|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
11.11.2008 15:35:16   
sasa.vracko
ninny - naše spanje izgleda takole: zvečer gre spat od 20-20.30 in neprekinjeno spi do nekje 5h, potem se napapa in spi do 8h-9h. Potem je dopoldanski dremež okol 10h-10.30, zmeraj samo pol urice user posted image , kasneje sledi okrog 13h-14h opoldansko spanje, ki traja ponavadi cca. 2 urici, tako da, ko se okrog 15.30 ali 16h zbudi, hitro skočiva še mal ven, preden je tema, potem pa še mal zadrema, spet pol urice ali še manj, tam nekje ob 18.30. Ob pol osmih se kopamo in oblačimo v pižamo, pol pa papica in spat. Nikol ga ne uspavam na rokah, ker je čist presrečen, ko ga dam v kinderbet, zakurblam medvedke, prštimam dudo in grem iz sobe (Kmetijo gledat), vrata pa pustim priprta, da mu skočim dudo popravit, če še ne zaspi...user posted image  O, kako izčrpno sem ti predstavila naš ritem spanja.. user posted image

user posted image za tvoji punci, ki sta skoz nekaj bolani!user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
11.11.2008 15:35:34   
sasa.vracko
ooooooooouuuuuuuujjjjjjjeeeeeeeeaaaaaaauser posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
11.11.2008 15:39:30   
sasa.vracko
lonapo - čestitke za 5! user posted image user posted image user posted image user posted image

taanikaa - jaz pa glih ob vikendih nimam cajta, ker takrat je moj doma in mam rada, da smo mal skup, čez teden mam pa pisan cajt vsak dan, ker moj pride domov šele ob 18h!user posted image  No, enkrat se bomo že zmenle, ni hudič! user posted image  Mamo krst to nedeljo, upam da bo vse ok! Sicer ga bo botra mal naj.e.ba.la, ko bo mogla Lukija držat, ker ma okol 9 kil user posted image  pa še noseča je, ne bi bla rada kaj kriva user posted image  no, sej bomo baje sedel... al bo fajnuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2003
11.11.2008 15:40:55   
polma
user posted image user posted image user posted image za 5 mesecev!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2004
11.11.2008 15:42:08   
beyba
kolk sem vam fouš za dudo da si lahko to privoščitevamo na rokah, mi se pa zmeri uspavamo po rokah, kdaj pa na joški zaspi....

Neposredna povezava do sporočila: 2005
11.11.2008 15:59:51   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

kolk sem vam fouš za dudo da si lahko to privoščitevamo na rokah, mi se pa zmeri uspavamo po rokah, kdaj pa na joški zaspi....

Če ti je kaj v tolažbo,mi tud nimamo dude,imamo naravnouser posted image ,ampak čez eno leto,pa ne bomo mele težav z odvajanjem dudeuser posted image user posted image user posted image tud to štejeuser posted image ,jaz si vedno rečem drug mesec bo že lažje,in je res tako,vsak mesec gre lažjeuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
11.11.2008 16:02:18   
Anonimen
Aloha user posted image

Spanje. Maksimilijan spi dopoldne dobro uro in popoldne dobro uro. Ko je treba it spat se pogovarja in brca z nadsvetlobno hitrostjo. Me spominja na hroščka ki se je prekucnil na hrbet in maha z nožicami kot za stavouser posted image  Spat hodi pa ob 20:00.

Ga pa znam zmatrat no. V Bombažkov igralni center ga dam, tam cvili in se pogovarja z vso navešeno šaro, leze sem in tja in v pol ure je čist fertik user posted image

No, Miklavž mi je prinesel tisti supertruper likalnik in res je vreden svojih stotih evrov. Sem, štor kakršen sem, kot iz salona že po prvi uporabi, brez opeklin in poškodb user posted image

Sem pozabla kaj vse so ble zaene debate dons.. No spanje sem pa le komentirala user posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 2007
11.11.2008 16:16:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: polma

user posted image user posted image user posted image za 5 mesecev!!!!

se pridružujem čestitkamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 2008
11.11.2008 16:20:06   
Anonimen
aja da se pohvalim,danes smo jedli breskev in jo ima raduser posted image user posted image ..tko da zdej še ene par dni uvajam breskev..kej veste kako se kaki pripravi?..isto olupi,skuha in to?...iskreno nikoil nisem jedla kakija,niti ga kupovala,je kolegica sinu ponudila isto starem kot mojem in ima rad..zdej pa to kolegico nikakor ne dobim da bi mi povedala...
jutri bi pa jst bučke delala za malega za kosilo..kako pa naj to pripravim?user posted image user posted image user posted image ..sama jih ne kuham kr jih ne jem,ponudila bi jih pa žanu...a jih naj s krompirjem skuham al kako?.,.no no pa ne me linčat tko kot takrat s špinačouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2009
11.11.2008 16:29:34   
Anonimen
OD ČETRTEGA DO ŠESTEGA MESECA IN ODSTAVLJANJE

KIVI IN BANANA
(1 porcija)
¼ zrelega kivija, olupljenega
¼ zrele banane, olupljene
Ukašite kivi in ga pretlačite skozi fino sito, da se znebite črnih semen. Ukašite banano in jo zmešajte s kivijem. Postrezite nemudoma, preden banana porjavi.
evo tole sem našla v paparici glede kivija-zate kleo,tk da vidiš da lahko daš..sem pa našla že tudi recept za bučke,simpl k pasuljuser posted image ..narežeš na kocke,skuhaš,ukašiš,sam da piše da jih ni treba lupit ampak jst jih bom...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2010
11.11.2008 16:40:28   
Anonimen
taanika jaz bučke vedno olupim, pa skuhaj jih na vodi in samo z vilico pretlači, če sta že jedla krompir jih skuhaj s krompirjem. Pri nas je Maša oboževala krompir, bučke, cvetačo vse to kuhano in pretlačeno.

< Sporočilo je popravil ninny -- 11.11.2008 16:41:22 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2011
11.11.2008 16:45:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

taanika jaz bučke vedno olupim, pa skuhaj jih na vodi in samo z vilico pretlači, če sta že jedla krompir jih skuhaj s krompirjem. Pri nas je Maša oboževala krompir, bučke, cvetačo vse to kuhano in pretlačeno.

hvala hvala,zlata si,ja jih bom kr s krompirčkom naredila,k ima rad krompirčka,sem vidla v paparici ja kako jih nardit,dobr da mamo tole paparico resuser posted image user posted image ..kaj pa za kaki?poznaš ninny? ..po moje se isto,olupi in skuha in z vilico pretlači...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2012
11.11.2008 16:47:40   
Anonimen
edino kar je mi je malo zoprno ko ne smeš ne solit pa ne nič...to je tolk vse pol  brezokusa...pa dobr zaenkrat vse papauser posted image ..edino kr od začimb uporabljam je kumina in janež,to ponavad dam zraven zelenjave...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2013
11.11.2008 16:56:16   
Anonimen
za sašo-ej bejba dej poskus pridit kak vikend v citija sej za eno urco te pa ne bojo tko pogrešal,jst sem tud cel dan sama drgač pa smo tud sam za vikend lahko skupi malo več...eno urco na en kofi pa že uletišuser posted image ...no po želji

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2014
11.11.2008 17:00:07   
Anonimen
za kaki pa ne vemuser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2015
11.11.2008 17:02:39   
Kaja08
Dan! Mene pa dons skoz neki ven meče iz RR, tko da se na hit javm, pol grem pa brat, če me ne bo spet vn vrgl.
No, pri nas je spalna zgodba ista, kot včeraj - je spal od 20.00 do 00.30, smo jedli, nazaj zaspal in se zbudil okoli 3 in spet hotel jest user posted image  Ampak a ni zanimivo, da potem pa spi do 6 in ni čisto nič lačen. Danes sem npr. čakala potem do 8, da sem mu dala zajest, da ne bi bil ravn na telovadbi lačen. Pa ob 8 sploh še ni nič jamral, da bi jedel...no, pojedel je pa vse user posted image
Aja, pa še prejle popoldne sem mu dala flaško in je pojedel 210, jokcal, sem mu naredila še 60 in je tudi to vse pojedel...pa je pol spet neki hotu jokcat, pa sem mu kr dudo dala...Koliko pa vaši največ pojejo mleka?? Mogoče mu moram pa tudi čez dan začet dajat GH?user posted image  Zdej mu dajem samo zvečer riževo kašico - ga včeri kr nisem dohajala, tako mu je bilo všeč in je skoz usta odpiral user posted image
NO, grem zdej brat za nazaj in upam, da me ne bo spet vn vrglo

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
11.11.2008 17:06:53   
Anonimen
uu kaja žigi pa velik popapa! vidim da nista tko ful narazen po starosti z žanom..moj poje 180 ml mleka,tud joka za več pa mu ne dam...tko nekje  drug teden mu bom počasi dozo mleka na 210 povečala,ko dopolni 5 mesecev..za spanje pa tole,po moje je luna kriva,no upam,sama sebe stem tolažimuser posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2017
11.11.2008 17:08:13   
Anonimen
ej danes pa taanikaa rules neuser posted image user posted image user posted image ..danes sem pa prava čveka..je žan tolk priden kot že dolgo ne in mam cajta da kr nevem kaj bi znjim..celo uspe mi kuhat,pospravit,žana crkljat se igrat z njim...vauuuuuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2018
11.11.2008 17:16:15   
Anonimen
kivi- glede njega bi bila jaz previdna, ker je alergen,sem šla gledat v moje zapiske in sem ga jaz Maši dala šele pri 11 mesecih prvič

tukaj je ena debata glede njega

http://www.ringaraja.net/forum/kivi/m_3032292/tm.htm

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2019
11.11.2008 17:19:43   
babysolza
Mene pa zanima koliko vaš še čez dan spijo? Pri meni je Ema pokonci največ 1,5- 2 uri potem pa odspi od pol ure do ene ure in tako čez cel dan.

Naše spanje:
- ponoči v kosu od prbl. 20.30 do 5.30 ali 6.00
- potem odspi kako urco od prbl 8.30 do 9.30
- nato gremo ven in ponavadi v vozičku zaspi še vsaj za kake pol urce, če spustimo jutranjo rundo doma pa tudi 2 uri
- popoldne ga pa sračkamo - zaspi za 10-20 minut in to je to, ene 2-krat, okrog 18 pa zaspi še za kako švoh urco - ponavadi na roki
- ob 19.30 imamo dojenje, nato kopanje/umivanje, še mal na joško in spanje.

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
11.11.2008 17:21:15   
Anonimen
ja saj pa je zato uvajanje da vidiš al je reakcija al je ni..moj ga ne mara tko da  mi bomo kasneje spet poskusili.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2021
11.11.2008 17:22:56   
sasa.vracko
Taanikaa - ja, mogoče pa res pridem kak vikend, si bom utrgala kako urco user posted image

Kaja08 - ja, jaz bi na tvojem mestu začela čez dan (opoldne) tud GH uvajat, moj še ne poje velik, zato mu pol še AM dodam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
11.11.2008 17:23:54   
Kaja08
ninny user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvoji punci!!!

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Lunca,super slikiceuser posted image user posted image .Sta ti tavelika fantka podobna,se mi zdi.
Kolk je pa star tvoj moz,ce nisem prevec radovednauser posted image .

Je 5 let starejši od meneuser posted image ...........20 let pametnejši od meneuser posted image .........10 bolj zrel od meneuser posted image ..........ima več las kot jazuser posted image ..........ima manj kil kot jazuser posted image .........manjši nos od meneuser posted image ..........ampka jaz sem pa jazuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

taanikaa, kako je z Žanom in njegovim lulčkom?? So že zginli tisti mozoljčki?? No, ko smo pa že ravn pr lulčkih - kolk vas vleče kožico dol??? Jst jo samo toliko, da spucam, ker po pravici povedano, sploh ne znam tko fejst dol potegnt..pa itak ne gre user posted image  Moram naslednjič P rečt, nej še ona proba...

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Mene pa zanima koliko vaš še čez dan spijo? Pri meni je Ema pokonci največ 1,5- 2 uri potem pa odspi od pol ure do ene ure in tako čez cel dan.

O blagor...Žiga spi ene trikrat po pol urce...

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
11.11.2008 17:28:13   
babysolza
Duda - mi smo jo zamenjali.
Priznam, da mi je šlo ful na smeh, ko sem še kot user posted image  brala, da 'moj otrok pa npr. Nukove ni sprejel, Aventovo pa ja'. Sem si mislila, da če user posted image  ponudiš samo eno vrsto, bo pač cuzal to. Figo. Sabina v 4,5 meseca ni imela dude v ustih za 2 uri, ta vikend smo pa nabavli Aventovo in je zakon. user posted image  
Pa ne da jo hočem navadit na dudo, sam pediatrinja je rekla, naj jo probamo zamotit, ker se je začela igrati z jezikom in bi lahko potem imela govorno napako, če bi se to preveč navadila. user posted image user posted image  Tako da sem zdaj super srečna, ko jo vidim z dudo v ustih! user posted image  user posted image

Lonapo, čestitke za 5 mesecev! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
11.11.2008 17:29:44   
babysolza
Šibam, lubiju kuham čajčka, ker je neki zbolu. user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Idealna razlika med sorojenci
jagodka7

Kolikšna je po vašem idealna starostna razlika med sorojenci?

1 leto (11%)

2 leti (45%)

3 leta (29%)

4 leta (7%)

5-8 let (7%)

Več kot 9 let (2%)

Število vseh glasov: 396

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!