Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 10.11.2008 21:42:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Lunca!!!!!! Sem se enkrat prebrala,in niti ni tako smesno,se posebej ce ti to resno mislis.Ne me narobe razumet,ampak mislim da je tebi moz v glavo vtepel,da je on vecvreden .Ne se dat,ker po slikah sodec,si ti lepsa,bolj priljudna,kot berem imas veliko sposobnosti,da ne govorim o materinstvu,saj prakticno sama vzgajas tri majhne otroke,in to zelo dobro
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 10.11.2008 21:42:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Ooooooooooouuuuuuuuuujjjjjeeeeeeeeeessssss,razturam .
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 10.11.2008 21:45:20
|
|
|
|
mtinca1
|
se posebej ce ti to resno mislis. moram pokomentirat - Lunca ne misli resno!!!!! se včasih mal poheca na svoj račun .
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 10.11.2008 21:46:44
|
|
|
|
mtinca1
|
takole počasi zbiram poste.... še malo pa bo 500... in še ena zveza bo padla z neba pod moj nick .
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 10.11.2008 21:48:46
|
|
|
|
Anonimen
|
pozabila sem se pohvalit da sma se z aleo srečale v citiju..joj kak je Izabela luštna..parv lepa je..pa tko očarljiva,pa kako je pridna!!!super punčka je..ravno pravšnja za Žana
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 10.11.2008 21:50:14
|
|
|
|
Anonimen
|
ja mislim jst pa fotiča v torbi pa nisem poslikala..
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 10.11.2008 21:53:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 se posebej ce ti to resno mislis. moram pokomentirat - Lunca ne misli resno!!!!! se včasih mal poheca na svoj račun . [/quote Aja.Jaz pa vsa razkurjena za prazen nic .
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 10.11.2008 21:59:51
|
|
|
|
mtinca1
|
pozabila sem se pohvalit da sma se z aleo srečale v citiju..joj kak je Izabela luštna..parv lepa je..pa tko očarljiva,pa kako je pridna!!!super punčka je..ravno pravšnja za Žana se bo moral Žan kr v vrsto postavit.. !
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 10.11.2008 22:01:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 pozabila sem se pohvalit da sma se z aleo srečale v citiju..joj kak je Izabela luštna..parv lepa je..pa tko očarljiva,pa kako je pridna!!!super punčka je..ravno pravšnja za Žana se bo moral Žan kr v vrsto postavit.. ! hihi,si bo izboril prednost
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 10.11.2008 22:59:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Polma, moje sožalje ...ploskala za spanje in zobe ti pa ne bom,ker so nmal lubosumne pol tukaj bejbe. ........hecam se. Miškolinca Didlincaa, zmotla si se . Lonapo je imela smrt v družini-ob tej priložnosti ti še jaz, lonapo, izrekam sožalje . Iskreno opravičilo Lonapo.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 10.11.2008 23:34:18
|
|
|
|
polma
|
Lunca, ti si caricaaaaa!!!! Hvala za fotke, krasni so tvoji fantje !!!! Saj ostale ste tut uredu, ampak Lunca je pa caricaaaaa !!!!!
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 10.11.2008 23:48:13
|
|
|
|
Tina 28
|
Ojla Vidim Lunca, da si bom lahko spet tvoje junake ogledala. Naš Nejc tud obožuje spidermana, viteze, dinozavre, wingsice in pa legice (no, ja...pa še gasilce, policaje, vojake, ninje...)..najbolj zanimivo pa je, da se nikoli ni igral z vozili...pa njegov tepih je tisti s cesto...račun brez krčmarja. Njegova sestrična je bila pa že pri enem letu najbolj nora na avtomobilčke...sploh črne...in še zdaj Anja kaže vse znake, da bo kakšen zobek. Zvečer je jokala...zbudila se je z jokom ob 6-ih zjutraj (ponavadi ob osmih začne vsa nasmejana z igro v posteljici), ...dela balončke s slino in ves čas bi se crkljala. Upam, da bo hitro odrešena muk. Vsaj v naročju se pomiri.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 7:04:21
|
|
|
|
Samsa
|
dobro jutroo.. evo, častim ker me moja čmrlika n pusti spat.
< Sporočilo je popravil Samsa -- 11.11.2008 7:16:42 >
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 7:51:16
|
|
|
|
babysolza
|
jutrčka, midve sva tudi že dve uri pokonci. Zdaj grem v misijo uspavanje, držite pesti.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 7:52:56
|
|
|
|
Samsa
|
hehe babysolza... naj se ti uresničijo želje Držćim pesti Jaz jo pa čez dan kar v sling dam in zaspi ko bubica notri ( vsaj za pol ure)
< Sporočilo je popravil Samsa -- 11.11.2008 7:59:30 >
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 8:23:38
|
|
|
|
Samsa
|
Larinih pol ure je mimo, ona pa je budna kot ris. Zdaj srm jo dala na igralno podlogo in se obrača na trebušček, pol pa godrnja, ko ne gre vsakič nazaj
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 8:27:26
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Lunca!!!!!! Sem se enkrat prebrala,in niti ni tako smesno,se posebej ce ti to resno mislis.Ne me narobe razumet,ampak mislim da je tebi moz v glavo vtepel,da je on vecvreden .Ne se dat,ker po slikah sodec,si ti lepsa,bolj priljudna,kot berem imas veliko sposobnosti,da ne govorim o materinstvu,saj prakticno sama vzgajas tri majhne otroke,in to zelo dobro Ne,ne,ni tako,kot ti je napisala mtinca,malo se pošalim ............no je pa lepo,da skrbiš zame
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 8:28:46
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma Lunca, ti si caricaaaaa!!!! Hvala za fotke, krasni so tvoji fantje !!!! Saj ostale ste tut uredu, ampak Lunca je pa caricaaaaa !!!!! hej polma s čim sem si pa zaslužla to častno mesto.....hvala,hvala
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 8:30:27
|
|
|
|
lunca14
|
samsa.....hvala za kavo,mi smo tud zgodaj pokonc,upam,da zobek hitro zraste,da se vsaj malo spet naspim
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 8:30:47
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro bejbike..samsa hvala za kavico,jaz pa popoldansko skuham...lunica koj ko utegnem grem gledat slikice...danes je žan malo boljše volje vstal..upam da bo cel dan tako...uživajte še naprej...papa
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 8:33:04
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Ojla Vidim Lunca, da si bom lahko spet tvoje junake ogledala. Naš Nejc tud obožuje spidermana, viteze, dinozavre, wingsice in pa legice (no, ja...pa še gasilce, policaje, vojake, ninje...)..najbolj zanimivo pa je, da se nikoli ni igral z vozili...pa njegov tepih je tisti s cesto...račun brez krčmarja. Njegova sestrična je bila pa že pri enem letu najbolj nora na avtomobilčke...sploh črne...in še zdaj Anja kaže vse znake, da bo kakšen zobek. Zvečer je jokala...zbudila se je z jokom ob 6-ih zjutraj (ponavadi ob osmih začne vsa nasmejana z igro v posteljici), ...dela balončke s slino in ves čas bi se crkljala. Upam, da bo hitro odrešena muk. Vsaj v naročju se pomiri. Ja kaj pa če midve tadva naša junaka,mal skup dale,kaj misliš da bi ratalo,ali bi bila čista idila in bi se igrala par ur,ali pa bi se nahitro skregala in sfajtala,glede na to,da imata podobne junake.Jaz se moram vsak dan učit nova imena teh junakov,skoz je nekaj. Pa upam da tud pri vas pride hitro zobek ven
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 8:35:07
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa jutro bejbike..samsa hvala za kavico,jaz pa popoldansko skuham...lunica koj ko utegnem grem gledat slikice...danes je žan malo boljše volje vstal..upam da bo cel dan tako...uživajte še naprej...papa hej-hoj tani,kako smo ,pri nas mamo tud pestro,mali bi se skoz samo nosil,men bo pa križ dol padu,saj veš,ti maš tud tazga buckota kot je moj.No lepo se mej
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 8:47:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala za kavico, jo ravno pijem. Danes je bila spet normalna noč, Ema mi še spi, ponoči ni imela nič več vročine, bom videla kako bo ko bo vstala.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 8:49:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Ema se je včeraj ves čas ko je bila pod centrom gugala iz hrbta na bok, pa na vsak način se je hotela na trebuh obrnit,pa je zmeraj imela tako čudno roko, da ji ni uspelo,pa je šla nazaj na hrbet in spet in to je počela vsaj dve uri ampak roka jo je zmeraj ovirala
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 11.11.2008 8:54:46
|
|
|
|
beyba
|
oila dobro jutro... Sem klicala k zdravniku tko da jutri ceplenja nimamo, nosek je še vedno čist zabasan, dans mava uz kolkov, ... Aja pa končno sem pepco dobla...full dober parni čistilc, ki spuca vse- lim star iz parketa, fuge v kopalnici kot bi ble nove, okna, tla, vodni kamen tuš kabine ploščice, wc pa še vanj ni treba jit nič z roko maš same nastavke....Uglavnem full dobr najbolš od vsega pa je , da ni potrebno nič čestil, sam z vodo se dela, tko da zdejko bo pupa začela puzat, bo idealno da bom vse tista čistila ki so full giftna ala cilit, pronto,arf,stelexs,.... vse zmetala v koš pa nič me ne bo skrbel v čem se moj otrokkopa ,a sem dobro banjo splaknila, s čim potleh pomovam.... superca čist sem navdušena zdej vas grem pa za nazaj prebrat, potem pa na uz
|
|
|
pustLelly28 RRali se za pusta našemite skupaj z vašimi otroci?da (
67%)
ne (
33%)
Število vseh glasov: 9Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!