|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Totalno sem v šoku
27.10.2008 14:00:49   
ssevin
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

IZVIRNO SPOROČILO: mlecek
Če si tako neumna, pojdi ven, pa naj še tebe nabutajo.user posted image


Ja boga srota, kdo je pa tebe tako naredil?




user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Totalno sem v šoku
27.10.2008 14:05:27   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: Cacka02

Kako? Prav ravnala? Lahko bi jih posnela s telefonom in anonimno prijavila policiji, če nič drugega!

In kot je že nekdo napisal zgoraj, kaj pa, če bi bil to vaš otrok ali bližnji? A bi tudi samo gledali?



Da pokličeš anonimno policijo je isto kot da bi samo gledali. Policija zamuja, ne živimo v filmih. Ne razumem vas zakaj mislite, da s tem pomagate. Anonimno pa sploh ne. Če bi žrtev iskala pravico na sodišču ji vaš klic ne bi dosti pomagal. Vaš klic je samo zabeležka v zvezku.

Edino kar pomagate je tako kot je napisala Gina, da se ne ustrašite razbitega okna, da pomaga mož ali prijatelj...torej fizično. Za to pa je potreben pogum, ki ga ne premore veliko ljudi.

Ko pokličete anonimno policijo, ki pride čez 20min, niste naredili veliko, skoraj bi rekla da nič. Ampak važno, da je vest čista, če je to najbolj važno.

Nogavica, lahko greš tudi danes prijavit na policijo. Anonimno. Učinek bo isti.

(odgovor članu Cacka02)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Totalno sem v šoku
27.10.2008 14:06:47   
lotoska
IZVIRNO SPOROČILO: madela

Mislim,kako jo lahko tako obtožujete..kot,da je ona zakrivila kaznivo dejanje. Tudi sama bi najverjetneje v prvi fazi hotela zaščitit svojega moža,ali pa kogarkoli od bljižnjih.
Policija pa bolj malo nAredi v takih primerih. Naredi zapisnik in gre dalje. To je vse. Razen,če bi nepridiprave dobila na delu. Izpostavljat se in se dret čez okno,pa tudi ni ne vem kako varno.
Govorim pa iz lastnih izkušenj,ker sem bila priča precej hudemu kaznivemu dejanju,ampak sem se skrila. Če se ne bi,bi končala s sekiro v glavi,kot žrtev napada.
Pa če sem zato egoist...super.


Se strinjam povsem.


(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Totalno sem v šoku
27.10.2008 14:14:00   
Gina
Vse "tolpe" ali nasilni posamezniki prosperirajo na osnovi tega, da se jih večina folka boji, večina ko jih od daleč vidi, skrijejo glave v zemljo kot noji. Če bi vedeli, da se bo večina ljudi postavila proti njim in se borila za vsakega posameznika, ki bi ga kdo napadel, bi bilo tudi nasilnih posameznikov manj - ker enostavno dolgoročno ne bi uspeli. Tako pa jih vsak, ki obrne glavo proč in ne naredi nič, tiho podpira, jih nagrajuje za njihovo vedenje! Če rečete: Policija ne naredi nič, brez smisla jo je klicati, je to samo en vaš brezupen klic zagovarjati samega sebe v podpiranju takih nasilnih dejanj. Druga stvar je, da si tolk v šoku, da ne veš, kaj bi naredil, pa čisto drugače reagiraš, kot bi v okoliščinah z dovolj časa naredil, to se lahko zgodi, seveda. Ampak potem pa za naslednjič veš, a ne.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Totalno sem v šoku
27.10.2008 14:17:49   
Leela
Ja Gina saj je res, samo ali je to možno-realno možno, ali je to utopija.Pač ni v človeški naravi.. To o večini misli. če bi bilo po moje bi jih itak...ne bom napisala.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Totalno sem v šoku
27.10.2008 14:21:29   
Gina
Ja, to je utopija, res je. Ljudje so še vedno tolk prestrašeni in zakompleksani, da jih večina ne bi mogla se postavit niti zase, kaj šele za drugega. Tukaj imaš prav. Zato sem uporabila besedico: Če...

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Totalno sem v šoku
27.10.2008 14:26:06   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

... Druga stvar je, da si tolk v šoku, da ne veš, kaj bi naredil, pa čisto drugače reagiraš, kot bi v okoliščinah z dovolj časa naredil, to se lahko zgodi, seveda. Ampak potem pa za naslednjič veš, a ne.


Ja, res je. Naslednjič pokličem policijo.
Še vedno pa ostajam pri tem, da ne pošljem dragega v roke petih, šestih nasilnežev in tvegam, da ga mogoče zabodejo, kar se zadnje čase vse prepogosto  dogaja v naši deželici, in tako ostanem sama brez partnerja in hčerkica brez atija. Sem slišala že preveč tragičnih zgodb, da bi bila tako "pogumna". Drugo je, če bi jih on takrat, med pretepom, sam srečal. Vem, da ne bi šel mimo.
Pa še enkrat (nevemkolkič) bom napisala, da je bilo tako hitro mimo, da tudi, če bi ga poklicala, naj gre pomagat, ne bi prišel pravočasno, ker jih v trenutku več ni bilo, ne nasilnežev in ne žrtve.

_____________________________

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Totalno sem v šoku
27.10.2008 15:20:29   
sončnica13
Nisem sicer vseh odgovorov prebrala, pa vseeno,... ,meni je pa najprej prišlo na misel, da bi še po fotoaparat skočila in jih poslikala, oz. posnela, v tistem času bi pa vsekakor polocijo poklicala.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Totalno sem v šoku
27.10.2008 16:09:43   
lotoska
Sončnica13 s tem, kar si napisala bi naredila kaznivo dejanje.

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Totalno sem v šoku
27.10.2008 16:11:49   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: lotoska

Sončnica13 s tem, kar si napisala bi naredila kaznivo dejanje.


Aja, a bi posegla v zasebnost tega, da te nekdo premlati?

(odgovor članu lotoska)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Totalno sem v šoku
27.10.2008 16:15:36   
lotoska
Ne Gina, dokaz bi bil procesno neveljaven.

Za družinski album pa ne rabim takšnih posnetkov.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Totalno sem v šoku
27.10.2008 16:20:05   
Gina
Ja, to vem, da bi bil procesno neveljaven pri nas, ampak ne vem zakaj bi bila v prekršku, oz. zakaj je to kaznivo dejanje, kot si napisala? Ker je snemala nekoga brez dovoljenja, čeprav zaradi njegove osebne varnosti, ap čeprav je šlo za nasilje človeka nad človekom in s tem ni nikogar, ampak nikogar oškodovala? Tukaj se jasno vidi nesmiselnost varovanja zasebnosti tam, kjer je to bolano, po drugi strani pa dopuščamo big brother variante na vsakem koraku, čerpav so v neskladju z zakonom, pa čeprav nam ravno te lahko mnoooooogo bolj vzamejo našo svobodo in zasebnost, kot katerikoli domači filmček.

(odgovor članu lotoska)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Totalno sem v šoku
27.10.2008 16:24:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lotoska

Sončnica13 s tem, kar si napisala bi naredila kaznivo dejanje.


Zakaj bi bilo kaznivo dejanje slikat iz svojega stanovanjauser posted image
Uporabit se ne more ja, sam da bi blo pa kaznivo.....

(odgovor članu lotoska)
  Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Totalno sem v šoku
27.10.2008 17:59:35   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: Daschi

Ja, me prav zanima, koliko izmed vas bi bilo takih, ki bi se skozi okno lastnega stanovanja drlo na pet podivjanih moških. Sploh pa, če bi bile doma same, z vami pa majhen otrok. Ah, lepo vas prosim, no.

Se absolutno strinjam. Očitno vas večina še ni imela bližnjega srečanja s kakimi takozvanimi gangsterji. Tudi govorim iz lastnih izkušenj.

< Sporočilo je popravil ZARA -- 27.10.2008 18:05:32 >


_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Totalno sem v šoku
27.10.2008 18:03:53   
Anonimen
Toliko, da sem poklicala dragega, ki je bil pri kolegu par hiš naprej, da naj še par minut tam ostane.


Jaz bi tudi samo njega poklicala.

Policijo pa samo, ce bi mi sli ornk na zivce. V bistvu sem enkrat jih, pa so prisli in rekli, ce se ne morem sama zmenit user posted image . Haloooooooooo. S pijanimi dedci? Pa kaj se. Toliko o policiji.

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Totalno sem v šoku
27.10.2008 20:13:01   
bučibači
Ja poglejte drage RR, vsaka prijava na policijo je dobrodošla in me zanima kako bi se počutile v koži tega fanta, ki so ga pretepli.
V tej dragi državi je tako, da policije ni dovolj v notranjosti države in delajo večinoma samo naloge, ki jih ljudje prijavijo, to pa ne morejo rešiti v parih minutah in vsak, ki pokliče policijo pričakuje, da se jim bo policist posvetil, si vzel čas, jim prisluhnil, v tem času pa je prijavljenih že 10 drugih klicev in zabeležk, ki čakajo na policijo, ki jih je stokrat premalo, razen na južni meji, ki se skrivajo in gledajo v zrak. Ampak to je rezultat naših vrlih politikov, par ljudi, ki kroji usodo dveh milijonov in so nedotakljivi.

Pa da se vrnem na temo, če boste kdaj v takšni situaciji kot je bila gospa, ki je začela to temo, ne čakati, takoj pokličite policijo, lahko se zgodi, da bo policijska patrulja takoj za vogalom in ne bo imela druge intervencijske naloge in bo fantu, ki jih je zdaj dobil in verjetno sploh ne bo nikoli vedel kdo in zakaj ga je zbrcal, pomagala. Če ne druga, tudi, če izključimo ta naša sodišča, ki tak nikogar ne obsodijo ali kaznujejo, bi teh pet glasnih ražbijačev dobili sporočilo, da vse in kdajkoli in kjerkoli pa ne morejo početi brez kaznovanja.

Zato drage RR, za take primere takoj pokličite policijo, pa ni pomembno ali hočeš ostati anonimna ali se predstaviš. Mogoče pa lahko z klicem nekomu nekoč rešiš tudi življenje in ne samo nekaj bušk.    

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Totalno sem v šoku
27.10.2008 20:34:28   
atanja
Pri nas je moja mami enkrat klicala policijo ko so ropali zraven nas-rob je trajal 2h(so nosili računalnike iz šole, vmes scali okrog hiše...) Mami jih je 3krat klicala , prišli so čez 4h...

prišli so zjutraj mami zasliševat kdo je bil pa zakaj ni zaupila čez okno da bi jih prestrašila...ČEz 3mesece pa so jo na sodišču ko je pričala sprovocirali da ni pravi čas poklicala, in da kakoni mogla vidit kdo so bili...

tok o našem sistemu. Jaz tudi ne bi poklicala. Šla bi potem do fanta če je vse vreu in mu pomagala... Vmes posegla nebi.

(odgovor članu bučibači)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: Totalno sem v šoku
27.10.2008 20:52:34   
nadya
Jaz mislim da v tej situaciji policija nima nobenega učinka. Prišli bi, ko bi bilo že vse mimo in nobenega več nikjer.
Mislim, da nas je zelo malo, ki bi se v taki nasilni situaciji izpostavljale, pa to še ne pomeni da smo egoisti.
Najlažje je nekaj govort, kaj bi naredili v neki situaciji, potem pa ponavadi zaradi panike in šoka čisto drugače reagiramo. Mislim da čisto nagonsko najprej zaščitiš sebe.

Drugače sem pa bila že nekajkrat v takih situacijah. Nazadnje lansko leto, ko sem se ponoči vračala domov. Sem se vozila po ***** cesti in se ustavila za enim avtomobilom , ker je gorela rdeča luč. Za mano se je ustavil še en avto in na moji desni tudi en avto. Kar naenkrat so se vrata v dveh avtomobilih odprla, ven je skočilo nevem kolk tipov in so vsi navalili na avto pred mano in tiste fante ven potegnil in začel tolčt vse povprek. Jaz sem samo hitro avto zaklenila in glavo dol, glih bom pa še o policiji razmišljala.....Pol mi je pa ena prijateljica rekla, da bi si lahko tablice zapisala.....ja zihr.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: Totalno sem v šoku
27.10.2008 21:01:05   
Naja30
Policijo bi ziher poklicala, anonimno. Kaj več pa ne.

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: Totalno sem v šoku
28.10.2008 6:56:25   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: atanja


Jaz tudi ne bi poklicala. Šla bi potem do fanta če je vse vreu in mu pomagala...


No, tale je pa najmočnejša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 95
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?