Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 13:53:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene pa zanima koliko vaš še čez dan spijo? Pri meni je Ema pokonci največ 1,5- 2 uri potem pa odspi od pol ure do ene ure in tako čez cel dan.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 13:53:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba nič babnice ko smo ravno pri spanju-moja bejba spi in se ji grem za kako uro pridružit...mejte se imaš prav,jst bom pol tud vrjetn šla...
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 13:53:31
|
|
|
|
Anonimen
|
oujeeeeeeeeaaaaaaa
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 13:55:41
|
|
|
|
Anonimen
|
pr nam pa tko na 2,5 uri ga devam spat,pa spi tko slabo urco,le redko se zgodi da spi 2 uri v kosu,po 17 uri pa ga ne devam več spat..
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 13:58:22
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Mene pa zanima koliko vaš še čez dan spijo? Pri meni je Ema pokonci največ 1,5- 2 uri potem pa odspi od pol ure do ene ure in tako čez cel dan. Lara ima tudi nek podoben ritem, samo se največkrat zbudi po 20 min do pol ure. Če mi jo takrat uspe potučkat nazaj, pol spi še kako uro.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 13:59:32
|
|
|
|
Samsa
|
Jaz grem še do konca skuhati kosilo, pol gremo mal na potep... Lep dan vam želim
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 14:00:03
|
|
|
|
Anonimen
|
po 17 uri pa ga ne devam več spat.. jaz jo pa moram, ker je sitna in če jo dajem pozno popoldne spat, gledam da je vsaj ob 19.30 že pokonci, da gre potem ob 21 v posteljo
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 14:01:47
|
|
|
|
Anonimen
|
uuu ninny ste pa pozni...pr men še nikol ni bil dlje buden kot do pol osme..ga hitro zmanjka,sej zato ga ne devam po 17.uri več spat,da mi bolj zaspi..
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 14:04:20
|
|
|
|
Anonimen
|
mopj žan je pa siten vsak dan že od 17:30 naprej okrog 18 je katastrofa in to vsak dan ima to sitnobo k bi že šel spat,pa ga malo pomatramo,ko ga začnemo rihtat,kopat in to je pa dobro pol,k že ve da pol še papa in gre spat..
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 14:05:36
|
|
|
|
Anonimen
|
ja Ema gre tam okol 21 spat, Maša pa ob 20 h
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 14:12:08
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa pozabila sem se pohvalit da sma se z aleo srečale v citiju..joj kak je Izabela luštna..parv lepa je..pa tko očarljiva,pa kako je pridna!!!super punčka je..ravno pravšnja za Žana A res??? Kdaj pa? No, kdaj se bomo zdej zmenle?! Sej december bo kmal
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 14:24:05
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Midva sva bla pa danes že zjutraj na terenu, sem šla mal sodelavke obiskat, pa sem blizu parkirala, pol sva šla pa z vozičkom do tja, pa mal sva še trgovine obredla. V službi pa itak so vse v njega cvilile in ga hvalile, mamica pa Zdej pa spančka, je vstal danes že ob pol osmih (ponavad spi do 9h) in do 13h ni nič spal, se je ravnokar najedel in zdej sladko spi. Ja, pa ponoč se mi je začel zbujat ob 3h ali 4h in je lačen, pa poje zvečer 180ml, to je do zdej zadostovalo, da je spal do 6h, zgleda da mu ni več dovolj. Mu bom zvečer začela plasmon kekse zraven v flaško dajat, al pa riževo kašico od Milupe... Aja, nocoj ga bo dal ati spat, ker grem s taščo v gledališče ob 20h lunca14 - hvala za vabilo, vsi fantje so luštni, sem ti že itak povedala, da sta ta večja oba prava lumpa in ful si ju predstavljam, kolk ti čebljata , ta mejčken je pa orenk dec za svojo starost, še našega šiba No, mož je tud simpatičen, da ga ne pozabim! Dej nam pol takoj, ko boš od frizerja pokaž slikce, da vidim kakšno barvo maš pa zdej! A si se že prijavila na preobrazbo?!
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 14:34:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa pozabila sem se pohvalit da sma se z aleo srečale v citiju..joj kak je Izabela luštna..parv lepa je..pa tko očarljiva,pa kako je pridna!!!super punčka je..ravno pravšnja za Žana šaša men edino vikend potegne,kr sem brez avta med tednom,tko da če imaš vikend cajt se lahko zmenimo,sam nevem kako bo s to soboto,k mi moj avto vzame k gre martinovat.. A res??? Kdaj pa? No, kdaj se bomo zdej zmenle?! Sej december bo kmal
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 14:37:49
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: polma Lunca, ti si caricaaaaa!!!! Hvala za fotke, krasni so tvoji fantje !!!! Saj ostale ste tut uredu, ampak Lunca je pa caricaaaaa !!!!! hej polma s čim sem si pa zaslužla to častno mesto.....hvala,hvala Veš kaj, tolk si lušna, ker se rada pohvališ s svojimi fanti!!!!! Saj smo itak vse junijske mamike carice!!!! Jaz mam pa hčerko doma, zbolela je revca. in-ker nisem šla v štacuno, bom nekaj skuhala od vsega kar je doma-moj bog, če mi tole rata, sem bolša od j. Oliverja !Malo zmrznjene zelenjavce, zadnji vzdihljaji riža, piščančje perutničke iz skrinje....čira-čara juhica ! Držte pesti!!!!.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 14:44:13
|
|
|
|
lunca14
|
Dej nam pol takoj, ko boš od frizerja pokaž slikce, da vidim kakšno barvo maš pa zdej! A si se že prijavila na preobrazbo?! saša.........saj set te spraševala kam naj se prijavim,pa si pozabla name,barvala se pa tokrat ne bom,ker mi lasje izpadajo,pa tud nimam hudega narastka,pa časa ni,pa................
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 14:48:07
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Mene pa zanima koliko vaš še čez dan spijo? Pri meni je Ema pokonci največ 1,5- 2 uri potem pa odspi od pol ure do ene ure in tako čez cel dan. Ne spijo ... vsaj ne tko, kot bi bilo po predpisih. V bistvu je tkole: -zbudi se 6:30 al pa 6:45 (zato, ker jaz vstanem-čez vikend brez problema potegneva do 8h, pol 9h ) -zaspi nazaj okoli 9h, spi max do 11h No, potem pa drema po podojih-ritma pa nima tut zato ne, ker sva midva v bistvu v službi njenega visočanstva Sestrice in jo voziva sem pa tja po opravkih. -od18h dalje ne morem več z njim v avto-konec dneva -okoli19h kopanje In uspavanje... -zaspi okoli 21h, 22h (pa tit kdaj prej-po 22h pa še nikol, HB ) -ponoči pa-kot že veste-sesa svojo nezavestno mater zdaj recimo spi. Je pa res, da dopoldne ni odspal, ker je hči ostala doma in pol je bla tu še zaskrbljena babica in zdaj nekaj štuka za nazaj .
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 14:50:52
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Dej nam pol takoj, ko boš od frizerja pokaž slikce, da vidim kakšno barvo maš pa zdej! A si se že prijavila na preobrazbo?! saša.........saj set te spraševala kam naj se prijavim,pa si pozabla name,barvala se pa tokrat ne bom,ker mi lasje izpadajo,pa tud nimam hudega narastka,pa časa ni,pa................ Jaz bi pa tko mela frfru... pa se kar ne morem zrajtat, pa itak nimam časa za frizerja. HB so mi nehal izpadat. ampak mi gre na živce, ker mam stalno spete in se mi zmastijov 3h dneh .
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 14:51:20
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Dej nam pol takoj, ko boš od frizerja pokaž slikce, da vidim kakšno barvo maš pa zdej! A si se že prijavila na preobrazbo?! saša.........saj set te spraševala kam naj se prijavim,pa si pozabla name,barvala se pa tokrat ne bom,ker mi lasje izpadajo,pa tud nimam hudega narastka,pa časa ni,pa................ Aja, sorry, pol sem pa mogoče res pozabla Ja, jaz sem kar na google vpisala delo revije, pol pa tam ko je Jana, majo tak predalnik, ko jim lahko pošlješ pošto, pa sem kar tam napisala in poslala. Pa svoje podatke jim napiš, naslov in kontaktno telefonsko. Pol te bojo pa čez kaka 2 mesca poklical, al pa mail poslal (tko je blo pr men). Good Luck!
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 14:52:06
|
|
|
|
lunca14
|
polma.........Ja maš prav,res se rada pohvalim s svojimi škorčki,saj so vendar moji zakladki,eni se bahajo s svojimi dragimi avtomobili,eni z nercem,jam pa mam njih ................in upam da ti kosilo rata,.......njami to mi deli mami
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 15:14:38
|
|
|
|
lonapo
|
cavči punce... se mi zeha do nezavesti-zgleda sem preveč spala. glede GH-prisegam na domačo oz. kupljeno frišno zelenjavo, danes sem mu za foro kupla od frutka kašico, mu dam za probat, se je tolk paču pol pa ni več hotu ust odpret . Potem sem mu da na hitrco mogla naribat eno jabolko eno banano in en bebi piškotek-je čist vse pomalcal. Hvala za vsa izrečena sožalja. Zobki ga še vedno matrajo, čeprav sta dva že zunaj-morm jutr spet po calgel, kašlja mi že cel teden, sva bila že 2 x pr dohtarju pa pravi, da so pljuča čista in da ni nič narobe -ga mažem z materino dušico pa zaenkrat še ni dobro, ne vem več kaj naj mu dam še.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 15:16:51
|
|
|
|
lonapo
|
aja, sem čist pozabla- danes imamo pet mesecev-joj kolk cajt beži-še mal pa bomo šle v službo.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 15:17:57
|
|
|
|
beyba
|
ritem spanja .... Vsak dan vstajanje okrog pol sedmih, potem eno odkinka okrog devetih za ene 45 minut, potem spanje okrog 12ih je čist odvisno, lehko spi eno uro ali pa tri. Če greva skupi spat tri, drugače pa eno, ker se po 45 minutah pol ure zbudi hoče met mal joško za pocuzat in nazaj zaspi, potem spet po slabi uri hoče mal joško met v ustih in če potem še enkrat zaspi in nazaj zaspi potegne lahko tut 3-4 ure potem pa sam še na popoldanskem sprehodu okrog petih kinkne v vozičku za kake pol ure. kopat se gremo ob pol osmih nato joška in okrog osmih do devetih navadno zaspi.Potem pa ponoči žurke...trenutno mamo zabasan nosek, tko da nimamo nobenega ritma ponoči, jst sam vem da je noč čist prekratka pa da sem kar naprej pokonci
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 15:25:51
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo aja, sem čist pozabla- danes imamo pet mesecev-joj kolk cajt beži-še mal pa bomo šle v službo.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 15:29:37
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo -ga mažem z materino dušico pa zaenkrat še ni dobro, ne vem več kaj naj mu dam še. kje se to kupi?
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 15:31:56
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 polma.........Ja maš prav,res se rada pohvalim s svojimi škorčki,saj so vendar moji zakladki,eni se bahajo s svojimi dragimi avtomobili,eni z nercem,jam pa mam njih ................in upam da ti kosilo rata,.......njami to mi deli mami p.s. ni uspelo!!!! zato pečem ajdove palačinke, skuhala sem pa česnovo juho-pa ne iz vrečke. prejšnja juha je že v ljubljanici !
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?