti s pomočjo umetne oploditve.user posted image

Vsem ostalim pa en lep dan. Grem jaz kosilo skuhat, potem pa spet mal na stimulacijo, nečaka pestvat.user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 239
2.11.2008 12:25:40   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25
Kruce fiks, mene je G spremljal le zadnji msec (jedla sem pa 6m), pa je bila reakcija bol tko ko in sem dobila napotnico za IVF.

Midva sva napotnico za IVF dobila avgusta in prišla do Reškota.
Ta je ženički naredil UZ predpisal Prometrium jaz pa sem prispeval svoje...
Naj bi naslednji mesec šla v postopek
No ob drugem pregledu je ugotovil da je moj prispevek enkraten in njena sluznica kot se šika ter nama predpisal 4 meseca sexa na Klomifenu.....
Osebni G. je mnenja da so vsi poskusi razen IVF zaradi ponovne endomitrioze (bila v januarju na laparoskopiji) že v naprej obsojeni na negativen rezultat.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 240
2.11.2008 12:26:51   
jazzz27
Shadow in Goldy...user posted image user posted image ja to je res kar nekaj.user posted image Nisem imela pojma, da obstaja kako tako pravilo, ko se pa potem konstantno krši. Zato pa punce...pšššššttttt! da nas ne slišijouser posted image . Konec koncev, važno da jeuser posted image . A ne?
S tremi se po vsej verjetnosti tudi jaz nebi strinjalauser posted image ...čeprav...

Goldy kolk si ti daleč?

shadow, kako terapijo imaš? Si že v postopku?

Lučka...jaz pa sem res dober primer za komplikacijeuser posted image . Jaz vem, da bo vsem uspelo! A boš kaj prej delala test?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 241
2.11.2008 12:33:27   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Midva sva napotnico za IVF dobila avgusta in prišla do Reškota.
Ta je ženički naredil UZ predpisal Prometrium jaz pa sem prispeval svoje...
Naj bi naslednji mesec šla v postopek
No ob drugem pregledu je ugotovil da je moj prispevek enkraten in njena sluznica kot se šika ter nama predpisal 4 meseca sexa na Klomifenu.....
Osebni G. je mnenja da so vsi poskusi razen IVF zaradi ponovne endomitrioze (bila v januarju na laparoskopiji) že v naprej obsojeni na negativen rezultat.

Kruce...nimaš kaj, taka je praksa in protokol. Proti sistemu ne moreš...preseksajta še teh 3 mesece in potem se že zadnji krog cikla K spet naročita....da vaju vsaj zadnji cikel s Komifenom spremlja.
Itak pa težko verjamem, da bi vama že osebni G. napisal napotnico za IVF. Šele ko prideš v ambulanto za neplodne (beri Reš), pri njem narediš prej vse preizkave (žena jje že imela laparoskopijo)....potem vaju je vprašal, če sta že jedla K? In sta vidva seveda rekla NE, no potem pa poizkusi še s tem. IVF je zadnja postaja.

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 242
2.11.2008 13:44:58   
netka34
O, dobro jutro pupike moje in fanta!!

Sm prišla malček h sebi, tko d bom na hitrco napisala kako sem včeraj doživela en kup presenečenj...user posted image user posted image

No, kukr sm oblubla, sm že doma (ob 5h) vzela en tramalčič.. Ko sm ugotovila, d ni neg.reakcije nanj, sem v Lj. ruklna še enga. Pol pa preoblečt, pa inekcijo ketonala...
Ko pa smo v čakalnici čakale kr en cajt, sm rekla nč, če mi inekcija naha delat, bo štala, pa sm ruklna še enga!!user posted image user posted image Čez dve minuti sm bla tko zadeta, d sploh nism registrirala, kva dogaja. Vem, d je blo v čakalnici ful pupc, med njimi tut matejauser posted image , simpatična pupka, za žur...

Pol sm pa ugotovila, d dr. B sploh ni tista, na katero sm bla pripravljena, ampak čisto druga...ma dobro, zej smo tle in kar bo, bo...user posted image

Sm bla tretja na vrsti, ki je moja srečna številka..., se slečem, uležem, dr. ful prijazna...
Me umije, (kr se cel tedn nismuser posted image user posted image user posted image ), pa naštima lokalno...js pa na kp...nč slišala, nč vidla...dobro d je sestra stala zravn mene na pručki in se scela naslanjala na moj trebuh!!user posted image
Super je blo. Prav uživala sem. Na punkciji!!user posted image user posted image user posted image
Pa dr....op, tu mamo še neki ,pa op, tu mamo še neki, pa op, tu mamo še neki....

Ob izhodu, mi je sestra povedala, da mam najmanj 5 kom jaja, točno zvem pri zvonki! Ok, kar kul.
Pa sem se odkotalila do une sobce, se ulegla in ugotovila, d če se ne prav takoj spokam domov, me ne zbudijo do naslednjega dne.user posted image

In sem šla. Pr zvonki sm pa mislna, d se je zihr zmotla, sej mi je rekla št.12. 12 jajc???sm bleknila!!user posted image Ma, ne jst!!user posted image user posted image
Ja, ja,
pravi...seme pa je blo bl slabo, zato bi prosila, d si tole prebereta, pa podpišeta če želita...
Delajo eno študijo, nov postopek ločevanja dobrih oz. odličnih semenčec, s katerimi pol upalijo tango. Tko d glede na 12 kom jaja, sm podpisala za polovico po starem postopku, pol pa po tanovem.
Seveda sem v strahu, kaj bo, zaradi semena, ampak sem optimistična in verjamem, d jih bo šlo naprej vsaj 6. Tak filing sm dobila.

In potem sva odpujsala proti domu. Celo pot sem seveda spala, in ko sem prišla do doma, najprej objemat školjko!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pol pa spat in zvečer vsa v filingu....user posted image
odprem js pivo, pa hajd h računalniku, d vam povem štorijo, ki jo bom lahko točno po dejzinih besedah,  kaki večer čez par let ob kaminu pripovedovala svojima škratoma!!user posted image user posted image

Pa preberem dva posta, pa šluknem dva požirka....in samo gas nazaj v ležečki, sem bla še popolnoma zadeta!!user posted image user posted image user posted image Mislim, kaj takega!!!user posted image user posted image
Za večerjo samo par smokijev in pivo do konca(itak), pa spat kukr medved!

Zej sm se pa privlekla do škatle, tole podrobno sporočila, -kakor ste želeli user posted image user posted image user posted image in sedaj se grem nafilat še z utropiz....jem, tko d bom lažje še današnji dan prespala, hahauser posted image !!

Eko, tko d prosim, vse potencialne drogerašice, ne počnite tega same doma, ker je življensko nevarno!!user posted image Oz enga mate čist dovolj zravn ketonala!!

Pa hvala, ker ste ornk navijali, pa dobre misli pošiljali, pridelek je bil dobr,zdej pa nestrpno počakamo še na izdelek! Lavjuol!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 243
2.11.2008 13:46:47   
sonček85
jazzzika:ful lep ticker imaš,se mi dopade.user posted image user posted image user posted image
vsem ,ki čuvate user posted image user posted image pa božajte trebuščke

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 244
2.11.2008 13:49:24   
netka34
Vidm, d so se nam pridružle nove pupe!! Welkam! Več nas je, večja žurka bo!! ITAK!

Aja, v četrtek, 6.nov mam et. Čeprow bi jih najrajši že včeraj vzela nazaj. Sm bla prow v filingu!!user posted image user posted image

Miška, moja letnica, nikar metati puške v koruzo, dej mal kašno palčko polulat, WP, dej mal potrpljenja pokazat, sej veš božja mast, pa to!!! D se bo obrestovalo!

Zej pa grem mal počivat, sej ne vem kdaj sm zadnje!!user posted image user posted image user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 245
2.11.2008 14:31:00   
n74
Netka, 12 jajčk, kaj takega, tooooo!user posted image user posted image user posted image
Zdej pa ziher bo nekaj, no ne kar nekaj user posted image  ali user posted image user posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 246
2.11.2008 14:44:20   
sonček85

Netka, 12 jajčk, kaj takega,  LE TAKO NAPREJ IN NAJ BO user posted image ali user posted image user posted image ,tooooo!user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 247
2.11.2008 15:04:05   
Grethy
Jehaaaaaaaaaaaaaaaaa Netkič, pa ti si res carica ... si pa tudi drogeraški ekspert user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lavjubek!!!!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 248
2.11.2008 15:04:50   
mlinček
 Netka,..... ostal sem brez besed, 12 komada iznenada, pa to je superuser posted image Na podlagi tako izčrpnega poročila, bi bila vizualizacija nekako takšna....Začetek,user posted image se stopnjujeuser posted image  in se je še stopnjevalo user posted image  user posted image user posted image  user posted image Sam da je vse OK. Želim vama minimalno  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  , pa da bo pol bl živahna fešta user posted image user posted image user posted image    

Pupki, pupkici, mali moji,
očka vaju čaka in z mamico
se veselita srečnega dne.
Ta srečni dan prišel je že,
pupike domov odpeljala sva,
presrečna z mamico oba.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 249
2.11.2008 15:08:20   
Shadow
Jazzz27, ja, sem v postopku. Trenutno še jem Femoden (kontracepcijske) in si dajem injekcije Diphereline, 12.11. pa dobim, če bo vse v redu, še Gonal. Tako kot menda tudi Bumo. Pol pa začnem pospešeno rožne vence deklamirat! user posted image

Lp.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?