|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
2.11.2008 18:42:35   
blanč
user posted image user posted image       user posted image          user posted image  to že počaka.

Jaz bi tudi raje

user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 276
2.11.2008 18:47:06   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Sapi - UZ
mojsončekuser posted image - UZ
user posted image

Saj res! Navijamo za jutrišnji akterki. user posted image

Danes po dooolgem času ni bilo nobenih akterk in potem kar misliš, da bo jutri enako. Ne, ne bom kar lepo stiskala pesti, da bo vse tako kot je treba.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 277
2.11.2008 18:54:03   
želvica99
user posted image
Sapi - UZ          mojsončekuser posted image - UZ

Netka a pol praviš, da bojo levčki, saj so res simpatičniuser posted image jest sem zauser posted image

Zarja ti imaš pa pingvinčkov za izvoz, tko da boš lahko imela kar 6 otročkov, hudouser posted image

Darja upam, da počasi prihajaš k sebi, drugač boš pa po ET sigurno, ker te za nekaj dni, se mi zdi, tele bebice kar naspidirajo. No čakanje je pa pol druga zgodba, ampak temu se ne mormo izognit.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 278
2.11.2008 19:05:48   
gloria
Netka sem mislila na tebe in stiskala pesti ampak mi ni uspelo do računalnikauser posted image .....saj tebi tud drugo leto ne bo z dvojčkiuser posted image user posted image user posted image ....čestitke za 12 jajcuser posted image user posted image user posted image

....pupike bodite mi dobre navijam za vas.....

Gigi gremo do konca user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 279
2.11.2008 19:06:37   
netka34
Sapi in mojsonček...jutri se izkažita!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Naviiiijammmm!!

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

Neposredna povezava do sporočila: 280
2.11.2008 19:08:07   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99

Zarja ti imaš pa pingvinčkov za izvoz, tko da boš lahko imela kar 6 otročkov, hudouser posted image

kaj pa vem.....zdaj so morali tri odmrznit, da so dva vstavli.......ni pa mi jasno, da so od 20 celic, oplodilo se jih je 15, so samo 9 zamrznili????? Tega mi sploh ni noben razložil takrat. Je bla hiperca tolk huda da se noben ni hotel ukvarjati z mojo deco,user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 281
2.11.2008 19:08:12   
gloria
zivalica greje test 05.11.2008
anci banci greje test 06.11.2008
miška73 greje test 10.11.2008
womanpolice greje test 11.11.2008
n74 greje test 11.11.2008
mlinčkota grejeta test 12.11.2008
daisy23 greje test 12.11.2008
Lučka25 greje test 13.11.2008
Gigi greje test 13.11.2008
zofka7 greje test 13.11.2008

Upam da se kmalu preselite na dno seznama med nove nosečke.

....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 282
2.11.2008 19:08:33   
netka34
O Gloria, super te je videt! Pa malega bonbončka tut!! Lupčka mu dej mojga!! Hvala, d misliš name in na mojo največjo željo! Hvala tudi dejansenki in prav prisrčne pozdravčke!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 283
2.11.2008 19:17:06   
jazzz27

Sapi - UZ
user posted image

jaz tud navijam!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 284
2.11.2008 19:40:55   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Sapi - UZ
user posted image

jaz tud navijam!!

jaz tudi user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 285
2.11.2008 19:41:06   
miska73
Evo mene. Upam, da niste jezne ker vas cel dan nisem nič prišla pogledat.
Res hvala vsem za dobre želje in skrb.

Pri meni je menstruacija brez dvoma. Vliva.

Sem pa imela danes totalno krizo. Me je zjutraj popadel totalen pesimizem in se nisem in nisem mogla spravit k sebi. Se je moj dragi sicer ful trudil, da bi me potolažil, pa brez uspeha...

Pol sva pa šla ene tri ure hodit po bližnjem hribu, se naužila sončka in svežega zraka. No to je pa pomagal, da sem se spet sestavila.

Evo tko je to pri meni danes.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 286
2.11.2008 19:41:47   
miska73

Sapi - UZ
user posted image

jaz tud navijam!!

Se pridružujem navijačicam še jaz.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 287
2.11.2008 19:44:37   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Sapi - UZ
user posted image

jaz tud navijam!!

...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 288
2.11.2008 19:44:47   
miska73
Netka najprej čestitke za 12. Prava si kokoška ni kej.
Kot drugo te pa moram skregat za tabletomanijo. Punca pa kaj ti je blo, da si jih tolko pojedla. Še dobro, da ni blo hujšga. Zdej se pa lepo spočij, da boš ko nova na transferju.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 2.11.2008 19:45:03 >

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 289
2.11.2008 19:45:45   
womanpolice
PIJA76.. Vidm, da zadnje čase slabo spremljaš moje poste... Ravn nasprotn, zadnje čase sm bolj optimistična, ker imam čudne občutke v trebuhu, ki jih v prvem postopku nism. Ne vem, tko so čudni, da jih ne znam opisat... zato se mi zdi, da bo... al pa ne... user posted image user posted image user posted image

MLINČEK.. Ja, kako cartkan mucek.. kje si pa tega našel...? Ja naša mačkona sta pa dans tko utrujena, da sta že pol dneva prespala, ker jih je tamala od mojga tko utrudila... zdaj se pa spet lovita sm ter tja

NETKA34 IN ZARJA1... Sej se bom trudila počakat do sobote. Obljubim, da se bom trudila... NETKA34 .. čestitke za 12 celic...  a nov postopek imajo? ker moj ima tud zelo slabe spermije... pa mi nč niso omenjali tega postopka.

MATEJA_GOLJEV... Me veseli, da si lepo prestala transfer.. brez bolečin in krvavitev... zdaj pa pri miru čuvaj user posted image user posted image in počivaj!!!

JAZZZ... Ja, ti si pa res lep zgled... pa da še teb mal zamorim s temi morulcami user posted image user posted image user posted image user posted image kaj so tebi vstavli?

MIŠKA73... Kje si mi ti*? nč ne pišeš sms...user posted image

GIGI1... Kak se pa ti počutiš? vse ok ?

In? kje ste se dans kje potepali? ste bili kje? jst spet cel dan doma in bom še cel teden... pa še večino časa bom sama... kriza...

KRUCE FIKS... Verjemi mi, da če bi se sam znašel z MISMIS-inem psom, da bi se mal v hlače..... prava mrcina... ti povem... prvi vtis.. potem pa vidiš, da je pravi cartek....

KAJŠICA... Se kaj vidimo?

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 290
2.11.2008 19:46:27   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Sapi - UZ
user posted image

tud jst se podpišem
jaz tud navijam!!

...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 291
2.11.2008 19:47:02   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Sapi - UZ
user posted image

jaz tud navijam!!

tud jst se podpišem

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 292
2.11.2008 19:49:24   
womanpolice
Miška73 -... zelo mi je žal, da tokrat ni uspelo, vendar ne obupat, saj to je šele prvi postopek in po statistiki veš, da prvič redko kateri rata. Jst verjamem v vaju in vem, da vama bo slej kot prej uspelo tko kot bo enkrat nama. Potem pa bomo skupaj sprehajali naše otročke. A velja?

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 293
2.11.2008 19:51:16   
womanpolice
user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 294
2.11.2008 19:51:49   
womanpolice
ah, nism tapravga nalimala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 295
2.11.2008 19:55:40   
netka34

Netka najprej čestitke za 12. Prava si kokoška ni kej.
Kot drugo te pa moram skregat za tabletomanijo. Punca pa kaj ti je blo, da si jih tolko pojedla. Še dobro, da ni blo hujšga. Zdej se pa lepo spočij, da boš ko nova na transferju.

Ma sej vem, d sm jih vredna po nagi riti!!user posted image Ampak strah je naredu svoje...js sm dejansko pojedla samo 150 mg, na dan pa je dovoljeno do 400mg. Tko d nism bla niti blizu dnevni dozi. Ampak kr nism navajena, me je usekalo!! Al pa kombinacija s ketonalom, ki pa po besedah sestre naj ne bi blo problema.
Sm preživela, se štimam za et, ki bo prav kmalu, se bom potrudla z risanjem....

Kot drugo, pa če je pri tebi res definitivno konec, te močno objemčkam in lupčkam in upam, da se v vsakem primeru kdaj spoznava! Če pa ni konec, pa prav tako!!!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 296
2.11.2008 19:56:08   
Grethy

Evo mene. Upam, da niste jezne ker vas cel dan nisem nič prišla pogledat.
Res hvala vsem za dobre želje in skrb.

Pri meni je menstruacija brez dvoma. Vliva.

Sem pa imela danes totalno krizo. Me je zjutraj popadel totalen pesimizem in se nisem in nisem mogla spravit k sebi. Se je moj dragi sicer ful trudil, da bi me potolažil, pa brez uspeha...

Pol sva pa šla ene tri ure hodit po bližnjem hribu, se naužila sončka in svežega zraka. No to je pa pomagal, da sem se spet sestavila.

Evo tko je to pri meni danes.

podganček evo to je to kar nismo želele ... pa sej ne vem al bit žalostna al jezna na mamko naravo ... vsekakor ne neo ne drugo ne izboljša situacije v danem trenutku, to kar jetvoj dragi dons naredu zate je verjetno najbolje, tako da bravo za lubija ... ti si pa itak ena krhka seksulja (kot sem ti že zadnjič rekla hehe) ki skriva eno energično  močno babnco, ki zna lest naprej ... tako da ... kdaj kličeš za nov datum, dušo ???????

imaš z.s.

< Sporočilo je popravil Grethy -- 2.11.2008 19:57:54 >

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 297
2.11.2008 19:57:05   
womanpolice
Sej sploh ne vem več kaj naj počnem; tko sem naveličana gledat tv, šivat gobelin, itd... ven se mi pa ne da, ker imamo tko, da če grem kam od hiše, je klanec navzdol, vendar potem nazaj gor je pa kr klanec za hodit...
Kaj mi predlagate? Kaj še naj počnem Home Alone? Hvala za nasvete...

Neposredna povezava do sporočila: 298
2.11.2008 19:57:09   
zarja1
Dragi naš Mišek73......full mi je hudo. Ni besed tolažbe....meni se je htel cel svet podret, pa nisem verjela da bom prebolela. Pa sem. Boš vidla srčica tud ti si močna. Še bo prišel najin čas za user posted image user posted image .

Horny Teddy

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 299
2.11.2008 19:57:42   
netka34

NETKA34 IN ZARJA1... Sej se bom trudila počakat do sobote. Obljubim, da se bom trudila... NETKA34 .. čestitke za 12 celic... a nov postopek imajo? ker moj ima tud zelo slabe spermije... pa mi nč niso omenjali tega postopka.

Draga WP...če vama niso ponudili tega za podpisat, sta prav gotovo imela boljši rezultat kot mi2!!!

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

sindarin

Kdo določi najvišjo vsoto za nakup igrače?

oče (10%)

mati (16%)

skupaj (38%)

omejeni dohodki (22%)

ne gledamo na znesek (8%)

drugo (6%)

Število vseh glasov: 290

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!