ronja
|
Glej kolikor sem razbrala je ta CELOTNA hiša v lasti tvoje tašče in tasta, imam prav? Potemtakem ti pričakuješ da bodo oni v lastni hiši KLICALI če lahko pridejo v zgornje nadstropje in se po možnosti še najavljali za kak dan v naprej?? Daj lepo te prosim no... Meni se zdi čisto dovolj da potrkajo, kaj več pa se mi zdi noro zahtevati od njih. Se pa strinjam da to zna biti moteče, tudi midva z dragim imava kdaj že polno glavo vsega, ker je pri nas pač gužva, ampak s tem se je treba sprijaznit, če ne pa na svoje! Sorry, tako je življenje, če ti pravila tvoje tašče in tasta v njuni hiši ne pašejo pa se odselite. tamikaaaa, a potem če tudi ti starši dajo stanovanje nekje drugje, imajo vseeno pravico kadarkoli prit in samo potrkat? Ali se to zgodi samo če ti dajo stnovanje v svoji hiši? pa kakšna je razlika? dajo ti stanovanje, če ti ga pač dajo... Ne maram polovičarstva: če mi nekdo da, naj mi da brez nekih pogojev (ok, ne bi šla zdaj stanovanja prodajat za svoje prčkarije, ampak to je drugo), sicer pa rajši nimam nič. Sploh pa se mi ne zdi fer bit tak do svojih otrok - pa saj jih imaš rad, zaboga??? hehe, ulla, jaz si tudi nisem mislila, da se tašče takooooooo zeloooooo spremenijo, ko dobijo vnučke... Ampak j* ga, se. Torej se moramo pač še mi. Sem pa samo srečna, da ne živimo v neposredni bližini, tudi peš je kar daleč - drug konec mesta. Sicer pa kadar se ti mudi, ko prideš domov, ji daj za tistih 15 min. tamalo, pa pejdi vmes na vc in vse, kar si želiš, saj itak noče s tabo debatirat, ampak hoče met tamalo, vsaj po moje... Hehe, ma pa tvoja tašča popolnoma iste ideje kot moja: "Ja, brez skrbi (ko da sem kdaj omenjala kake skrbi!! ), saj bom jaz pazila Ronjo, da boš ti lahko imela čas za tamalo, pa bom jaz peljala tamalo ven, da boš ti lahko mela tudi malo časa za Ronjico... Bom prišla lepo ven odpeljat, pa ne bo problema!" Ji vsakič znova lepo prijazno povem, da hvala lepa za ponudbo, ampak da ni problema, da imam njenega sina za to, da bo on popazil eno tiste pol ure, ki jo bom 100% posvetila tadrugi. Ostali čas pa bosta lepo skupaj, ker smo skupaj družina in se itak morata navadit, da smo vsi skup. Pa da mora družina sama lepo funkcionirat brez kake hude zunanje pomoči in da so vse do zdaj, zakaj pa naša ne bi... mič, jaz sem mela svojo taščo na sumu, da si prav piše in išče izgovore, zakaj mora prit - enkrat je bilo nujno, da prinese ZMRZNJENE robidnice!!! Mislim, zmrznjene? Se mudi? mah... Včasih se pač ne da zmenit, je treba drugače reševat. kalbo, si pa zadel žebljico na glavico: hudič je, če nimajo svojega življenja, če so siti tistega, s katerim naj bi imeli družino in če nočejo imet nobenih drugih hobijev. Ampak to je ipak njihov problem, ne moj! Tako da sem se jaz nehala za to sekirat in sem jo nehala imet tako rada, hvalabogu ne živimo skup, tako da je vse skup lažje... Pa tudi ona se je zadnje čase malo umirila. Lubi je vedno bolj direkten in vedno manj se izgovarjamo, tako da to verjetno tudi nekaj pomaga, tako da si počasi že najde kaj drugega za počet. Ampak vem, da me čaka nova doza, ko se rodi naslednja... Ampak se ne bom dala! če že ne bi zaradi sebe, bi pa zaradi otrok, ki si zaslužijo zadovojne starše in družinico, ki drži skupaj! Nisem si zmislila dveh otrok zato, da bom enega dala njej . Posesivnost in ljubezen sta zame zelo zelo različni stvari! če imaš nekoga rad, hočeš, da mu je lepo, pa tudi če to ni s teboj! N.Si, mene moja tašča ni še nikoli pustila v miru podojit - vedno je bila zraven, če že ne more met otroka v rokah, bo pa vsaj gledala, pa bognedaj, da bi zamudila trenutek, ko se bo mala odstavila, ker takrat bo seveda ona hotela podret kupček, takrat mala ni več prisesana name, kar pomeni, da jo lahko ona vzame... No, tako je bilo, zato pa ne grem več sama k njej, ampak samo z lubijem. Saj zaradi mene, pa naj gleda, če hoče, ampak ne bo mi pa nihče več jemal otroka iz rok, če tega ne otrok ne jaz ne bova želela pa pika!
|