Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 15:35:16
|
|
|
|
sasa.vracko
|
ninny - naše spanje izgleda takole: zvečer gre spat od 20-20.30 in neprekinjeno spi do nekje 5h, potem se napapa in spi do 8h-9h. Potem je dopoldanski dremež okol 10h-10.30, zmeraj samo pol urice , kasneje sledi okrog 13h-14h opoldansko spanje, ki traja ponavadi cca. 2 urici, tako da, ko se okrog 15.30 ali 16h zbudi, hitro skočiva še mal ven, preden je tema, potem pa še mal zadrema, spet pol urice ali še manj, tam nekje ob 18.30. Ob pol osmih se kopamo in oblačimo v pižamo, pol pa papica in spat. Nikol ga ne uspavam na rokah, ker je čist presrečen, ko ga dam v kinderbet, zakurblam medvedke, prštimam dudo in grem iz sobe (Kmetijo gledat), vrata pa pustim priprta, da mu skočim dudo popravit, če še ne zaspi... O, kako izčrpno sem ti predstavila naš ritem spanja.. za tvoji punci, ki sta skoz nekaj bolani!
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 15:35:34
|
|
|
|
sasa.vracko
|
ooooooooouuuuuuuujjjjjjjeeeeeeeeaaaaaaa
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 15:39:30
|
|
|
|
sasa.vracko
|
lonapo - čestitke za 5! taanikaa - jaz pa glih ob vikendih nimam cajta, ker takrat je moj doma in mam rada, da smo mal skup, čez teden mam pa pisan cajt vsak dan, ker moj pride domov šele ob 18h! No, enkrat se bomo že zmenle, ni hudič! Mamo krst to nedeljo, upam da bo vse ok! Sicer ga bo botra mal naj.e.ba.la, ko bo mogla Lukija držat, ker ma okol 9 kil pa še noseča je, ne bi bla rada kaj kriva no, sej bomo baje sedel... al bo fajn
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 15:40:55
|
|
|
|
polma
|
za 5 mesecev!!!!
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 15:42:08
|
|
|
|
beyba
|
kolk sem vam fouš za dudo da si lahko to privoščitevamo na rokah, mi se pa zmeri uspavamo po rokah, kdaj pa na joški zaspi....
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 15:59:51
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba kolk sem vam fouš za dudo da si lahko to privoščitevamo na rokah, mi se pa zmeri uspavamo po rokah, kdaj pa na joški zaspi.... Če ti je kaj v tolažbo,mi tud nimamo dude,imamo naravno ,ampak čez eno leto,pa ne bomo mele težav z odvajanjem dude tud to šteje ,jaz si vedno rečem drug mesec bo že lažje,in je res tako,vsak mesec gre lažje
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 16:02:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Aloha Spanje. Maksimilijan spi dopoldne dobro uro in popoldne dobro uro. Ko je treba it spat se pogovarja in brca z nadsvetlobno hitrostjo. Me spominja na hroščka ki se je prekucnil na hrbet in maha z nožicami kot za stavo Spat hodi pa ob 20:00. Ga pa znam zmatrat no. V Bombažkov igralni center ga dam, tam cvili in se pogovarja z vso navešeno šaro, leze sem in tja in v pol ure je čist fertik No, Miklavž mi je prinesel tisti supertruper likalnik in res je vreden svojih stotih evrov. Sem, štor kakršen sem, kot iz salona že po prvi uporabi, brez opeklin in poškodb Sem pozabla kaj vse so ble zaene debate dons.. No spanje sem pa le komentirala
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 16:16:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma za 5 mesecev!!!! se pridružujem čestitkam
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 16:20:06
|
|
|
|
Anonimen
|
aja da se pohvalim,danes smo jedli breskev in jo ima rad ..tko da zdej še ene par dni uvajam breskev..kej veste kako se kaki pripravi?..isto olupi,skuha in to?...iskreno nikoil nisem jedla kakija,niti ga kupovala,je kolegica sinu ponudila isto starem kot mojem in ima rad..zdej pa to kolegico nikakor ne dobim da bi mi povedala... jutri bi pa jst bučke delala za malega za kosilo..kako pa naj to pripravim? ..sama jih ne kuham kr jih ne jem,ponudila bi jih pa žanu...a jih naj s krompirjem skuham al kako?.,.no no pa ne me linčat tko kot takrat s špinačo
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 16:29:34
|
|
|
|
Anonimen
|
OD ČETRTEGA DO ŠESTEGA MESECA IN ODSTAVLJANJE KIVI IN BANANA (1 porcija) ¼ zrelega kivija, olupljenega ¼ zrele banane, olupljene Ukašite kivi in ga pretlačite skozi fino sito, da se znebite črnih semen. Ukašite banano in jo zmešajte s kivijem. Postrezite nemudoma, preden banana porjavi. evo tole sem našla v paparici glede kivija-zate kleo,tk da vidiš da lahko daš..sem pa našla že tudi recept za bučke,simpl k pasulj ..narežeš na kocke,skuhaš,ukašiš,sam da piše da jih ni treba lupit ampak jst jih bom...
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 16:40:28
|
|
|
|
Anonimen
|
taanika jaz bučke vedno olupim, pa skuhaj jih na vodi in samo z vilico pretlači, če sta že jedla krompir jih skuhaj s krompirjem. Pri nas je Maša oboževala krompir, bučke, cvetačo vse to kuhano in pretlačeno.
< Sporočilo je popravil ninny -- 11.11.2008 16:41:22 >
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 16:45:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny taanika jaz bučke vedno olupim, pa skuhaj jih na vodi in samo z vilico pretlači, če sta že jedla krompir jih skuhaj s krompirjem. Pri nas je Maša oboževala krompir, bučke, cvetačo vse to kuhano in pretlačeno. hvala hvala,zlata si,ja jih bom kr s krompirčkom naredila,k ima rad krompirčka,sem vidla v paparici ja kako jih nardit,dobr da mamo tole paparico res ..kaj pa za kaki?poznaš ninny? ..po moje se isto,olupi in skuha in z vilico pretlači...
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 16:47:40
|
|
|
|
Anonimen
|
edino kar je mi je malo zoprno ko ne smeš ne solit pa ne nič...to je tolk vse pol brezokusa...pa dobr zaenkrat vse papa ..edino kr od začimb uporabljam je kumina in janež,to ponavad dam zraven zelenjave...
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 16:56:16
|
|
|
|
Anonimen
|
za sašo-ej bejba dej poskus pridit kak vikend v citija sej za eno urco te pa ne bojo tko pogrešal,jst sem tud cel dan sama drgač pa smo tud sam za vikend lahko skupi malo več...eno urco na en kofi pa že uletiš ...no po želji
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 17:00:07
|
|
|
|
Anonimen
|
za kaki pa ne vem
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 17:02:39
|
|
|
|
Kaja08
|
Dan! Mene pa dons skoz neki ven meče iz RR, tko da se na hit javm, pol grem pa brat, če me ne bo spet vn vrgl. No, pri nas je spalna zgodba ista, kot včeraj - je spal od 20.00 do 00.30, smo jedli, nazaj zaspal in se zbudil okoli 3 in spet hotel jest Ampak a ni zanimivo, da potem pa spi do 6 in ni čisto nič lačen. Danes sem npr. čakala potem do 8, da sem mu dala zajest, da ne bi bil ravn na telovadbi lačen. Pa ob 8 sploh še ni nič jamral, da bi jedel...no, pojedel je pa vse Aja, pa še prejle popoldne sem mu dala flaško in je pojedel 210, jokcal, sem mu naredila še 60 in je tudi to vse pojedel...pa je pol spet neki hotu jokcat, pa sem mu kr dudo dala...Koliko pa vaši največ pojejo mleka?? Mogoče mu moram pa tudi čez dan začet dajat GH? Zdej mu dajem samo zvečer riževo kašico - ga včeri kr nisem dohajala, tako mu je bilo všeč in je skoz usta odpiral NO, grem zdej brat za nazaj in upam, da me ne bo spet vn vrglo
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 17:06:53
|
|
|
|
Anonimen
|
uu kaja žigi pa velik popapa! vidim da nista tko ful narazen po starosti z žanom..moj poje 180 ml mleka,tud joka za več pa mu ne dam...tko nekje drug teden mu bom počasi dozo mleka na 210 povečala,ko dopolni 5 mesecev..za spanje pa tole,po moje je luna kriva,no upam,sama sebe stem tolažim
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 17:08:13
|
|
|
|
Anonimen
|
ej danes pa taanikaa rules ne ..danes sem pa prava čveka..je žan tolk priden kot že dolgo ne in mam cajta da kr nevem kaj bi znjim..celo uspe mi kuhat,pospravit,žana crkljat se igrat z njim...vauuuu
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 17:16:15
|
|
|
|
Anonimen
|
kivi- glede njega bi bila jaz previdna, ker je alergen,sem šla gledat v moje zapiske in sem ga jaz Maši dala šele pri 11 mesecih prvič tukaj je ena debata glede njega http://www.ringaraja.net/forum/kivi/m_3032292/tm.htm
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 17:19:43
|
|
|
|
babysolza
|
Mene pa zanima koliko vaš še čez dan spijo? Pri meni je Ema pokonci največ 1,5- 2 uri potem pa odspi od pol ure do ene ure in tako čez cel dan. Naše spanje: - ponoči v kosu od prbl. 20.30 do 5.30 ali 6.00 - potem odspi kako urco od prbl 8.30 do 9.30 - nato gremo ven in ponavadi v vozičku zaspi še vsaj za kake pol urce, če spustimo jutranjo rundo doma pa tudi 2 uri - popoldne ga pa sračkamo - zaspi za 10-20 minut in to je to, ene 2-krat, okrog 18 pa zaspi še za kako švoh urco - ponavadi na roki - ob 19.30 imamo dojenje, nato kopanje/umivanje, še mal na joško in spanje.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 17:21:15
|
|
|
|
Anonimen
|
ja saj pa je zato uvajanje da vidiš al je reakcija al je ni..moj ga ne mara tko da mi bomo kasneje spet poskusili.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 17:22:56
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Taanikaa - ja, mogoče pa res pridem kak vikend, si bom utrgala kako urco Kaja08 - ja, jaz bi na tvojem mestu začela čez dan (opoldne) tud GH uvajat, moj še ne poje velik, zato mu pol še AM dodam.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 17:23:54
|
|
|
|
Kaja08
|
ninny za tvoji punci!!! IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Lunca,super slikice .Sta ti tavelika fantka podobna,se mi zdi. Kolk je pa star tvoj moz,ce nisem prevec radovedna . Je 5 let starejši od mene ...........20 let pametnejši od mene .........10 bolj zrel od mene ..........ima več las kot jaz ..........ima manj kil kot jaz .........manjši nos od mene ..........ampka jaz sem pa jaz taanikaa, kako je z Žanom in njegovim lulčkom?? So že zginli tisti mozoljčki?? No, ko smo pa že ravn pr lulčkih - kolk vas vleče kožico dol??? Jst jo samo toliko, da spucam, ker po pravici povedano, sploh ne znam tko fejst dol potegnt..pa itak ne gre Moram naslednjič P rečt, nej še ona proba... IZVIRNO SPOROČILO: ninny Mene pa zanima koliko vaš še čez dan spijo? Pri meni je Ema pokonci največ 1,5- 2 uri potem pa odspi od pol ure do ene ure in tako čez cel dan. O blagor...Žiga spi ene trikrat po pol urce...
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 17:28:13
|
|
|
|
babysolza
|
Duda - mi smo jo zamenjali. Priznam, da mi je šlo ful na smeh, ko sem še kot brala, da 'moj otrok pa npr. Nukove ni sprejel, Aventovo pa ja'. Sem si mislila, da če ponudiš samo eno vrsto, bo pač cuzal to. Figo. Sabina v 4,5 meseca ni imela dude v ustih za 2 uri, ta vikend smo pa nabavli Aventovo in je zakon. Pa ne da jo hočem navadit na dudo, sam pediatrinja je rekla, naj jo probamo zamotit, ker se je začela igrati z jezikom in bi lahko potem imela govorno napako, če bi se to preveč navadila. Tako da sem zdaj super srečna, ko jo vidim z dudo v ustih! Lonapo, čestitke za 5 mesecev!
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 17:29:44
|
|
|
|
babysolza
|
Šibam, lubiju kuham čajčka, ker je neki zbolu.
|
Idealna razlika med sorojencijagodka7Kolikšna je po vašem idealna starostna razlika med sorojenci?1 leto (
11%)
2 leti (
45%)
3 leta (
29%)
4 leta (
7%)
5-8 let (
7%)
Več kot 9 let (
2%)
Število vseh glasov: 396Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!