Nogavica
|
Hvala tistim, ki ste razumele. Sicer sem pa po dobrih dveh letih RR-janja enkrat pa ja morala "stopiti na mino". Volga, ja dragi je bil ravno na odhodu od soseda in sem ga klicala, naj še ostane tam, da ne nabutajo še njega. Če je to egoistično, prav, sem pač egoist, ker mi ni vseeno če pride partner prebutan domov. Seveda mi ni bilo vseeno za fanta, ampak je res trajalo tako kratko, da ko sem odložila telefon, ni bilo nikogar na cesti. Ne, niso poniknili v zemljo, ampak verjetno nadaljevali svojo pot. Kam, jaz ne vem, ker je v naselju kar nekaj ulic, do katerih meni ne seže oko skozi okno in ne vem, kam so šli. Mišni, ja, predvidevam, da je šel, ker ni bilo več nikogar tam. Sem pa videla, ko sem stopila nazaj do okna en avto, ki je počasi odpeljal mimo, tako da je morda on komu kaj rekel in prekinil pretep. brisačkarica, ne, ni težko odpreti okna, ker je itak bilo malo odprto, zadreti pa si ravno nisem upala, ker nisem hotela pokasirat kake flaše v glavo (dva sta imela steklenici v rokah), ali pa razbitega okna na hiši. oka, res sem bila priča in kaj bi jim naj rekla? "Pred dvema minutama je prišlo na tej in tej relaciji do pretepa." In, ko bi me vprašali, kam so šli, bi rekla, da ne vem. Ali res misliš, da bi jih šli iskati? Bi jih pa poklicala, če bi se pretep nadaljeval, ko sem končala klic. Pa še nekaj glede policije - pred tremi leti je prišlo na maturantskem plesu, kjer sem delala, do množičnega pretepa (nisem videla pretepa, ker je bila okrog prevelika gneča, videla sem samo črepinje, razbita vrata, luknje od kamnov v steni in krvave madeže po pretepu). Udeleženih je bilo okrog 30 maturantov in nekaj staršev, ki so verjetno branili svoje otroke. Pretep je trajal 20 minut, če ne več, policijo so klicali 4x, prišli so pa nekaj minut zatem, ko je bilo vsega konec, ko se je večina razbežala po okolici.
< Sporočilo je popravil Nogavica -- 27.10.2008 8:30:11 >