|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
10.11.2008 21:42:10   
Anonimen
Lunca!!!!!!
Sem se enkrat prebrala,in niti ni tako smesno,se posebej ce ti to resno mislis.Ne me narobe razumet,ampak mislim  da je tebi moz v glavo vtepel,da je on vecvredenuser posted image .Ne se dat,ker po slikah sodec,si ti lepsa,bolj priljudna,kot berem imas veliko sposobnosti,da ne govorim o materinstvu,saj prakticno sama vzgajas tri majhne otroke,in to zelo dobrouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1901
10.11.2008 21:42:59   
Anonimen
Ooooooooooouuuuuuuuuujjjjjeeeeeeeeeessssss,razturamuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1902
10.11.2008 21:45:20   
mtinca1
se posebej ce ti to resno mislis.

moram pokomentirat - Lunca ne misli resno!!!!! se včasih mal poheca na svoj račun user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
10.11.2008 21:46:44   
mtinca1
takole počasi zbiram poste.... še malo pa bo 500... in še ena zveza bo padla z neba pod moj nick user posted image .

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
10.11.2008 21:48:46   
Anonimen
pozabila sem se pohvalit da sma se z aleo srečale v citiju..joj kak je Izabela luštna..parv lepa je..pa tko očarljiva,pa kako je pridna!!!super punčka je..ravno pravšnja za Žanauser posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1905
10.11.2008 21:50:14   
Anonimen
ja mislim jst pa fotiča v torbi pa nisem poslikala..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1906
10.11.2008 21:53:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

se posebej ce ti to resno mislis.

moram pokomentirat - Lunca ne misli resno!!!!! se včasih mal poheca na svoj račun user posted image .
[/quoteuser posted image Aja.Jaz pa vsa razkurjena za prazen nicuser posted image .

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1907
10.11.2008 21:59:51   
mtinca1
pozabila sem se pohvalit da sma se z aleo srečale v citiju..joj kak je Izabela luštna..parv lepa je..pa tko očarljiva,pa kako je pridna!!!super punčka je..ravno pravšnja za Žana

se bo moral Žan kr v vrsto postavit..user posted image  user posted image  user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
10.11.2008 22:01:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

pozabila sem se pohvalit da sma se z aleo srečale v citiju..joj kak je Izabela luštna..parv lepa je..pa tko očarljiva,pa kako je pridna!!!super punčka je..ravno pravšnja za Žana

se bo moral Žan kr v vrsto postavit..user posted image  user posted image  user posted image !

hihi,si bo izboril prednost user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1909
10.11.2008 22:59:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: polma

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Polma, moje sožalje user posted image ...ploskala za spanje in zobe ti pa ne bom,ker so nmal lubosumne pol tukaj bejbe.user posted image user posted image user posted image user posted image ........hecam se.user posted image

Miškolinca Didlincaa, zmotla si se user posted image . Lonapo je imela smrt v družini-ob tej priložnosti ti še jaz, lonapo, izrekam sožalje user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Iskreno opravičilo Lonapo.user posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 1910
10.11.2008 23:34:18   
polma
Lunca, ti si caricaaaaa!!!! Hvala za fotke, krasni so tvoji fantje user posted image user posted image user posted image !!!!
Saj ostale ste tut uredu, ampak Lunca je pa caricaaaaauser posted image user posted image user posted image !!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
10.11.2008 23:48:13   
Tina 28
Ojla

Vidim Lunca, da si bom lahko spet tvoje junake ogledala. Naš Nejc tud obožuje spidermana, viteze, dinozavre, wingsice in pa legice (no, ja...pa še gasilce, policaje, vojake, ninje...)..najbolj zanimivo pa je, da se nikoli ni igral z vozili...pa njegov tepih je tisti s cesto...račun brez krčmarja. Njegova sestrična je bila pa že pri enem letu najbolj nora na avtomobilčke...sploh črne...in še zdajuser posted image

Anja kaže vse znake, da bo kakšen zobek. Zvečer je jokala...zbudila se je z jokom ob 6-ih zjutraj (ponavadi ob osmih začne vsa nasmejana z igro v posteljici), ...dela balončke s slino in ves čas bi se crkljala. Upam, da bo hitro odrešena muk. Vsaj v naročju se pomiri.user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
11.11.2008 7:04:21   
Samsa
dobro jutroo..

evo, častim user posted image ker me moja čmrlika n pusti spat.

< Sporočilo je popravil Samsa -- 11.11.2008 7:16:42 >

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
11.11.2008 7:51:16   
babysolza
jutrčka,

midve sva tudi že dve uri pokonci. Zdaj grem v misijo uspavanje, držite pesti. user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
11.11.2008 7:52:56   
Samsa
hehe babysolza... naj se ti uresničijo želje
Držćim pesti user posted image user posted image user posted image

Jaz jo pa čez dan kar v sling dam in zaspi ko bubica notri ( vsaj za pol ure) user posted image

< Sporočilo je popravil Samsa -- 11.11.2008 7:59:30 >

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
11.11.2008 8:23:38   
Samsa
Larinih pol ure je mimo, ona pa je budna kot ris.
Zdaj srm jo dala na igralno podlogo in se obrača na trebušček, pol pa godrnja, ko ne gre vsakič nazaj user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
11.11.2008 8:27:26   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Lunca!!!!!!
Sem se enkrat prebrala,in niti ni tako smesno,se posebej ce ti to resno mislis.Ne me narobe razumet,ampak mislim  da je tebi moz v glavo vtepel,da je on vecvredenuser posted image .Ne se dat,ker po slikah sodec,si ti lepsa,bolj priljudna,kot berem imas veliko sposobnosti,da ne govorim o materinstvu,saj prakticno sama vzgajas tri majhne otroke,in to zelo dobrouser posted image user posted image user posted image

Ne,ne,ni tako,kot ti je napisala mtinca,malo se pošalimuser posted image ............no je pa lepo,da skrbiš zameuser posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
11.11.2008 8:28:46   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: polma

Lunca, ti si caricaaaaa!!!! Hvala za fotke, krasni so tvoji fantje user posted image user posted image user posted image !!!!
Saj ostale ste tut uredu, ampak Lunca je pa caricaaaaauser posted image user posted image user posted image !!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image hej polma s čim sem si pa zaslužla to častno mesto.....hvala,hvalauser posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
11.11.2008 8:30:27   
lunca14
samsa.....hvala za kavo,mi smo tud zgodaj pokonc,upam,da zobek hitro zraste,da se vsaj malo spet naspimuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
11.11.2008 8:30:47   
Anonimen
jutro bejbike..samsa hvala za kavico,jaz pa popoldansko skuham...lunica koj ko utegnem grem gledat slikice...danes je žan malo boljše volje vstal..upam da bo cel dan tako...uživajte še naprej...papa

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1920
11.11.2008 8:33:04   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Ojla

Vidim Lunca, da si bom lahko spet tvoje junake ogledala. Naš Nejc tud obožuje spidermana, viteze, dinozavre, wingsice in pa legice (no, ja...pa še gasilce, policaje, vojake, ninje...)..najbolj zanimivo pa je, da se nikoli ni igral z vozili...pa njegov tepih je tisti s cesto...račun brez krčmarja. Njegova sestrična je bila pa že pri enem letu najbolj nora na avtomobilčke...sploh črne...in še zdajuser posted image

Anja kaže vse znake, da bo kakšen zobek. Zvečer je jokala...zbudila se je z jokom ob 6-ih zjutraj (ponavadi ob osmih začne vsa nasmejana z igro v posteljici), ...dela balončke s slino in ves čas bi se crkljala. Upam, da bo hitro odrešena muk. Vsaj v naročju se pomiri.user posted image

Ja kaj pa če midve tadva naša junaka,mal skup dale,kaj misliš da bi ratalo,ali bi bila čista idila in bi se igrala par ur,ali pa bi se nahitro skregala in sfajtala,glede na to,da imata podobne junake.Jaz se moram vsak dan učit nova imena teh junakov,skoz je nekaj.
Pa upam da tud pri vas pride hitro zobek venuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
11.11.2008 8:35:07   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

jutro bejbike..samsa hvala za kavico,jaz pa popoldansko skuham...lunica koj ko utegnem grem gledat slikice...danes je žan malo boljše volje vstal..upam da bo cel dan tako...uživajte še naprej...papa

hej-hoj tani,kako smouser posted image ,pri nas mamo tud pestro,mali bi se skoz samo nosil,men bo pa križ dol padu,saj veš,ti maš tud tazga buckota kot je moj.No lepo se mejuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
11.11.2008 8:47:43   
Anonimen
Hvala za kavico, jo ravno pijem.

Danes je bila spet normalna noč, Ema mi še spi, ponoči ni imela nič več vročine, bom videla kako bo ko bo vstala.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1923
11.11.2008 8:49:40   
Anonimen
Ema se je včeraj ves čas ko je bila pod centrom gugala iz hrbta na bok, pa na vsak način se je hotela na trebuh obrnit,pa je zmeraj imela tako čudno roko, da ji ni uspelo,pa je šla nazaj na hrbet in spet in to je počela vsaj dve uriuser posted image ampak roka jo je zmeraj oviralauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1924
11.11.2008 8:54:46   
beyba
oila dobro jutro...

Sem klicala k zdravniku tko da jutri ceplenja nimamo, nosek je še vedno čist zabasan, dans mava uz kolkov, ...

Aja pa končno sem pepco dobla...full dober parni čistilc, ki spuca vse- lim star iz parketa, fuge v kopalnici kot bi ble nove, okna, tla, vodni kamen tuš kabine ploščice, wc pa še vanj ni treba jit nič z roko maš same nastavke....Uglavnem full dobr najbolš od vsega pa je , da ni potrebno nič čestil, sam z vodo se dela, tko da zdejko bo pupa začela puzat, bo idealno da bom vse tista čistila ki so full giftna ala cilit, pronto,arf,stelexs,.... vse zmetala v koš pa nič me ne bo skrbel v čem se moj otrokkopa ,a sem dobro banjo splaknila, s čim potleh pomovam....  supercauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   čist sem navdušena

zdej vas grem pa za nazaj prebrat, potem pa na uz

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

pust
Lelly28 RR

ali se za pusta našemite skupaj z vašimi otroci?

da (67%)

ne (33%)

Število vseh glasov: 9

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!