Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 12:15:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo,se je zbudila,hrane pa se kar noce .
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 12:19:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Spet jaz. Zgleda,da jo trebuscek matra,je imela zelen drekec.Ampak nic ne joka.Najbolj,da ji danes ne dam GH.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 12:31:12
|
|
|
|
beyba
|
Oila medve sva iz UZ kolkov vse super tko da nimava več nobene kontrole... S kanestenom pa jst nebi mazala ka rtakoj, ker je vseeno kanesten full giftna zadeva, ki se res uporabi še se mora- jst bi rajš full spirala z vodo, pa ko ga previjaš ga pusti čimdlje odvitega, pa predno s kremo namažeš kar mal s fenom posuši kožo, nato daj hladilno mazilo, pa plenico mu čimvečkrat menjaj....Pomoje bo bolš v treh dneh.... Vseeno pa pokliči še pediatra pa praši....
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 12:35:09
|
|
|
|
anaj22
|
tanika če so beli mehurčki brez rdečice čist na konc kožice pri glavici, je lahko maščoba ki se izloča iz telesa. Men je P razložila da ker kožica še ne gre čez glavico se mščoba nabira spodaj. Z umivanjem lulija, nežnim vlečenjem kožice gre maščopa v parih dneh stran, ko obrišeš vidš se kr ven vleče in pol zginejo. Men je P rekla sam brez panike. Če nisi prepričana kaj je se pejta P pokazat. Mene pr Jaku mot ker mu kožica še ne gre čez glavco, pa P vedno reče da je še cajt.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 12:41:19
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba Oila medve sva iz UZ kolkov vse super tko da nimava več nobene kontrole... Super Nekaj me zanima: kaj boste danes kuhale ( da dobim idejo za jutri ali pa za kar cel teden )? Imam grozno pomanjkanje idej kaj skuhati. Upam, da kje sije sonček, ker pri nas ga ni niti za S od sončka.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 12:53:07
|
|
|
|
beyba
|
jst delam piščančka v smetanovi omaki s sirom, solato,pa široke rezance....
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 12:53:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 tanika če so beli mehurčki brez rdečice čist na konc kožice pri glavici, je lahko maščoba ki se izloča iz telesa. Men je P razložila da ker kožica še ne gre čez glavico se mščoba nabira spodaj. Z umivanjem lulija, nežnim vlečenjem kožice gre maščopa v parih dneh stran, ko obrišeš vidš se kr ven vleče in pol zginejo. Men je P rekla sam brez panike. Če nisi prepričana kaj je se pejta P pokazat. Mene pr Jaku mot ker mu kožica še ne gre čez glavco, pa P vedno reče da je še cajt. no si me malo pomiril,bom pa vseeno poklicala..lahko bi bla ta maščoba res ja,k se nabira spodaj...hm...no no punce ne ga sračkat,reakcija od hrane se nebi glih na luliju pokazala...s canestenom pa tud kr ne upam,,komi čakam da pokličem tja res...pa ga umivam,vlečem to kožico k čigumi ..pa shit no..javim pol
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 13:02:28
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Spet jaz. Zgleda,da jo trebuscek matra,je imela zelen drekec.Ampak nic ne joka.Najbolj,da ji danes ne dam GH. Samo pazi,da ti bo pila,da ne dehidrira,ker dojenčki,zelo hitro izgubljajo tekočino,tako,da,če ti ne pije zelo dolgo časa,potem se kar odpravi k zdravniku,pa upam,da bo vse ok.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 13:08:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Spet jaz. Zgleda,da jo trebuscek matra,je imela zelen drekec.Ampak nic ne joka.Najbolj,da ji danes ne dam GH. Samo pazi,da ti bo pila,da ne dehidrira,ker dojenčki,zelo hitro izgubljajo tekočino,tako,da,če ti ne pije zelo dolgo časa,potem se kar odpravi k zdravniku,pa upam,da bo vse ok. Hvala Lunca,bom pazila.Ji bom dala kompot iz jabolk,ker caja ne mara prevec,kupljenega sokca ji pa trenutno ne bom dajala.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 13:11:25
|
|
|
|
Anonimen
|
evo mi smo naročeni v četrtek,pravijo da ga to nič ne boli...
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 13:24:52
|
|
|
|
Samsa
|
za vse male uboščke , za mamice pa Vse bo ok.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 13:25:19
|
|
|
|
Anonimen
|
čveke čvekaste kam ste zginile!!!moj je danes priden in jaz imam celo čas kaj pokukat na rr ...a se vam dogaja da ne morete zaspati ponoči?..jst pred pol dvanajsto ni šanc..zadnje čase,zjutraj se pa tkooo jezna ko je treba vstat pa ko se naš ferari vkloip (ferari= Žan ko vozi avto ko se zbudi dela brrrrrrr,frrrrrrr )...pa cele dneve govorim danes bom šla pa prej spat..aha!!!malo morgen...ležim pa gledam u luft...pa tolk bi rada šla enkrat ob 21 spat da se malo naspim...kak nasvet mogoče?
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 13:30:07
|
|
|
|
Anonimen
|
obljuba dela dolg..evo popoldanska za vas.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 13:31:52
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa čveke čvekaste kam ste zginile!!!moj je danes priden in jaz imam celo čas kaj pokukat na rr ...a se vam dogaja da ne morete zaspati ponoči?..jst pred pol dvanajsto ni šanc..zadnje čase,zjutraj se pa tkooo jezna ko je treba vstat pa ko se naš ferari vkloip (ferari= Žan ko vozi avto ko se zbudi dela brrrrrrr,frrrrrrr )...pa cele dneve govorim danes bom šla pa prej spat..aha!!!malo morgen...ležim pa gledam u luft...pa tolk bi rada šla enkrat ob 21 spat da se malo naspim...kak nasvet mogoče? Jaz ob 21 skoraj stoje spim, ker me Lara uniči čez dan Mam na sumu, da je hiperaktivno dete Ti jo posodim za en dan? hihi ( šala )
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 13:32:12
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba jst delam piščančka v smetanovi omaki s sirom, solato,pa široke rezance.... Njami!!!!
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 13:34:29
|
|
|
|
Anonimen
|
ja samsa sej moj je čez dan tud kr živahen...lahko se pa tko zmenima..ti meni laro pripelji pa se en dan ti naspiš,drug dn pa jst tebi žana pa se jst naspim...sam mi boš žana prpeljala že čez pol ure nazaj ..pa ne,sej je priden ko spi,sam pismo sem jezna,poleti sem lahko šla kamot spat prej,zdej pa ne morem in ne morem zaspat...luna bo v četrtek,mogoče je to..
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 13:34:51
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa obljuba dela dolg..evo popoldanska za vas. Ti kavico, jaz vam pa še to dodajam
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 13:36:01
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa ja samsa sej moj je čez dan tud kr živahen...lahko se pa tko zmenima..ti meni laro pripelji pa se en dan ti naspiš,drug dn pa jst tebi žana pa se jst naspim..... zmenjeno
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 13:37:02
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko IZVIRNO SPOROČILO: beyba jst delam piščančka v smetanovi omaki s sirom, solato,pa široke rezance.... Njami!!!! se strinjam
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 13:37:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi bomo danes imeli fižolovo juho in palačinke.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 13:37:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa obljuba dela dolg..evo popoldanska za vas. Ti kavico, jaz vam pa še to dodajam tega se pa ne bi branila
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 13:37:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa obljuba dela dolg..evo popoldanska za vas. Ti kavico, jaz vam pa še to dodajam njaaaaaamiiiii...grem kr sladoled jest,se mi je kr neki sladkega zaluštalo
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 13:40:24
|
|
|
|
Anonimen
|
aja pa še to,kivija mi ni hotel včeraj jesti,se je tko pačil ..danes jemo breskve
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 13:40:31
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Mi bomo danes imeli fižolovo juho in palačinke. hvala za idejo... bom pa jutri naredila krompirjevo juho in palačinke
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 13:52:02
|
|
|
|
beyba
|
nič babnice ko smo ravno pri spanju-moja bejba spi in se ji grem za kako uro pridružit...mejte se
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?