ronja
|
ko mi kaj ne pase, se spicim v nulo. Potem vsaj na hitro vsi vemo pri cem smo. mič, saj se učimo ... Počasi bomo že prilezli. Pri naslednji ni šans, da bi take bedarije mirno poslušala! še osel gre samo 1x na led! Se pa podpišem pod tvoj drugi post (pa tudi mi živimo na svojem, stran od vseh babic in dedov - hvalabogu, ker bi znorela po 14ih dneh max!) Mi smo par km razlike, pa je včasih še to premalo, hehe. Pa stanovanje, v katerem sva ni njuno in nista nič prispevala zanj, razen, da je tast pomagal pri obnovi (ampak on itak ni nikoli problem, on pride na obisk, pripelje ali odpelje psa, če kam gesta, jaz mu naredim eno sladoledno kupo, kadar pride, poje to, se malo poigra s tamalo in gre - ma, to ne bi bil noben problem! Ona pa - pride - in ko Ronja dovolj trdno zaspi, da je ne bo niti orkan zbudil, no, takrat počasi spoka... je pač ne vabiva več. Aja, sprašuješ, kaj če prideta oba? Ja, potem ima on po nekaj časa dovolj in gre domov, ona pa ostane tu . Jap, takle bi meli, če bi pustili, hehe ) sarcy, tudi jaz sem mela enkrat na koncu jezika, da bi rekla, da če želita imet še kakšnega vnuka, naju bosta morala pustit kdaj tudi sama... ulla, te čisto razumem, jaz tudi ne bi hotela, ampak če ti je nuja, lahko kdaj pač tako rešiš... Zrihtaj čimprej, najboljše, da zrihta tvoj dragi... Držim pesti! tamikaaab, saj imaš nek point, samo potem je ta pravila treba že vnaprej povedat, da se mladi lahko odločajo, ali so se pod temi pogoji sploh pripravljeni vselit... Jaz recimo vem, da ne bi hotela živet z nobenim staršem, ker cenim svobodo bolj kot katerikoli denar, ampak nekateri si pa vse skupaj malo bolj idealno predstavljajo, dostikrat tudi stari starši vse skup najprej zelo lepo naslikajo, kako bo vse super, (pa kaj si bosta delala drugje, ko je tu plac, pa kaj bosta plačevala najmenino, saj se bomo vse zmenili, pa saj bosta čisto svobodna...) potem pa se pravila spremenijo - ko so že vseljeni in zapikani... To se mi zdi pa grdo in nefer in nekaj, česar ne narediš nekomu, ki ga imaš rad (nekak naj bi svoje otroke imeli radi - tudi ko odrastejo)...
|